Арестуваха българин в македонската столица Скопие и го обвиниха в шпионаж

"Бях си вкъщи, дойдоха двама полицаи и бях отведен в Районното управление от 01:30 до 11:00 часа през нощта. Разпитваха ме. Защо съм прескочил дните на пребиваване", заяви Николай Диковски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България и Северна Македония са членове на НАТО.За какъв шпионаж става дума?!Нещата не са такива.

Да последваме примера на русия и да нападнем рсм, ще станат веднага в ЕС, а ние ще изколим сърбоманските комуняги

вярваш ли си, че имаме толкова мъже с топки които да нападнат македония Като нищо 90% сте избягали

Последни гърчове на "тайните им служби" доминирани от сърбомани и агенти на Белград. Като отворят архивите, ама изцяло, ще им лъсне задникът. Те вече са почнали да ги чистят.

" ска " ни изпързаля , ще видим къде ще я назначат за услугите после

Госпдарите могат да обвинят всеки за всичко! ти ми дай човека и ми плати, а аз ще го обвиня и ще го осъдя според колкото си ми платил! видя се нивото на всичките живи балкански полтици. Господарите изпращат своите комисари, те наритват балканските политици и те порписват всичко, като работят и извънредно и в почивните дни! и се гордеят с това! някои да вярва, че балканските държави са държави, а не колонии или западни динасатини имения, а? който не подписва - умира! който протестира - умира! който търси истинската история - умира! който иска независимост - умира!... Стамболийки, Димитров и още хиляди незнайни умряха защото искаха поне малко независмост и защото имаха поне малко собствено мнение.. живеят подлизурките, страхливците, наведените и намазаните.... "избранниците на балканските народи"...това е политиката на Господарите!

но все пак е нарушил законността в Северна Македония. Защо не си е удължил престоя?! В България сме свикнали да си мислим, че законите се отнасят до всички други, но не и лично до нас. Или като е приятел с Зоран Заев за него те не важат. Тъпо!

Какви боклуци са и как живеят само на схеми в България…ми нищо чудно и да е вярно. Предатели в България колкото си искате…но иначе в дира се правят на българи а в реалния живот ще те продадът за жълти стотинки

Клецкал е неправилната македонка.

И този е руски шпионин. 71-вият.

Какво има за шпиониране в тая шкембеджийница?:))))

същото което има в БълХария бе

Ще бъде добре ако журналята най- накрая вземат та уважавана името на тая дръжава и то е СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ , а не просто Македония.

все пак са по дърт народ от нас…ама нали сте копмлексарчета тука

.....За макетата.... сега започва да го поемат, ще ги мандръсаме поне 10 години, което ще имнерви Албания и албанците в македония и тогава тия малоумници ще го усетят резания,....важното е дообре да изиграем играта приемане в ЕС, макетата ще квичат като недоклана свиня,.....Времето и албанците работят за България!

Не ме интересуват изобщо, това е загубена кауза за БГ, искам да гласувам за партия, която предлага тотален неутралитет , не намеса в ничии работи, без бази на САЩ и РФ , запазване на лева като нац валута, собствена армиия и гвардия от волнонаемни и фигуративно присъствие в ЕС, сделки с РФ, които не са изгодни за БГ фа не се сключват, има ли такава

имаш ли няква, макар и най-бегла представа на кой свят и планета се намираш ?

Ти се държиш така все едно другите са ти виновни за всичко. Това което си написал никога няма да се случи…и не заради Сащ или Русия а защото българите по принцип сте си малоумно прост народ

Това че русия е против членство на македония в ЕС го. Знаем.

А може да ги нападнем завладеем, ще покрепим Сърбия за Косово, и ще им решим проблема и с ЕС. Чиста работа, няма да хратуним и някакви от двете срани за да си чешат езиците, а и един проблем за ЕС по-малко

Да си гледаме кончиката, туй покрай Русия всички се замечтаха за велики държави и корекции на границите.Вчера американците подписали с руснаците договор за смесени астронавтски полети, въпреки ембаргото, игра на тронове

анонимните страхливи бълХари ли?

ЕС постигна изключително влошаване на отношенията между двете държави. Браво на ЕС. Как ще функционира по този начин "съюз" ? просто киро направи също големи каши.

Просрочил е пребиваването си. На кого се сърди?

Заглавието е грешно. Не в македонската столица, а в северомакедонската столица.

Или на кратко в Западна България.

Ще ги погълнем сладко макетата

Провалиха се пред майка Русия.Македония скоро е наша

Те макетата ни го казаха- ние сме македонци, не те българи. Та не се знае кой на кого е .... Урсулката сигурно им е обещала БГ.

Дали следващата война, която американците ще разпалят на балканите е Македония срещу България?

Кремъл разпали тази война още на КЪРВАВАТА КОЛЕДА 1945г, мамицата ти отродна. 22000 български войници, офицери и подофицери са изклани за 2 дена. Мълчите като путьовци за БЪЛГАРСКИЯ ХОТЫН!!!

Държавата да се намеси. Да се поиска обяснение от РСМ за незаконното задържане. Да се приложи реципрочната, като бъде арестуван и обвинен в същото, северномакедонски гражданин на българска територия.

Лошото е, че такова животно северно македонец нема….

Ми нали прости каза, че отваряме нова страница и макетата тръгват към Европа? Е това е глава 1 на новата страница - типично по европейски фащаш някого, обявяваш го за шпионин и го гониш. Бързо се учат макетата, взимат челен пример от нас.

Са най-отвратителните човекоподобни. Нашите роми са в пъти по хора от тях.

Техните служби са по-прогнили и от нашите.

Арестували сонародникот си оти е видел....че Букефал е без мъде на статуята.

Уникално! Супер подигравка с всичкото им новоизмислено минало.

Абе ние имаме ли външно министерство не може постоянно да се правим че нищо не е станало и нищо не сме видели за никакъв уй не ставате господа министри и боклуци долни предатели

След подписите под френското предложение, на което никой не знае текста,и след отварянето на нова страница в отношенията ни със северномакетата първата крачка на макетата е арест на българин за шпионаж! Да очакваме втората крачка....

Море ,семката вестачка да ви еб..ам антички гомна на Аце Букефалот , скоро славната бугарска солдатеска пак ке ги окупира пич..ките на тея ваши удбашки урурспии македоноидки и титови педери!

И нищо не се връзва... камо си да си заподозрян в шпионаж, да те водят в териториално РПУ, че и 2 хил гаранция...значи си обвинен в нещо. Прилича на посредствена кремълска пиеска. Вероятно същата новина циркулира в македонските медии, ама с македонски гражданин. Цирк за Ганю Патреотарски

Какво стана ? Кирчо изгони 70 руски Дипломати , сега Макетата изгониха Българина ! Танто за Кукуриго ! Вече за Българите Македония е мечта , не пускат вече !

4e e zabarkan vav Shpionska zavera,, i to za pari tova sie 1 na raka

Така се получава, когато прислужваш на СССР, на САЩ, на Русия и на ЕС - един народ в 2 държави ще започне война още малко помежду си, както в Украйна. И понеже обществото стана изключително дебилно казвам го в прав текст - ОСЪЖДАМ НАДУПВАНЕТО И НАЗАПАД, И НАИЗТОК. НАДУПЕНИЯТ ЧОВЕК СИ Е ДУПЕДАВЕЦ. ТРЯБВА ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ДА КАЗВАМЕ НЕ НА ЕС, САЩ И РУСИЯ, АМА ПОЛИТИЦИТЕ НА БАЛКАНИТЕ СА СИ ПРОДАЖНИЦИ.

Единия народ е стопанина а другите ползват Украйна както КОРЕКОМ.

Ограда от осем мрежи по границата с несъществуващата държава -затваряне на границата с тези диваци - анулипане на всички Български паспорти на тези изроди и скъсване на дипоматическите отношения. Трябва им презимяване на тизи живонти.

С любезното съдействие на Киро предателя.

Кирцата не е предател, той про100 е безродник!

С антифашистката Българо-Руска Армия искам и аз да режа главите на циганите,евреите,гърците,сърбите и турците,които са окупирали както София,така и Скопие. Мангали вонящи османски грозни!

С антифашистката Българо-Руска Армия искам и аз да режа главите на циганите,евреите,гърците,сърбите и турците,коитонса окупирали кактонСофуя,така и Скопие. Мабгали винящи османски грозни!

за подписване. Мисля,че интерсите на БЪлгария са защитени. Дано това да е и подписания Протокол!

По кой нячин са защитени интересите на България? Глупости говориш/

Абе дирници вие модератори нямате ли?!Или само триете като пише цигани?Долу някакво маке псува на майка,нарича българките леки жени и не пише на български.Правилата във форумите са ясни: Пише се на български език Без цинизми Без език на омразата Блокирайте такива коментари!

е че сме се отказали от историята и езика като тема в преговорната рамка?

Какъв шпионаж, бе кратуни српски!? Нали сте в НАТО, по системата за обмен на данни така или иначе трябва да ни давате данните си. И искате да дойдете при нас в ЕС. Тия няма да са готови за пускане сред цивилизованите народи още поне 100 години!!!

някой знае ли със сигурност какъв документ подписаха севмаците,точен текст? и какъв е текста на подписания документ в нашето НС и този между външните министри на България и РСМ?

Те не знят какъв е точния текст , гласуван от собствеите ни дпеутати, ти искаш ревизирания постфактум текст да знаят....

Ауууу, Митрофанова е виновна! Да се изгонят още 70 руснаци от България!!

Еронията ти в случаят е доста невнятна , като нищо ще се окаже факт .

България имала шпиони!?

Вица на деня е: "Решеието за РСМ защитава изцяло българския интерес"

Какво ли имат въшливите макета за шпиониране.

Това въпбще не е тема на зянятието. Темата е - гоним българи. Няма значение причината. Толкова за новата страница в отношенията. Благодарности за падане на ветото - на кукуво лято.

Хайде почна се "новата страница" в отношенията.

И какво Може да се шпионира в тая кочина ?

За тях важното е да покажат, че мачкат българи. Това го прави управлението. Чудесна благодарност за шадане на ветото/ Всички гласували на 24.06 да бъудат лустрирани и разследвани за агентурни действия в чужда полза!

Подкрепете БСП за съставяне на правителство. Само редовно правителство е гаранция за Евроатлантическите ценности. Така ще спрем Ахмед Доган и Бойко Борисов да се върнат във властта. Промяната е за борба с корупцията и за вдигане на пенсиите.

Пак руски партенки. Никой вече не ви се връзва!

Дори сляп глухоням ще разбере какво става в югозапада. И както става ясно - това е действие на проеврпепйското управление, не на опозицята!

Решението е : Ограда по границата , платени визи и пълно ембарго за всички стоки на макетата. Преговори- само с официални писма , без да бързаме. Имат нужда от малко приземяване.

И всички издадени на македонци български паспорти да се обявят за невалидни.

Не! Ревалидизация след заснето изпяване на националния химн на България. Споделете каква е процедурата след придобиване на американско гражданство.

Ем, доста унизителн осе получава за матряка, ама аз нмали си взех милионите за предателството. До ден два ще помахам на територията от някои самолет.

Експулсират 100 македонеца незабавно от България. Какво се назландисват властите, меки китки се оказапа просто путки

Най-много 100 ми-не-=та на 100 македонеца да направят. Нали ги ивждаш кви са и какви ги вършат?