Асад от фронтовата линия: Ердоган ни открадна петрола и зърното, изнесе заводи

Еднакво важно е всяко късче от нашата земя, битката за Идлиб ще сложи край на хаоса, заяви сирийският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Булгаристан канадците от ДЪНДИ прешъс и фашистите от АУРУБИС откраднаха и изнесоха ЗЛАТОто и МЕДТА , арменците кгбейци от СЕВАН крадат и изнасят по 1МИЛИОН тона ЗЪРНО от Булгаристан и го продават на С.Африка, С.АРАБИЯ и ИСПАНИЯ ,ФРАНЦУЦУЗИТЕ от ВЕОЛИЯ крадат през Софийска вода , американците от ТЕЦМарица 1и 3,руснаците доят бюджета през ЛУКойл и АЕЦ Белене,турските клиники ИЗТОЧВАТ БГ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ през фиктивни прегледи , така че сирийците да не ги жалим те са в ПЪТИ по ДОБРЕ от българите които оцеляват под ботуша на диктатора от Банкя

Хапчетата, бързо!

Самозаблуждаваш се, че тези сделки са изгодни за България ли? Колкото Гад Зееви и БГА 'Балкан"...

Давай батко Башаре !

значи не са руснаците, а турците. този ще свъпши като чаушеско

Обикновено, диктаторите умират по жалък начин. Тръмп, Путин, Ердоган и Асад няма да направят изключение.

нивата на серотонина? Смятам че имаш голям проблем...

невестулката заобиколена от мръсни съ ветски муцуни

Ти си невстулка татарска

Както би казал черният господар на педокозяците Обонго Тропикъл Мънкис -Асад трябва да си отиде !Асад отиде ли си , Не ! А Обонго Тропикъл Мънки с отиде ли си? О, да ! Алудите кравари издухаха ли супата от руснаците? О, да! Просто факти!

AK-47

Не ме интересува какви прави или къде е убиеца Асад...., но не ползвай моят НИК идиот. Лек то ден.

Така се отстоява Род и Родина , до всяко кътче земя . Моите уважения . До сега завиждах на унгарците , явно вече и на сирийците ... До къде се докара древна България ...

Бой по аскера, докато се напърдят!

е тва е патриот. 8 г. да воюваш и отстояваш страната си... някой да каже нещо. нещастната пропаганда не мое му легне и на малкйо пръст

Да живее Баша̀р Ха̀фез ал-А̀сад и братския сирийски народ!!! يعيش بشار حافظ الأسد والشعب السوري الشقيق !!!

Асад : Еднакво важно е всяко кътче от нашата земя . Някакъв случайник от западно /източните прерии : Пуснат ли мигрантите , хващам първия самолет . Всякакви коментари и анализи са излишни . П.С. Цензурата е последното убежище на диктатурата . Приятно триене :)))

аз само се питам тези политици от неолиберал-болшевишката диктатура в ес, които предлагат "зона за бежанци" на територията на сирия под ръководството на ердоган как ще нарекат този военен акт на насилие от страна на турция, за да е по-толерантно. "турско присъствие" в сирия?

Неолибералната и болшевишката идеологии са много различни и противоположни в много отношения. Не се засягайте но да слагате знак за равенство между Ленин/Сталин от една страна и Хаяк/Фрийдман/Рейган/Тачер от друга показва много ниско ниво на политическа култура.

напротив. напълно се припокриват в днешните времена на нео-болшевишката диктатура в ес. дори меркел е достойна дъщеря на учителя си хонекер. крайно-левите неолиберал троцкисти са заели всички постове и назначават само винаги верни им протежета. но може би сте прав. по-отвратително е отколкото тогава.

Значи според вас неолибералите са крайно леви??? А Троцки е бил неолиберал..... Препоръчвам ви да прочетете малко по темата. Изглеждате интелигентен човек но в случая наистина се излагате.

AK-47

Алооооооооо ти с многоцифреното име, можеш ли да четеш и разбираш ли, българският език? Колегата пита нещо, което българските дУпетати позволиха да се пренапише в нашата история не като "турско присъствие" а не като "турско иго' ..... Аман от хора дето не знаят.......собствената си история. Лек ви ден.

Асад е отишъл да прегърне блудния кюрдски син. Опита на американците да го свалят от власт беше грандиозен провал. Даже вече избягват да говорят за това. Опита да разделят Сирия на малки етнически също се провали. Връщането на кюрдите към сирийската държава е последната стъпка от възстановяването на пълен контрол от страна на Асад.

САЩ разгромиха ИД! Целта им не е била да свалят Асад

и като се събуди - краката ти отвити, пръстите в контакта, а дупето ръкопляска...

Фамилията Асад е*ба мамата на Сирия. Колко сирийци пострадаха от тях. Колко прокудени от преди десетки години и бял свят не видяха. Попитайте сирийци, които са учили и живеят тук и не смеят да се върнат в родината си още преди военните действия и те ще ви разкажат жестоката истина за тези диктатори, които са се хванали за кокала и не пускат, за сметка на сирийският народ.

И това ли е начина да ги махнеш, да сринеш цялата страна?

всички сирийци с които съм говорил са за Асад и съжаляват какво направи запада с държавата им, единствено, който съ срещнал да е против Асад е собственикът на ресторанта за печени пилета на ъгъла на Прага и Пенчо Славейков

Говорил съм професор, пишеш глупости

това е мръсно краварско мекере, което дращи и само не си вярва...

Единственият президент на араска държава, който осигурява мирно съществуване не различни етноси, религии, раси..сирийците го обичат и уважават. Сирия беше процъфтяваща държава, преди чуждите армии да я ограбят и разрушат. Сега лешоядът Ердоган се натиска за останалата мърша.

Браво, Асад е мъжкар с топки, нашите шматароци са като надуваеми секс кукли в сравнение с него.

Лапаш ли ги!!!!

още ги стържат от камънаците край Дейр аз Зур

Даа , сега разбирам защо Бойко и Ердоган се обичат , ами те са от един дол дренки - крадци и насилници!

Нали Путин е в кревата на Ердоган

Не схващаш , Ердоган стои надупен в кревата на Путин , затова сега гледа жално към Тръмп!

“ Асад от фронтовата линия: Ердоган ни открадна петрола и зърното, изнесе заводи” Аз предлагам Асад и Ердоган да не ни занимават с вечните им клептомански проблеми и кой колко повече е откраднал от другия, а да си спретнат една сбирка с техният много голям и най-голям приятел Путин и да ди се разберат кой на кого и през коя офшорка.... А ако повикат и другият липсващ от компанията и карето - Доналд Тръмп, няма да има нужда да ни плачат и жалват...

Това е политиката на свършените факти на турските главорези - избиха бъгарите в Одринска Тракия и я завлядяха, избиха Арменците, сега са наред кюрдите и ако мине (вероятно да ) ще завладеят и Северна Сирия. А пък ние с голяма радост откриваме ТУРСКИ завод в Пловдив. Дали някага турците ще се радват на БЪЛГАРСКИ в Турция. Много по-здрови на нашите политици !

Прав е Турците през цялата си история са били едни грабители главорези и дори днес нищо не се е променило в мисленето им

До Нова година Асад е паднал. После и Путин и Мадуро и накрая Венци Стефанов.

А бате Венци - не !

Бат Венци защо . Или анализа ти е в повече.....

Ако се шегуваш - май остана неразбран. Ако не се шегуваш - май ти трябва психиатър.

Дали на Асад му минава през ума, че турците не правят нищо без разрешението на Путин! Такава е сделката драги: Турски поток срещу карт-бланш за Ердоган в Сирия плюс задължително освобождаване на членовете на ИДИЛ от затворите в кюрдската зона.

Сирия ще чака други да я разпарчосват наново? В бандата на мераклиите се намеси и нато.

Искаш да кажеш, че убиха пилотите по негова молба, както и посланика.

Тиквун Мутрафоний. Човек натоварен със задачата да направи падението и изчезването на България, по малко болезнено за населението все още населявайки тази територия. Като парушитист чийто парашут май никога няма да се отвори...приближава земята с шеметна скорост, докато някой като Тиквун се опитва да го успокой като му шепне как вятъра и тревата ще омекотят падането. Същото с неговите "заводи до заводи"...А има какво да се направи...но трябва воля и да си рискуваш политическата кариера и парите които си откраднал!

Не ти ли писна да си вечно посран до уши от жалките си агит напъни бе, я се погледни какви и къде ги врещиш.

Фолксваген да не се мотаят, а да строят завода в Алепо. Хем ще открият нови работни места, хем баба Меркел ще натовари "гостите" на няколко самолета и ще ги върне да "работят" на новото място.

в днешния свят информацията доста се крие, за седем-осем години чак сега един президент като Асад успява да каже поне една дума срещу султана

Той казвал, ама на нас кой кой да ни кааааже.

Ний вървим по света и опразваме даже.

Абе, тарикат Путин - сби всички врагове на Асад - турци, кюрди, ид, американци, "умерена" "опозиция", алкайда... се кютечат един друг кой кого хване. А Асад разширява контрола си над Сирия.

И така трябва да бъде.

Вярно, бе! Голям тарикатлък, като изключим това, че в патакламата между враговете на Асад често-често падат руски аероплани, вагнеровци и вся астальная непьюшчая сволоч.

Сега Асадчо и Ердоганчо да не се сбият двамата !? Май това е целта на Тръмп и Путин ще стане за смях , че не може да си контролира слугите !

От къде намери тая снимка :-) Чувал ли си за закона на Годлуйн? "Колкото повече продължава една дискусия, шанса някой да сравни нещо с Хитлер или с нацистите, приближава 1". Гледам ти си решил да прескочиш цялата дискусия и направо да се хванеш за неизбежното :-) Същата формула важи ако тръгнеме да дисктутираме теб, мене или дори майака ти...така че можеш и на ная да и лепнеш едни мустачки :-)

Зевзек

По същия закон вероятността да се намесиш в дискусията също приближава 1. Въобще не оставаш по-назад с постигането на неизбежното. Сега ако заговорим за твоята майка, със сигурност ще се намесиш и в нея.

Горд_Руснак

До AZ : Толкова ли няма какво да кажеш по темата - че се хвана за снимката !? И толкова ли те тормози едиповия комплекс , че споменаваш майките !? Зарков , ти ли се бе !? Даже и "AZ" са инициалите на майка ти !

Падна ли Асад вече? Или първо чакаме Мадуро да падне?

По тая логика утре САЩ може да влязат на 30км. в Мексико защото мексиканците не могат да спрат мигрантите за да си осигурят спокойствие по границата.

Ти сега ли откриваш че правото е било, е, и ванаги ще бъде на по силният? Що мислиш всички себеуважаващи се държави имат голяма армия за която харчат милиарди а пренебрегват образование и медицинско обслужване? За красота ли?

По тази "логика" имат хиляда бази в 130страни по света и у нас. "В защита на свободата, мира, демокрацията и правата на черните геЮве".

Вярно е, че Турция изнесе цели заводи и оборудване, чрез техните цивилни "сирийци". А петрола го крадат заедно със САЩ. Особено в началото, докато руснаците не изтребиха бензиновозите. Едни 6-7 държави нападнаха дружно Сирия и се опитаха да я разпарчетосат под прикритията, едни на "терористи", а други, борейки се с "тероризма". Но не се получи. Но беше твърде грозно, да се наблюдава такова нещо в 21 век. Особено от държавата САЩ, с техните претенции за демокрация и какво ли не. А демонстрираха за кой ли път, че не са нищо друго, освен Пират 1 в света. Единствените адекватни бяха Русия като действия и позиция. И добре, че успяха. А такава впечатляваща военна презентация, на хора, техника, действия рядко се вижда. Американците, може и да са добре, но на това ниво някак си дребнеят.

Тия дребните американци как ни биха 6 часа... Беше много адекватно и впечатляващо.

вагнер си е там, американците се изнасят панически.

Няма и 20 човека загинали. Това едно. Но веднага след това отмъщението на руснаците под Дамск беше впечатляващо: някъде около 2000 военни инструктори от САЩ и западната Европа се споминаха. Все пак, видяхме какво направиха руснаците, когато Асад контролираше 15% от територията си. До къде стигна. А САЩ до къде стигнаха. Руснаците воюваха здраво и реално. Американците се наместиха, само и само да крадат петрол. Видяхме руските операции, обикновено са изпълнени качествено. Типична разлика е операцията по превземането на Алепо. И американското изпълнение в Рака. Така освободиха града, че тухла върху тухла не остана. И що цивилни избиха. Доста варварско поведение, на фона на руския финес. За използваната техника, да не споменаваме. То вярно, че руснаците си изпитаха в бойни условия какво ли не. На техен фон горките американци бяха като прошляци. Е, може би не са тествали нови техники. Но разликите бяха впечатляващи. Отделно, руснаците, където и да отидеха, започваха да се грижат за местнот население: раздават помощи и почваха да помагат да се възстанови разрушеното. А у американците - нищо подобно. Наместват се и почват да крадат петрол. Малко си се объркал, в България не сме туземци и прекрасно виждаме кой какви ги върши.

До бг-то: Само сополанко, който не ги е виждал в родината си може да мисли, че руснаците се грижат за местното население. Защо бе, хубавец Хмеймим има 7 пояса бодлива тел и минни полета? Защото местните изгарят от любов по натрапниците.

Като гледам погледа на горкото танкистче...в момента получава инфаркт направо горкият...

PEYTSCH

Ужасно е да говориш за Сирия БЕЗ СИРИИЦИ...Нито кюрдите, нито сирииците ги питат какво мислят, какво искат...Ердоган си въобразява, че е султан.

сороси изведнъж станахте сирийци

Зевзек

Напротив, всичките сирийци станаха сороси. Утре са турците, вдругиден са севернокорейците, а след 15 години и ние руснаците ще дочакаме своя ред.

Нито Турция, нито САЩ имат работа в Сирия. Това си е автономна страна. Ако искат нещо да правят могат да предложат помощ учтиво! Ама, само Русия е в Сироя по покана на страната. Другите са там незаконно.

Дай са за Иран...

Значи ако поканим официално американците да строят бази у нас, тогава проблем с тях няма.

Откога стана автономна, мислех, че е независима страна.

Цялата истина отново е в петрола...американцте драпаха за него, сега Ердоган гледа да го докопа под някакъв смешен предлог. Турция е огромна на територия, но много бедна на природни ресурси, за разлика от съседите си. Те и поради тази причина отидаха да правят проучвания до Кипър..

абе, мирише пак на пуцане между турци и руснаци! хаахха....голяма дружба, ама краткотрайна излезе:)

Колко мирише? Да не стане Истанбул на стъкло, както стана предния път?

Сирийска армия, (бивши) терористи и руски военни - рамо до рамо в битката срещу Турция.

мушмороци клонящи към сороския миризлив чорап

Зевзек

Г-н аман от, Бихте ли пояснили кого имате предвид под "мушмороци"? Руснаците, сирийците или терористите? Интересно ми е кои са последните, които минаха на страната на Сорос.

Зевзек

Г-н а бе таласъма, кого питате? Мен или аман от?

Ние в БГ не обичаме много турците, но нямате представа какво означава истинска омраза към турците. Идете и вижте кюрдите, те са на мнение, че ако един човек знае поне 1 туркса дума трябва да бъде убит веднага. Смятайте как мразят турците. Ние в БГ нямаме такова нещо. Може да не ги обичаме много, но сме научени на толерантност и търпимост и т.н. Крдите са крайни и познайте дали Асад не се радва, че са с него сега...

защо е подплатена със краварски оръжия за атентатите

защото турците колят кюрди повече от всеки друг на този свят

щото има защо да го колят след като краварите им плащат да гърмят по турците,ама ти нали су триточков сороски трол и даже защитаваш и се кланяш на атентаторите гръмнали влака в тунела през 1985а

е бита карта вече,целта беше да се изгонят краваските разбойници,за да не крадът нефта евтино

Направо си го представих Ердо в героична поза, като вица за Чапай дето на масата наредили водка-сельодка-водка-сельодка, а той затворил с длан очи протегнал ръка в знак "не искам"...

Според европейските гауляйтери Асад е бита карта от 2011 и все така си е жив и здрав и на път напълно да изгони платените "умерени" резачи на глави.

Браво! Точен коментар!