Астропрогноза отрежда на България богатство

България не е в никаква опасност от диви и опасни революции. Говорим по-скоро за Южна Африка, за Близкия изток, дори САЩ може да имат малко повече спорни въпроси по тази тема.

Обратно в новината

Коментари - Астропрогноза отрежда на България богатство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от луната се вижда наи-ясно.....за сичко е виновен ...хан аспарух....ако беше си продължил по-напред...и се беше спрял в днешна австрия...ееех... (тука въздишам).....щяхме да прескочим турски робства, византии, простотии, мъка донкии...и днес всички щяхме да сме си в българия...а не по света и не у нас

Грешиш! И в Австрия да бяхме разпънали шатри, пак щеше да е турско. Виена е обсаждана от турците няколко пъти, но без успех. А Търново са го обсадили с успех. Те така!

ни го отрежда от 21 години. Само че то винаги отива в ръцете на една шепа бандити, а ние междувременно станахме най-бедната държава в Европа. А Юпитер със сигурност няма да ни помогне докато не грабнем сопите и не си помогнем сами. Астролозите и всякаква мошеническа да духат таратора.

четохме миналата седмица че всеки четвърти в България бил луд, така че може да ни давате всякакви прогнози. то и кризата отдавна отмина според измянков. сега е времето да обявите че сме първи по душевно богатство в света и по вярващи в нло.

Гадаенето по звездите е мерзост пред живия Господ! Окултизмът наняся ежеминутно проклятия върху изпадналия в дълбоко, мрачно и тотално невежество български народ. После не се чудете защо сте токоз зле, болни и нещастни.

Прав си, ама са малцина тези дето те разбират! За съжаление болшинството вярва в какво ли не ...вярват на карти, на гадатели, на звезди,луна ... малоумници! Докато не се завърнат към Християнските си корени нема да има напредък!

Прав си, ама са малцина тези дето го разбират! Болшинството вярват в гадатели, на карти, на стъклени кълба и на какво ли още не... Нема да има напредък докато на се върнат към Християнските си корени!

По-добре да вярвам на тях ще има повече основание отколкото на политиканите в родината.ДОКАЗАТЕЛСТВО за верността на думите ми е подигравката с нас наречена Демокрация,преход и т.н. , а преди щеше да настъпва комунизма. Общото са дядовците, бащите ,а сега внуците.

Пълни глупости !!!! Станахме зомбита както се и очакваше !!! Някой говори със Светия дух,друг с Иети, трети с Тангра ..Защо ли махнахме ЗКПЧ-то/ зам .командир по политическата част / и партийните секретари ????

изтория на пречките ни: 1во турците (500г. робство), 2ри германците (скапаните кобурги), 3ти комунистите (1944 до днес), а сега и ние самите (с помощта на комунистите)...

богаство за кого - за политическата мазна върхушка, за мутрите или за престъпните цигански босове?!

Я не си тормозете мозъците да пишете глупости! Казал човека нещо позитивно и да не го е казал поне е истина, че самите сме си най -големите врагове. Ако не ви харесва писаното, потърсете нещо...всеще се намери такова ...да ви го начукам, вие сте скапани осъдени българи, всички са против вас и няма бъдеще за вас. Е това по-ли става, мрънкала недни. Цитат от блога на Н.Николов "...1) слабостите, които могат да се използват срещу бъдещото развитие на човека, и 2) силите, които благославят човечеството духовно и безгранично, ако бъдат използвани съзнателно. В книгата на Йордис фон Лохаузен Смелост за власт" откриваме десет правила" на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани. Ако човек познава скритите механизми на живота - в този случай негативните - най-вероятно ще ги употреби и ще има предимство: 1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви. 2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта. 3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете. 4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори. 5) Настройвайте млади срещу стари. 6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта. 7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и 8) не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания. 9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното. 10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи лихви.

То на герберите това им остана да вярват в астропрогнози ... Как реално ще станем богата държава като нямаме работеща икономика и цялата държава е пълен батак обаче не е ясно. Злато ще завали от небето.

разсмя ме...бръммм :) българия..мноого години ще е в твова състояни за съжаление..

През последните две хиляди години Юпитер е научно изучен достатъчно добре. От Юпитер наистина идват добри новини, но много отдавна и благодарение на големите му маса и гравитация. Така той донякъде пази планетата ни от унищожителни астероидни дъждове. Друга полза, освен изясняването на неговия състав и този на спътниците му, засега не се очертава. Сега отново се опитват да ни пробутат овехтялата приказка от преди две-три хиляди години под формата на астропрогноза. Кой ли ще й се върже пак?

от Велика България koмунистите я превърнаха в най бедната на света.

Възможно е и да имаме просперитет. След като измрат всички родени преди 2000-та година.

Да, просперитета ще го направят циганите..

Такива тъпотии четем и слушаме от 20г. поредните залъгалки за бедния и истормозен българин,никой вече не вярва на подобни неща.България е обречена на бедност и мизерия и проблема е в самите нас просто не ставаме. :(

А кога шъ съ опраим , щот нема ред ама искат да се спазва?

Драги "Астролог", кликни на 22/02/2011 + "За разслоението на енергиите и хората" и прочети отговор на въпроса: "КОГА?".

България ще е богата след 2020 година, когато цените на храната и питейната вода скочат многократно и България ще бъде по-богата от Кувейт и Швейцария.

България не е в никаква опасност от диви и опасни революции. Говорим по-скоро за Южна Африка, за Близкия изток, дори САЩ може да имат малко повече спорни въпроси по тази тема. Това казва един от най-известните астролози в света - Гал Сасон, цитиран от БНТ. Но за България - аз не разбирам, тя би трябвало да е една от най-богатите страни на планетата. Вие нямате врагове - наистина, нямате. Освен самите себе си", коментира още той. Сасон отправи съвет към българските политици: Обичайте хората си, а не само себе си! Тук забелязвам известен цинизъм по отношение на политиците. А когато хората не вярват в тях, политиците също не се усещат свързани с обществото". Стара истина е, че най-големият враг на човека е самият той!... Не прави на другите това, което не би искал да правят на тебе!. Или Не копай гроб другиму, защото накрая сам ще паднеш в него!. Бумерангът се завръща при този, който го е хвърлил!...

Наливат ни май лимонада в ушите...

Дано се сбъдне по скоро !:)

ЩЕ СЕ СБЪДНЕ следващата седмица, все пак е Астрологическо предсказание и се отнася за следващата седмица! Ура-ура-УРА!

А малко мозък кога ще има БГ пише ли... Мъъъъничко....

Ние малко мозък си имаме. Правилният въпрос е: "Кога ще ни идва на време акъла?", а не подир дъжд да си слагаме качулка. Точният отговор Е: "Веднага когато се отречем от Сатаната и осъзнаем със сърце благата вест донесена от Христос на Света - Вие всички сте деца на Един и същ Баща, поради това сте братя и сестри. Кой каквото прави, прави го за себе си и на себе си." Така, колкото и малко акъл да имаме, ТОЙ ЩЕ ИДВА ТОЧНО НАВРЕМЕ, като германско транспортно средство.

България ще стане богата когато крадците,които ни управляват влезнат в затвора.Местните феодали и дерибей също.

А останалите крадци, които са поне 80 процента от нацията, - таксиджии, бояджии, псевдо инвалиди, търговци, лекари, баш майстори и т.н, те да си крадат, и да си пият, докато плюят политиците, нали?

Заглавието пак не сте го натаманили. Астрологът казва: Но за България аз не разбирам, БИ ТРЯБВАЛО тя да е една от най-богатите страни на планетата. Вие нямате врагове - наистина, нямате. Освен самите себе си. Така че астропрогнозистът не отрежда на България богатство, а се чуди защо сме бедни.

Много мои познати, чужденци ме питат, защо сме бедни? Е, откъде да знам, след като и астрологът не знае.

Астрологът Гал Сасон явно вече е предупредил бълг.ПАРЛАМЕНТ какво "Светло бъдеще " го очаква ! Иначе откъде ще им дойде идеята да се местят в "НОВА СГРАДА" !? Другарки и Другари ! Дано се вслушате в "ДОБРИТЕ НОВИНИ от ЮПИТЕР" !!! Защото "добрите"новини могат да дойдат и от МАРС !!!

Всички астролози ли са в едно отделение на лудницата?

Действителното движение на небесните тела отдава няма нищо общо с традиционно известните ни зодии. Ако се следват правилата за определянето им според движението на слънцето, то днес би трябвало да имаме нова 13-та зодия, а традиционните да са се променени по продължителност и време. Според наскоро публикувана информация на Minnesota Planetarium Society зодиите днес биха изглеждали така: Козирог: 20 Януари до 16 Февруари Водолей: 16 Февруари до 11 Март Риби: 11 Март до 18 Април Овен: 18 Април до 13 Май Близнаци: 21 Юни до 20 Юли Рак: 20 Юли до 10 Август Лъв: 10 Август до 16 Септември Дева: 16 Сепрември до 30 Октомври Везни: 30 Октомври до 23 Ноември Скорпион 23 Ноември до 29 Ноември Змиеносец (Ophiuchus): 29 Ноември до 17 Декември Стрелец 17 Декември до 20 Януари.

Родените от 13.05 до 21.06??????

Не виждаш ли, че КакТиСиЙка е шарлатанка :))) дето цирита други шарлатанки :))) дето цитират планетите в небесата :))))

Кака Сийка

Това е Телец, който неволно изпуснах. Опитах се да го добавя, но постингът ми не излезе. Съжалявам...

Това си е зодията Телец.

...само да сме благодарни на въпросния господин дето ни отваря очите. Подобни люде не са изключение в обществото, да споменем с уважение баба Ванга. Те са служили на най-високо ниво в правителства и тайни служби в Америка/ЦРУ/, Англия/МИ-6/,при Хитлер и Сталин. Ето някои имена- Едгар Кейс, Юри Гелер, Алис Ан Бейли, Елена Блаватская. Окултисти, контактьори, нумеролози и пророци. Макар специално за Бг няма нужда от кой знае какво предсказание--ние вървим по утъпкан път на други народи. Със стотина години пост фактум.

А ако си представим, че е възможно "палачинката се обърне". Т.е., "Последните...ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ", какво тогава е не наред в прогнозата на астролога?! Освен това може съвсем спокойно да се долови и нюанс на завист?!

...да стане което споделяте, прияттел. Няма нужда палачинката да се обръща, по-добре ние да настигнем по- бързо другите- евроинтеграция, еврозаетост, еврозаплати, евроживот. Като споделих, че сме назад имах точно тези критерии предвид--даже и лугата ни не харесват. Лично моята скромна прогноза е още 15-20г.

светъ може да свърши(2012) или да стане такава световна криза, че да не е за настигане :))

Не трябва да си астроложка за да кажеш това, а просто да живееш в България поне един месец, като пенсионерка.

Юпитер е наш човек! Той лоша прогноза за България не може да даде! И ГЕРБавото правителство ни дава добри прогнози, но до сега не ги видяхме сбъднати! Дали и Юпитер не е от ГЕРБ?

..Може Аврора да е "взела" "заплата" едновременно с някоя сметка от Ментел или Трупофикация.

Богата ,но за шепа хора

А дали ще е в рубли или пък в евро, може би долари?

рупии:)

ибре животе-е-е-е-е!

Абе, Сасон! Не си ли чел, твърдението на Първанов, че ИМА външна опасност за България? Що не се разберат астролога и президента, че да излиза едно и също нещо в новините?!

Гледал е картата на Велика България тя би била богата и в днешно време

В България е установено взаимно,еднозначно и обратимо съответствие между политик и престъпник.За това политиците са по-богати от престъпниците.

Нали ние ги избираме и даже преизбираме :(

Ние само гласуваме. Другаде ги избират.

да копаем нова дупка "царичина" под парламента....

Мнооого подвеждащи статии ..като че ли вече цъфнахме и вързахме.Защо ни занимавате с абсолютни глупости с тези астрологии и то за цяла държава..

Що се отнася да политиците и враговете на България, астрологът вероятно е чел нашите форуми.

Кво сега е казал човека - "Богатство за България" ? Разбира се ! - За мутро-комуноидите - не за всички Българи :)))))

ХА-ХА-ХА! МНОГО ЛИНКОВЕ, МНОГО СПАМ И МНОГО ПРОСТОТИЯ!

Интересно, колко е прав човека! Ние все търсим под вола теле, и все някой ни е виновен, но всъщност ние самите сме просто трагедия...

На тоя Гал Сасон Българското му име да не е Дончо Силвов, Зафир Миленов, Румен от Балкана или мистификаторов.

А за Лъва прогнозата къде е? Страх ви е от лъвове а :)))

НЯМА ГРАМ СЪМНЕНИЕ, ЧЕ АСТРОЛОГЪТ Е ПРАВ. БЪЛГАРИНА ДО ОБЯД МРАЗИ СЕБЕ, СИ, А СЛЕД ОБЯД ХОРАТА. ПОЛИТИЦИТЕ ОБИЧАТ СЕБЕ, СИ И ПАРИТЕ, И ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОТЪРВАВАТ ОТ ВЪЗРАСТНИНЕ, БОЛНИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ. ДА ГИ ИЗПРАТИМ НА ЮПИТЕР И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ!

ни е дошъл на гости да ни баламосва.

колкото и да ти е тъжно,може само да наблюдаваш. това не зависи от нас

следващата революция се очаква в САЩ.недоволства, бунтове-разделяне на 2или три отделни държавици.африканците и другите пришълци ще си кажат думата.

А земетресение някъде ще има ли? С Лещански не се ли чуха? Банда неграмотници се крият зад астрологията без да я разбират!

Прочетет предсказанията на Българската ясновидка Слава Севрюкова. Някой ще плати за простотията си.

Астрологът е прав! Цецо е враг на пожарникаря, а пък двамката са врагове на България!