Арестуваха цялото ръководство на община Божурище

От продажбите на общински земи на безценица хазната е ощетена с 8 млн. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо никога престъпленията в България не се разследват истински, напълно и докрай. И защо разследванията на престъпления на ... ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, по-специално за кражби, корупция и пране на пари никога не стигат до върховете на тези групи, а се представят като епизодични престъпления и деяния на отделни нарочени от групата индивиди!?! Въпросът е риторичен, разбира се - всички знаем защо, това е държавата на тримата дебелаци с Цацаров за главен прокурор! Мамка й на Иванчева!!! Тук четем, че било арестувано цялото ръководство на община Божурище! Дотук добре, ама я да видим кой още е в тези престъпления:) Четем в друга статия тук, че кметът на Божурище получавал 25,000 лева годишно, а взел заем от банка - 1,000,00”!?!? Я да направим една съвсем проста сметка - при една много по-ниска лихва от тези на кредитите, да кажем 6% това прави 60,000 лева на година, или по 5,000 кева на несец!!! Само лихвата!!!! Фа кажем, че заемът е за 10 години, това прави по още 100,000 лева на година, или по около 8,300 кева на несец от принципала, тоест от главницата. Или този юнак, кметът на Божурище съд заплата около 2,100 лева на несец изплаща по 13,300 лева само по ТОЗИ ЗАЕМ!?!? А като гледам какъв (наглец) магьосник е, няма да се учудя ако има и други!!! И така, с оглед и на това, което наблюдавахме в Нългария доста пъти с разграбването на банките, като си спомним какво се изказа от прокуратурата за КТБ например, аз питам кои са тези банкери и банки, които отпускат този и такива кредити? Има ли реално БНБ в България - за прокуратура не питам, защото всички знаем, че е впрегнала всичките си усилия да сготви Иванчева..., и те имат ли контролни и регулативни функции или само прибират тлъстите си заплати като Иван Искров до атаката на КТБ?!? Има още много въпроси, чиито отговори трябва да даде прокуратурата и съдът!!!

Тук много от коментиращите се правят на луди. Цена от 2,1 лв за кв. М. Няма никьде. Кутия цигари 2 метра.......... Аз за 1 метьр платих 55 евро. Тези не са за затвор а за изправяне до стената

Ако крадеш малко, си престъпник. Ако крадеш много, си предприемчив (Владимир Зарев). Е тогаз що ги арестуват тия сладури, ми те са "много предприемчиви".

Че то това си е масова практика... Май не са се отчели където трябва...

kluchar@

Първо да закрият фирмата оценител Да развалят сделките. Да ги вкарат в затвора всички.

Да се проверят и техническите служби, защото само близки роднини изпълняват строителните работи на общината. Да не говориме за надписаните строителни сметки, особено по дейностите на гражданска закита.

Банкянска градска песен

Само да попитам! След като е имало търгове, на които са се явили всички желаещи КЪДЕ ТОЧНО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ТОЯ КМЕТ? И как някой определи, че бил ощетил Общината с 8 милиона?!? И колко пари да вземе за 80 дка земя в Божурище? Игралите на търга са дала по около 2100 лв на дка! А известно ли ви е, че правителството плаща на собствениците земята , през която минава магистралата по 300-350 лв на дка!!!! Та пак питам - общинска земя е продадена на търг след решение на Общинския съвет! Какво е престъплението на кмета!?! Бас ловя, че тая нефелна прокурорска акция е просто пара в свирката и демонстрация за пред "чужденците"!

най-вероятно е пропуснал да обяви търга публично.

Ама откЪдЯ на кЪдЯ бе! Той ие нашИ мУмче бе! ГЕРБ-аджийче бЯ! ка 'ша е крал - само си е 'зимал бЯ!

"По първоначални сметки общината е ощетена с около 8 млн. лева." Гербаджиите нямат милионите за нищо...Когато ги прибират в джоба си.

АУУ,много работа го чакала!Работа има и в Централния!

АУУ ... ама няма съд, няма присъда - айде в централния ... Ауу ...

В Румъния Лаура Кьовеши натика в зандана над 1000 политически фигури и пионки! Вчера- техния Б. Б. А нашият се беше изцепил, че "... не желае да сме в група с Румъния за членство в ЕС, защото тя ни дърпа назад!". Цацаров не пожела да се срещне с нея, за да запази медийния си и личен комфорт! А ЕС я избра за Главен прокурор! " От днес- в София, след това и в другите градове!"- както се казваше навремето в кинопрегледите...

Колега, традициите не са каквито бяха... Шмрък!

Да се появят защитниците на Иванчева и да почнат да разправят какъв добър и честен човек бил кмета.

Като знам, че в общинския съвет на моя град има двама татуирани охранители и двама лихвари с присъди......

Не вярвам, уж всеки ден хващат герберите в кражби и пак герб печели изборите????? Как става този трик?

аф

С активното неучастие на вашите другари в гласуването .

Тоя гербер е прост нагъл корумпиран коцкар, познавам го

властите се контролират, сигнализират и накрая всеки получава заслуженото

А тези, които продадоха летището в Божурище на безценица, ще бъдат ли изкарани с белезници ?

За дедо симо , дъртия измамник ли питаш? Поне в България никой не го пипа, не така стоят нещата с Вселенските закони.

"... Той подчерта, че очаква да стане ясно на всички, че е невинен, за да се залавя отново за работа ..." Усладила му се е тази работа. Напипал е кацата с меда и апетитът му е станал вълчи. Затова няма търпение да го пуснат, да не му пречат и да продължава да си я върши. Друго не го интересува.

...това няма как да стане без решение на Общинския съвет ….пак се изсили "честния "Гешев ...

подправят се протоколи, използва се юридическата неграмотност на съветниците, на мират се вратички в нормативната уредба и т. н., хубавото е че все пак са ги хванали

" Краде се много и се краде нагло. Затова сме в това положение", коментира случая заместник-главният прокурор Иван Гешев....а той света вода ненапита ...

Ама някои крадат и се разминават с оставка , други ги развеждат в пранги.Но така е в тиквостан.

Вкарайте ги всички комунисти в затвора! Да спре тая корупция и да може ГЕРБ да управлява спокойно

Е този е от ГЕРБ, затова никъде не се споменава и към коя партия принадлежи.

Не е от ГЕРБ! В ГЕРБ няма корумпирани!

Риба, ама цаца.

Е, начи има надежда някой ден да арестуват целия "парламент"(от "парлама"), правителство, министерства и агенции, областни управи, нпо-рки и изобщо цялата пасмина дето мори българите в България.

Ми не , те арестуват само тия дето не са от " нашите" , демек пазят престъпниците , но арестуват неудобните.

Аха! Такава ли била работата.

А за апартаментите от АРТЕКС и Цвъки Гуменката защо спец. прокурора не се задейства ?Защото това е тоталитарно-мутренски режим !

Ебахти наглия ояден тиквеник

Цялата държава е прогнила от подобни измами и корупция! Чак сега ли се сетиха органите?! А прокуратурата?! Цацаров- 7 години -нищо!

Единствени кмет който направи нещо за общината,прецакаха го общинския съвет 8 човека..

реално общинския съвет гласува продажбата на имотите и одобри цената и после си измиха ръцете с него

Аз пък се чудя от къде се пръкнаха тези общински съвети, в които са събрани (условно) от кол и въже!