Асен Василев: Заварихме азерски газ на 30%, в момента получаваме пълния обем

70% ще ги получаваме на по-ниската цена в момента, в който се издаде акт 16 на връзката с Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква криза? На държавната трапеза, всичко си беше на ред! Пълна до горе! Ако имаше, лена щеше да каже! Освен да е била на парапета!

Откъде получаваш бе, лъжецо, руски газ чрез суапови сделки.

Аксиния каде се загуби бе педераст гноясъл на аудиторията стана скучно без теб бе педо недоклатен

Абе, повече пИдали НЕ СЛУШАМ! Край! Завинаги!

...ами и вас да ви онождат редовно изотзад и вие ще сте ококорени! Разликата е, че на тоя пендехо му харесва!... :-D

Те тоя педал ако си плати 5 000 евра ще го клатя докато залегне като баба мецана и Асена ще помни докато е жив

Просто Безсрамен Лъжец!... и педал!

Какво да коментирам лъжите на кокорчо? Тези от ППЛ надминаха хиляди пъти дядо цар. Той ни оправи за 800 дни, да него си а тези за 7 месеца един корумпиран не обвиниха, а ще се окаже , че са по-корумпирани и от ГЕРБ.

И затова цената вече е двойна, нали педал нещастен?

Са се събрали по лъжа и лъжа.Ако българите пак ги гласуват, то значи,че са малоумни и нищо не става от тази нация.

Този човек лъже също като авера си простото Киро.Тя двамата са осрали всичко до което са се допрели-газ ,цени на горива...И си мислят че някой им вярва. Вмесо да се скрие той плещи лъжи.Лошото е ,че ние всички плащаме сметката.

Асенчо пак лъже!

Гърчете се, мурзилки. Русия - капут, Газпром -капут. Никой не ви ще газа. И не, зимата ще си е съвсем нормална. Газ има, живот в Рушня няма.

В следващия парламент тия мошенници ще направят коалиция с мутрата.

Дести педали с лява резба. Резултат - кръгла нула и "бедните да го духат".

И как точно го получаваме пълния обем като всеки знае, че в момента азерски газ няма. Имаме си пак руски газ, с тая разлика, че идва чрез посредници, което оскъпява цената му. От американските танкери, дето така и не се разбра кога дойдоха и колко газ докараха, някой да усети нещо като намаление в цените? Напротив всичко се увеличава и тенденцията е цената на газа само да расте! А тоя кокор, заедно с другия патологичен лъжец Киро, трябва незабавно да бъдат подведени под съдебна отговорност, за държавна измяна и национално предателство. Ама не виждам действия нито от уж работещата прокуратура и от уж независимата съдебна власт. Това да казваш, че има нещо , което на практика го няма, какво е? Не е ли престъпление срещу държавата и народа? Не е ли държавна измяна и антибългарски интерес? Е, явно не е!

Каквото ти каже Баце и комунистите от служебното правителство. А Баце и вчера го осъдиха за лъжа.

Отиде си един мутренски гъз дойдоха двама отвратителни гъза

Трябва спешно да се намеси психиатрията Киро идиота и Асен кокора са патологични лъжци.Тези двамата оставиха Държавата без газ.Дори и техния Директор на Булгаргаз каза,че взимаме руски газ през посредници,само тъпака Асен Василев се прави на луд.Съд за Киро,Асен и Гуглена далаверата с газа е чутовна.

С газ от Газпром и 30% от Азербайджан - 40 лв/Мвт. С 100% от азерите + газ от САЩ и такъв от Газпром обаче през посредници - 200 лв/Мвт. Следващия несец - 300 лв/Мвт. Не виждам защо трябва да съм благодарен на Кокорчо. По-скоро той трябва да благодари на бизнеса, че още не са го линчували.

Бизнеса работи с газа на Кокорчо.Служебните мунчовци не са внесли нищо. Но няма протести.Мунчо ги забрани.

Какъв азерски газ получаваме и от къде? Този пак лъже. Експертите си обясниха за този газ. т.е. за нас среден пръст.

Пульо и Сульо - газови експерти.

Кокорчо ,провери си пощата.Имаш призовка от Гешев

А азерският газ е пак руски, но на друга цена! Путин бълха го ухапала с тия санкции! Честито на "печелившите" тъпаци, уви всички ние!

Е как нали докараха по евтин газ от Америка които 60 % по скъп - каква е тая математика къде е завършил тоя ??? все въпроси без отговор.

Кокорчо ЩЯЛ ДА СЪДИ Газпром... Русия ЩЕ ОСЪДИ България за 1 МЛРД. ДОЛАРА. A Кокорчо да плати от личните си спестявания тези 1 МЛРД.

Някой вярва ли на тези, лъжци??? Трябва да си с психични проблеми за да гласуваш за такива нагли и лъжливи "хора"!!!!

ще гласуват. После оня не бил прав, че казак, че матрялаже повреден. Кой тогава ги избра тия боклуци?

Идиотите избираха 12 години мутрата, че едни мошенници ли няма да изберат?

Това нещо лъже и лъже и лъже. И до кога това нещо ще го показват по БТВ, НОВА, БНТ? Това нещо лъже като катранджийски циганин. Това нещо е най-голямия лъжец в републиката. Като махнем Просто киро. Това нещо е нищо. Това нещо обещава нещо ама това нещо не може да ги изпълни.

Умно-красиви разговарят в кафене: - Какво ли ще стане ако се изсера на улицата? - Остави... няма да те разберат.

"Заварихме азерския газ на 30%, в момента получаваме пълния обем азерски газ. " Да бе, да! Заварихте държава, която получаваше договорените количества газ в пълен обем, а оставихте държава с несигурни доставки на газ до края на годината, а малкото, което получаваме е на по-висока цена. Заварихте цена на газа по дългосрочния договор с Газпром 400-500 евро за 1000 куб. метра (така и не стана ясно колко е точно, защото засекретихте договора на Булгаргаз с Газпром), а сега сте осигурили оферта за доставка на втечнен газ от САЩ на цена около 2000 USD за 1000 куб. метра без да се включват разходите по разтоварването и регазификацията на плаващия терминал т.е. около 4.5 пъти по-скъпо и напоително ни обяснявате колко било изгодно и каква велика сделка сте осигурили. При това тия 3 кораба с втечнен газ няма да покрият нуждите на България до края на годината. Вие сте едни лъжци, измамници и крадци.

Ококрен лъжец. Това е това нещо.

Който не е видял педераст ето го в профил и анфаст кпйто му стане любовник бял Хляб ще яде.

Асенка-неуравновесен гей,невръстеник,лъжец. Новият шеф на НАП да провери как така за 6 месеца купи палат на "Чаталджа"-центъра на София.

Като пуснем гръцкият конектор.....

Ще пуснеш мака си на мангалите соросоид долен

Гърците продават РУСКИ газ.

Няма по страшна зависимост от педерастията, тия за един гол х.. са способни и Майка си да предадат..

Честно казано винаги съм си мислел че комунягите са най големите измамници в държавата, докато не дойдоха тия от ПП. Фактите казват всичко но тия наглеци продължават да си лъжат безпардонно. Не разбирам как някой го изобличават толкова пъти в лъжа и пак продължаваш да му вярваш. Явно ние сме най тъпия народ на тази земя

натурслен педераст.

Както и да го обяснявате, ниско мислещи хора няма да ви разберат. Те искат да ги лъжат,псуват,да се говори много без нищо да се каже и да го манипулират.

Се угои да 7 месеца, че вече е готов за “Родопа”.

Тая невестулка още ли се показва пред камера та той е никой в момента я не го по казвайте само глупости ръси

До "Наблюдател" О, благодаря за плюсчето! :) Плюсчетата и минусите не ме трогват, когато фактите говорят. Любимите ми сайтове са МФ, БНБ и НСИ. Чета и сравнявам. По време на война А. Василев: РАЗДАДЕ НАД 5 МЛРД. лв. на бизнеса и хората; Съвместната работа с НАП и "Митниците" даде РЕЗУЛТАТ за СЪБИРАЕМОСТТА на ПРИХОДИТЕ; А. Василев ОТРЯЗА излишните разходи и ПОДПОМОГНА бизнеса. С 1 изречение, ПОДОБРИ МАКРО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ показатели - РЪСТ на БВП; ПЪРВО място в ЕС по ИНДУСТРИАЛНО производство; НАМАЛЕН ДЪРЖ. ДЪЛГ; УВЕЛИЧЕН ФР; НАМАЛЕН БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ. А. Василев ОПРОВЕРГА всички прогнози на ЕЦБ; СБ и Евростат. И ОТРЯЗАХА 1 МЛРД. ЕВРО от ПВУ, защото България СЕ ВЪЗСТАНОВИЛА НЕОЧАКВАНО БЪРЗО. :) Повтарям - А. Василев е БРИЛЯНТЕН финансист. Нелучайно прозвището му е ГЕНИЯТ. :)))

Доста шеговито резюме:))) Няма да стане с такива опорки:))) От година и половина казвам, че всеки който скъса джоба на българина заминава в канала. Статистики и фантазии не действат. Ако не познаваш българина си вън от властта. Няма ненаказана власт и партия с изключение на ДПС, по понятни причини:)) Крякането приключи.

Гениален мошеник ! Той и диплома за висше образование няма , но финансист голям ! Смешко !

да , геният на далаверите е..

Какви олигофрени статистици, ражда тази учебна система.....Тъпако,представи се с името си и ти гарантирам бесило ,декември!Само вие ли ще разнасяте ковчези....Ще ви намериме отрепки!Съсипахте държавата!

Не бе, не бе прякорът му е : много умен, ама измамник

Едно време на такива като теб им викаха политкомисари, аа сега просто тролове. Сега няма нужда да ни четеш пропаганда, просто влизам в магазина и усещам с джоба си колко сме цъфнали и вързали, а ти си говори това което са ти написали и се радвай на прекрасното си бъдеще

да ги го набута в дъртия гъз , такива гении ги ебът на закуска , питай Спецов :))) Виш широко отворените му от зор очи :)))

Заварихте цена от 30 лева сега е 300.

колкото и да се стараят телевизиите правителството падна именно заради Асен Василев, а шефът на КЕВР Иванов каза, че получаваме руски газ с 20 евро повече и има документи, няма какво да искат документи от шефа на Булгаргаз като той е в играта, защо не му потърсиха отговорност още когато източи Чирен и продаваше евтин газ на бившата си фирма и румънците, и за това ли са виновни от Газпром, а за частния воаяж на премиера със секретарката, колко е струвал на данъкоплатците, а обедите с алкохол в луксозни ресторанти, а ходенето пеша без охрана? а митингът против решението на парламента, против парламентарния ред в страната ли е Василев?

Този лъжец днес пак лъжа. Патология. Тук не са публикували всичко, но най-нагло лъга пак за мотивите на Карджов да напусне заседанието на министерски съвет. Това е матналитет. И негов и на Киро. Те за това са си двойка...

Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и хората от партията на продажните! Не стига че доведоха страната до фалит във всяка една област ами се правят на света вода ненапита! На това ли ви учиха в Харвард мошеници!

Асане , сигурен ли си в това което казваш, или го казваш под влияние на транквиланти?

Не го получаваме щото не можахте да завършите връзката

В момента получаваш един гол к... Нали Интерконекторът още не работи?

апологета на Прекалихме с Промяната - какво значи, че всичко, което сте направили е да си вържете гащите, АКО ви се отвори парашута да предизвикате арбитраж? Мазен, дебеловрат и дебелогъз педал, никой ли не ти е казвал, че СЪД и/или АРБИТРАЖ могат да бъдат действащи, само и единствено, ако ответникът реши да признае тяхната юрисдикция и да се яви доброволно*??? Сери си на ПУЦ-аджиската диплома, откъдето и да си си я купил, омраз такъв! Бегай и се затривай некъде из Патагония, че да е трудно да те намерят, боклук!

А кога ще освободят, лена, Която взема по 14 000 лв /месец, от държавни постове, кога?

Не знам какъв е газа, но метанът за мпс-то отива вече към 5лв. Излиза същото като да карам на бензин.

да му ушие по-голяма риза. Тази се пука по шефовете. Ояден зъблебат урунгел ококорен все едно тояга си енаврял отзад.