Арести и обиски в Перник, до утре разпитват над 30 души

По неофициална информация двама са задържани, като единият е шефът на ВиК-Перник

Обратно в новината

Коментари - Арести и обиски в Перник, до утре разпитват над 30 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да арестуват и отговорните министри. Тях защо ги пропускат? Или това е поредната пиар акция за замазване на очите на хората.

Леле, хванаха крадците :) Аман от ПР акции, а хората бедстват!

"Това е битовизъм" , мдам със сигурност оставянето без вода на над 120 000 души е битовизъм .... поредния скапаняк на висока позиция дето няма да направи нищо , щото е послушкото на управляващия глиган от Банкя. Отделно , Нено Димов като запознат с тия неща що не е подведен под отговорност ? Щото не е удобно да го притесняваме ли ? Само замазване на очите и симулиране на работа.

Хаха, ще гръмнат 2-3 бушона от ниско ниво и всичко ще се замаже.

Гешеф, арестувай язовира, сложи му пранги на краката и той ще си каже всичко.

А Ненов, кога?

Политиката " Прах в очите " Продължава . Нищо ново под българското слънце .

Гешеф, какво стана с разследването за КТБ, продажнико?

Ехааа, браво Ванка, ти си нашият главен, браво, дано всички да са като теб. Ванка, ти си мъж!

Никакви ПР акции ,никакви оставки на министри-бушони вече не може да скрие пълното издънване на това управление . ГЕРБ ни управляват като диктатура само с 90 депутати ...мачкат,купуват,арестуват невинни и пазят виновни... Телевизора се счупи и във него гадно,мазно ,отровено от боклуци Блато ГЕРБ !

Пунта-мара на макс!

Сега в килията Кажи-Признай, кой открадна цял язовир с вода

НЕНО, НЕНО!!!!

Толкова много бисери е изприказвал, напълно в негов стил, само дето е без червената вратовръзка.

омръзнахте ни 75 г с тия милиционерски номерца, мислите че ще ни замажете очите!

Кога не правят нещо, ги плюете, когато правят нещо , пак ги плюете, въобще знаете ли какво искате пишещите и критикуващите тук ?

А чистачката и бай Иван-водопроводчика... Тях кога???

Цитат: Проверява се дали има източване на язовира в Перник. Проверява се и ремонтът на язовирната стена. В момента няма данни за престъпления. Но това също е обект на досъдебното производство", уточни Иван Гешев

Оставки на министри или директори са напълно безсмислени . ГЕРБ веднага поставят Следващия бушон член на Партията и продължават . Системата е неработеща и корумпирана,..лодката е продънена и потъва ,къщата изгоря ..... ГЕРБ са тук

Помните ли когато един министър го просваха по земята? После осъди държавата. Извинето много, но искам да видя мутрите, хората, за коитно публично е известно, че се занимават с нечист бизнес, онези с Аудитата и Бентритата, забогателите от нечисти обоществени поръчки, нарко бизнесмените, търговците с бяла плът. В техните домове искам да видя как нахлуват спец. части. Моите уважения, но бившия шев на ВиК ще иде и сам на разпит, след като му изпратят призовка, а за обиск в дома му е достатъчен редови полицай и поемно лице. Ако е виновен, разбира се, да отговаря.

До вчера - "Този нищо не прави", а днес - "Този ни замазва очите". Ха ха ха ха.

ТЕ СА ЗА НАКРАЯ, СЛЕД КАТО ОНЕВИНЯТ НАЧАЛНИЦИТЕ...

Министерство на бедствията и авариите - хем звучи адекватно, хем могат да го дадат отново на скрития коалиционен партньор ДПС.

КАКВО ПРАВЯ СЕ ВИЖДА, ВОДА НЕМА! МАЕВРИ НЕ ИСКАМЕ1

Доста закъсняхте господин Главен Прокурор ! Дано откриете Участниците в кризата с вода в Перник и мръсния боклук от Италия ! Желая ви Късмет в това Дело ! Бях най- яркия критик на вас но сега съм ви симпатизант ,трябваше да се започне от някъде !!!

Когато има ОСЪДЕНИ, тогава вдигайте панаир.

Идва нов Народен съд. И този дебил Гешев също ще е разследван, за укривателство.

СТаа С водата, гешев да лови маркуча!

ББ е невинен

сега всички министерства могат да се нарекат така :)

невинен е, тя природата е виновна...

Тоя път ще подхвърляме ли “подкуп”, ще готвим ли ? Нали целта е изпиране на ненов и аврамова до блясък?

Името на язовира е Студена, не е Перник.

Това с тази показна "безсмислена" акция народа, като цяло не го вълнува. Ако статията беше. ВКС потвърди за този и онзи ефективни присъди във връзка с тази криза да ни го пишете. Тоя цирк с тия акции го гледаме вече 10 години и полза няма. Освен тия проснатите да вземат да изкарат, някой лев досега друго не е видял народа. Че защо качулки ще влизат във шефа на ВИК Перник, като може да дойдат двама цивилни и спокойно да му кажат да ги последва без даже и никой да разбере. Ако искат обиски също може да направят без много шум.

Къщата ти гори...викаш пожарната...те идват 1 месец след като си ги повикал ... ...от къщата ти е останала куп пепел.. ..Следите са Изтрити..изгорели.. ..Това ...Действане ли е ...или Престъпно Бездействие което по Закон е равно на Активно Престъпление ? Така Управляват ГЕРБ и прокурорите им ... ..харесва ли ти ?

Как може да си толкова наивен?

Тези цикрове да си ги играят на тях си. На нас такова представление не ни трябва.

екшън на този клоун -марионетка на тупанЯ. Виновните ги знаем,това са: ЧИСТАЧКАТА,ПАЗАЧА И ГРАДИНАРИТЕ СЪБИРАЩИ ЛИСТЯТА ОТ ДЪРВЕТАТА ОКОЛО ЯЗОВИРА. А и същите са усвоили 32- та милиона лв, като не са ,,ремонтирали" стената. Министрите Ненов и врачанската кръчмарка да отварят шампанското. Това ще установи другаря Гешев. Само герб-безгрешните .

Гешеф е радост, гешеф е богатство.

И Лилето е невинна ... Търсят се други виновни

Подкараха го, милия, както се казваше в един роман на братя Стругацки.... Дам, фанаха го и го подкараха, Хепатита, и Ешерихияколито, че ги бият, здраво местенце нема да им оставят, брей!

Да се прекръстят на партията на грабежа бедствията корупцията и авариите.Най добрите !Никога виновни.Я ще са бап, дпс, я някой клошар, но никога те.

Още не са започнали проверката, но източване не е имало. :)))))))))))))))))))))))))))

тва АКО Е ВЪВ ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ ДА Е ПОЧНАЛА РЕВОЛЮЦИЯ!

GOOGLE EARTH пази едно доказателство кога е източен язовира!!! Края на ЛЯТОТО на 2018-та.. Когато изтича две годишния срок за "усвояване" на онез 32 милиона за ремонт на стената!! Виж си снимките от април 2018 и октомври 2018-та.. И по-координатите на опашката на язовира ша са убедиш сам.. И само не казвай Гешефтко, че хамериканците са ви подправили доказателството..

Един циркажия в прокуратурата си отива. Замества го друг ... ББ си ги избира

Абе кажете на хората вода кога ще имат стига им хвърляхте прах в очите!

Та ние си имаме ПРАВИТЕЛСТВО ЗА БЕДСТВИЯ И АВАРИИ.Малце икономия бре.

Добре де, тези 30 човека са изпили водата от язовира ли?

що бай Иван - водопроводчика пропусна?