В Асеновград разследват случай за жестоко измъчвано куче

Районната прокуратура в Асеновград започна проверка по случай, при който жестоко е измъчвано куче.

Обратно в новината

Коментари - В Асеновград разследват случай за жестоко измъчвано куче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли желаещи да посетим дома на г-н Иванов?

Няма да влизам в дебат с пишещите, които като чуят думата куче си мислят само за бездомните кучета и с мразещите животните. На тях ще разкажа с 2 думи документалния филм "Майка на убиец", който гледах скоро по ZDF. Майката на убиец, който излежава присъда в немски затвор за 3 убийства на жени, убити по особено жесток начин, разказва за живота му. На пръв поглед той е нормален, спокоен, работещ човек. Само дето психологът, който е бил включен в разследването също направи профил на този спокоен човек. Та въпросният спокоен човек, в детството си е измъчвал и убивал дребни животни и никой не е обърнал внимание на тази скрита агресия тогава. Та Вие, скъпи мразещи животните, обяснете си защо прокуратурата трябва да се сезира и се страхувайте от измъчващия животните, а не от самите тях!

Да, кучето било приятел на човека, поне така се смята по нашите географски ширини. Но в някои други места кучето е деликатес на масата, сготвено по различни рецепти. А ако ние станем прекалено милозливи към всички други живи същества на планетата ни и преминем само към вегетарианска диета от жал към тях - няма да просъществуваме дълго като биологичен вид. Кучето си е куче и да не пресоляваме чак толкова манджата по тази новина.

Абе ти някакъв.... перверзник, махни се оттук и иди на сайтовете за малолетни момч...Или бий баба си с камшик, дано ти стане

Аз жена си имам и на мен такива работи за малолетни и баби не ми се въртят в главата ... на теб обаче явно са ти направили голямо впечатление.

Това гражданите кучкари сте странно нещо. Единият за малолетни и баби мисли Другият с прокурор плаши, защото не си съгласен с него Третият твърди, че кучетата били хора Не се учудвам вече, че онзи ден кучкарка гражданка остави осиновено дете заради кучето си

В друга медия се чете: "Свидетел се опитал да спре извършителя, той обаче излязъл от колата с думите: "Кучето е виновно, трябва да се мъчи"..." P.S. Неясни са мотивите, да коментираме след по-подробна информация, напр: - Чие е кучето, - Какво се е случило, - Кой и какъв е извършителят,... P.P.S. иначе казано, презумпцията за невинност

Вярно, домашно ли е, бездомно ли, кастрирано ли е, може да е нахапало някого или нещо по-лошо, знае ли се?

Сакън, развали рахатлъка на кучкарите. Сега ще се появи оня кучкар и ще те заплаши с прокурор, понеже изказваш мнение, различно от неговото. В най-добрия случай Дир-а ще те цензурира - тези са битер Фокс нюз.

този *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

link на този адрес има снимка как изверга мъчи животинчето

Уф

Фифи, няма село, няма град, кучето е човек! Питай? Който си бие кучето, си бие и децата и жената, и по- малките братя, meiner Meinung nach......

Излез от панелката си и отиди там където реалният живот започва. Ще разбереш, че там хората са хора, кучетата са животни и че млякото и бутчетата не растат по щандовете.

Ако България беше нормална държава, Дир.БГ с данните за IP адрес е редно да сигнализира на прокуратурата и да се извърши проверка кой е написал това абсурдно твърдение. На село като кучето е куче и е "в реда на нещата да бъде измъчвано", да пратя няколко мои сънародници от тук, понеже за нас Бълргария си е едно село, да дойдат и да се завържат теб да теглич?! Боже Господи, какви хора живеят в България... после се чудите защо това ставало, защо онова ставало...

Малии изплаших се... вече ще ползвам само анонимни проксита. А пък мнение различно от твоето не е задължително да е абсурдно.

Дир-а това вашето се нарича цензура, не приемате мнение от вашето.

Фифи- вземи си едно куче вкъщи- от бебе, грижи се за него и ще видиш колко бързо то ще промени вижданията ти, съжденията ти, живота ти към по- добро и поведението ти като цяло, при това без думи- стиска ли ти?

Ооо аз имам 2 кучета и си гледам от малки, но ги третирам като животни, а не като хора. Хората са си хора, кучетата са животни. Не издевателствам над тях, но като не изпълняват команди има негативна мотивация с тоягата и след това много слушат. Сега преди да пишете глупости - нито децата ми, нито внуците са били "пошляпвани"някога, защото хората са хора, а кучетата са животни. За това не оправдавам този човек, но не виждам причини за реакциите на държавата и на част от обществото .... от изнежените гарждани.

Отдавна психолозите са доказали, че насилниците над животни рано или късно посягат и на хора. Така, че не крякайте много, че едва ли не било само едно куче и хората били по-важни. Тоя изверг е на свобода. Утре ще го вбеси вашето дете и ще го натика в багажника. Утре ще го вбесите на пътя и ще ви изблъска в канавката. Такъв тип "хора" са обществено опасни за ВСИЧКИ

си ++++

Това важи само за презадоволените, разлигавени и неотрудени граждани, които от нямане какво да правят едни посягат към наркотици, други към сексуално извратени идеи, трети към опасни за "обществото" идеи. Но уважаема гражданко "обществото" не е само в големия град и на село не важат тези изводи.

Във всяко село, в което съм бил - Великобритания, Германия, Русия, Иран, Турция, Франция, САЩ - все държави в които съм бил, всички хора се отнасят с кучето си като с равен, като към създание с достойнсктво. Не го знам твоето село какво е, но е редно прокуратурата да го посети!

да се направи профил на този изверг и да се потърси съвпадение с него при всички неразкрити гадни престъпления в период от30 години назад.той е показал трениран садизъм за наказание на кучето си!

Не те разбирам! С хората е различно?!? Говорим, как хващаш едно животно и го измъчваш? Ужас!!!!

За да не стават такива неща, тия които наистина обичат кучета да си ги вземат за гледане в къщи. Хем кучетата няма да бъдат мъчени хем хората няма да бъдат хапани.

Може да прозвуча драматично и неразбираемо, но хапещите кучета не го правят от злоба- те са ритани, предизвиквани- от хора, от хора, от хора.....

За да не стават такива неща, изродите които ги вършат трябва да бъдат преследвани и наказвани от закона.

Снимките направени по време на този садистичен акт не са за хора със слаби нерви....тези садисти, упражнявайки се сега върху животно и то собствено, са на една крачка от подобно престъпление и с хора, мястото на садистите е в затвора. Представете си едни стресирани деца видели това, жени, старци, хора, имащи сърца и нормални чувства.....Това е безумие и всеки, който толерира такова отношение не само е за психиатрия, но е опасен за обществото...! По отношението ни, към всяко живо същество на тази планета, се оценява и това що за висши същества сме...! "Истината" - по-голям жесток изрод от човека, няма.

Никът е твърде неразбираем, но коментарът е супер!!!! Голям +(плюс)

И децата му така ще го гледат баща си... като куче!!! В дерето... Така и му се пада, не са хора това, изроди.. Стана ебаси и живота, да ме е срам че съм човек мамка му...

ти си Пич! слагам ти +

На път си да станеш човек. Следващата стъпка е да не пожелаваш лошо на ближния без значение от грешките му. Прости му и се освободи от гнева.

Иронията ти е сложна, аз бих казал, че има огромна разлика - човекът е надарен с разум и няма как да приемем аналогията.

това са турски села,св. панева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малко не разбирам за селата, но садизмът няма географско седалище:((((

А, нещо по разследването на самозапалилите се и самоубилите си от добрата социална политика на герберските комунисти???????

Въпросът ти не е по адреса- попитай ги тези, които са докарали хората до там.

Против съм такова отношение към животното.Да това е жестокос граничеща с лудос.Но не ли е по важно отношението ни към хората себеподобните към блиски приятели роднини комшии и дори нипознати.А вие оревахте света за това което се е случило с това куче.Кво се правите на толкова състрадателни.Повечето от вас се вижда какви пачаври сте по улици по шосето и каде ли не.За човека 5 пари не давате а ревете за един пес.

Никой не омаловажава актовете на насилието срещу хората, но ако ти спокойно можеш да изгледаш подобна гледка на влачено от колата куче или да прочетеш подобно нещо и да не трепне нищо вътре в теб, значи нещо в теб е сбъркано централно.

Да , бе да. Испанците като забиват копия на стадиони по гърбовете на биковете? Те не са ли животни, или испанците са животни??

Моля те, виж това, което си написал/а и го редактирай, защото е пълно с правописни грешки! Точно ти не знам какво искаш от държавата, като е ясно, че с този правопис с нищо не можеш да допринесеш за нейното развитие!

Колко си неграмотен/а, ужас!

Човек лесно и бързо забрави, че не те, а ние сме по- малките им братя. на доста неща можем да се поучим от тях, ама не ни достига акъл. вече нищо в човешката природа не може да ме изненада и все повече се сещам за приказката: "Колкото повече обиквам животните, толкова повече се отвращавам от хората!"

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните." Джордж Бърнард Шоу (1856 - 1950) -ирландски драматург и носител на Нобелова награда за литература (1925).

Възмутително! И най-злобното куче е беззащитен обект! Всеки човек, който издевалтства със животни е комплексар, садист и откачалник и според мен- няма място под слънцето!

Животните са опитни зайчета и извергите също първо се учат на жестокост върху тях,а после и върху хората,като започват от деца или възрастни.

по отношението към животните си проличава един човек какво представлява,драги ганювци,това е доказана истина.......

отношение към животните дрън дрън дано никога не ви напада куче вас или децата ви тогава ще ви питам ще искате с голи ръце да го убиете, не просто да го влачите!

а това ли се е случило ? или се е напил селянина тъп и решил да се прави на интересен . ако го видя тоя , очите му ще издера

Не знам какво да кажа , но мен никога не ме е нападали куче . Изводите са за вас .

А по въпроса за бездомните кучета, те не са се появили от нищото. За наличието на толкова бездомни кучета са виновни хората - тяхната безотговорност... Днес им се приискало да имат куче, ама утре вече не и решават да го пуснат на улицата и да си решат проблема...БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО!!!

Не, те се раждат като всички други живи същества.

Не знам какво да кажа , но мен никога не ме е нападали куче . Изводите са за вас .Точно така , ние сами го предизвикахме този проблем .

Днес наказва по този начин кучето си, утре може и детето си да върже за теглича...... Отношението на хората към животните е показателно за ценностната им система като цяло.... Дано този психопат си получи заслуженото...

не мога да разбера как за едно псе чак прокуратурата се занимава,а за прегазените по пешеходни пътеки хора примерно на никой не му пука! Ако въпросният човек е собственик на кучето може да прави с него каквото и както си иска,ако е улично също! На който му е много мъчно за уличните псета да си ги взима в къщи! Защо прокуратурата не се сезира когато тези псета нахапят човек до смърт питам аз ?

Ти се мислиш за нещо повече от животните, а мравките сигурно ги тровиш, но да знаеш човека ще изчезне, преди да изчезнат напълно насекомите! Уважавай природата и нейните създания!

А щом децата са твои собствени, също можеш да правиш с тях каквото си искаш?! И с жена си също?! Браво бе! Ти в кой век и в коя държава живееш? Прокоратурата не само трябва да се сезира, а този трябва да си получи заслуженото! Защото утре не само "собственостите" си ще насилва, ами и на твоите ще посегне!

Нещо много си зле със законите брато, това е престъпление по закон, тук не е дивият запад, но и да беше такова отношение си е садистично престъпление! За всеки престъпник си има палач, има си закони за целта и хора с добри сърца, всички останали врете в казана на собствената си омраза и бездушие! Не мога да повярвам, че дори има дебат по въпроса, би следвало всички да скандират наказание за престъпника, защото е умишлено, направено съзнателно по особено жесток начин, този човек се е кефил от нечие страдание....дали би му трепнело на този изрод, ако би измъчвал и собствената си жена така ....отговор - едва ли ! Ето за това изродите в затвора!

НЕМОГА Д0А РАЗБЕРА ТАЗИ БЪЛГАРСКА ПРОСТА ДУШИЧКА.АБЕ ЕЙ ,ФИФИ МИФИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЛИГОЧИ.ВИЕ ИМА ЛИ ЛИ СТЕ ЖИВОТИНЧЕ,КОЕТО ДА СТЕ ОБИЧАЛИ -НЕ НАЛИ. СЪД ЗА ТОЗИ СЪДИСТ.ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ДА ГО ОПРАВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО И ТОГАВА ЩЕ ГО ПИТАМ ТАЗИ ДОЛНА ГНЯС С КОЕ ПРАВО МЪЧИ ТАЗИ ЖИВОТИНКА.ГОСПОД ЗАБАВЯ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!!

Не си позволявай да обиждаш всички. Ако имаше държава и наказваше с 1,2 години затвор такива изроди - нямаше и един случай да има. И на запад има такива и по лоши но има и възмездие.

Ванче,когато има издевателства над животни сърцето ми се свива, тъжно ми е, гадно ми е..... Но, очевидно става дума за садизъм. Законодателството да се насочи натам.

Ето линк на снечката - чудя се как може да има толкова жестоки хора. Тука не става въпрос кой е кучкар и кой не е. Става въпрос за това, че изверг който е жесток към животните ще е жесток и към хората. Дано се оправи горкото животинче, а на изверга и затвор му е малко. Бог ще го съди за това чудовищно престъпление. https://link

ето снимката https://link

до Иванина: Аз също съм хапана от куче, макар и домашно, и се страхувам от големи кучета, но смятам, че омразата няма нищо общо със садизма. В този случай става дума точно за садизъм. Не зная дали вие бихте искали детето ви да гледа как по улицата някой изверг влачи с колата си кучето си и да чува как животното квичи. Смятам също така, че за смъртта на професора трябва да търсите отговорност от общината, която не прави и не направи нищо за бездомните кучета, а не от самите кучета, които вероятно вече са били умъртвени или пък са си умрели от естествена смърт, защото ако не знаете - продължителността на живота на уличните животни рядко надхвърля четири години и половина.

Цитат: " Ако никога не сте обичали куче, част от сърцето ви ще остане затворено завинаги".

Перфектно! Просълзих се! Love u, Mr/Mrs? Невероятно! Господ здраве да ви дава!!!

аз куче не съм обичал, ама една кучка много... та това брои ли се? отговорете моля за да съм спокоен!

Против насилието съм, но що се касае за куче... Аз лично съм хапана от улично куче, което и до днес е безнаказано, а този човечец сигурно ще го осъдят. А онова псе, което изяде стария професор ?!... Ще го гледат в приюта може би по-добре от възрастните хора по старческите домове.

каквото и да е направило Горкото животинче не заслужава такова отношение!!!! Това , че си била ухапана от някакво куче , няма общо с този случай!!!!

" Хората се познават по тяхното отношение към животните" -Виктор Юго....

Виж само какво правят хората с кучетата, как да не те ухапе?

Виждаш ли , какво е отношението към твоя коментар ?? Същото важи и за Фифи !! Чудя им се на акъла ,/ ако изобщо го имат !! /

Това куче не е улично, а негово собствено. И това е написано от жена моля ти се. Идиотка.

хм ,иванина с вас ще си говоря само по друг начин :)

Разправят че един човек се ядосал на домашната си хлебарка, че не се задоволявала от трохите на пода, а пропълзяла по масата. Той я хванал, смачкал й крачетата и я давел в буркан с вода и оцет, а после я извърлил на улицата да я кълват гълъбите.

за кучета разследване има, за убийства и педофилски изстъпления - прокуратурата е снизходителна, чудна държава! разбира се кражбите на милиони и съсипването на държавата изобщо пък и никой не мисли да преследва

какво слагате палчета надолу бе, содомити нещастни! ясно е, че един нормален човек няма да третира кучето си така, но е ясно, че в България кучешкият живот струва повече от човешкия!

А ако го намеря този чичек?? Дали ще се окаже безсмъртен??? А "Фифи" ти остави компютъра и ходи да си копаеш нивата!! Не се надценявай, че чак да ползваш компютър!!!!

ТОВА Е БЪЛГАРИНА:ВАРВАРИН ВЕЧНО НЕДОВОЛЕН- ЗАВИСТ- ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН.А ИНАЧЕ СЪМ- ЗА- КАКТО Е ПИСАЛ-ХМ.

Големи граждани станахте бе

Както се държи към животните, утре такова ще е отношението му към хората

Именно.

Дано и ти станеш собственост и така и с тебе да постъпят, че и по зле.

Фифи, ти има ли родители, чиято собственост да си?

Това е незаконно и наказуемо умнико.

Хората с подобно на твоето мислене са опасни за обществото, защото жестокостта им почти сигурно рано или късно ще се насочи към себеподобните им.

културна особеност на един етност

Този е идиот и дано скоро умре по този начин, по който е искал да умъртви кучето си!

да не сме толкова крайни, нека не умира, но да го повлачат километър два по същия начин ще е добре

Идиот е меко казано, изверг, издевателства над безащитен "човек". Отвратително! ИЗВЕРГ!!!!