Коментари - Арестуваха 61-годишна жена за кражба от приюта на отец Иван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako tazi zena se pokae Bog sus sigurnost she i prosri

И не е циганка...

На тая и двете кунки трябва да се счупят за наказание! Сигурен съм, че има хора, които са е разпознали вече!

А мислил си как ще си бърше гъза?

Веднъж в офиса дойде една подобна, започна да се оплаква, че няма пари за лекарства за сина си. Трябвало да купи няколко дози по 10 лв. и в съседния офис и дали вече пари. Трима колеги, състрадателни, й дадохме и тя предложи за благодарност да дойде да почисти офиса. Човек можеше да се зачуди, щом е готова да чисти и работи, защо не го прави, а проси. Както и да е, мина се, но след няколко седмици я видях в трамвая с едно ... момиче.

Като тази крадла в България са стотици...Крадат на поразия, нямат никаква милост и никакво съчувствие...Знаят, че и да ги хванат, след няколко дена ще ги пуснат и пак ще започнат... Както и тази!

Като тази крадла в България са стотици...Крадат на поразия, нямат никаква милост и никакво съчувствие...Знаят, че и да ги хванат, след няколко дена ще ги пуснат и пак ще започнат... Както и тази!

Е дано погостува в сливен малко

Ако кражбата е по-малка от 3 мин работни заплати, просто се регистрира случая и виновния се пуска да си ходи с предупреждение да не го прави повече!

Е дано погостува в сливен малко

Заради това че всички сме малко или много на моралното ниво на тази жена няма ред, спокойствие и радост в обществото. Почти всичко се е отрекли от Него и живеят в собственият си малък егоистичен свят. Днес и мен ме съспиха в ebay.co.uk такива, за малко да получа удар, не купувайте от там пълно е с мошеници.

"От църква не се взима никога" - е да де, тя църквата е да взима ...

sawo

Грозно... много грозно. Когато хора от църквата се провинят, това става национална новина и всички се радват и злорадстват. Но на фона на това, в което сме се превърнали, църквата ни е просто цвете. Баща ми беше строител и закри всичко, стана свещеник, работеше по 16 часа на ден за да отремонтира църквата в родното му село - изкърти цялата мазилка, измаза я наново, ремонтира целия покрив, работи така в продължение на 3 години и малко след като я завърши се разболя тежко заради системната преумора. Първата работа на бабичките в селото беше да хукнат в митрополията и да искат друг свещеник, защото този нямало да може да служи. Е, той се въстанови и започна да служи, църквата беше най-посещаваната в региона, но цялата история остана като един грозен пример как ние, плюещите по църквата сме стократно по-лоши от самата нея и хората вътре. Той направи малка постройка в двора на църквата където нощува когато има няколко дни служби, бях му купил китайски телефон за 20лв, понеже нямаме друга връзка с него когато е там - влезли цигани и го откраднали - телефон за 20лв и ваучер за 5лв. Не искам да си мисля какво можеше да стане ако е бил вътре по време на кражбата. В момента вече е доста възрастен и не може да ходи всяка седмица, защото автобуси не винаги има, а друг транспорт не може да си позволи, сега същите бабички, едва кретащи пак са се дигнали и пак искат смяна на свещеника - някой, който да идвал всяка седмица. Неблагодарна сган сме и още по-лошото е, че се радваме когато тези над нас паднат. Ако новината беше за кражба от свещеник - щеше да има вече 100 коментара, но сега май на никой не му се пише?

True true ...

Моля Ви не бъркайте вярата с църквата !!! Не смесвайте вярата и добротата с църквата и религията ! НЯМАТ НИЩО ОБЩО !

Църквата е дело на Христос, а литургията в църквата е среща с него.

Изводът е познат: никога да не се прави непоискано добро. Също така човек да не се отдва до крайност на някаква кауза. Уж за добро, но те става точно така.