Асен Василев: Някои от министрите в този кабинет са пионки на Радев

„Ние избрахме една фасада, не избрахме човек, който има опита и е комптетентен да води НС”, заяви съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Някои от министрите в този кабинет са пионки на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия не са ПП а ИИ - инфантилни и импотентни

Абе глупаци, кокорчовци и другите олигофрени и тези които са гласували за вас , само дърво ще ви оправи бе идиоти. Мръсна сган сте бе тъпаци.

ти какъв си бе идиот? Когато те назначи за служебен министър , какъв беше?

Кой го направи това което е?

Tina

Ако не беше Радев, ти нямаше да видиш парламент. От човек, като теб какво може да се очаква, освен неблагодарност.

2013 тоя беше служебен министър на финансите в служебното правителство на Плевнелиев. Само, че това никой не го споменава, да не му отиде имиджа.

Кой се интересува вече от глупостите на Кокорчо? Не разбра ли, че оттече в канала?

Радев да се готви за война поради неподчинение,този трупа само дългове....

Е няма такъв олигофрен . А тия дето гласуват за тоя , какви олигофрени са .......

Големи олигофрени сър!

Че по-големи пионки от Кирчо и Кокорчо има ли!?

Такъв каруцарски език използваше и друго харвардско светило, говедото Просто Киро.

Международен измамник и същевременно ШПИОНКА разяснява кой на кого бил ПИОНКА. Айде там при бай Ставри си разкривай мръсната душица...

Асене, отвори си очите!

Как е дупето Асене?Изцапа се май нещо....Когато нараниш интересите на много хора какво очакваш. Президентът ви направи министри и ви отвори очите а сега го плюеш.

Кокорчо, чакаме те в Централния-12та килия. Много и редовно ще те уважаваме

Ами вие всичките , които сте в парламента сте пионки - на тези , които са ви избрали. Ама като влезете там моментално забравяте за това. Защото 'Предизвикателството в момента е кой да властва в парламента'.

А кой ми беше любовница

Абе Кокорчо, ние си знаехме, че и ПП, Киро Тъпото и ти сте пионки на Радев, защо се отричате сега от създателя си? Продажни некадърни предателски подлоги, Юда Искариотски, повярвахте си, че сте избрани от всевишния.

Ами сега?

Г-н Василев, никой не се е родил научен, както казва една българска мъдрост. И Ива Митева, и Никола Минчев нямаха опит и компетентност да ръководят НС, и на тях им беше за първи път, ама ги избрахте, нали! Всичко Ви думи са само словесна еквилибристика и начесване на собствената злоба и неудовлетворение, че не ви се получават нещата. "Ние избрахме една фасада..." Е, нека да Ви разкажа, господинчо, собствен спомен от тази фасада. Преди години, когато г- Рашидов пак беше депутат, мисля че през 2009, журналистите от една столична медия решиха да се пошегуват с парламентарния ни елит Помолиха 30 депутати да рецитират Вазовото "Аз съм българче". Беше много забавно да гледаи как един си спомня едно-две редчета, неколцина - даже куплет, а трети въобще само вдигат рамене. Един-единствен човек изрецитира наизуст цялото стихотворение и то така, както е написано и публикувано от автора му. Това беше Вежди Рашидов. Та те такава "фасада" сте си избрали, господине, с над 40 изложби в страната и по света, носител на орден "Стара планина", на орден " Златен кръст на Свети Леополд“ (Австрия), на куп други премии и отличия. Както виждате, въпросната "фасада" в сравнение с вас е много по-стойностна, а и е много по-известна по света, отколкото вие някога изобщо ще бъдете. Съберете остатъците от достойнство си ( ако изобщо имате такова) и просто замълчете някъде в сенките. Омръзнахте на голяма част от хората.

Не е еквилибристика ,а долна педерастия!!!

Въпросът е каква е квалификацията на Просто Киро и Кокорчо. Единият е бил търговец на хранителни добавки, другият на самолетни билети - съден от инвеститорите си за измама. Много ми е весело, когато някой от дуото излезе и започне да се хвали, колко бил умен. Онзи ден гледах интервю с една пухкава лелка от ПП, именуваща се с звучното име Венеция. Та тази е известна с това, че преди години е пяла в ТВ формат. Пита се като каква е в НС? Това са хора с нулев опит в управлението, което си личи и по броя на закони и назначения паднали пред КС. Аз не-веднъж съм казвал, че ПП е партия от амбалажа на други партии. банда безскруполни кариеристи, които в предишните им партии никой не е вземал на сериозно. Що се отнася до минчев, той беше мъжкия вариант на Лена. Държеше се като секретарка, не като председател на НС.

А ти от кой кабинет дойде че не мога да се сета чия пионка си

Гнида!

Огромна разлика в поведението и изказът на ПП и ГЕРБ! Докато ГЕРБ само плюят,показвайки колко са некомпетентни,неспособни и объркани накъде и как,толкова ПП са умерени и диалогични! Показаха,че дори в обърканата и връхлетяна от какви ли не кризи,България,могат да внесат ред в хаоса! Не са обаче обръгнали политици! И освен това,милеят за България ,а не за шкафчетата и собствените си джобове! Вижте Десито Острието и Лорер! Какво общо има една селска махленка с подобен език и липса на всякаква задълбочена експертиза ,и един образован и мислещ човек,който задълбочено може не само да очертае,но и да обясни сложни икономически процеси в едно изключително кризисна ситуация? Когато и той и Пеканов говореха,Деса Острието гледаше тъповато,объркано и стреснато! Кой от ГЕРБ има такава експертиза? Томчо Челото Дончев,Биков подмазвача или някой от ГЕРБ? Те нямат капацитетът да управляват ! Те имат капацитет само да плюят,да сплетничат,да лъжат и да крадат! Затова сме на този хал! Те свалиха работещо и легитимно правителство ,което,въпреки мощната медийна пропаганда и краткото време на съществуване,успя да задържи страната и икономиката да функционира!

страхотна шегичка! "пп" и "диалогични и умерени" в едно изречение! хаааааааахаааааааааааа!

Не се хаби да ги хвалиш, ставаш много смешен.

Ти и киро пък бяхте парашутистите на мустафата

Преди Радев да ви назначи за министри,никой не беше чувал за вас.

Не “някои”, а всички!!! Оставка и закривай кочината!!!

Овньо, а този ваш кандидат Минчев и онзи (рогоносец) дето закри предишния парламент, даже и фасада нямаха, за да стоят на тази висока трибуна!!! То и ти нямаш място в тази зала, защото хора с присъди не са пример за подражание от никого!!!

А вие сте шамПИОНКИ да Продължавате с Простотиите.

Малоумници много Затова не разбират образовани и интелигентни хора като ПП Образовайте се и четете. Братя българи

Муньо, този парапето държач ли е образования и ЕнтЕлигентния!!! Та той говори по лошо родния си език от гражданин на Гана живял поне 5г. в България! Отгледан и изучен с пари краднати от измамния му баща, сещаш ли се, Муньо!!!

Само Киро Канадеца е образован и знае как да тегли кредити безконтролно

да народа как гласува но г Василев вие сигурен ли сте че така гласува народа и е иэбрал теэи депутати каэвате че има эадкулисие и сигурно те четат вота на иэбирателите написан от тях контролиран купен курпоративен това са эаблуди че эависи нещо от гласуването,эадкулисието има мноэинството статуквото подредено от рашетников нинова преэидент бойкодоган въэход и така както иэбраха мултака эа председател на народното ъбрание , сега предстои рашетника пак да им нареди на тия эависими партийки от статуквото каэва въэход правителтво антикриэисно и това мноэинство ще го иэбере ,но целта е да ви обиэличат като ви вкарат при тях да ги подкрепяте ,което дано да не поэволите в името на БЪЛГИЯ по скоро ги подканете да връщат всичко каквото са откраднали от БЪЛГАРИЯ държавата и от нас българите

Колко малоумен трябва да си да гласуваш за ПП? Това са фамилни оод-та, това са калинки, това са чужди лакеи.. а ги видяхме, даже едвам ги махнахме от властта (казвам ние защото всички големи партии скочиха и ги свалиха!) не е истина колко тъп трябва да си да си ПП избирател

Избирането на Рашидов за председател на НС е срам за българите, но нима вашето сукалче имаше някакъв политически опит като го инсталирахте за председател....Алоооо, не сме гласували за вас, за да се гънете пред Козяк и да ни натрисате в чужда война, след като народът тъне в мизерия и бавно полудява. Следващите избори може и изобщо да не влезете ако я карате все така. Гласувахме за вас, за да се махне ГЕРБ от властта, не за ни занимавате с проблемите на чужди страни. Не сте готови да управлявате, а само с дупене на САЩ нищо няма да постигнете.

Zashto da e sram, be? Shtoto e tur4in li? Ako mislish po tozi rasistki na4in zna4i ti si sram za 4ove4estvoto.

Мустафа пий едно чайче, успокой се.

Това е точната дума "Фасада", която герб искат от ПП и ДБ, за да откраднат милиарди от ЕС.

Нали за това са служебни министри и по принцип са "пионки " на Радев. Вие чии пионки бяхте или бяхте шпионки

Ти не беше ли министър в едно правителство на Радев?

Тук спорещите не осъзнават що е то образование Хайде първо прочетете победна книжка Примитивен народ, злоба Простотия до шия И това са резултатите

В кой кабинет?! В изгорелия ли?

Любима дума на опозицията е " фасада"

Последно социологическо проучване след избора на председател на народното събрание показва следното: Герб/СДС 28%, БСП 19%, ДПС 12%, ПП 8%, Възраждане 7%, Янев 5%, ДБ 3%. Дано е така и до следващите предсрочни избори.

И аз съм съгласен че вероятно ПП не стават. Обаче да ми хвалите ГЕРБ , дето за 12 години не отлепихме от дъното, НЕ мога да приема. Не ме интересуват минуси или плюсове, коментирайте фактите : Първи по смъртност, последни по раждаемост, последни по доходи, в първите по скъпотия, образованието на нула, здравеопазване на последно място, нищо че сме първи по броя на болници на глава, първи по корупция, първи по престъпност, въпреки най бройно МВР на глава от населението, итн итн да не изброявам. Дано ви излязат през носа тези стотинки дето бай Хой ви плаща докато плюете, докато той спокойно ви такова с 200 и рита мачлета , понеже е много загрижен за държавата.

До Реалист. Какъвто е материялът такава е и държавата.

Много точно ,реалист!

То убаао, ама как беше 1997 година че и преди и след докато дойде ГЕРБ.Да говорим ли за "гимназията" на един кмет в Бургас, или за харча и усвояваниата на пари от един друг кмет на Бургас или за оня голям ров на пъпа на Бургас който вместо да стане --- стана развъдник на комари. За морската гари или за автогара ЮГ да говорим

Не някои а всички.

Заради такива кретени човек да го е срам, че е учил в чужбина.

Педала и аутиста що са на свобода?

Педерунгел

Те това джендерите са нахални копеленца!

Николчо мамин правовия лаик той ли е много компетентен?Защото точно ИТН го свалиха.Идиотите и джендърите вън от Парламента.

Аз пък, разбрах, че двамата "хардвардци" не могат и не трябва да управляват държава!!!!!!!!!!!!!!!!!

този е пионка на Америка и унищожи България

Като гледам тоя ПП означава партия на педалите :) на следващите ибори са наполовина и по-следващите ще са история.

Този уж е икономист, но не можа да обясни каква е логиката да се купува една и съща стока (руската газ) на тройна цена.

Да се угоди на САЩ

И за да се краде!

пендел.