Арх. Бакалова: Детската болница ще е гъвкава, ще може да се достроява

Не съм против да се строи в двора на болница "Лозенец", но да не са обекти като казино, мол, обяви шефът на болницата доц. Горнев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За недостига на детски лекари е сериозен проблем. Този проблем е национален и всичко идва от парламента. Явно до сега не е било приоритет. Ако ще строят нова детска болница, време е да решат кои са им приоритетите.

Не е лошо там, но наистина има достатъчно терени и извън София град. Трябва да се по разшири обсега за местоположение. А защо трябва да се надстроява? Като ще е национална детска болница, трябва да се строи както трябва.да има от всичко, инак каква национална болница ще е на парчета.

Сега първо трябва да почнат да приемат студенти-детски доктори. Що болницата трябва да е в центъра може извън центъра да е.

Двора на РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА е много по-подходящ за ДЕТСКА БОЛНИЦА! Природна среда ИЗВЪНСТРЕСОВА среда - чудно място за лечение на ДЕЦАТА! ЛЕСЕН ДОСТЪП ЗА ХОРАТА ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА - Околовръстното шосе. Достатъчно място за паркиране на автомобилите. Защо ще се вкарва НАЦИОНАЛНА ДЕТСКА БОЛНИЦА в центъра на София?! Освен ако няма някакви задни намерения! Прочее, В ПОЛИТЕ НА ВИТОША със сигурност и община София има подходящи терени! Щом има достатъчно пари - какъв е проблема ДЕТСКАТА БОЛНИЦА да бъде в истинска лековита среда? Като швейцарските клиники - в полите на Витоша!

Съжалявам, но не и е мястото там!! Това е голяма грешка.

В махалата и ние така почваме с една стая, после дострояваме килер, после спалня, после стая за сина, че се ожени, после баня, после кенеф.

Финансовия ресурс е неограничен!!! Светнаха виночичките а??????

Ще променяме по старому ... айде пак всичко в София, а провинцията - там нищо, да умира, да изчезва, че пречи на София по пътя към ските и морето?