Асен Василев: Нужно е споразумение за независими състави на регулаторите преди ротацията

Коалиция ще има, когато България има независими съд, регулатори и прокуратура, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Нужно е споразумение за независими състави на регулаторите преди ротацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Асенчо са проблем схемите, в които той не участва.

Крайно време е мошениците Асен Василев и Румен Спецов да влезат в затвора! Само че, подвластните на НН$ДБ съдии дали ща го позволят!

Съгласно заповедите от американския Държавен департамент, Сглобката(ОПГ ГРОБ-ПП-ДБ-Д(П)С), конструирана и сглобена от Козяк, трябва да си изкара пълния 4-годишен мандат. В следващите 4 години други парламентарни избори няма да има. Основна задача на фашистката марионетна на САЩ Сглобка, е да подготви предстоящата съвсем скоро мобилизация на всички българи от мъжки пол 18-60 години и тяхното изпращане за пушечно месо в Украйна. По причина на това, че укро пушечното месо просто свърши. Неслучайно преди 2 дни Изпърденков цъфна в Киев - да договори със Зеления сопол официалното изпращане в Украйна на български военен контингент от мобилизирани. Засега САМО България е поела такъв ангажимент пред нацисткия режим в Киев. Дупце да им е яко на мега страхливите и жестоко прости БГ-роби! Ебана ви е майката, роби! Без никакъв майтап!!! А ПЪК АСЕНА ВАСИЛЕВА Е МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДЕРАС - туй се знае по света и у нас!

Главния корупционер и измамника на България се изказва. Малко тъпо е да даваш акъл, след като пред очите на цяла България извъртяха корупционна сделка за винетките заедно с евреина. А са го измислили добре. Не се разписва нищо, не се подписва. Няма отговорност. Никой не знае какво се прави. А вече за мен разбрах ново. Независими регулатори, но избрани от ПП. Това ги прави независими от другите партии. Което явно е идеята на ПП. Остава да видим Боко дали ще продължи да е съучастник в управлението на този престъпен режим.

Реално погледнато няма да е излишно ако на "Правителственият авиоотряд" се издаде лиценз и за туристическа агенция!

нерегистрираният у нас, няма основания да дава акъл за каквото и да било. Първо да се регистрира всички нерегламентирани доходи и да изпълни всички всички изисквания, да бъде депудат и министърв съответствие със старата Конституция, тъй като той е станал м-р по смисъла на старите значение

Първо Ники външен министер щото иска да пътува... Да се смееш ли, да плачеш ли? По всичко изглежда, че на ПП-ДБ и харесва да се връткат... Сигурно им става хубаво :)

Независими разбирайте от Русия и България. Иначе от Посолството ще са зависими.

коко е хитър като хлебарка но не е по хитър от една банкянска такава

Избори и ПП да си ходят, за тези 3 години нищо не направиха, освен че занулиха бюджета източиха 9 млрд. , продадоха реакторите за 1 млрд. а ще стройм за 70 млрд., спряха Хемус и нищо не направиха уж ни убеждаваха как ще я достроят без да крадърт а те крадът повече и от Бойко и едвам само по въздух ни приеха в Шенген и това само като реверанс от техните господари

Под "независими" НПО другарите разбират, да не зависят от никой друг освен от тях и господарите им! :-) Ако искаха независими институции нямаше да ги пълнят с техните кадри като за последно!

Нужни са избори след което да се избират регулатори от Парламент с по-голяма легитимност и обществена подкрепа, а не като този който беше сформиран с измама под давлението на Козяк!