Асад предприе рокади в кабинета заради инфлацията и недостига на храна

С постовете си са се разделили министрите на петрола, вътрешната търговия, промишлеността и социалните въпроси

Обратно в новината

Коментари - Асад предприе рокади в кабинета заради инфлацията и недостига на храна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима е възможно! Недостиг на храни в Сирия!!!???? Руснаците бяха любезно поканени, дойдоха (да ги питаш защо) и донесоха руския мир. Сега защо няма ядене и кой ще му помогне на тоя нещастник?

Американците дали ще спрат да крадат петрол от окупираната от тях апетитна част от суверената държава Сирия?

В Сирия е изцяло в кюрдската част. Защитата на американците позволява на изстрадалия кюрдски народ най-накрая да получава приходите от този петрол, а не всичко да потъва в Дамаск за да могат Асад и кликата му да тънат в охолство.

Хамерика никого не защитава. Тя ограбва. Сирия е под ембарго, затова сирийците гладуват. Дори и след земетресенията не свалиха блокадата, нито патиха помощи.

е как ще имаш храна за народа си след като си с Русия където има само мизерия и глад бе мръсен циганин..боклук безобразен тъпак с тъпака ти шибан руски боклук комунистически лайняр

Точно казано!!! Който се е хванал с Руските варвари стига до там!!!

Нали са първи приятели с руснаците? Как е възможно? Северна Корея и Сирия са най-проспериращите страни. Да не се сравняват с бедната Швейцария и нейните фалиращи банки! Могат само да мечтаят за външните тоалетни на проспериращия руски народ!

Наистина министър на петрола ще има в Сирия когато ИЗГОНЯТ американците от нефтените си залежи НЕПРАВОМЕРНО окупирани от САЩ!!!!!

Или поне да накарат американците да си плащат за откраднатият петрол :)