Арестуваха френски свещеник по обвинение в дрогиране и изнасилване на тийнейджър

Духовникът заявил, че не е знаел на каква възраст е момчето, което се представяло като пълнолетно в приложението за запознанства

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха френски свещеник по обвинение в дрогиране и изнасилване на тийнейджър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Между другото в половината средна Азия това е древна традиция Бача Бази се казва. И в сравнение с нея талибаните са цивилизационен напредък. Извратеността е практически генно заложена у някои . Единственият начин да се спре е да не се допускат влиянията на държави , в които извратеността за нас е допустима и толерирана с паради сред тях.

Тези трябва да ги закрият.

Еми какво да прави отеца? Трябва да го разберем. На 15 години момчто е най-сочно и свежо. Много секси. Възбудил се е нещо попа.

Артисти, кардинали, папи, папеса Йоана и всякакаква либерална измет вече са на пангара. Сега се решава хамлетовия въпрос: - Да бъда или да не бъда човек - мъж или жена,както бог ни е създал?

Хахаха това Копейкин ли ти го написа или мозъчето ти сам го измисли? Като почнете да споменавате Видовден и сте ми ясни.

Еврокатолически ценности!

Ако беше отишъл при Маркон, нокой нищо нямаше да му каже

Преди доста години Шиниъд О’Конър публично ги заклейми църковните служители за гаврата с деца. Обаче тогава на момента я изкараха изперкала. Дори и Мадона, и Джо Пеши я заплюха в поредица от интервюта. Но ирландката не отстъпи и продължи да призовава за намеса и стопиране на педофилията и малтретирането в църквата.

цивилизования избор на свободния свят

ПУТИН ГО Е-“ПРИНУДИЛ”!!! НЕ Е ВЪЗМОЖНО,В ДЪРЖАВА С-“ПОБЕДИЛ-ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ”,СА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА! ТОЯ-ПЕДОФИЛ,Е-“АГЕНТ НА ПУТИН”!!!

Вече не се учудвам въобще от такива ценности в цивилизования запад. Ама нали са ни приятелски страни и малко се притеснявам, като виждам как бързо се усвояват и тук тези ценности.

ако имаха попадии тия кавали немаше мислят за мъжко

Напротив, баце :)

а добр утро...

От оправданията на свещеника: "Всичко е в Божиите ръце и с Божията воля. Бог ако не е искал- нямаше да ми стане. А копелето изглеждаше много узрял и много опитен. Всъщност той ме съблазни и изнасили. Аз се дърпах и не исках. А сега глей как го извъртя, извратеняка му ниеден. Хак да ми е -Господ ми праща изпитание. Дали ще вляза в затвора ? При яките мъжаги- да ги вкарам в правия път?"

Редовно излизат такива новини. Явно им е традиция.

Въпреки, че църквата всячески се опитва да ги потули. Смятай колко реално са тези случаи.

Западнярска работа - все ненормалници

Еврогейски ценности.