Задържаха предполагаеми джихадисти край ГКПП-Гюешево

Петима чужденци, опитали да подкупят гранични полицаи, са задържани край ГКПП- Гюешево. По неофициални данни в телефоните им имало снимки на обезглавени хора.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха предполагаеми джихадисти край ГКПП-Гюешево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да пускат само стари хора, деца и жени. Тези млади всички са терористи.

Нарочно ги насочват към Европа. Тези хора имат различни нрави обичаи и религия. Защо не отидат към богатите арабски държави например Кувейт,Саудитска арабия,ОАЕ,Катар.

Бяхме на" Гюмюрджински снежник"- трети граничен отряд.Ти, ото сигурно си бил граничал на Моста на дружбата.Късничко си служил на границата!

3ти граничен отряд, Командир ми беше полковник Ангелов.

на гръцката граница.Лабаво нямаше!

Застава "Лавина" няма. Победител, Елба, Войвода, Жупел и т.н.

Европа се предаде доброволно на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. Никой не знае какво носят в багажа си тези "емигранти" и с какво са заразени.

Абсолютно си права!Толкова да сме смотани,че няма накъде. Вчера гледах една снимка 1967 в Афганистан и Иран хората как са били нормално облечени,а сега покрити целите в черно. И нас това ни чака. Стопяваме се и сега с това наистина няма да ни има скоро. Наште мюсюлмани и цигани раждат по 3-4 деца,ние по 1 максимов по 2. Трагедията е пълна.

Добра работа!

За всички бивши граничари във форума. На този ден да си спомним "На изток хоризонта аленее...".

Половината от "бежанците" в България са такива. Трябва постоянно да ги тормози полицията и при най-малко нарушение да отиват в затвора. Европа няма бъдеще, ако продължи с толерастията си.

"Зелена граница", глупости на търкалета. Когато имаше Гранични войски, цялата граница от Видин до Резово бе "червена". И безнаказани нарушения нямаше.

Сблъсъците в Европа са неизбежни поради изземването на жизненото пространство на коренните европейци от придошлите варвари.

Толерантност означава търпение насила. Всеки средностатистически психиатър и психолог ще ви каже, че потискането на различни проблеми в себе си, накрая води до страшни неща. Това ще стане и в Европа.

Днес е денят на забравените вече Гранични войски. Поздрави на всички бивши граничари. Макар, че бивши граничари няма. Бил ли си веднъж на границата я носиш в сърцето си завинаги.

подкрепям.

България е толкова закъсала и без изход, че като нищо могат да провокират нещо да се случи тук. В крайна сметка да държиш в компютъра си, таблета или телефона клипове и песнички с идеология на ИД не те прави терорист. Предлагането на подкуп е наказуемо. Редно е службите ни да се задействат малко повече, но държавата ни поради каква причина не знам, но има нужда от не работещи служби и полиция.

Какво означава "ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА". Обяснете! За пръв път чувам,че имаме такава с Мяакедония.

Зелена граница е същото като зелен коридор. Нали си виждал такова на летището? Минаваш си и никой не те пита нищо /обикновено/.

Вече и джигадисти ни сполетяха заради тежката хамериканска прокоба! Докога антибългари ще ни управляват!

джихадисти

Жалко, че си толкова глупав. Когато един път поне гранична полиция си е свършила работата вместо да ги похвалиш ти плюеш по други страни та на всичкото отгоре и не можеш да напишеш Америка правилно. Ако си такъв разбирач се кандидатирай за политик и оправи България и прекрати Американското участие. Хайде давай да те видим!

О, как ми се искаше, да мога да Ви възразя! Уви, не мога. Съгласен съм с всяка Ваша дума. + 1000000

значи, досега си мислех, че само минирането на границата може да ни спаси от тоталното нашествие, но сега ми хрумна и друга идея, защо не върнем соца, по това време религия нямаше джамиите бяха складове за вторични суровини а в църквите ходеха само бабите година две преди да умрат. а всякакви престъпници малки и големи си лежяха в затвора а хората си живуркаха дори по добре от сега.

Вече го търсим соц-а, но няма връщане назад, ще го градим отново, но първо трябва да изчистим всички онези, които го оплюха и разрушиха построеното и заради тях сме в това жалко и окаяно положение, а те си живеят охолно на наш гръб и ни разправят колко сме били добре сега, а тогава колко ни е било зле, но ние помним!

НЕ КУПУВАЙ КОНТРАБАНДА! ВРЕДНО Е ЗА ВСИЧКИ. Това ми звучи като крилатата фраза: За бога братя не купувайте. Същото наивно клише, което нищо няма да постигне.

сега съобщиха по нова, че от над 10 000 бежанци поискали убежище у нас само 6% имат средно или више образование. точно както очаквах, за германия средната класа и образованите при нас най гладните. и това е само началото гладните са 1000 пъти повече от другите, а и тех ги използват за самоубиици. така, че си правете си сметката кой път ще хващате.

Taka e. Тези ако ги приемем и после спрем да ги храним и да им даваме пари, ще започнат да крадат и насилват! Те нито знаят езика ни, нито могат да правят нещо, това са мангалите на Азия и Африка!

Да, те просто ще имат избор - или да умрат от глад или да грабят. Наще цигани го имат същия и всички виждаме какво избират. Неграмотни хора, 2015г не са нужни никому. Машината излиза по-изгодна от неграмотния човек.

Е че от кога в Б-я снимки и клипчета от GSM-и са доказателствен материал? То ако бяха, до сега джигитите да ги нямаше по пътищата.

Задържани са защото нямат лични документи и не могат да докажат кои са и какво правят в страната ни. Явно са влезли нелегално, а не разбрах изобщо от коя държава са и какъв език говорят. Трябва да бъдат проверени по всички бази на ЕС дали не са регистрирани някъде като престъпници, а също и по Интерпол и американските бази за техните възпитаници в ИДИЛ - нали американски инструктори ги обучаваха, а САЩ до ден днешен им пуска "по погрешка" или нарочно оръжие с хеликоптери, вози им го там с камиони, кораби и както успее да си организира доставките. Не може някакви неизвестни чужденци без документи и без ясно занятие да се разхождат ей така из държавата ... А снимките в телефоните им не са пряко доказателство за нищо, но са косвена улика, която поражда съмнения, и то много сериозни! Само такива ни липсваха, както сме цъфнали и вързали - сега и такива да се развихрят ... (((((((

Супер теория много ми допадна сега да я приложат и на автоджигитите и да се миряса по нашите пътища.

Само на въпроса за езика мога да ти отговоря . нама значение от къде са . всички говорят арабски .

Вие знаете ли какво е джихадист. ..Религиозен мюсюлманин който убива друговерци в имато на своята религия и своя бог. Европа се превърна в бомба с часовников механизъм. Никой незнае какво се крие в тяхната глава и душа

Но днес се разбра, че всеки осми в Англия е мигрант. Ако бяха от един етнос можеха да се отцепят спокойно. Ами като станат всеки трети? Не вярвах навремето, но очевидно Европа ще приеме исляма...

треало да ги ликвидират!

"Голяма част от сирийските бежанци се престъпна сган, криминални типове. Има и доста главорези сред тях. Пуснахме дявола в къщата си. Проблемите тепърва започват." 2013 г. Изказване на М. Ташева, предизвикало ироничен смях и подигравки сред "демократичните сили". Смейте се и сега, господа и гуспойци демократи, смейте се...

видетелства на лекари и експерти потвърждават твърденията, че обикновените цивилни, жители на селище близо до северния сирийски град Алепо, са станали жертва на нападение на Ислямска държава, включващо химически агент, най-вероятно иприт. Лекари заявиха, че са били посетени от пациенти от град Мареа оплакващи се от кожни язви, дихателни проблеми и зачервявания на очите след серия от атаки предприети от групировката. Вярва се, че симптомите са предизвикани от контакт с определен химически агент. Доказателството изтиква на преден план вероятността, отречена от Пентагона, Ислямска държава да е получила достъп до химически запаси от режима на сирийския президент Башар Ал Асад, за които се вярваше, че са били унищожени.???

вкараха отровата в европа. скоро ще започне да действа многократно по-осезаемо

Тези са ги задържали, но колко не са успели да задържат и колко още няма да задържат, могат ли да отговорят? Това че сега няма терористични действия не означава че и в бъдещя няма да има.Точно обратното, просто сега се подготвят с достатъчно на брой хора, което при това мюсюлманско нашествие няма да е абсолютно никакъв проблем за джихадистите.

Ако е истина"Браво!" Ако е сценарии"добър сценарии". Истината не я знаем.

Не е нормално Франция, Великобритания и Америка да нанасят заедно бомбардировки, а после само първите да приемат бежанци.

триъгълникат на наркотрафикът??? косово,албания,северна македония??? съвсем ,,случаино,, в косово е наи голямата сухопътна база на сащ в света!!! косово е известно с ,,лагерите,, за подготовка на ,,джихадисти,, , сложете и наркотиците??? ,,как беше навремето:,,пари за контри,,??? сега е :,,наркотици за ,,джихад,, ,,!!!

Da postroim ograda. Az sam gotov da dam pari za tova.

dario

Ти даваш чрез данъците си и акциза на цигарите които пушиш

Нищо случайно! Ясно е, че сред т.н. бежанци е пълно с изроди от ИД и нахлуването им в Европа е част от пъклен план за унищожаването й. Заглавието "Ислямизмът и САЩ: алианс срещу Европа" на публикация на белгийскста писателка Ан Ловер е достатъчно красноречиво.

Френските мистрали биха могли да послужат за извозване на бежанци до Северна Америка. Все пак приятелите и партньорите си споделят отговорността в тежки моменти.

Тези които настояват да бъдем толерантни към бежанците, са главните виновници да има бежанци. Те живеят в затворени квартали и са далеч от нещастието, мизерията и връсотията около бежанците.

Да благодарим на основателите на Косово! Кой знае колко такива легално или нелегално са преминали границата необезпокоявани чисто статистически. Чист късмет си е, че тези са попаднали на някаква проверка. 60-70 въоръжени нападатели в Македония през май месец, които бяха влезнали нелегално през границата, също бяха косовари.

И под мъдрото ръководство на соросоида Станишев, когото червените бабички още смятат за комунист и русофил и наивно гласуват за него.

Ами те повечето са джихадисти. Само като им чуеш приказките - еврогейско удобни и добре тренирани, ти е ясно за какво иде реч. Освен това в Сирия остават доста Българи, така, че сами си правете избода какви са тези.Може и да има бежанци, ама повечето не са. В Македония албанците казват "со курец ке ви победиме".

Малииии, от два дена пазим тази граница и вече хванахме джихадисти. Представям си предните години дето не я пазехме какво чудо е нахлуло тук...

О, питай Тренчев!! Някога не бяхме разграден двор, имахме огради, но не било демократично. Колко е близо до аклъла, колко му обясняваха, че те ни пазят дори и от навлизане на болни от шап и какво още животни на съседите, но не - о не било "демократично" и разрушиха всикчо, а сега, отново ще хвърляме милиони за същото, щ'от някой повтаряше лозунги без мисъл за пет дена напред. Сега, на Тренчев му изглеждало по-хубаво, когато бил в затвора, щ'от тогава имал мечти, а сега - к'о станало. Ами какво да стане, кой го направи, някой друг ли и прави поголовно стачки и за тотална подмяна на ръководителите на тогава още държавните предприятя с който му падне "демократ"? В моето предприятие дори тъмно сините / тогава/ ходиха да се застъпват за настоящия директор, но не - смениха го с една пионка, която започна разсипията, а новият на поделение пък след това полицията го издирва и т.н. и т.н. и то в цялата страна. А сега пак ще се ограждаме, а доколко е след дъжд качулка, какво ли вече има в нея, какво и остана от нея ...

"Във вторник 25 военни с картечници и автомати бяха разположени по западната ни граница." - ехеее, преди години смяната на един караул беше от повече хора, а пазеха една казарма...

Европа се самоубива! Във френската преса излезе материал, че мигрантската вълна се спонсорира от САЩ. Плащат доста добри пари на превозвачите. Само в Гърция на ден влизат по 3000 бежанци. Италианският министър на външните работи днес заяви, че Германия и Франция натискат Гърция и Италия да започват да строят на териториите си бежански лагери, за да могат да поемат всички бежанци.

Тотална ревизия на нпо-тата. Направо с презумпция за виновност да се направят обиски и ревизии.

Da se vrnat granicite vuv evropa zaradi tezi albanci.Znam te sa teroristi ,vuv makedonia e pulno sus albanci.Ne hodiat na uciliste i sa bez obrazovanie.Prostitucia i drogi se targuva tam.Daze i coveski organi se prodavat.Albanskia nrav e podoben na sicilianskata mafia.A sega i dzihad ? Spasenieto e.Spesno od utre da se organizirat stacki i tezi amerikanci da izcezvat od tuk sus tankovete i drugi. ruski raketi i dzihad od turcia albania siria isliamska drzava.Hora kato nas koito nikoga ne sme poznavali tezi narodi i niakakva bomba ili teroristicen akt da se sluci vuv nasite gradove. Da zaginat nasite deca koito niamat nisto obsto sus niakakuv si terorist koito e prekosil granicite.ili pravitelstvoto ili euto da zatvaria granicite.

Тия ги хванаха,а колко ли са тук вече.Защо европейцете трябва да сърбат попарата на англоезичните народи,къде са политиците им,кога лихората ще разберат че тия народи трябва да се държат далече от континента наречен Европа.

прав си аз оня ден видях еден такъв в софия с брада като техните обрасъл и гнусен висок и едър с огромна раница на гърба

Църквата да не чака а да отива на границите и в бежанските центрове, който приеме християнството И ПОЛУЧАВА подслон,храна и права в бЪЛГАРИЯ, КОЙТО НЕ ЩЕ ОБРАТНО. а шиптарите от Прешево и Медвежа са само джахадисти -следващата война ще започне от там пак. Много бързо забравихте Куманово....преди месеци какво стана...........

И за какво сложиха тези военни? След като бежанци и джихадисти могат просто да ги заобиколят?

E, както виждаш, не са ги заобиколили...

Май баш са ги заобиколили. Колата е спряна от патрул, след границата..... ако всичко не е някава постановка.

Всички народи в ЕС, включително и нашия се държим като стадо овце към кланицата или камикадзета. Пред очите ни орки,терористи джихадисти ни превземат,а ние не правим нищо. Утре когато започнат атентатите, стрелбите,и накрая войната с тях ще е късно. През границите ни минава ВОЙНАТА. Утре ние щем не щем ще участваме в нея. Кукловодите това са планували.

И какво хленчиш тогава ? Върви стани ловджия, вземи разрешително и се присъедини към някоя ловна дружинка. Или ако стане патаклама ще взмеш и ти чергитеи ще хукнеш нанякъде ?

Тъпако, трябва като народ да се спасяваме,а не поединично.

Църквата да не чака а да отива на границите и в бежанските центрове, който приеме християнството И ПОЛУЧАВА подслон,храна и права в бЪЛГАРИЯ, КОЙТО НЕ ЩЕ ОБРАТНО.

Да, но те ще изберат емисаря на ЦРУ пред този на патриарх Неофит.

Според мен военните на границата трябва да са повече.Колкото до това защо са воъражени,просто е смешен въпрос.Все пак да не забравяме,че покрай имигрантите може и да има джихадисти престъпници и не се знае как ще реагират ,като не бъдат допуснати да преминат границата.За всеки случай и от съображение за сигурност,разбира се ,че ще са воъражени.Да вземем един охранител на банка или на някоя фирма ,които имат оръжие,да не би да им е начислено защото,ще стрелят по клиентите.Който е против това нека той да застане на границат и с голи ръце да спира набезите на имигрантите.Които дори не са никакви имигранти,а са си нашественици.Новият световен ред е в апогея си умело режисиран от запада с цел дестабилизиране на Европа.Защото те няма да се хванат да работят,ще чакат на готово ,на нашия гръб.Като свършат хранителните запаси,тогава не ми се мисли какво ни чака.

Интересна плячка. Дали ще я оползотворят максимално ?

Е те точно тези да ги закарат на госи за една седмица в къщата на Соломон Паси, а след това и на Кристалина Георгиева. Да видят те какво истинско богатство пристига от югоизток!

Идеята е великолепна. Дайте да организираме подписка в подкрепа. Но си мисля че после и при ББ трябва да ги закараме, да и в парламента маса работа има..... всъщност не знам дали ще се справят без моторни резачки.

Добре бе,там нямаше ли на близо от онези войници с автомати,толкова ли ви пречеше да им ги занесете на тях да си пострелят малко по прясна мръвка.