Коментари - Асланов: ГЕРБ се ползват от временен комфорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лозунгът трябва да бъде-Незабавно шоково увеличване на доходите и заплатите на работещите. Постигане сега и веднага на реални европиейски нива !!! Шоково и незабавно. Повече не искаме работещи бедни. Баста. Който даде тази визия,печели и остава. Другите да ходят да разказват своите басни от ЛаФонтен на други. Стига вече лъжи. Който не може да си ходи. Да дойде който може и знае как да направи така,че да не сме на последно място в ЕС. Иначе улицата вече ше заговори. ББ,часът е без пет !! Действай. Вече трябва даване,иначе номинациите за цялостно творчество няма да подпиминат никого от управлявалите последните 15 години.

Няма ли други хора?

Този човек приши на фк Уефски "Отбора на народа", а сега говори, че управляващите имали нужда от комфорт.. То е повече от ясно, въпросът е дали народа има нужда от тези управляващи и имат ли те алтернатива ? По отношение на Истанбулската конвенция ГЕРБ няма място в политическия живот, по отношение на БСП ГЕРБ е единствения избор, защото БСП руши всичко, което постигне. Проблемът е, че не можем да си позволим приложение на ИК по никакъв начин. В същото време ГЕРБ ползват евро медец и купуват всеки по пътя си. Така или иначе това е мъртвата хватка на БКП от три страни като се прибави ДПС- бившите /другари/ турци комунисти.... Що се отнася до платената опозиция, която е на служба нищо да не прави по- добре да я няма, защото се състои от саботьори и провокатори.

гумичке,казаха,че ти е ред да поливаш теменужките на "лаборанта",защо още си тук?

ИМАШ ЛИ СПОМЕН, ЧЕ БСП 90% НЕ Я ХАРЕСВАТ ОСТАНАЛОТО СА КУПЕНИ ГЛАСОВЕ!

Комунистите имат власт и нямат нужда от спомени! В името на властта се кланят на всеки и гърчат тълпата , както и колкото могат.въпроса е защо тълпата не ги изхвърля до един от властта?

В услуга на "демокрацията", "мира" и "развитието" фондация "Ханс Зайдел" създаде най-мразената партия и въпреки че "Дойче веле" писа, че "Борисов е як като дънер", все някога някой ще ГО изкорени, но не и избори, проведени с Цецковата изборна машина.

то и столетната мафия трябва веднъж за винаги да отиде там където и е мястото и ще стане скоро

Да е "временен"!!!!!! Дълъг комфорт им осигуриха балъците и то,за своя сметка.Ганю не ще комфорт. Той си харесва дисагите празни.

Всуе се морите! ГЕРБ са избраните от Запада да им помагат при конкретното управление в страната! Каквото и да прави някой у нас, без разрешение от Запада, просто не става. Правителствата на ГЕРБ са нов вид колониална администрация на страната ни. Нещата се организират така, че всичко изглежда нормално, даже демократично! А, то е ужасно несуверенно и много далеч от същността на демокрацията! Всичко е един камуфлаж, който като смокиново листо прикрива нашият неспасяемо вече загубен суверенитет!

нещата се променят. И "западът" не е това, който е. А изтокът се обединява и засилва. Така че е добре колониалната администрация да си прави умно сметките. Дето се вика, да мисли малко и за електората. Че както е тръгнало, ако стане патаклама, администраторите няма да има къде да бягат.

комундел всъщност е прав. Комфортът успива върхушката на ГЕРБ, висшата изпълнителна и законодателната власти /съставени от все повече калинки/. Затъват в яки кражби и не виждат по-далеч от София. А това е много опасно, както ще се убедят, отново.

60% от българите не подкрепят ГЕРБ, тя е „по-мразената“ партия

99% пък мразят комуноидите-ФАКТ ФАКТ ФАКТ

Кой още дава трибуна на този придворен псевдо-социолог? Покажете архив от предишни негови прогнози та да се посмеем едно хубаво.

"Левите" партии по цял свят губят позиции, затова пък добре платените уж "леви" кресльовци у нас надават такъв вой при всяка кихавица, че замалко да спечелят някой и друг непрокопсаник на своя страна. Бойкот и саботажи на всяка цена - Говорилнята не работи, правителството да се разкара и да седнем ние, да видите как пак ние - нашите, ще се облажим до последното кметско столче - както си знаем, нали! Юрууш на маслините!

Само си спомни какво правеше "десният" комунист борисоф, когато беше в опозиция. После пак коментирай.

хем е комунист ББ,хем комунистите го мразят......вие явно от раздвоение страдате но само такива ви приемаха в столетницата