17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този се опита да узакони терасата на Пацо Барселона Тераса, и сега ще ни пази от незаконни тераси??? Вместо да е в затвора :) Навремето се опитваше да стане глав архитект на София, и явно не се е отказал

Не държавата а лично общинските служители/всеки един поотделно/ ,които са издали разрешителните за строеж.

Калинов, слуга на много господари! Слогуваше на ГЕРБ , сега се е заявил да слогува на новите господари ! Цар на беззаконието, манипулацията и реушветите .

Калинов е едно нафукано, нагло герберски нищожество! Огледайте се в новите стоежи и среда около тях! А това да плаши с плащане на обезщетения от хората защитаваше закона му е стар номер ! Питайте го колко заповеди е издал за незаконно строителство ... Колко нарочно с фактучески грешки за да отпаднат в съда! Абе Вълка ще пази стадото , отново!!!

Г-н Цветанов (още известен като Цецо Асансьора), нали си получи асансьора за закона "Артекс". Тези след него да се оправят с кашата която надроби.

И накрая държавата построява небостъргача на Артекс с глобата. Много добре измислена грешка, калинки!

Точно пък този самозван т.н. архитект да дава мнение по казуса, предизвикан и не без негово съучастие е проява на наглост и дебелащина! Вън КАЛИНнов от тази структура ДНСК, която трябва да бъде ИЗЧЕГЪРКАНА до основи!

Артекс си правят закон, за да спечелят 100-на милиона лева. Те са ясни. Да се търси, кой го е създал, одобрил, предложил и приел. ПЕРСОНАЛНО И ПОИМЕННО. Тези хора в затвора. С Атрекс - съд.

Рискът ? Който почва незаконен строеж , той си носи риска. Хем строят незаконно хем плашат. А трябваше да се плашите , когато започнахте да строите незаконно, че сте подвели инвеститорите. Иначе е лесно да строиш незаконно и с чужди пари, , а после да плашите с дела. Уплашените би трябвало да сте вие.

Бартекс трябва да се закрие за търговия с влияние, и за незаконните сделки които сключва. Небостъргача да се бута.

Та новият шеф на ДНСК не беше ли години наред в екипа на г/жа Фандъкова в общината?

Диков и Владко са за затвора,конфискация до трето коляно

Разбира се, че строежът е незаконен. То ако беше наред, нямаше ГЕРБ да прокарва "поправката Артекс". И нали са калинки, пак са си оставили ръцете като не са уредили изрично заварените случаи. Решение има! Нека "Артекс" заведе дело, а докато приключи то, новият парламент ще направи нужното, законът да се коригира и заварените случаи да какъвто е "Златен век" да няма разрешение за строеж... Шах и мат! Мутри вън!!!

Наше момче, ще помогне. После ние ще му помогнем и така.

Някой вече подсказва колко е решил да даде доброволно от името на държавата.

Тези милиони да ги вземат от тези където протестираха .Те вдигнали поне 10 етажа тогава се сетили че е незаконна.

Ти да си видял "протестер" да даде? Те само искат.

Бе Архитекта, кво се прайш на луд за Артекси - Мартекси!!! Повечето строители за един ден могат да се превърнат в най-големия укривател на данъци в България и фалшификатор на документи и перач на пари!!! Нали се сещаш как се продават апартаменти реално за 2000 евро квадрата, а пред НАП и в нотарията се декаларират по 800 евро - така се укриват приходи, перат се пари от рушвети на политици , не се внася ДДС, с тия укрити пари се плащат рушвети на общинари да променят частично ОУП, плащат се начерно на строители и на даставчици!!! Ако не знаеш как става даваш ги на БОП и с подставен купувач лъсва цялата "пералня"!!!!

Това какво общо има със законността на строежа?

Това извращение на смозабравилата се мирянова мафия трябва да бъде премахнато и то за тяхна сметка. На други места за такова се влиза в затвора.

За кое? Я да уточниш?

За незаконно строителство, Говньо!

Разрешението на ПУП за тази сграда води началото си от бившия главен архитект Диков и НАГ.

Но каскетурата - не ги попита ,, Защо така бе Миме " . А си взеха процента ,, мълчание" .

Щом от общината/ДНСК са допуснали това чудо да се започне и издигне, сега не върви да го обявяват за незаконно и да го събарят. Ако строежа е бил незаконен, да са го спряли в началото, а не накрая да се чудят какво е станало. Май ще излезе, че е бил законно започнат, ама 5 годишното разрешение изтекло преди да се довърши строежа. Ами ... да удължат срока на разрешението.

И дай сега защото може да има дело (което далеч не значи че ще бъде спечелено от Артекс) да вземем да не спазим закона ... нещо на мен ли ми се струва или не звучи сериозно ?

Всеки чужденец още като захожда самолета да кацне на летище София ще разбере, че у нас владее закона - за всички е по един начин а за сградата на Артекс по друг.

И каскета всичките години си гледаше в процентите , а не документите ?

Влади е доста едра калинка. Удобна на всички власти. Нещо като калинкозавър или калинкозила.

Този ако е калинка, ти си въшка.

Когато общинарите върнат всички рушвети, може и да се покрие иска! Какъв батак натвори герберската "интелигенсия", не е истина...

Мошеници и престъпници!!! Раскатаха фамилията на най-хубававия квартал в София. Дреков и Фандъкова.

И още как ... бат Любчо Дреков , без ден истински работен стаж (уж журналист в радио дето никой не го е чувал не е релевантен стаж за мен), го направиха кмет на най-хубавия квартал в София И резултатът е плачевен .

Ти само обикновените хора вкарваш, нали!?

Ей,докато има такива като тебе крадците тлъсти ще са НАВЪННННННННННННН!

Види се ,че далаверата и тук е както навсякъде половината пари в джоба на власта с вълчи капани в създаваните закони. Това е видно и да се пристъпи към предалите клетвата в Н С при назначаването им Там е истината и прокуратурата да окушари няколко премиери и министри и 5-600 депутати както стори това Кьовеши! Иначе загиваме!!

Дупката в закона нарочно е оставена от ГЕРБ. Никой не се съмнява в това. По това време шеф на законодателната власт беше ебливата и крадлива кака Цецка, която си купи от същата компания апартамент на 10-но занижени цени. Тулупа ни е набутал такива мини във всичките си лобистки закони!