17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Левите" партии по цял свят губят позиции, затова пък добре платените уж "леви" кресльовци у нас надават такъв вой при всяка кихавица, че замалко да спечелят някой и друг непрокопсаник на своя страна. Бойкот и саботажи на всяка цена - Говорилнята не работи, правителството да се разкара и да седнем ние, да видите как пак ние - нашите, ще се облажим до последното кметско столче - както си знаем, нали! Юрууш на маслините!

Кой още дава трибуна на този придворен псевдо-социолог? Покажете архив от предишни негови прогнози та да се посмеем едно хубаво.

60% от българите не подкрепят ГЕРБ, тя е „по-мразената“ партия

комундел всъщност е прав. Комфортът успива върхушката на ГЕРБ, висшата изпълнителна и законодателната власти /съставени от все повече калинки/. Затъват в яки кражби и не виждат по-далеч от София. А това е много опасно, както ще се убедят, отново.

Всуе се морите! ГЕРБ са избраните от Запада да им помагат при конкретното управление в страната! Каквото и да прави някой у нас, без разрешение от Запада, просто не става. Правителствата на ГЕРБ са нов вид колониална администрация на страната ни. Нещата се организират така, че всичко изглежда нормално, даже демократично! А, то е ужасно несуверенно и много далеч от същността на демокрацията! Всичко е един камуфлаж, който като смокиново листо прикрива нашият неспасяемо вече загубен суверенитет!

Да е "временен"!!!!!! Дълъг комфорт им осигуриха балъците и то,за своя сметка.Ганю не ще комфорт. Той си харесва дисагите празни.

нещата се променят. И "западът" не е това, който е. А изтокът се обединява и засилва. Така че е добре колониалната администрация да си прави умно сметките. Дето се вика, да мисли малко и за електората. Че както е тръгнало, ако стане патаклама, администраторите няма да има къде да бягат.

В услуга на "демокрацията", "мира" и "развитието" фондация "Ханс Зайдел" създаде най-мразената партия и въпреки че "Дойче веле" писа, че "Борисов е як като дънер", все някога някой ще ГО изкорени, но не и избори, проведени с Цецковата изборна машина.

ИМАШ ЛИ СПОМЕН, ЧЕ БСП 90% НЕ Я ХАРЕСВАТ ОСТАНАЛОТО СА КУПЕНИ ГЛАСОВЕ!

Този човек приши на фк Уефски "Отбора на народа", а сега говори, че управляващите имали нужда от комфорт.. То е повече от ясно, въпросът е дали народа има нужда от тези управляващи и имат ли те алтернатива ? По отношение на Истанбулската конвенция ГЕРБ няма място в политическия живот, по отношение на БСП ГЕРБ е единствения избор, защото БСП руши всичко, което постигне. Проблемът е, че не можем да си позволим приложение на ИК по никакъв начин. В същото време ГЕРБ ползват евро медец и купуват всеки по пътя си. Така или иначе това е мъртвата хватка на БКП от три страни като се прибави ДПС- бившите /другари/ турци комунисти.... Що се отнася до платената опозиция, която е на служба нищо да не прави по- добре да я няма, защото се състои от саботьори и провокатори.

Комунистите имат власт и нямат нужда от спомени! В името на властта се кланят на всеки и гърчат тълпата , както и колкото могат.въпроса е защо тълпата не ги изхвърля до един от властта?

Няма ли други хора?

Само си спомни какво правеше "десният" комунист борисоф, когато беше в опозиция. После пак коментирай.

гумичке,казаха,че ти е ред да поливаш теменужките на "лаборанта",защо още си тук?

то и столетната мафия трябва веднъж за винаги да отиде там където и е мястото и ще стане скоро

99% пък мразят комуноидите-ФАКТ ФАКТ ФАКТ

хем е комунист ББ,хем комунистите го мразят......вие явно от раздвоение страдате но само такива ви приемаха в столетницата

Лозунгът трябва да бъде-Незабавно шоково увеличване на доходите и заплатите на работещите. Постигане сега и веднага на реални европиейски нива !!! Шоково и незабавно. Повече не искаме работещи бедни. Баста. Който даде тази визия,печели и остава. Другите да ходят да разказват своите басни от ЛаФонтен на други. Стига вече лъжи. Който не може да си ходи. Да дойде който може и знае как да направи така,че да не сме на последно място в ЕС. Иначе улицата вече ше заговори. ББ,часът е без пет !! Действай. Вече трябва даване,иначе номинациите за цялостно творчество няма да подпиминат никого от управлявалите последните 15 години.