Асен Василев отговори на Атанас Пеканов: В ПВУ има проект за градска железница в Пловдив

"Учуден съм, че не си е направил труда да прочете, за който е отговарял два пъти като министър", заяви съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев отговори на Атанас Пеканов: В ПВУ има проект за градска железница в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз имам проект да го положа на автора по отверстията. Това не значи че ще стане наистина.

ПИПО

Те тая година още три моста над Дунав щяха да пуснат па какво остава за метро или трамвай.

нагъл!!!!

ми то имаше и проект от вашия коалиционен партньор итн да правим северномакедонски кодсмонафтинин! имаше и проект за редовна въздушна линия софия скопие, ама самолета изгни на софийското летище!

Кокорчо и космодрум ще направи, само гласувайте!

Тук се говори за купуване на влакове, не за строене на нови линии. Да те и у лъжливия кокоран.

Като пишеш, поне провери. Тя линията я има от 100 години. Пловдив, Крумово, спирка Летище Пловдив ( обединява Летище Пловдив,-Авиобаза Крумово, Музей на авиацията), Асеновград.

Планът е разделен на реформи и инвестиции бе Асене. Чрез закупуването на влаковете, ще се постигне свързаност между различни градове. Тъп си и не разбираш. Никъде в плана няма изграждане на С-бан. Но виж енергетиката я оправи, че се видяхме в чудо. Всичко окрадохте ....

Този мошеник се изказа пак неподготвен.Ка ще се построи м етро за 2 години та даже и надземно.После,плана говори за крайградска влакова железница,никъде не се говори за градско надземно метро.Къде през града ще се движат тези мотриси със скорост до 160км/ч.Тези от ПП съвсем са изтрещяли,такива нагли лъжи даже и за нивото на нашите политици никой не си е позволявал.Чудя се само на хората,които гласуват за тях.Дано се осъзнаят на тези избори и да им залепят звучен шамар.Хем лъжливи,хем крадливи а и нагли на всичко отгоре.

Лъжецът Асен прави ли разлика между понятията закупуване на влакове и изграждане на градска железница. Явно не прави разлика между БДЖ и НКЖИ. Тоя е един от хората, които съсипаха плана за възстановяване чрез некадърността си.

гейчето пак им го сложи на ватниците - явно взе да им харесва.

Всичко е на място. Само има ряазминаване в понятията. ПВУ-то на Асен Василев означава не Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), а Проект за влакови услуги (ПВУ). А кога ще стане пловдивската гара, дали е казал...

Ама що ли Кокорчо и Пеканчо първо не са уточнят от Пловдив до Карлово, Пазарджик, Белозем, Димитровград метро или крайградска железница - с електрички, ша са движи? Щото сал до Асеновград евентуално за надземен метротрамвай може да се говори.

Не случайно хората на тези им викат шарлатани!

Железницата е слагаме към 5 моста на Дунав

Асенчо пак сложи пишлеметата в малкия си джоб

А ти робе на Путин спри да тровиш атмосферата.

Кокорчо гледа като Ф16 без гориво

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Защо го правят това? Така се строи железница за скорост 160 км/час! Няма проект, не е започнало отчуждаване, ама ще бъде готова до 2 години! Кой ще се върже на подобни идиотии? От тези лъжи ПП нямат никаква полза, абсолютно никаква!

Колкото пъти скачат на Асен, толкова пъти се насират.

Тоя го ОСЪДИХА за лъжа не един път заедно с пинокио ппто. Кой наакан не знам...

А за Асково какво има в плана?? Узунджово - международно летище...

Защо ли, не му вярвам на василев??!! Толкова безгранично нагли, лъжливи и безскруполни индивиди, като пп/дб, няма!!!

Има,ГЕРБ се наричат!

Индианец решил да си смени името, защото било много дълго. - Как се казваш? - Големият дълъг и челен влак - А какво име си избрал? - Пуф-паф.

Kalin

Асен е патологичен лъжец и го е доказал много пъти.Та и сега същото.

Харесвам Асен Василев, но понякога е прекалено голям популист. Метро в Пловдив няма да има. Метро няма как да се изгради за 2 години. Това, което Асен Василев казва е някакво крайградско нещо, което е съвсем, съвсем различно от метро.

Щом харесваш Буратино, трябва да ти се нрави и Пинокио. Двамата се надпреварват, кой повече лъже. Асен Василев и Кирил Петков са пословични лъжци и шарлатани.

Тия и двамата не знаят какво говорят. Един път Градска друг път крайградска. Ако влак мине в град със 160км/ч много ми е интересно колко спирки ще има. Пък ако дерайлира бая блокове ще изпопадат.

"Поради непрестанно променящата се енергийна ситуация тази година, а вероятно и следващата, ако ситуацията остане същата, изглежда много трудно да се изпълнят заложените в Плана за възстановяване цели - тази година 10% намаляване на емисиите от въглищни централи, както и следващата. По тази линия ще водим преговори, каквото е и решението на парламента, ще се съобразим с него." https://bnt.bg/news/atanas-pekanov-shte-napravim-stapki-po-predogovaryane-na-angazhimentite-v-plana-za-vazstanovyavane-koito-izglezhdat-nerealisti-v335601-313868news.html?page=83

Ако нещо е писано изобщо това са фантасмагории! Някога в София дори си е минавал влак само трябваше да се доразвие.Хладилника -гара Пионер -Изток-Слатина-Подуене--Централна гара -захарна фабрика -красна поляна и т.н.обратно към Хладилника.Есичко е разбито и изоставено.А Кокорчо чак сега се сетил.Вероятно с цел да прибират някак парите и да ги пренасочат.Безподобен лъжец.....

ПодуЯне е правилното изписване!

В София правиха 3 години частичен ремонт на релсовия път на "градска железница" № 5 и със същото високо темпо ще вървят към пълен май. Не е лесно с тези градски железници ли, трамваи ли, метро ли дето му се точели и на Пловдив. Много му се събра на Пловдив от ПП - каква е тая любов към Пловдив, завиждаме ...

Проект няма. Има два реда в някакъв план. Обяснете на това просто говедо какво означава проект за градска железница. Това започв с предпроектно проучване, изготвяне на параметри за проекта, конкурс за проектант, оферти от изпълнители, възлагане на обществената поръчка с конкретни финансови параметри.

И обществено обсъждане.

ооо...умнико мил...а, може би започва с намиране на финансиране?!? Което, точно е ПВУ. От там нататък е въпрос на време.

С малката разлика, че никой(поне в Германия откъдето е и думата) не вика на С-Бан метро. Това си е директен превод градски влак. Асен сигурно го знае това, но къде по-добре звучи метро. Убеден съм, че обикновеният избирател няма да си помисли метрото в София, нали?

Нещо не виждаме проекта ,а само някакви точки как ще се харчат едни пари които си нормално за ЕС !

Ще падне возенье до изборите

обаче - хубаво, ще купим мотриси и влакове, ама по какво ще се движат? Къде е трасето? Можу би вече е направено? В града, където живея правят трамвай. Правят го вече 5 години и са до средата на трасето на първата линия. Градът приличаше на стройтелна площадка. Та - къде точна ще се движат тези мотриси, които ще се купят?

Тая глупост, дето я представят като метро, е една измищльотина, която вече беше пробвана преди 20 години, но пловдивчани са напълно наясно, че никой няма да ползва "метро" само за следните пътувания: 1. ЖП гара Тракия - Централна гара ЖП Пловдив (може би някой ентусиаст, който ще ходи с влак до София, ама надали) 2. ЖП гара Филипово - ЦЕнтрална ЖП гара (абсурд е някой да се качи по този маршрут) 3. Летище Крумово - Централна ЖП гара (като знаем, че има 2-3 самолета с по 150-200 пасажери - няма наплив) 4. с. Белозем - Централа ЖП гара (няма кой да го ползва в селото) Обобщение: Както се вижда, предвижда се закупуване на едни влакове на 1 или 2 етажа за едни милиони, които ще возят въздух. Та къде ще е метрото, питаме се в Пловдив?

Джилязу за нази шъ има ли?????????????????????????

Мамин синковец и удари другият Педал от Каунсил оф форейн рилейшънс. И двамата ДС боклуци и слугинаж на унищожителите на България.

Кризаааа!

А къде са - тунелът под Шипка, мостовете над Дунав и завода за електромобили?

на Марс

И у наше село имаме нужда от метро! напълно реално и бързо може да стане! Все пак става дума за 500м!

абе един дървен катапулт няма ли да свърши работа? Парите за метрото ми ги дайте на мене.

Също са планове без проекти

икал е да каже градска железария, не железница