Арестуваха четирима български моряци с кокаин за $40 милиона (снимки)

Говорителят на полицията в Западен Кейп в Южна Африка заяви, че акцията е била планирана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аматьо Ри

че тия надзиратели там с големи черни палки....мамуу.

На трети март. Браво, герои! Прославихме се пак!

България страната произвеждаща проститутки ( само в София те са 36 000), полицаи-търтеи мошеници, гастербайтери .Галъбин Боевски как е тоз бизнесмен спортист,защо покриха всичко и не ни казаха какво се случи,а къщата в Барселона и до безкрайност

Обърнаха ни джобовете за бонбони

Богота не беше ли столицата на Колумбия

Те за това са ги фанали, боиадисали го с балгарското знаме, даржавата правителството са такива , те знаиат

ха сега да видим баш на празника кой не познава знамето на страната ни??? лодката си е баш - червено, бяло, зелено като италианското знаме, не като българското!

Путин Лошият празни шкафчетата на Бай Уй Велики Сплескания от Банкиа.

интересно как 4 Български моряци и още 6 техни колеги от Мианмар са спастрили от огромните си моряшки заплатки има-няма 40 млн $ за инвестиция в кокаин ? И ако инвестицията не е тяхна защо арестуват само тях ? или това е само разчистване на сметки ? с конкурентни на DEA наркоканали ?

пак операция в стил - клошар запали паметниците на културата в Пловдив :) а не ПУП-ът за франчайзинг на Хилтън :) на вниманието на полуграмотните не0либер@сти - да не се бърка с пъп ;)

Е,kak........oт банички както и българските депутати спестяват

Ще се лее кръв.

Путин Лошият прецака Буци Пендела.

Леж на тая кълка, тролче!

Буце, разтвори кълките - както в гореща симитлийска нощ!

Сигурно са карали на стоп от Колумбия през магелановия пролив и погрешка са свили наляво към индия както Колумб за Америка ? Компаса им се развалил!

...бяло...зелено....червено...а....А...? БУ-ХА-ХА-ХА.....българи юнаци..... БУ-ХА-ХА-ХА

Истински българи, изнесли наркотика от България, спасили толкова български деца. Браво

От кога в България се произвежда и изнася кока бе тъпак.

A Муньо кокаина ?

Каква новина само, на връх националния ни празник, когато и Гоглето ни удостои с внимание. Новината за тарикатите български рибари, срещу новината за хилядите българи изкачили историческия и легендарен наш връх Шипка.

сига от КГБ/ДС ривът на умрело , спипахме им стоката

тези моряци са бедни като църковни мишки,откъде да имат толкова пари за да го купят този наркотик,те са мулета,а може й да не знаят какво се вози.

e u?

А не знаят. то го товариха нощем нинджи. Пък те не се и разходиха из трюма на корабчето /това е риболовна барака, а не презокеански кораб/.

моряк да не знае какво се вози ли?все едно да има вълнение на морето 10 бала

Кво са се правили тия патриоти на риболовци ??? Това корито е купено само за тая цел....

Бой и "специални" процедури докато си кажат кои са им шефофете и после разстрел.

Абе ти чете ли статията. Видя ли къде са арестувани. Според теб какво ще стане. Ясно е, че твойте пожелания ще се сбъднат до голяма степен. Тези тъпаци са бели в черна държава, в черен затвор, с черни надзиратели и негри затворници. "Ебано" им е в прекия и преносния смисъл.

Дрога за 40 млн. долара!! Тия моряци много яко са си 'повярвали'. Някой ще каже - те са просто 'мулета', но контрабандна стока за такава сума едва ли може да се натовари без знанието на поне двама човека от екипажа. Това не са консерви с изтекъл срок на годност.

Не е интересно с какви цветове е боядисан кораба! Бих казал, с цветовете на италианското знаме... и още много други. Въпроса е под чий /хуй/ флаг е плавал... А за моряците, най-големите мизерници, безродници и пълни неудачници, работещи без осигуровка и застраховка, на минимална заплата която дори не получават... По добре нищо. Единствения им шанс да изкарат пари е контрабанда...

Горките мулета, изгореха...

да искат да ти съдят в България при Цацаров

българино,не бъди наивник!Така по принцип се забогатява и на това се дължи и съществуването на съвременна България!Така се вдигат и строят палати!Да сте чули и познавате шивач,обущар,стругар забогатели във България от работата си!

богатството е относителна работа не може всички да са богати или бедни, т.е. богат си спрямо други и по тази логика, ако са богати от работа стругар, обущар и шивач, то трябва да са бедни от труд лекари, инжинери и да речем магазинери

В панделата до живот за тези отрепки.

Боко кокаина

ще видим. Да не е Муньо кокаина само.

Горди българи, патриоти!

дали ще се отрази на цената на Биткойна ?

Ако Океански риболов е на човек от ДС, коя ли партия поддържаше дългата му ръка?

Благодарение на Домузите и Кауна. България няма право да регистрира кораби под неин флаг. Така че, новината е кьорфишек. Който е бачкатор на риболовен кораб....едва ли ще е посветен в тайнствата на международната наркотърговия. Жалко за моряците, български и минмарски.

не знаех , какво са усмърдяли ? че нарязаха корабите е едно , но за да отнемат регистрация е по сериозно

НЕ е кьорфишек и българите са трима а 4 е хърватин със словенски паспорт вероятно кептъна

Аве путьо, ти някога държал ли си $1 млн. в ръцете си или си бил отговорен за стока на цена $40 млн.? Как си представяш моряци на рибарска джонка да са в далавирата с наркотици? Путин прати министър да решава въпроса с 500 кг кокаин в руското посолство в Аржентина, ти ще ми джафкаш че моряци са в далавера за $40 млн!

skromna35

Е точно на националния празник се изложиха така??

кой?

Това е целта на публикацията,поръчана от старшина радев!

На баба ти хвърчилото!

Абсолютна грешка! Това е наша ваксина - дарение за братския южноафрикански народ, с който ни свързва вековна дружба!

gerb sa gi poracali za izbornata kampania)))

Аз мислех, че са за спасяване фалиралата телевизийка на новоизлюпения гологлав политик. или мирише на дубайски конци, та се не трае.

Не ми се вярва всички да са знаели какво прекарват. Това са 10 човека, неразумно е всички да са в контрабандата, голяма е опасността от издънка. Някои може да го отнесат без вина... А колумбийци, бразилци, мексиканци - бълха ги ухапала. Там от където идва тази дрога има още много...

Едно чемедже по малко.

боко вече не прави такива работи, бачка по на едро ;)

продали се на дявола не ги жалете!

Сега ще видят на живо какво е апартейд!

Там да ги оставят в затвора да не ги докарват тук че ще ги пуснат .

Бреййй, само Ние ги пускаме, по целия останал свят съдилищата са строги, справедливи и неподкупни. Вие да не сте от ония дето пишат името на родината си 'Булгаристан', 'Цървулистан' и тем подобни обидни определения, 'щото смятате всички свои сънародници за кретени, помияри, тъпанари, престъпници и говеда.

da ne se okaze darzavna poracka kakto s cigarite na boko

пробвай да пишеш на български.

ne moga telefona mi e kato na boko njama balgarski

а дали пък кораба не е закупен с евро субсидии ?

Все си мисля ,че след този провал ,ще има отзвук и в страната .Нещо ми подсказва ,че ни очакват няколко неразкриваеми убийства.Може и нещо като лотария да се разиграе ,кой ще е първият ,а след това и останалите

Само да не си мислите че е замесен брата на Цветанов.

Бъл-га-ри, ю-на-ци...

За България може обобщено да се каже, "Всяка държава си има мафия , а в България мафията си има държава"

Другите мутри вън!

...

Има си хас да не е замесен българин. Няма да се учудя ако един ден и на Марс открият български иманяри, примерно.

Брей, какви гадни полицаи, как могат да задържат хората баш на националния празник.... Нямат никакво уважение към държавата ни. Да бяха ги пуснали хорицата да си изкарат някой лев и да се приберат със здраве по домовете си.........

Срам!

Еми ще се натъкнат на черни карабини за празника :)

Пипи нали си намери рязана такава...