Коментари - Асен Василев: Ще видя дали има съмишленици, с които можем да направим нещо за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска да каже "Да крадем за себе си". Комунисти......

спокойно може да работи и като светофар.

Пак ли ще работите в името на народа, на суверена, на родината, на България? С толкова много жертвоготовни патриоти и специалисти в управлението ние нямаме губещ ход... Нямам търпение да чуя речта на р.р. утре...

Aмериканското образование по бизнес и финансии се приема за N1 в света. В Германия, децата наследници на концерни в почти 80 % се обучобучават на бизнес в Щатите...но живеят в Швейцария. проблемите и на България и на Германия са, че е много застъпен национализмa. Когато някой не принадлежи на някаква полиtическа структура много трудно пробива като независим само благодарение на професионални умения. И в двете Държави има големи профеионалисти извън структури просто защото са независими и не се оставят маринетки на партийни апаратчици. Това не означава, че трябва да тичате да ставате членове на някоя партия. Но това дефинира и честата смяна на партийна принадлежност на много политици в България.

Я първо обясни как прецака съдружниците , че да знаем колко голям да го очакваме от теб. Как решиха да ни втълпяват, че точно тези двама за които излязоха сериозни компромати трябва да правят партия и че те щели да влязат в парламента. Каквото беше беше Пена вече се ожени. Промяна,подмяна, замяна вече не ме интересува Джипката ми харесва.

Асенчо Валисев съвсем се улисал.

Краде толкова много,че никой не може да го надмине.

Ето как маските падат: много време се чудех защо Христо Иванов, Атанас Атанасов и Мая Манолова толкова натискаха БСП да се откаже сама от третия мандат и той да отиде при Мая. Задавах си въпроса откъде идва тази медийна страст и политически шантаж. Мандат при ИБГНИ изглеждаше абсолютно обречена кауза, тъй като Слави Трифонов ги беше отрязал тотално и нямаха никакъв шанс за мнозинство. Сега аферата започва да се изяснява. От думите на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева предлагала пари на депутати от ИТН, разбрах каква завера са били замислили тези с новия морал на промяната: притискат Корнелия сама да се откаже да получи третия мандат. Получава го Мая. Подкрепят я Демократична България. Мислят си: БСП ще ни подкрепи, няма къде да мърда, иначе ще ги пришием за статуквото, купуваме си депутати за 500000 лв. от ИТН и ето ти мнозинство и стабилност. Тези наистина надминаха и Бойко Борисов. И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца. И това ми било промяната. Изчегъртване, ама някой друг път. Досегашното задкулисие ряпа да яде. И сега имат наглостта да винят Нинова, че ги отрязала и не пожелала да води с тях таини разговори за тази сделка, а ги поканила на открити разговори пред камерите. Пред камерите било пиар, казва Христо Иванов и отказва среща. А зад камерите какво е, бе? Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена. Отвратителна работа.

Това от базеда ли бе нежний Асенчо ?

Лилия! Събуди се и оправи правописните грешки, моля. Ти и колегите ти в тази медия затвърждавате некомпетентността си с всяка нова статия.

Идете във Фейса - Бойко е на живо от Айтос и е без охрана. Идете и вижте как го посрещат хората! Може денонощно да "чегъртат" нещастниците на Руското Фърчило, но най-много да "изчегъртат" боята от някоя мантинела. Иначе да чегъртат жълти павета под знака на траурен просветен руски кутур-трегер могат. МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава неделя, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Търси си съучастници.. После в една килия..

Да пробва като независим депутат, ако иска, но да внимава да не го пребият. Има такива случай. И полека-лека-ако го изберат и успее да се наложи...Проблемите не са в депутатите, а в избирателите зад тях. Самият факт че може да се предложи Славчо за политик говори за процента лупмпени сред населението.

Б.б. и хр.ив. може да последват примера на вечният сокол в българската политика и да се оттеглят в почетно председателство. Ако това стане, ще видим уравнението дб+герб= внл...

Ако искаш да направиш нещо полезно за България, напусни.

Спонсорите са напълно разочаровани от Христо и компания и скечовете им при фактическа импотентност и отказ от отговорност! След като Гешев два пъти се яви и Христо се скри даже свободна Европа и компания се възмутиха, въпреки канското търпение и насилена симпатия, която имаха. Сега мандата на финансирането отива при следващата партия- тази на двамата симпатяги! БГ бизнесът ще е с до 5млн финансиране- дребен подизпълнител. Това е визията за сега!

и по добре да спрете да правите нещо ,че за четири месеца с тия цени изкъртихте тавана на България , та по добре да ви няма и вас и Мунчо .

Съмишленици, с които заедно да крадете програмен код. Разбирам!

Тоа па изцъкления за какъв се мисли? Щял да търси съмишленици и да помагал на България! Те в село го не щат, той за поповата къща пита!

Ще видя дали има съмишленици, с които да направим нещо ВЪВ България.

Пази боже сляпо да погледне!

"Асен Валисев: Ще видя дали има съмишленици, с които можем да направим нещо за България" Кръгът "Капитал" около олигарха Иво Прокопиев (собственик на "Демократична" България ) проумя, че бездарния Христо Иванов-Бойкикев е тотален провал и се опитва да пробута Асен Василев (и Кирил Петков), който да го замести.

КОКОРЧО И КАНАДЕЦА СИ ЗАВЪРТЯХА 4 МЕСЕЦА РЕКЛАМА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И СЕГА ОПА, ПАРТИЯ. В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО, ОСОБЕНО ТЕЛЕВИЗИОННАТА РЕКЛАМА. СЕГА ГАНЮ ЛЮБИТЕЛЯ НА СПАСИТЕЛИ И НА ТОВА НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВЯ ЩЕ ГЛАСУВА. ДА ВИ ИМАМ И ОБЩЕСТВОТО И ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ЧИСТ ЦИРК!

И ко ще правят наши изтребители,бе Говедо.Да не си по умен от цар Борис,който с цената на живота си не даде нито един войник срещу Русия.Затова сега България все още я има,но колко ще оцелее като американска колония,знаят само в ЦРУ.Засега олекнахме с 2 милиона-най голямата демографска катастрофа в изпълнение на ам .план Ран/Ът. за затриване на Родината ни.Така че Говедо,не бъди чак такъв голям Натовец.

Българите искат съмишленици, които да преобърнат 33 годишната ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД чрез хуманен геноцид в ПОЛИТИКА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ И ИЗОБИЛИЕ. Ти знаеш как, но не ибаш да слушаш напътствията ментални, на Господ българина. Иначе?! А за да "караш влака" ще слушаш какво ти диктува слушалката в ухото НЯКОЙ BOSS.

Тия момчета бръкнаха много дълбоко в здравето на мафията на мутрите от гроб и лично на банкянския крадлив психопат.

Айде, няма нужда... Видяхме какво направихте за 3 месеца с останалите курви на Рублен. Тотална анархия и целенасочено хвърляне на прах в очите на хората с полуистини и лъжи.. Може да се хванеш за ръка Кирчо и да напуснете територията на страната. Вземете и Радев. Тогава, обаче, ще ви вземат само в Русия..

Ти явно си в будна кома и си проспал случващото се последната година. Точно тия двамата бръкнаха дълбока само в гъза ти. Нищо повече. Ей, тъпи и слепи сте на кучета...

Спецов и Киро Шмекера не му ли стигат на Кокорестия за крадливата им шайка.

Крадливата шайка е Герб ! Браво на Кирил Петков и Асен Василев !

Още един "самоотвержен" спасител на нацията! Боже, опази!

Направете партия,изчегъртайте простаците от ИТН( нема такава партия) и всички ще сме ви благодарни. Никога преди не можех да повярвам, че предпочитам крадците от ГЕРБ пред недоразумението ИТН (няма толкова проста партия).

Та да говориш с такова самочувствие за политически проекти и разни неща по макро икономика, СЛЕД КАТО САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ СИ ФАЛИРАЛ СОБСТВЕНАТА СИ ФИРМА, ЗАВЛЯКЪЛ СИ ИНВЕСТИТОРИТЕ СИ С МИЛИОНИ ПАУНДИ И СИ ОБЯВИЛ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ. В такава ситуация, в белите държави получаваш забрана да заемаш каквито и да е публични длъжности, да заемаш уоравителни позиции в части фирми/корпорации поне за 10-на години и това е само което ти се полага по закон. На практика, такъв човек е свършен в бизнес средите ДОЖИВОТ, хич да не говорим за директорски позиции. У нас, Мунчо го направи тоя министър и му даде икономиката на България да движи. Не стига това, а и за разни политически проекти заговори. Шантава работа.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Асене, ние пенсионерите, селяните и бачкаторите сме с теб Проблемът е, как ще се справиш с "белите якички" - банкерите, мултаците, съдебната система и полицията с всичките и подразделения!!!

Бандити, гладни за власт има колкото искаш в България !

Ох,опазил на Господ.

да се направи и без да си министър моето момче хиляди го правят

Давайте, имате подкрепата на голяма част от хората. Имайте предивд, че ако се издъните като всички управлявали до момента и вие ще отидете в небитието много бързо.

Най-доброто което можете да направите за България,е да емигрирате.С Мунчо начело.

Тъпия български народ е с много къса памет.Април месец го излъгаха,през септември вече се врича в любов на нови мошенници.

Ало оооо съмишленици мошеници винаги ще се намерят , а ти си доказан мошеник с извън съдебно споразумение , нагледци

щял да прави нещо? А,Спецов пита ли го бе?!

Вече от Дубай са се съгласили да им дадат убежище..

на подобни партийки е да разпръснат вота на избирателя и съчетано с рекодна ниска изберателна активност тогава с в малко купени или манипулирани гласове И спавнително евтина медийна манипулация може да се вкара партия в парламента или поне да се изкрънка държавна субсидия /която да покрие разходите и даже да се излезе на печалба/. В допънение после такива малки партийки предлагат подкрепа на големите партии срещу лапачка.

Разбира се, че има съмишленици. Като тръгнем от Баневите и стигнем до дубайския турист. Кирето странно защо го изкарват про-западен, като си е про-руско ченгенце от всякъде. И не е нормален. Справка - съвместния му бизнес с "доктор" Емилова - една шарлатанка с дебелариум, която си е точно толкова специалист колкото Кобилкина

Отличен анализ,Мандате!Чак носовете на Христо и Мая се удължиха като хищни клюнове,протягащи се към властта на всяка цена.Макар и да знаят,че Херо Мустафата ще им дърпа конците на тези марионетки.Изобщо,чудя се как има още малоумници да гласуват за ренегати.

Имаш, имаш съмишленици, Пульо - Божков, Спецов, Прокопов, Радев..... А, къде е Сульо?

Ща немериш съмишленици, Маджо, Маргините и Божков.

Какво е останало ще го ограбите.Вие правите пидмяна ,а не промяна