ИДИЛ пое отговорност за терора в Лондон, ”критична” опасност

"Ислямска държава" пое отговорност за атентата във влак на лондонското метро, при който бяха ранени десетки хора и като по чудо няма жертви.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ пое отговорност за терора в Лондон, ”критична” опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путлеристките тролове се държaт като да им плаащат на брои терористични атаки.

Да ви имаме кмета. Най-голямата столица в Европа с кмет мюсли!

Стигнах до извода,че ние европейците сме--МАЗОХИСТИ.

Абе този атентат в Англия ли е или в Пакистан....защото като гледа човек имената: "свидетел - Олании Шокумди", " Кметът Садик Хан" и т.н.

някой някъде да пръдне и идил поема отговорност

На кой му пука? ДГД тези глупави хора. Сами са си виновни.

Време е шарли - ебдо да публикува следващата карикатура - кралицата с джихадистки пояс на кюлотите.

Значи тия терористи няма да ги преименуват толкова скоро! Все пак следващата "опасност" ще се казва МИНДИЛ.

Айде следващия път дано има жертви.

И те да са мусулмани и черньофци!

Света се променя от лидери, водачи, учители, новатори, учени, силни хора вярващи в човечеството, а не от мизантропи и терористи.

"възвишени" глупости.

Прав е, но такива като Ганди са голяма рядкост.

До сега тероризма, никога не е променял нищо и не е постигал нищо! Исторически факти от хилядолетия.

Зависи кой стои зад него...

Не, не е постигал - само е започвал първата световна война, тя обаче е постигала. Каква ирония.

Терористите са, като "конска бълха на слонски гъз", глобалният свят само се почесва и продължава напред, глобалният свят има милиарди хора - за консумация на стоки и услуги, за работа, за образование, за култура, за развитие..................

Надути приказки ама празни. Аз пък ти казвам, че до няколко десетилетия тероризмът ще промени коренно Европа и света. Като не можеш да ходиш спокойно по улиците какво те топли това, че светът е 7 милиарда и повече?

Много поздрави на Лондон от българи и румънци!

Живота ще продължи отново. Загиналите хора ще бъдат заменени с нови дошли от по-бедни страни. Тероризма е една провалена кауза.

Всички пишат за терора в Лондон, като че ли много ни засяга! ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТЕРОРА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ДИРНИЦИ?! ВЧЕРА ПАК Е ПРЕБИТ МЛАД БЪЛГАРИН ОТ ТУМБА ЦИГАНИ В АЙТОСКО СЕЛО! ЧОВЕКЪТ ЛЕЖИ В НЕВРОЛОГИЯТА В БУРГАС, ЦЕЛИЯТ ПОТРОШЕН, СЪС СЪТРЕСЕНИЕ И СЧУПВАНИЯ! НАПАДАТЕЛИТЕ СА ИЗВЕСТНИ - БУЙНИ МЕСТНИ ЦИГАНСКИ БАНДИТИ, НАПАДАЛИ НЕВЕДНЪЖ - И ПАК НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ, ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ТЯХ НЕ ГОВОРЯТ И МЕРКИ НЕ СЕ ВЗИМАТ! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИТЕ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ ЦИГАНСКАТА АГРЕСИВНА НАПАСТ?!

Правителството не е направило нищо,,ни вопъл ни стон,,Нищо,че бият лекари и невинни българи не желаят да вземат мерки.Кучите синове депутати никой не защитава българите.Ние имаме задължение дабработим,да плащаме данъци,сметки,всякакви видове такси,че всеки ден има бити и убити старци,за тях е добре,по малко пенсий.Мафия

Нищо случайно няма в този живот. Наглосаксонците трепаха милиони по целия свят, сега ще бъдат трепани.

Абе за какво говорим....полицаите в UK дори нямат оръжие....и тия ще те защитават от терористи....смях.

"...ще бъде изправен пред правосъдието.." ...докато не се въведете смъртна присъда за терористи няма да има промяна....като онзи дето си излежал присъдта и съдията преценил че е безопасен и той взе че гръна хората в Испания....а ако го бяхте застреляли като куче всичко щеше да си е наред....

Смъртната присъда не променя нищо. Освен това в световната практика на правораздаването, често биват осъждани невинни хора, което превръща смъртното наказание в убийство на невинни. Затова решението е доживотна присъда.

Смъртта не е наказание , а наградаза тези. Подобни екземпляри трябва да бъдат залавянии увивани в свински кожи или друго подобно отвратително за тях нещо. Друг вариант е - след катои мат енергията да извършват подобни неща-тя да бъде използвана за нещо разумно. Ако ще да е и цял ден да чукат камъни.

нямам коментар...срамувам се от еврогейците и тяхната безпомощност

Не гледахте записите преди да се случи инцидента.А призовавате хората за спокойствие .Те от страх за живота са се газили и тъпчели.Но безконтролното пускане на всеки докъде доведе.А нас не ни искат в шенген.Пародия на съюз

То имало и кандидати да се припознаят с тази пародия ли? Тия са егати бездарните циркаджии! Вярно ли са толкова малоумни или разни шестаци наливат масло в колониалнато-оскотялата им циркаджийщина.

ИДИЛ са поставили взривното устройство в торба на ЛИДЛ....

ясно, че е от малоумие но твърде много се бави опорната точка и ще се резне сериозно от сребърниците. Отдавна трябваше да се започне тема, как путин плаща на даеш да му поемат атентатите от свое име. Ще вземат да зациклят зомбитата, дали "религията на мира" няма нещо общо и съвсем ще се омажат нещата, покрай смрадта..

Когато Комунистическата Революция победи в братска Великобритания и Пролетариата вземе властта: Тогава на ПЕС и подобните----ще им се е..е мамата!:))))).... а ислямски тероризъм---НЯМА ДА ИМА!

Пред върховната шура на пакистанската община в Лондон( най-многобройна в града след бенгалската) кметът на Лондон, Садък Хан тържествено се е зарекъл и обещал да издири и тикне в дранголника извършителите на днешния атентат. За некадърно залагане на бомба.

Садък Хан към ханъмата си, в спалнята( насаме): Ама, Айше пак не я свършиха като хората нашите момчета сабахлен в метрото. Язък за амониевата селитра дето им дадох!

Не на страха, единни в различността, няма да отстъпим от ценностите си, не на популизма, Кремъл е най-тежката заплаха, ще ги борим с толерантност, не на езика на омразата, ислямофобията не върви, бууууум, ъъъ къде ми фръкна цифката...

Г-да лондончани - пийте сега по една изветряла английска бира "ейл", пуснете си един филм за Джеймс Бонд, който громи руснаците в Афганистан и се прегръща с брадясали муджахидини, успокойте се и легнете да спите. А в това време някой брат'чед на любимия ви кмет Садък Хан майстори малка, ислямска бомбичка в кухничката си. За да я сложи на гара Виктория този път, за повече "джумбуш" :)

А стига ! Какви терористи ви гонят ?! Някой душевно болен човечец се е опитал да се поразкърши !

И в таз кофа---си е носил ,,, син камък,,,,,,---да си пръска лозето!:))))))))

ИДИЛ е създадена от ЦРУ, значи пак е ЦРУ. Интересно след като Русия почти е унищожила ИДИЛ, как така продължават атаките? Много просто - атаките нямат нищо общо с ИДИЛ, а ИДИЛ е само бостанското плашило с което глобалистите ни плашат за да не видим истинските поръчители - ЦРУ и самите глобалисти!

Да не мислите----че Борис Джонсън --не-е ЧИТАК по произход?:)))) Да не мислите, че Ким Чен Ун---не е платил на ислямиското диване---да реве ,,,алллах акбар,,,?.... Да не мислите, че Путин ---няма нищо общо?:))))))))))

А ти си измекяр на читаците( няма по-долна твар)! "Дали е трябвало, дали е трябвало изобщо да се ражда-а-а-ш...." :)

Путьо---какво на въпреки имаш?:))))))))

Няма проблеми, британският паунд се покачи с 2 цента, вчера с още 2, а в началото на седмицата с още 2. Общо 6 цента за 1 седмица. Всичко е цветя и рози :)

Вие какво очаквахте, Пентагонът ли?

Как е по правилно да наричаме британците? Нагличани? Или наглосаксонци? Ах пардон, объркал сън местата на буквите А и Н! Техническа грешка, случва се.

Може би искат ние европейците да приемем исляма?

не "може би"-това е целта на хамериканците!

Сами си ги създадоха. Европейците са найвници и безхаберници. Въобще не са в час. Голяма работа сме не ни пипайте, ние сме върха, каквото кажем това е. Кмет на Лондон, мюсюлманин, до къде я докараха? Ха, ха,ха............Голяма работа сме, да , ама , не. Мюсюлманите ще им разкажат играта, това е война на цености. За разлика от европейската развратна ценостна система мюсюлманите са с остарели за европа разбирания, но на момента по-сплотени и агресивни. И нещо важно, смърта в името на религията за тях висше геройство. Ей с такива няма оправия. Кой европец ще умре за вярата, никой?!

Няма нищо общо с мюсюлманите, те са само инструмент. Но все пак идеята е да ви се внуши, че те са в основата...

Тези сензации се пишат с една единствена цел: да се оплюва Великобритания. И на малките деца им стана ясно. Хората се интересуват повече от застудяването и ниските температури

Хората се интересуват повече от застудяването и ниските температури Къде това бе ???

странно ... а защо не писаха как хората в ирак , либия , сирия са падали още им лижете задниците ... продажни мекерета !???

ЗА ЛЪНДЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тарапана от очевидци в редакцията при Деса! Казвам им да им вземат наргилетата от редакцията, ама не слушат!

И в София , къщите падаха, и те така, една върху друга, когато ни бомбардираха, на Чърчела лудите в ескадрила нещастни, свити, в самолета, на принципа: Парашути има, само за лайнар-пилоти двама Бах, тая, победителка Англия! Нещастни свине, тъпи говеда. Отвратената, бейбе Тодорка.

"Кметът Садик Хан увери, че извършителите ще бъдат заловени и изправени пред правосъдието." В БГ ще бъдат "наградени" от правосъдието с "висящо дело" и максмална присъда - 3 месеца условно, с обществено порицание + препоръка следващия път да затрият повечко граждани в предпенсионна възраст - за да не тежат на социалната система....

И мен какво ме засяга , какво става в Лондон ? Като са си прибрали мангали , да си ги гледат А иначе българите и румънците са им виновни

Не ми се мисли, ако и в нашето метро някой вземе, че се гръмне, особено в пасажа между двете станции на Сердика, там където десетки хиляди пътници дневно минават през едни 2 метра ширина

Двама уплашени търсели безплатни памперси! Каква бомба, какви пет лева? Всеки ден в коя ли не страна избиват маса хора, но тука за някаква импровизирана пиротехника ореваха света. Няма да се очудя, ако извършителя е учил в английски училища. Толкова много бездарност трудно се постига.

Тарамбуките систематично си разчистват жизнено пространство в Европа, и няма кой да им се опълчи. Западняците са замаяни от либерастия, толерастия, мултикултурализъм, и не се усещат, че са подложени на систематично изтребление в собствените си страни от страна на мургавелите. То не са взривявания на бомби, то не е ръгане с ножове посред бял ден, то не е масово мачкане на невинни хора с камиони. И няма нито един политик в Западна Европа, който да удари по масата, и да каже: "Стига!"

няма и да има...такава е директивата на държавния департамент!!!

Политици,а проститутки.Никой не поема отговорност ,че не може да опази реда и народа си.Давате им подслон и храна,бес да работят,а те ни избиват.Отговорете поне на един от въпросите на нещастният народ,било в Лондон или Париж.А само промивате мозъците,,не на страха,,Ненормалници...

квото сте си поканили, такова ви отвръща, нали ви е ясно?! не щете източноевропейци, ручайте си ислямските тарамбуки сега

Айде бе, тия от една пиратка са изтрепаа!

Кръстоска между макак и рускиня си ти !!!

а ти си от мъжки и женски макак ;-))))))))