Арести заради предполагаемо нападение срещу катедралата в Кьолн

Полицейският началник в германския град предупреди празнуващите да не се изненадват, ако срещнат полицаи с автомати

Обратно в новината

Коментари - Арести заради предполагаемо нападение срещу катедралата в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само тази година, така ще е и за напред. Не само в Германия, а и в цяла Европа. Мюсюлманите в Европа се навъдиха от нищото, полека лека, но трайно, това са фактите. Опасенията стават основателни, че тези хора ще се активират, ще искат нещата да стават и по тяхно му, ще искат промяна на подредбата на европейските общества. Започват с насилие, то и така се започва с екстремизъм, с постоянно ровене. Швеция и Дания вече им ядат попарата.

"""Германската полиция днес съобщи, че е арестувала трима ислямисти, за които се предполага, че са планирали нападение в новогодишната нощ срещу катедралата в Кьолн с помощта "на автомобил", предаде Франс прес, цитирана от БТА.""" България е "мека" цел както беше обявено при атентата в Сарафово. Така ,че след приемането ни в поле Шенген ,вече е въпрос на време да се случват и у нас..Тепърва ще започнат убийствата ,а момичетата няма да могат да минат през Централният пазар ",Симеон" ,"Вашингтон", "Пиротска", покрай халите и т.н. Изнасилванията и на млади български жени и момичета ,ще станат ежедневие и новата нормалност. Трудно някой от тези пришълци ,чоже да бъде наречен специалист. Единствената им специалност е паразитирането и разпространението на наркотиците.Така ,че очаквайте нови престрелски и убийства.Но ние ще скандираме американогейски ,демократични и неолиберални лозунги

Тия ли ни предлага Австрия да приемаме,та после и нашите църкви да тероризират?!?

Само тези, които сме пуснали да влязат у Шенгено ще ни върнат. Т.е. те са си наша грешка, просто сме си мислили, че ще ни се размине.

Благодарение на Кирчо и кокорчо.

Коя ли е първата държава на влизане в ЕС? Да не е България? Нали знаете "кой носи отговорност" за тези мигранти според Габриел и Денков? Скоро ще са в България.

Нали ги поканихте и ги посрещахте с балони и мечета. Хайде интегрирайте ги де. Само че тези ислямски полумаймуни нямат за цел да се интегрират в цивилизования свят, не искат да учат, не искат да работят, искат само социални плащания и да се гъзят в тъпите джамии, които пък глупаците в Европа им строят. Тази ретроградна и нетолерантна религия, наречена ислям трябва да се забрани със закон във всяка светска цивилизована държава. Особено в Европа. В света има около 57 ислямски държави. Да вървят там. Ама не - хукнали насам, защото от целите им народи чеп за зеле не става и с векове не могат да си уредят държавите.

имало ислямисти, готвещи атентати... и били голяма мрежа из цяла Германия... Ами вие продължавайте да подкрепяте Израел и чакайте да няма атентати.

вече са ни ги опаковали .

Пускайте ги още и поставяйте условия! Мърши!

В Русия нямат такива проблеми - там подкрепят Хамас в Газа, Идил в Сирия и Кадиров в Чечня. От това по-толерантно, здраве му кажи!

Обучени снайперисти за отстрелване на ислямисти за да са доволни хората и да си гледат Коледата!

религията на мира

До 1980г никой по света не бе чувал за ислямски терористи. Тогава Запада бе залят от ЧЕРВЕНИ ЛАТИНОПАРТИЗАНИ, с които европейските курвета на всеки ъгъл пушеха хашиш и с пончета пееха "Гуанта намера". Тогава бабите приспиваха внуците със страшилището Карлос ИЛИЧ Чакала

Илич Рамирес Санчес - Карлос Чакала, е роден във Венецуела - майка католичка. Нищо общо няма с исляма!