Арести в Иран заради видео, в което две жени са с непокрити глави

"Ако някои хора казват, че не вярват (в хиджаба)... добре е те да бъдат убедени... Но важното е, че има правно изискване... и че днес хиджабът е въпрос от правно естество", каза иранският президент

Обратно в новината

Коментари - Арести в Иран заради видео, в което две жени са с непокрити глави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ближат ли се, ближат ли се?

Тъпи ислямисти

Там живеят по различен начин! Много хора си мислят че нашият начин на живот трябва да бъде техният, да им се наложи демокрация, религия, ценности. Ами такъв е закона и трябва да се спазва и ако си мислите че те са по назад заради това че са примати не не е така, ако не бяха САЩ до сега да са много по напред както беше и в Сирия преди запада да наложи своя благодат!!!

Маймуни назадничави, умствено изостанали!

И това са приятелите на Путин, боклуци от класа!

Хиджаб или гей-паради цял месец. Не е лесен избора !

За тебе е е лесно.Членовете на педи-клуба сте с предимство да избирате.

Мюсюлманите в Гейропа са модерни. Ядат свински пържоли, пият алкохол, крадат, шмъркат наркотици .... тези там са заседнали в 12-ти век.

Реакцията е както ако кажеш, че си българин в Македония. Същите диваци.

Хората си имат ПОРЯДКИ и ЗАКОНИ , и когато някой си позволява волнсти си го получава ! Знам че някой ще ме упрекнат , но бих ги попитал : Защо Вие " големите демократи" като отидете в Дубай или където и да е в ОАЕ си покривате главите - Въпреки че сте чужденки ?! Как според Вас ще реагират властите в Риат ако нюкоя мърла реши че е много " свободна " , само защото някъде в бърлогата н Дявола всеки си прави каквото поиска и затова всичко се РУШИ - Семействата , възпитанието на младите , морала на обществото ит.н. ?!

ПРАВ си и им го доказваш с аргументи , ама Ганьо няма толкова акъл да го разбере , и затова е последния безроден мизерник на света , а всеки самозван " демократ " се гаври и подиграва с нас !

В Саудитска Арабия не се допускат жени, освен ако нямат подписан договор за работа! А в Мека, дори и мъже, които не са мюсюлмани.

Къде си видял някоя да си покрова главата в Дубай? Особено напоследък? Може би в джамията, но никъде другаде. С къси поли и панталони си ходят, а самите местни жени не е задължително да носят хиджаб

Толко си бил и в Дубай, та говориш

някоя мърла реши, че е много свободна - е, как да бъде държавата уважавана с такива духовни плебеи, няма как. За презрение сме.

Никъде няма " арести" - Имаше ШАМАРИ на този глупак от собственика на магазина - И С ПРАВО ! И намен да ми съсипва стоката и да ми гони клиентите ...- Даже този се отърва леко - В "демокартична" Америка можеше и да го гръмнат !!

Абе да ви ева у боклуците гледайте у наща държава оставете арабите ние и без това за нищо не става

От 30г. им обяснявам , че за нищо не ставаме , ама никой не те слуша ! Българина обожава да се удря по няколко пъти в едно и също дърво , но мрази някой да му казва че греши или че е глупаво !!!

Не са араби бе, чичка

Двете жени е трябвало да го пребият, нокти в очите, ритници в чатала и каквото се сетят, следващия път без очи няма да се прави на по праведен от Мохамед. Браво на собственика на магазина, достоен човек. Аятоласите са мракобесни изроди. Или ще се реформират или е въпрос на време хората да им писне и да им резнат зелките.

Кажи ми кои са ти приятелите, та да ти кажа кой си: Русия - Иран, САЩ - Саудитска Арабия...Великите сили винаги са имали афинитет към експлоатирането на примитивни държави със средновековно или фашистко устройство, посредством които да реализират интересите си.

Стара ти е информацията! САЩ и Саудитска Арабия от няколко години не са никакви приятели! :) СА сега се прителят с Чайна и раZZия! Даже са в един петролен картел с тях!

Това са приятелите на Путя Късокраки "православният християнин" от Кремль! :)

МАЙОРЕ, аз не съм защитник на мюсюлманете в Иран, но питам: Ако някоя жена тръгне съвсем гола по улиците в София, нашата полиция няма ли да я арестова? В Иран се забранява жените да ходят с голи глави, а у нас - да ходят с го тела!

Тези жени не са били голи! Даже на видеото се вижда, че са доста облечени! Исляма е проказа! Всички мюслита мъже са обратни, зоофили и тотални извратеняци! Масово с мюсюлманският свят сред радикалните мюсюлмани е разрешена педофилията и зоофилията! ЗАКОННА е! Дори пророка им Мохамед е бил педофил! Ей това са приятелите на руснаците! Лика прилика са си!

Аааа моного тарикатски се опитваш да се измъкнеш с лъжливи твърдения.... Не са само приятелчета на късокракия трол в бункера, по-голямата част от мюслитата са отявлени приятелчета на западните "свободни и демократични цивилизовани" боклуци... Не съм чул саудитските коронавани особи да си купуват основното въоръжение от руснаците и да си харчат милиярдите в луксозните сибирски дестинации като Иркутск и Якутск. Точно на запад са добре поасрещнати и обичани най-много... -))))

Бахти педалчетата дето има в тази иранска ли е каква ли се води джамахирия щом мъжлетата са готови да бият жени, но не могат да бият политиците си, че ги държат най-бедните и необразовани в света. Смешници с преклонена робска главичка.

Не е зле да ги шамаросваш чат-пат, за да си знаят мястото !

A мъжлето що е с непокрита от хиджаб робска главичка?

съюZниците ……

откачалки

Разбрахте ли КОЙ се е обаждал за БОМБИ в Българските училища ??? Отговор- двама ТУРЦИ !!! През 1985 г. турците взривяваха БОМБИ в БЪлгария и ТОдор Живков има каза да се махат всичките към Турция... Време е да ИЗГОНИМ всички турци, а ПОСЛЕ ще правим ИЗБОРИ !!

Чакай малкооооо...... кой взриви църква насред София? Турците ли бяха, или май сте червените боклучета????

Това са приятелите на Путин и Радефф.

Вместо да арестуват болния мозък с киселото млвко, те арестували двете жени… от арабския свят мсй може да чакаме всичко, логика нула.

Я виж първо къде е Иран и какъв е етноса и тогава се изказвай!

"Вместо да арестуват болния мозък..." Май пак емоцията и устата изпреварва мисълта - типично за балканските държави където мъжете са с преобладавщо "женски" черти от характера - първо се ядосва, крещи, обижда и скача на бой, а след това се замисля (ако въобще се замисли в правилната посока) Частта от статията "...задържан е и мъжът за нарушение на обществения ред" дали я прочете и осмисли какво значи?

Циганска им работа...