Деница Гаджева от ”Атака” се отказа да е депутат

Деница Гаджева от "Атака", която беше водач на листа в София, се е отказала отново да бъде депутат. Още един кандидат 9/9 от ГЕРБ също няма да влезе в НС.

Обратно в новината

Коментари - Деница Гаджева от ”Атака” се отказа да е депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усетила е смяна на караула в леглото на Волен? Не и се иска да обикаля вече по модни дестинации? Или шефа я изгони с нещо?

Като му гледам субсидията/по 12лв за глас/,хич не е малка. Като избирател,гарантирам,че можем да издържаме даже още една Девица.

.... дънките ша и цепна-а-а-а-а ......

Волен има твърд език.Другите чукала ги е хвърлил на тавана отдавна..ха..ха

ДЕНИ,ЕЛА СИ НА СЕЛО ЧЕ СА НИ ПО-КОРАВИ.

ПИТАМ: Какъв е смисъла от тези преференции, ако ще се отказват от депутатското си място, което са спечелили? Защо изобщо са в листите? Очевидно партиините водачи оказват натиск! Тогава само за имитация на демокрация ли са включени в листите!? Трябва да има поне административна глоба в голям размер за такива палячовци - марионетки!!!

...остава и да е само гадже! Воленчо е закътал парички за почивчици на топло у сред зима...

сега и двете ли ще праска воленчо?

Не знаех коя е Миглена Александрова затова потърсих в интернет и попаднах на една снимка на която тя се е изплезила като в сайт за платени сексуални услуги.Може би тя ще се бори за узаконяване на проституцията и така ще помогне на всички нейни колежки.

...и се налага логичният въпрос: За какво изобщо има преференциален вот?... Явно, всичко се подчинява на принципа: Защо Животът трябва да е прост и лесен, след като можем да го направим труден и сложен! О, Велика Суета!...

Много добра новина ! Въпросната персона не е много умна / меко казано / , което компенсира с наглост . И това гарнирано с невзрачна външност.... Надявам се да не я пробутат пак в някое министерство. Със здраве : )))

9-ките са хит на тези избори. Явно ГЕРБ са били предпочитани главно в циганските гета. Естествено, "братята роми" са гласували така масово за тях от любов към ГЕРБ и Бойчо. И за миг не съм си помислил, че ГЕРБ нагло са изкупили гласовете на циганите в България.

Така е, голям хит, 10 депутати с 9/9. И като имаме предвид, че преференцията работи само след поне 7% от гласувалите за тази партия, а гласувалите за Герб почти навсякъде са най-много, излиза, че е много по-трудно да изместиш втория в листа на Герб, отколкото на БСП, защото са нужни повече преференции. Но те и с това са се справили.

Черното дразни, русото празни.

Аз съм един от малкото останали джентълмени. Ценя сполучливите коментари на моите опоненти. Имам само един съвет към всички. Има ли още хора, които се заблуждават, че в политиката има някакъв патриотизъм? Моля, не ставайте големи деца. Смешно е. Наследниците на отявлени комунисти станали десни. От тук и поговорката ляв мигач десен завой. Янето, селският цървул станал, моля ти се, консерватор. Нещо като българският Чърчил. Само ги погледнете по колко партии и идеологии сменят. Та от тук и Деница националист. Тя е просто на Митко приятелка, която той взе на партийна хранилка. И запомнете главната мъдрост в политиката: КОЙ, КАКВОТО И ДА ГОВОРИ, ЗНАЙ, ЧЕ СТАВА НА ВЪПРОС ЗА ПАРИ. Хайде, хев а найс дей от мен. Също и ма селям.

На Долен му е писнало на к* от Деничка и се е преориентирал към Миглена. Тя е руса, по-яка е.

Вече се чудя дали хората не си правят майтап с това дублиране. Дано да е така, иначе означава че доста хора са безмозъчни електорални единици.. А Деничка е също като другите - "Рапорт даден!" и отстъпи място на по-големия!

Защо наричате феномен 9/9, 13/13, 10/10 и т.н.? Това беше феномен когато имаше 15/15. Оттогава си е чиста глупост и необразованост. Не че и при 15/15 е било друго, но поне имаше оправданието за първо такова преференциално гласуване. Така че по-правилното смятам наименование на това явление ще е НЕГРАМОТНОСТ 9/9, 10/10, 11/11 и т.н. до края на света.

И правилно!Да върви да усъвършенства шадраван-сикишите, които върти на бялата Златка, пък и където и кефне другаде да върти!?Бялата Златка и тури достатъчно като недвижимо имущество и парици в торбичката!Да върви да живей нашироко с удоволствията житейски!Ядене,пиене, скъпи дестинации и секс!

Верно, грозни работи стават в политиката. Вижте Джамбазки. Колко партии обходи. Срещу колко плю, с колко се съюзи. Да, ама стигна заветния хълм - Брюксел стана еврдепутат - щото там заплатата нали знаете колко е. Повръща ми се от него най-много, щото се правеше на много принципен, на ползу роду. Лошото е ,че почти всички са като него.На едно ниво са със Станишев.Верно кой е Станишев, кой е той - но и двамата плюят, лижат, мажат - а после сладък живот !!!

Yes.....

Деница Духлева.

Тъкмо ще се посвети изцяло на Волен без да и се налага да работи нещо друго. Пък може той вече да е неизгоден за нея, и да се прехвърли на някой друг, кой знае?

Тая новата Мигленчето била някаква тъ... не много умна скандалджийка Фикусът явно ги кара наред репортерките в Алфа

Очаквам при бъдещи избори, кандидат депутатите да започнат да подписват декларации пред партийните ръководства, че ако бъдат избрани преференциално, ще се откажат. А може би и сега има такива?

комунистическа.ГЕРБ се отказал от преференциалния вот. Отказват се само тези на които съвпада номера в листата с номера на ГЕРБ. И браво,че се отказват.Предполагам с прискърбие. Явно не са ги избрали по изключителни достойнства,а поради съвпадение.А в БСП колко са - това не е важно, важно е,че ги има в ГЕРБ.Важно е сламката в чуждото око, а не градата в нашето. По наглост комунистите са светвни шампиони.

Тогава излиза, че герберските избиратели са прости като теб, след като не могат да вденат номер на партия и номер на преференция.

Герб имат 10 депутати, избрани с преференция 9/9, досега се отказаха 4, скоро и останалите. БСП има 1 избран депутат с 22/22, няма информация дали ще се отказва. Бройката 10 на Герб се замита под килима във всички новинарски емисии, ако толкова бяха от БСП, това щеше да е новина N1. Ето и тук заглавието е, че Деница Гаджева се отказва, а не че четвърти депутат от Герб е принуден да се откаже.

Ще служи на вожда в домашни условия.

Опорочиха и преференциалния вот, изроди. Който се откаже, трябва да няма право повече да заема каквито и да е постове в съвети, партии, кметства и т.н.

На окловръстното има повече Леб моме!

Не отклонявайте вниманието на хората с глупости за Деница - тя явно има някаква причина да се откаже ,ами кажете защо се отказват номериранете гербери - таман 4 души до сега ,явно лидерът им е изкомандвал да напуснат ,защото не са ги слагали в сметката и му бъркат далаверата на обещаниятада влезат точно определените хора.Но той бързо им изкомандва и те козируваха и напуснаха!Това се казва демократ ,не е диктатор!!!

Фикусът сменил Деничка с Мигленчето... Или Деничка го е сменила с някой...

С масовото отказване на преференциално избрани депутати, милиционерската партия ГЕРБ фактически бламира преференциалния вот, което беше една стъпка напред към демократичните избори.

Ко???? Нье!

Какво Нье бе глупако!! Във всяка манджа мерудия си!

масовото отказване е факт не само в ГЕРБ, а и в останалите милиционерски партии

Поне ясно се вижда в Хасково ГЕРБ кого са успели да омаят :-) При други нямат шанс. ДПС и БСП са си изцяло същите идиоти, но ГЕРБ поне да не се заблуждават, че кой знае колко имат успех в Хасково.

аиде пак на избори за да ми върви тъговята.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Грозни работи стават в политиката, при всички партии ГЕРБ 4 броя, сега и АТАКА. Това си е чиста измама, гласуваш за някой, спечели а влиза друг, трябва по не година тъмничен затвор за такива измамници. Нека да има вариант да се откаже, обаче не веднага, примерно минимум след два месеца работа. Сигурно партиите имат причини за промяна на депутатите, дали по-послушни, по-компетентни, може дори и да правят по-добре свирки, без значение, не е честно към избирателите. Въпреки че съм Атакист, тази порочна практика която съществува от години при всички партии, трябва да се отстрани с една обикновена поправка в закона, нека ГЕРБ го направи с новото правителство.

По въпроса за свирките се обърни към Деница Гаджева! Тя сигурно ги умее добре!

Така лиии, грозни работи ставали в политиката ли? Сериозно? В България ли това? Не може да бъде! Какво говориш ти?

Може ли някой по сведущ да ми каже, дали е изплатила поне апартамента за 300 000 лева, че се притеснявам за нея. Иначе Волко да не е минал на някоя нова. Той с тези подаръци от БСП и ДПС от миналия парламент, сега може да забърше всяка.

Другарите от Москва,наредиха на Долен Продажников,да си свие малко перките и да се прави на хрисим!Иначе си остава същият нац.предател!

Защо се занимава с тоя олигофрен Волен, не знам.

Не се сещам за друга причина освен пари и власт.

Eх - любов! И патриотизъм.....:)

Деничка нещо раз.ърдя работата с Великия Фюрер на българските рашисти

Жалко!:) Досега му правех евала на Юруш ефенди само заради Гаджева! От днес нататък няма за какво да му правя повече евала :)

Може някоя нова звезда да има :)

Що ма Дени,що ма Гаджева? Кой ся ше мие гадже и с кой ше ода на Варадеро? Мъкааааа! Побелях и остарявааам,но едно те моооля,.....мой ангеле моя малка мъъъъкаааа.....

и какво сега-ще търсим спешно нова компаньонка за Варадеро да "изследваме" колониалното робство, опнати на плажа край софрата и сътрапезник за френските скъпи вина..?! Споко, ще се яви кандидат-"патриотка" да сподели милионите от субсидиите НИ!

Много искам да изследвам колониалното робство именно на Варадеро - искам да придобия тясна специалност. Къде да си подам CV-то?

януари

как къде бре, лично при Сидеров ще се явиш на ъъ..."тест" ...по френски!

може ли да се види за всяка партия колко са гласували 9/9 22/22 и т.н.. поне ще се разбере кой колко купува..

Няма връзка с твоето твърдение. Може и да е наказателен вот. Не смятайте хората за толкова тъпи.

най-вероятно е да им рисували на циганите цифри..

Може да се види, ама не е приятно за Герб, та се замита под килима. 10 депутати от Герб са избрани с 9/9, 2 от които в София град, 1 от София област. Досега 4 са се отказали, скоро и другите. От БСП има 1 депутат, избран с 22/22 - в Стара Загора. Няма информация дали ще се отказва.

jingiby

Това показва колко струва вота на избирателите за партиите - нищо и половина. Всеки партиен вожд може да накара подредения от него в листата и избран от народа депутат да се откаже от парламента. Това показва също и колко струва преференциалния вот - пак нищо и половина. Вождовете вече накараха избраните преференциално депутати да се откажат от избора на гласоподавателите. И не на последно място това показва защо никой партиен вожд не иска мажоритарни избори - защото избраният мажоритарно депутат ще има самочувствие на заслужено избран народен представител и може да създаде проблеми на партията и нейния лидер при опит да бъде отстранен или манипулиран. Под мажоритарен избор разбирам депутат избран с над 50% от гласовете в съответния район, а не гаврата на ГЕРБ в по-предишния парламент. Тогава те въведоха уж мажоритарен избор, ама с избран получилия най-много от гласовете кандидат в съответния район. Тоест, при 20 кандидата може да те изберат и с 20%, което беше чиста имитация на мажоритарен избор...

... когато партията, респективно коалицията е изградена на демократичен принцип, и гласоподавателите и са интелигентни хора... преференцията работи... за пример Реформаторите... Браво!

Що, бре, Гадже; патриотарите, не следили събитията през последната година, тА аресаа ма ?! Или на лидера ви му трЕбЕ постоянна "психологическа подкрепа" ?

Ясно от начина на гласуване може да се определи и качеството на "матрияло", подкрепящ определена партия. За момента се оказва, че най неграмотният електорат принадлежи на ГЕРБ и ДПС. Само при РБ като, че няма изцепки, получени от неграмотно гласуване.

И какво ми ги хвалите все тези РБ... та те ще се разпаднат и продадат за пари още преди да се формира параламента, помнете ми думата.

локомотивната машинистка явно ще търси гювеч на нова софра