Армията набира войници, матроси и гвардейци с демонстрации (снимки)

Показани бяха образци на въоръжение на Сухопътните войски, бригада "Специални сили" и служба "Военна полиция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпуснаха юздите. Нато ева майката на армията ни. Докато сме в нато ще е все така, че и по-плачевно. В армията са само заплатаджии - публична тайна. Хората нямат пари да се хранят и по принуда някой ще се излъже и ще взема заплата от 900 лева, но, когато дойде време за реални бойни действия - не им се надявай. Пък и една четвърт от армията е жени. Трагедия!

Да направят генералски корпус - 10 000 , корпус от полковници 50 000 , и корпус от другите офицерски чинове 100 000 , имаме ги налични ! Всички са в трудоспособно възраст , но в пенсия а една част и на заплата ! За първи път в историята ни народа си мрази войската и войводите и !

друго си е да знаеш как се чупят керемиди.

На бойците в ИДИЛ даваха по 200 ЕВРА надница + плячка и млади сирийки за секиш или 30 дена х 200 Е=6000 ЕВРА/12.000 ЛЕВА на МЕСЕЦ -колкото заплата на 2 добри БГ АИТИ спецалисти/ . БОКО и ШКЕМБЕВОЙВОДА ако дават по 12 хилки на месец вместо мижавите 900 лв да отиде човек да се бие за НАТО и да зареже чаветата и аишету иначе ЙОК да си пращат ЗЕТьовете да ги пазят за 900 лв

Трябва да си мноооого проЗ да Ставаш фатмак и кво ЩЕ защитаваш ''националните интерси ''на дебелаците Шкембевойвода ,Боко,Цацата И Шиши и за капак може да пратят на фронта да защитаваш интересите на фашагите от НАТО с капитан някои турчак и да си пушечно месо с-у ''лошите руснаци''

Не си губете времето с тази армия да ви командват шайка безмозъчни, които на всичкото отгоре се мислят за много велики

Koйто го мързи да работи и получава добри пари може и да отиде в армията.

Жалка картинка! Сеирджии много, тук там по някой будала! Около 25% от "военните"женуря!?!?! Дет съ вика - смех!

Набирайте в циг.....те махали, нали те са бъдещето на България.

Ще видим, но аз мисля, че баламите свършиха! Има много луди, но те не стават за армията!

И в цирковете така правят.

Ердоган ще умре от смях.ха.ха.ха

Никога не бих допуснала мъжът ми да се хваща на това хоро.

На един от празниците, гледах рота платени военнослужещи-пълно разочарование от тях! 2/3 от мъжете със шкембета и няколко жени като трътки...! Явно станали военнослужещи поради липса на друга работа и взети в армията поради липса на по-свестни кандидати! Та те не могат да пробягат и 500 м., не дай боже да се наложи да те пазят...!!!!!

Уж хоро, ...ама си е ,,жива ръченица,,.

Много точен коментар, само ТЮФЛЕЦИ и ТРЪТКИ !

И ти сигурно си същия, хейтърчо!

Освен това предлагат безплатно обучение на чужди езици за да можеш да се закълнеш на правилният език да служиш на правилните интереси. Вземете да си кажете - търсим пирати, предлагаме прилкючния, скромно заплащане, но големи переспективи за самоинициативни .... мъже?.... Като казвам това - защо няма гейове, жени и други полове в тези демонстрации? НАТО нали е яко под дъгата на Истанбулската конвенция и ЛГБТК.У.Р правата?

България през Соца имаше отлично оборудвана,обучена и ...Мотивирана Армия . Армия със съзнанието че е Основно важна за да бъде Силна България !! Армия създадена в държава с доволни, щастливи и образовани хора ! ... Сега от 9+ милиона през 1989 сме останали 6+ милиона ..главно възрастни хора и малцинства. Мотивация за встъпване в БА ...Няма !!! Единственото е неголямата Заплата ! .... Ограби една държава,докарай населението и до Ръба на Оцеляването... ..и прави с тях каквото пожелаеш ! Ето затова тези скъпи Реклами за примамва е на НАЕМНИЦИ в БА ... ..е основно в по-малките и много Бедни места в България .

15-20 отбора по еърсофт съвсем спокойно могат да вършат работата на 15-20 поделения заплатаджии. Екипите и уменията си ги имат, само им раздайте оръжие и ги викайте когато ви потрябват.

Ни думай.... Ми ако на бойното поле некой се одраска и шурне кръв? Хиликоптер за отстъпление ли ще викате?

Най-лошото е като се усетят по някое време, че уцелените младежи в еърсофт отборите не стават. Тогава мисля, че ще бъде ред сълзи, ред сополи ....

Добрия войник е добър войник когато има кауза за която се бие.Тези на снимката ще се бият доре само срещу невъоръжен противник по възможност жени и старци.

Ако принципът на събиране на армия е да излъжем някой будала, цялото начинание е безсмислено. Такава армия става само за паради и запои, за нищо друго.

Видяхме им професионалната войничка в Игри на волята. Една стена неможе да прескочи ..........

Някой умрял зяпач няма ли този път ?

За 900лв на месец.

ако е верно е направо смешно! айде холан има 2 милиарда за нещо дето не е ясно какво ще е и кога ще е готово.а иначе заплата 900 еми чекайте някой да ви се върже! направете я 1800 лева па да видиш дали няма да се попълни бройката? като нема пари нема и армия.

и това им е много

Azzzzzzz

хахаха.. циркаджии.. да викнат Симо цирка да им покаже

С циркаджийски номера търсят балами, а само преди месец приказваха какъв голям ''наплив'' имало???

tonk11

Ти мани майтап, ама наплив верно има. Проблема е, че кандидатите са патрави. 80% от тях не могат да минат елементарна медицинска комисия. Имам познат дето отиде в Търново във военното у-ще. В началото бяха 2.5 човека за 1 място. Не знам колко бяха общо местата ама след фп изпит и медицинска комисия не можаха да си попълнят бройката. 10% останаха празни.

На лов за глупаци!!?

За къде ги набират? За пушчено месо на чужди интереси? НЕ, благодаря!

Швейк и Чонкин са направо командоси по сравнение с тези карикатури.

Тоя път колко деца пострадаха?

Много жалко изглеждат. Гащници!