Арх. Борислав Игнатов обеща да изведе трафика от София

Демократична България с основна цел - 30 мин. средно време за придвижване в основните направления в столицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя човек знае, че никога няма да стане кмет и затова обещава какви ли не нереални неща, така после няма да поема отговорност за думите си.

Всички от порно сайтовете - на околовръстното !

Продължава порочната политика. Съсредоточаването на огромни парични средства предимно в София води до това, българите да се преселват там. Ако започнат да се развиват другите градове, то проблемът лека полека ще се реши. В момента се наливат едни безсмислени милиарди, които нищо няма да решат, а само отлагат и задълбочават проблемите. Ако поне половината от тия милиарди бяха вложени в другите градове, София нямаше да има тези проблеми, които има сега!

И как точно ще го направи това? Егати популиста...Дали някой му вярва изобщо? Трябва да си голям наивник, за да му се вържеш на този празнодумец

С тях какво правим?

Путьо Маринкин ще ви обещае всичко, нали знае, че няма никакви шансове..

Всичко това са само приказки, никъде от гореизложеното не видях конкретно описание как точно ще бъде постигнато! Няма лошо че говори за подобрение на средата но повечето от мерките и сега са приложими и възможно. Главният проблем идва от хората и тяхното мислене. И двайсет рингови трасета на направи хората пак ще ее бутат през центъра. Никъде не видях програма и методи за промяна на хората! Освен това много от нещата които говори няма как да станат без промяна в законодаделството. Е интересно ми е как ще се справи и пребори с големите партии за да го направи. Досега няма нито един кандидат който да говори и представя конкретни стъпки, разсписани как ще се постигне с помоща на кои наредби, къде ноже да има проблем със закона и общинския съвет. Как ще се справи с тях и т.н. Досега само обещания!

Този реферат са го откраднали от някой студент. Всичко е неприложимо, но нали никой не може да ти даде това, което политиците обещават. Жалко са статуквото, но Фандъкова поне не ръси празни приказки

Тази идилия я слушаме от има няма 20-на години. Тоз план, за 50 год., дали ще стане? Докато разрешават да се строят сгради над тротоарите, докато 4-ри лентов булеврд го превърнат в паркинг... и парите да отиват неясно къде... няма как да стане. Лощо няма за тези идеи - но някак си трябва да се "спре" града и да се махнат хората, да се подреди и на ново. Но... това не е игра. Идеята не е лоша - но са само думи. Никаква стратегия. реклама. това е

Тия вече съвсем откачат в желанието си да се докопат до кокала и започват да обещават абсолютно абсурдни, не изпълними и космически неща. Това е признак на отчаяние!

Ако не си изпълниш обещанието, втори мандат няма да има!

Софиянци кореняците са сериозни и почтени хора. Смятам че няма да му дадат да осъвременява, особено като видяхме жената до него. Гадост. Сори

да пусне домашно порно преди новините в 23.00 ще събере всички гласове

не всички а само болните мозъци като твоя които не спират да се вълнуват

Игнатов ще обърне двете каки!

Гоу, Игнатов, Гоу!

tonk11

Абе що само обещават ама никой ни казва как ще го направи? За осъвременяването няма да питам щото е ясно. Сега сме 2019 и 5 години са 2020. Интересно ми е как ще свърже сточна и централна гара? Бая къщи ще трябва да бутне. Същото се отнася и за Евлоги и моста Чавдар. А как ще вдигне средната скорост за сметка на моментната като налупа легнали полицай ич не го разбрах.

Този незнайно откъде измислен "кандидат" така и не се научи да говори на чист български език. След "диоксид" /т.е. двуокис/, "дигитална администрация" /т.е. цифровизирано управление/, днес отново набляга на "дигитализация", "реализация", "мобилност" и още много подобни. Не, това не е начетеност, а признак за беден речник и изказ, компенсирани с множество високопарни "-ации".

Абе, фосил, правилното е диоксид, ама явно си с гимназиално образование от 60-те!

Ооо, ти още малко ще вземеш и дипломите на химици, които са имали "нещастието" да завършат преди 1990 година, когато в България нямаше още въглероден диоксид, а имаше въглероден двуокис.

Гоу, Игнатов, Гоу!

Няма ли начин и тримата да ги изберем: Игнатов ще оправи транспорта, Манолова - детските градини и тротоарите, Фандъкова - Граф Игнатиев, а пък нас - помиярите ще ни оправят.

По добре не трафика, а него да го изведат от София.

Слушайки по интервютата тежкия му североизточен акцент, бая далече ще го извеждаме....

Този само си фантазира. Освен това след 3 дена защити палавата си половинка.

"По закон те трябва да се осъвременяват на всеки 5 години, но за съжаление, от 2015 г. не са актуализирани." Ами, още не сме 2020, научете да смятате бре г-н архитект!

те архитектите, като и адвокатите смятат добре само в пари

Рушащите се панелни блокове са с отдавна изчерпан експлоатационен ресурс и в окаяно състояние , и е само въпрос на време неизбежното им премахване . Трагедията - все още не осъзнавана от обитателите им е , че не са собственици на земята под жилищата си , което ще принуди огромна част от тях да се завърнат по родните си места . Става въпрос за около един милион "столичани" . Така и трафика ще се нормализира .

По-надути и безмислени фрази не бях чел скоро. Няма нито едно конкретно нещо, няма нито един срок за изпълнение. Що за архитект е това?

Този пък! Накъде ще изведе трафика - към родните места на псевдософиянците ли?! И той е една пионка безгласна... Никакъв арх. Игнатов!

на какво се надява и той като данчето, много обещания без покритие

"данчето" не направи нищо по това дето най-разбира от него.. А нуждата е вопиюща. Този младеж очевидно е архитект и поне има някакви експертни знания по благоустройство. Та ще подходи малко по-грамотно към проекти от вида на "граф игнатиев".

Е щом е архитект значи ще подходи по-грамотно :) Вица нали го знаеш: Имаш ли рибки? Не. Значи си пдраст. Та и твойта така. Можеш ли да посочиш поне ЕДНО нещо което е постигнал тоя човечец в живота което да намеква, че би се справил като кмет на София?

може да си управлява поне частният бизнес. Има нестандартно мислене, което макар и да не е панацея може да предложи интересни решения на "стандартни" урбанистични проблеми.

по градоустройство искаш да кажеш, но се лъжеш-няма си и понятие

Много неща може, безспорно, но качества се доказват с работа а не с предизборни обещания. Едното голо предположение не е достатъчно като аргумент за да му гласуваме доверие да се учи като кмет на София. Кариера се гради от долу на горе. Да се пробва като кмет/заместник кмет ма по малък град, община. Абе да покаже какво може, да научи каквото не знае....

Как точно, че не ми е ясно.

Дрън-дрън, че пляс. Когато някой не само обещае, но и го направи, така че да не се застрояват терени по-малки от 1 дка, да имат реално парко места и гаражи, сградите да имат прилежащата инфраструктура, тогава може да му се вярва. Всичко останало е задълбочаване на проблемите и нищо повече. А ако се намери и кадърен държавник, който да направи така че, София да не е град-държава, тогава може да му се вярва. Съсредоточаването на огромни парични средства предимно в София води до това, българите да се преселват там. Ако започнат да се развиват другите градове, то проблемът лека полека ще се реши. В момента се наливат едни безсмислени милиарди, които нищо няма да решат, а само отлагат и задълбочават проблемите. Ако поне половината от тия милиарди бяха вложени в другите градове, София нямаше да има тези проблеми, които има сега!

прочее има закон за устройство на територията. Той регулира къде, какво и как се строи. Всичко останало са подзаконови актове, които могат да паднат в съда по всяко време при наличие на инвестиционен интерес и добре платени адвокати. Кмет или общински съвет са напълно безсилни да направят това, което казваш.

Всичко чудесно, но някой чувал ли е интервю на това момче..... Сериозен проблем ми е езика му... не може кмет на София да говори, като човек роден в Сливен, живял в Габрово, а родителите да са му от Бургас и Варна.... Наистина има много тежък североизточен акцент....

затуй да изберем човек-кюстендилец, а най-добре самоковец.. тез последните като си заговорят на родният език да знайш.... малееее каква приказка вадат - бедна ти е фантазията.

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ??????? ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК ОТ ТАЗИ ПАПЛАЧ КОЯТО МОЖЕ ДА ГОВОРИ !!!!! СЕГА ВЕЧЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СОФИЯ Е В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ !!!!

ти се произнасяй за твоето село

Тоя обещава катУ комунист.

Да дадем шанс на Игнатов. Фандъкова играе за гербаджийските мутри. Да спрем октопода преди да ни е засмукал и унищожил.

НЕ ТЕ ЧУВАМ!! ГОВОРИ ПО-СИЛНО, ЧЕ ПРЕЗ КОРЕМА НА ОКТОПОДА ВСИЧКО ПО-ГЛУХО СЕ ЧУВА!

- Айше, нашето Али като порасне, сигурно кмет ше стане . - Що бе, Хасане ? - Много лъже ма !

От малоумно управление, и презастрояване, София и трафика в нея вече не подлежат на оправяне. Няма как в инфраструктура за 1мил. да наблъскаш повече от 2 мил. Единствения начин за оправяне, е да се срине половината град, и да се започне от начало. Но това може да го направи само природата, и ако продължаваме така с нашата алчност скоро (дано не се случва) може и да стане. Другия начин е да има хляб и по другите населени места, но това няма как да стане, защото кукловодите искат всички да са лесно манипулируеми, а това може да стане само когато всички са в София и се борят само и единствено за глътка въздух. Другото е, ако се случи световна криза и половината от чуждите фирми се изнесат от София, тогава и селяните ще си заминат с тях.

не е съвсем така - с чуждите фирми ще си заминат тея дето правят големите пари. Останалите ще си останат тука в София. За ужас на властта ще имат и повече свободно време да протестират.

Структурата е за 300К

Аз ще си гладувам за Фандъкова

Като гледам идеите, София трябва да има годишен бюджет горе-долу колкото цяла България, за да се реализират. Пък ти срамежливо мълчиш, откъде ще дойдат парите за тези грандиозни проекти. Абе ясен си - пуснат си за мюре заедно с още цяла плеяда неудачници и некадърници, за да избутате кюстендилската кокошка до балотаж. Обаче и това няма да й помогне.

Всъщност Игнатов са го набутали там за да печели, не за да е патерица на този или онзи. Но така или иначе няма значение кой ще е кмет, а състава на СОС. Щото голямото крадене се случва там. Ако прогнозите са верни ще има 3 фракции с 15-20 съветника и ВМРО с около 5-6. Още няколко с по 1-2-ма... Или ще има мнооооого тежки пазарлъци или работата ще бъде супер блокирана. Щото от ДБ си правят сметката да тренират за парламента и ще осветляват всяка по-съмнителна далаверка. Поне такива слухове се носят из градската среда.

Предложил е да се въведе вибраторната система, нали?

та си късоглед оскотял дебил

Голяма нужда имаш, нали?

видя един вибратор и болния ти мозък още не може да се успокои

Ало БАСТА Чистоплътния ! Защо не прочетеш какво предлага и за какво става въпрос а мозъка ти само е на честота Чистоплътност и какво някой си правел в неговия си личен живот ...Ти защото може би никога си нямал някаква сексуална фантазия и си светец с жена си ..Това,че някой болен мозък е излъгал едно наивно младо момиче преди 10 години и разпространява лични неща за да го нарани не прави момичето или партньоеа й по-малко стойностни ..Тя просто е жертва и е направила грешка ..Не се притеснявай ,и ти имаш своите грешки само дето не са в нета !!! Седни и прочети за какво става въпрос в битката за кмет а не какво имало в жълтите сайтове ..

Ало БАСТА любителя на домашно порно! Предлага това което иска да чуе един лумпанизиран кретен и то напълно безплатно!

След четири години, като не направиш нищо искам голямата ти уста да бъде затворена с един лилав вибратор и всичко това да бъде фотографирано.

Не си читав! Жена ти също! Нечистоплътни сте!

това, че ти не си продуцирал(а) подобно видеоклипове не означава, че не си участвал(а) в подобни действия :)

Все тъпанари..около него. Ама и той не отстъпва по тъпота...мани бегай бе глупак.за нищо не ставаш.

това с трамваите много ми харесва понеже не обичам да се пъхам под земята а и те са екологично чисти не друсат и не те люшкат наляво и надясна и пътуването над земята е много по риятно

Пробив от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до моста "Чавдар"? Ами за тази цел трябва да събаря съществуващи жилищни сгради, или да се мине през Заимовата градина. Малоумно, също като идеята му всеки апартамент в София да е с персонална кофа за боклук.

Арх. Игнатов - Илюзионистът

игнатов е човек с ум визия талант и аристократизъм веднага предлага най точните и добри решения има ясен поглед вълху всички проблеми и далновидност да ги реши с нескъпи методи ето един достоен честен и талантлив човек който софианци заслужамат дано да мислят всички с главите си и да не си изпуснем късмета и тоя път

Спри се малко

и защо за да дойде пак мафияна ли

Визия, ОК - виждаме го на снимки, добре изглежда момчето (макар, че си падам по жени ...). Но УМ, ТАЛАНТ? Колко пъти попитах кои е той, щом е много умен и талантлив би следвало да не ти е проблем да посочиш негови постижения които го правят удачен избор за кмет на столицата. За съжаление обаче никой нищо не можда да каже по тая тема. А това го прави поредната политическа мишка - кандидат на малка невзрачна партийка.

това и правилний кандидат и оз съм за повече трамваи тъй като са икологични чисти не люшкат а не друскат и са отгоря и човек може да се наслаждава на гледката а не каток ртицй под земята с уязвимост от отентати и всякакви др инцидента

Колко са ми сладки като започнат с лъжите предизборно. Всички до едни. После, като захапят кокала на стойност около 1.5 млрд. лв. годишно, куче влачи рейс...

Те всички обещават предизборно ,а после само се оправдават за дадените обещания.И това обещание е от тия неизпълнимите

Основното, което трябва да се направи, е да се "изведат" част от столичаните към други населени места. Не е нормално 90% от високоплатените работни места да са в София! Другите центрове - Пловдив, Варна, Бургас - чувствително изостават, а малките градове направо загиват! Погледнете другите държави - даже една Румъния има освен Букурещ и Тимишоара, и Клуж, които са хай-тех центрове. За Германия, Австрия да не говорим...

Това изваждане е възможно, когато другите градове, започнат да предлагат предимствата на София. Животът на хората не се изчерпва само с едното ходене на работа...

Дянков опита да направи това, но чиновниците се разцвърчаха и добрата му идея не стана. А за това, че в София надойдоха отвсякъде и по много е виновен Жельо, дето си падаше по философстването, и затова го избраха, че да няма реална реформа в България.

За тая промяна не е виновен кмета на София...а другите идиоти дето ни управлават.... Кви малки градове загивали...то 80% от България е пълен леш вече...хората се изнасят..бавничко с няколко десетки хиляди..на година ..и кво..на кой точно му пука ,а з не съм видял такива още..?!? Захапали са кокалчето...и ич не им дреме тея живеят в някъв друг свят

Този има ли си представа какво е това София и какъв транспортен хаос цари на толкова малко място ? Със това презастрояване и господ не може да оправи транспорта, но важното е да се обещава !

след 100 години! Малинов

личи си че някои хора не са му чели програмата, а само говорят. ИГнатов предлага да въведе изцяло нов север квартал на София, където чрез заменки и закупване на терени да премести част от столичани, за да намали презастрояването в центъра. освен това обещава да създаде довеждаващ транспорт до метрото, да построи повече трамваи, които се строят лесно и бързо и да предоговори договора с Топлофикация.

Как ще преместиш насила хората в северната част на София, ако те не искат да се местят? И с чии пари ще се строят нови жилища, че нещо не става ясно точно това много важно нещо. Не знаеш ли, че Топлофикация е собственост на Столичната община, та как Игнатов ще се договаря с нещо, което всъщност е длъжен да управлява? Къде ви намират такива идиоти?

Кой ще го строи този нов квартал? Кой ще заменя и кой ще изкупува ЧАСТНИТЕ ТЕРЕНИ там? Кой ще строи инфраструктурата за тези квартали (справка - манастирските септични ями и туристически пътеки между блоковете)? Игнатов понятие си няма от управление на мегаполис, освен от лекциите по градоустройство. В екипа му са все "млади надежди" с общ управленски опит = НУЛА! До кога ще се ни пробутвате изгарящи от желание, но понятие си нямащи "управници"? Трийсет години ПУЦ!

Добре, не го знам какъв е, не знам ще гласувам ли за него. Ама кой има опит? Тия дето са крали досега ли?

Ами не гласувай за кмет на София. Толкова е просто. Или трябва да се гласува масово - над 70% активност, за да отпаднат корпоративните и етнически гласове, или трябва изобщо да не се гласува (така пак отпадат корпоративните и етническите). Като няма достоен, ще се правят избори, докато се появи такъв. По-евтино ще излезе на бюджета, от поредния

От поредния мераклия да упражнява идеите си на гърба на 2 милиона души.