Арх. Мирянов на протеста на "Артекс": Компанията ни се използва за разчистване на сметки

Ние ще защитим правата си в съда, а нека последиците от това неправомерно решение тежат на съвестта на тези, които го взеха, каза архитектът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НО В ЕВРОПЕЙСКИЯ....... СЪДЕТЕ ДЪРЖАВАТА ДО ДУПКА ЗАЩОТОПТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ, НЕЗАКОНЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ........

Случаят е чисто правно-политически. Тия които не харесват сградата или самата фирма, са склонни да оправдаят беззаконието и административния произвол, и хич не си дават сметка че утре на мястото на Артекс може да са те, техни близки, или пък някой голям чужд инвеститор.

Значи не е произвол, когато подкупваш политици за да прекарат определени закони и да издадат разрешителни в разрез със закона, а е произвол когато се спазва закона, който е бил нарушен заради корупцията?

Всички ревем, че законите трябва да се спазват. В случая ДНСК нарушава закони и изпълнява поръчки на политици. Няма как да се оправдае извършен произвол (независимо кой е засегнат) с това, че pdiehkdjrs не ни е симпатичет или с това, че го смятаме за престъпник...

Какъв е според Вас субект, който подкупва политици? Много превратни представи имате за спазването на закона.

Арх. Мирянов на протеста на "Артекс": Компанията ни се използва за разчистване на сметки А вие що подарихте на Цветанов луксозен мезонет на стойност 1,6 милиона лева.

Много хейт.Аз пък искам да се изкарат имотите на всички противници на строителството в Лозенез,за да се види кой кой е в този цирк.Я напишете какво притежава кмета на Лозенец и как го е придобил.

С всички, които за изкупили апартаментите и офисите в сградата.

Като всички толкова искате, що и аз да не поискам! Нека някой разумно да ми обясни защо няколко дни преди крайния срок за подновяване/презаверка на разрешителното в края на 2017 са си изтеглили документите?

Га яде кюфтетата ни рива.

Аз не видях тези юваци да си понесат отговорността за врътката с апартамента на Цветанов. Ако това не е подкуп на политик здраве му кажи.

Абе тролчета, именно ГЕРБ спряха строежа на артекс. Пък след това съдът постанови че спирането било незаконно. И тролската гмеж се скъса да обяснява това било пример за управлението на ГЕРБ-искали били да му вземат бизнеса. Сега изведнъж обърнахте палачинката:))) Ето и една друга подробност-новата заповед за спиране е копи-пейст на старата заповед която съдът обяви за незаконна.

А защо не се замисли, че точно това е начинът, по който работи герб - "правителството" спира видиш ли нещата, нарежда се да се издаде заповед и обществото доволно, после се нарежда на съда какво да прави и хоп - от едната страна е пи ар акцията, от другата скритите действия А тоя па Мирянов говори все едно е на опело, смешник

Интересно, реален инвеститор иска да строи,плаща данъци, създава работни места, инвестира в БГ, а болшевиките от квартала дето никога нищо не са работили го саботират и рекетират,чрез ДНСК.И балъците дето завиждат им ръкопляскат.

Да го прави законно без да подкупва политици. Тогава няма кой да му пречи. Ама е решил да се прави на тарикат и да мине тънко. Е сега тънкото му излиза дебело през някъде.

Ами, когато давахте подкупи на политиците?! То така става... Хитри глупаци...

Ше мрете гадни капиталисти. С подкупи си уреждате строежа на тия гнусни беттони чудовища, които никой не иска !

Типична гербаджийска наглост !

щом има политическо разчистване на сметки ваш гръб - значи сте свързани с някаква политическа клика, която падна от власт! Да не би да се продавали евтини апартаменти на хора от Герб, а? Например на Цачева, на Цецо и т.н...!?? Пък сега се правите на невинни!

Мирянов, не мирясваш нещо май?! ХодИ си искай парите от ония, които се облажиха и ти обещаваха и невъзможното. И още нещо - га ядИ кИфтетата, нИ рИва тогаС

Мирянов, колко милиона раздаде за подкупи?

На тези Горанов опростил 20 милиона лева към НАП. Както са им дали това разрешение. После гербаджии си взимат апартаменти от тях, а Ц.Ц. цял етаж. Както опростиха и над 50 милиона лева на Домусчиев, където Горанов живеел безплатно в комплекс на Домусчиев. Където говореха за прикрита законова корупция. Принципно е тъпо, че проблема се решава, когато вече имаш строеж. Или преди да се почне или се прави докрай.