Аплодисменти за Румен Радев, освирквания за Росен Желязков при словата им на Шипка (снимки)

3 март е нашето бъдеще като народ с достойнство и стремеж към напредък, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Аплодисменти за Румен Радев, освирквания за Росен Желязков при словата им на Шипка (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потриса ме като слушам национален предател и руски агент да говори за родолюбие и достойнство...Гнусно, като точи човек.

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

Не, чул е това от новите си "кумири" /киро и коки/...

Трябва да се забрани и изхвърли от календара 3 март.Вместо това да има винаги 29 февруари. Трябва да се забрани романът "Под игото" на Вазов. Трябва да се разруши храмът Александър Невски. Трябва да се премахни паметникът на Цар Освободител. Трябва да се преименуват всички улици с руски имена.

Усещам тънка ирония.

Какво друго може да направят придържениците на вгзраждани!

Не са само те...

На шарлатаните от сглобката, освиркване и шут в задника! Това заслужават!

остава 1 ден до оставката на най-големия смотаняк-премиер-академиче Мрънколай !!

Народ, чиито мъже играят ледено хоро в ледени води, а жените- танцуват върху въглени- няма начин да бъде победен! Амин!

Имаше и освирквания, но кой каквото е заслужил! Още повече, че народа, като цяло не бърка, когато прави някакъв избор и много не се влияе от партийни лозунги!

Народа като цяло е отвратен от политическия елит, че така използват националните празници за евтин ПР.

Ако някой може да ми обясни разликата между Росен Желязков, Пеевски и неговата курва в скута Христо Иванова, и Кирчо и Кокорчо и президента Румен Радев аз ще стана трамвай ???????? Каква е разликата, когато и той , като тях ходи и му ходят Американските посланници при назначаването на всеки един служебен кабинет. Ами прецедента Радев направи политици Кирчо и Кокорчо, после и Стефан Янев, който за щастие не се класира в парламента? Може ли да ми ибясни някой?

В средата на миналото лято от сглобката ГЕРБ – ПП – ДБ предложиха премахването на 3 март като национален празник на България В името на народната памет, историята и бъдещето на нашата малка държава ,непълен списък на “чужденците” в българското управление, които безсрамно пожелаха и съзнателно решиха да извършат това престъпление към загиналите за свободата на родината ни. На всички останали българи, честит празник! СПИСЪК: 1. Кирил Петков ПП 2. Асен Василев ПП 3. Даниел Лорер ПП 4. Никола Минчев ПП 5. Христо Иванов ДБ 6. Атанас Атанасов ДБ 7. Ивайло Мирчев ДБ 9. Делян Добрев ГЕРБ 10. Георги Лозанов – обикновен чужденец с празно сърце и папионка от евтини претенции 13. Николай Денков ПП 14. Васил Пандов ПП 15. Соломон Паси – обикновен чужденец останал известен в българската история с думите “Майната му на православието!” 16. Росен Плевнелиев – съпруг на Деси Банова 17. Антоанета Цонева ДБ 18. Тодор Тагарев – украинец

Даа, верно е "непълен списък на “чужденците” в българското управление"! Пропуснали сте бащицата им с юмрука пред шорошките протести, мъдуровките и идиотските му служебни назначения в клетвопрестъпническо нарушение на Конституцията!

Елементарно! Въпросът Ви е риторичен!

Ами прецедента Радев направи политици Кирчо и Кокорчо, после и Стефан Янев, който за щастие не се класира в парламента? Може ли да ми ибясни някой? Асен Василев беше министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителство на Марин Райков през 2013 г. Тагарев беше министър на отбраната в същото правителство, Юлиан Попов - на околната среда и водите.

Пълно с путинофили тука бе , заслужихте си парите ДИР.РУ, браво

Именно. Българите сме много, предателите сте малко....

пуф извади късмет, немаше снег..

Трябва да се забрани да им ден 3 март.Както няма всяка година 29 февруари.И ли да има всяка година 29 февруари,а да няма трети март. Трябва да се забрани романа"Под игото"на Вазов.

Да беше отишъл вчера на шипка да го кажеш това вмеско да се криеш зад клавиатурата.

Сигурно е бил на Шипка и е викал "Ура, да живей България!", а тука се прави на евролиберал.

През последните години темата за Освободителната война е обект на спекулации поради множество фактори и причини. Днес ще се отклоня малко от различните тълкувания на войната и ще се фокусирам върху друг важен аспект – военните ръководители на Османската империя и техният произход. След като проучим темата, можем да видим, че тези лидери почти изцяло са европейци, а не турци. Вижте кои са те: Европейците в Османската империя Мехмед Али паша – Карл Дитрих – немец Това е главнокомандващият на цялата османска войска. Той е роден в Магдебург, който по това време все още е част от Прусия. Вейсел паша – фон Вексел – австриец Той е австрийски офицер, който прекарва много години в служба в Австро-Унгария, но по-късно се присъединява към военното ръководство на Османската империя. Той командва турските войски по време на битката при Шипка-Шейново.

Хобарт паша – Аугустус Хобарт – англичанин Това е лицето, което ръководи османския флот по време на Руско-турската война. Той е бил дългогодишен моряк в британския флот и успява да достигне чина на капитан. След това участва в Гражданската война в САЩ, като подкрепя Конфедерацията. Присъединява се към Османската империя и участва в жестокото потушаване на гръцкото критско въстание. За своите заслуги той бива удостоен с титлата “паша”. През Освободителната война той командва целия османски флот в Черно море, като на служба на мюсюлманската държава служат повече от 500 британски моряци. Той е известен като единственият християнин, който става маршал в империята. Бекир паша – Кембел Куксън – англичанин Той е известен като ръководител на последната неуспешна атака върху позициите на Шипка. Лейтенант Уилям Хърбърт – взводен командир на Осман паша в Плевен – англичанин Той е наемник, който се присъединява към Османската империя. Този факт е разкрит в неговата автобиография. Описва себе си като авантюрист, който търси приключения и напрегнат живот. Интересно е да се спомене как реагира неговото семейство на решението му да бъде наемник в този конфликт. Някои от близките му са обезпокоени, че ще се бие на страната на мюсюлманите срещу християните, но баща му, търговец по професия, винаги е подкрепял турците и е имал печеливш бизнес с тях. Това ясно подчертава, че висшите британски кръгове имат интерес от запазването на цялостта на Османската империя, като територия под техен контрол. Сюлейман паша – Соломен Леви – френски евреин Това лице е обект на сериозни спорове. Предполага се, че най-вероятно е френски евреин, но за съжаление тази информация не може да бъде напълно потвърдена.

Останалите по-известни лица на служба Военен инженер генерал Шрекер – Рошид паша – грък Военен инструктор Александър – Искендер паша – грък Началник на инженерните войски Блум – Мехмед паша – французин Главен квартирмайстер Белински – Нихид паша – поляк Началник на интенданството Шатинер – Рашид бей – французин Началник на артилерията към главного командване – генерал Грюнвалд – норвежец Великобритания Докато другите Велики сили се ангажират в полза на Османската империя само чрез свои офицери или наемници, Великобритания изпълнява много по-сериозна и важна роля в конфликта. Всички знаем за изстъпленията на Сюлейман паша срещу българското население, но колко от вас знаят как той достига до българската територия? В началото на войната той се намира със своите войски в Албания. После бива прехвърлен на британски кораби, които го довеждат до Цариград. Оттам той продължава своя път към Тракия. Това е само малка част от възможните аспекти на темата. Обобщено, е важно да се спомене книгата на руския военен кореспондент Василий Данченко “Година на войната”. В нея той разкрива, че руските военни се сблъскват с много европейски наемници и доброволци в османската армия, особено англичани. Данните показват, че когато биват залавяни, те показват кръстчетата, които носят на гърдите си , и с думите “християнин” се опитват да избегнат наказанието. Този епизод е само едно от многото събития, които биват премълчавани, защото не са удобни на определена конюктура. Следете актуалните новини с БЛИЦ

Сега същия филм не го ли гледаме в окрайна.

ДъБъ са за концлагер.

Да живее България!Да живее Русия нашата освободителка !

Според един полицай е имало страшно много народ, а може би изаради прекрасното време. Колите се спираха по пътя за върха в колона, като достигнаха до с.Шипка и самото село беше изпълненно сколи от цяла България. Автобусите също бяха много, всяко възможно местенце на предела беше заето от автобуси, паркирането продължи и по пъте на 2км в посока с.Шипка. Някои избраха по кратките пътеки от селото, което е малко по-трудно. Други предпочетоха асвалта който пък е по дълъг. От селото до предела е 18км.Настана хаус след приключване на събитието. Народа както и коли и автобуси се пуснаха на долу по пътя , но другата лента беше заета от паркирани автобуси. Някои от паркираните автобуси тръгнаха нагоре и в един момент се срещнаха с тези слизащи надолу. Хората с мъка се промъкваха между между пушещи автобуси и мантинелата. Изглажадаше че нямаше кой да организира движението, а имаше полицаи на всеки 200м. А на председатела на НС речтаму беше има няма 2мин. Сигурен съм че тогавашните българи не са знаели че ни освобождават украинци, черногорци, поляци и др.

от прости копейки, русофили и путиноиди. Когато си прост - ТО Е ЗАВИНАГИ!

Къде са Кирчо-Тъпирчев и Кокорчо? ПеПерасите и ДеБилите ги няма?! Гърбавите и тях ги няма?! Само лапат от обюествени поръчки и Евро-фондове. Добре щеше да е, да се срещнат очи в очи, с народната любов. Шепа престъпници управляват България, ние стоим и ги гледаме... накрая, в речта, на председателя на народмото събрание, първо ''румънските бойци'', са се борили, за освобождението ни... Това е такава мерзост! Как не го е срам!

Копейките почитатели на императорчето и руменчо фатмака си направили коми сбирка, Дори наричат братушки сегашните мракобесци от руЗЗия и развятат знамената на червените нацистки кхмери, Прост народ,

Абе, фес, ти ли ще ми определяш наклона, на каскета?! Свинки! Хайде, наревай си там, в копанята, дето са ти сервирали, изгнили Хелоуин тикви, от американското посолство и си трай!

МОИТЕ СПЕЦИАЛНО СА В-БЪЛГАРИЯ! МНОГО БЪЛГАРСКИ ДЕЦА СА НА ЗАПАД,ЗА ДА СЕ ИЗХРАНВАТ! ЩОТО АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ НИ РАЗРУШИХА И ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА! С АКТИВНАТА ПОМОЩ НА-МАЙКОПРОДАВЦИ-ПОДЛОГИ!

Да попитам - къде са децата ви на всички вас, които толкова обичате Русия? Там ли са? Или по на запад? "Не народ а мърша!"

Ами Русия се обича само отдалеч.Не заради Чехов, не заради Достоевски,дори не заради загиналите на Шипка. Русия се обича заради възможността да си някой да ти даде гръб да пращаш в затвора и да трепеш кой ти хареса.за справка цялото БКП с червената армия зад гърбът си избиват повече българи от колкото турците на Шипка Плевен взети заедно .и после постове и привилегии.затова сме единствената страна в света с чужди знамена на националния си празник .тая година Радев не му рязаха топките от Русия публично .

Не къде, а защо са прокудени?

ВАЬОВ ГО Е СИНТЕЗИРАЛ ГЕНИАЛНО: “НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ”!

А КИРЧО,ДЕНКОВ,РИСТЮ,ПЕЕВСКИ,ЧЕКМЕДЖЕТО..ЩО ГИ-“немА”? МИШОЦИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ПОЯВЯТ ПРЕД ХОРАТА!

Според моето най-дълбоко и пълно вътрешно убеждение Русия няма да има и никога не е имала такива ненавистници, завистници, клеветници и дори явни врагове, каквито ще бъдат всички тия славянски племена веднага, щом Русия ги освободи... Може би цяло столетие, ако не и повече, те непрестанно ще треперят за своята свобода и ще се страхуват от властолюбието на Русия; ще се умилкват на европейските държави, ще клеветят Русия, ще бълват хули и и клевети против нея. — Фьодор Достоевски (1877 г.)

МНОГО ХОРА ЗАВИЖДАТ НА-МАЙКОПРОДАВЦИТЕ,ЗА ПОСТОВЕТЕ ИМ,СХЕМИТЕ ИМ,ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ!!! НЕ ИМ ЗАВИЖДАЙТЕ! НЕЩАСТИЕТО,КАРМАТА ЗА ПОКОЛЕНИЯТА ИМ..СА ИСТИНСКО НЕЩАСТИЕ! НИКАКВИ ПАРИ,КРАЖБИ,ПОСТОВЕ БЯМА ДА ИМ ПОМОГНАТ СРЕЩУ НЕЩАСТИЕТО ДА СА-ПИДЛОГИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БРАТСКАТА ДРУЖБА,ПРИЯТЕЛСТВО,УВАЖЕНИЕ С-РУСКИЯ НАРОД! А ПОДЛОГИТЕ ДА СЕ ПЪРЖАТ В АДА!

противеречи на новите концепции за единна еврогейска история! Тя е трън в историята на Гейропа, която трябва да е наднационална и да изключва Русия по всякакъв възможен начин. Съответно трябва да бъде съборен!

БЪЛГАРИЯ Е УНИКАЛНА ДЪРЖАВА,ЕДИНСТВЕНА В СВЕТА! САМО В БЪЛГАРИЯ-УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НА ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВА НЕ НА-НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК!!! ЩОТО ЩЕ ГИ БИЯТ! ПО КАКВА ТЕХНОЛОГИЯ,РАЗНИ ПОДЛОГИ СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С ДЪРЖАВАТА! ПОДЛОГИ С-2-3-% ПОСКРЕПА! НАИСТИНА НЕ МИ Е ЯСНО!

на 4-ти юли ще се с отворени устенца и дупенца на Козяк. Мед и масло (и други неща) ще капят от продажните им отверствия...

боклука обикновено се събира в ниското, сега се е напънал и събрал на високо и в тоя сайт, дето вони на скапани руски партенки.

не знае и не почита историята си. Хапе и рита майка си и баща си. И ходи илиже задника на силния на деня, белким му подхвърли някое кокалче от вечерята си за негова сметка...

А фактът, че сега е на високо, а ти не си с него, достатъчно красноречиво говори кой всъщност е боклукът...

Ех, ако си показвахме неодобрението към тези боклуци по този начин, а не да се подиграват с българския народ и ние да мълчим...

Добра новина, ама уцеления Киро със снежната топка преди 2-3г. я бие отвсякъде....

По наглият поглед с който ви гледаше Росен си личи колко му пука за раята

страшно много ще му припука в миговете, преди да висне на въжето...

ще прави партия и ползва Институцията като платформа. Честен, Почтен, Да му вярваме - нали? А за газовите назначения и интереси на мафията заедно с ББ, кой, кой да го НАКАЖЕ!

и краварските подлоги - вън от България! Българи и руси - завинаги заедно!

Що народ като се качваше на Шипка видях да ползват знамето за наметало,

Най-бедните в Европа, най-ограбваните от политици, прокурори и олигарси . Последните поздравяват оцелелите ,че са оцелели

Нищо не чух за Денков? Или това не е негов празник? Да не се е крил в "посолството"?

на 4-ти юли! Мед и масло ще му капе от продажните устенца!

и слепотата се лекуват /понякога/!

Денков беше в София на паметника на Незнайния войн за вдигане на Българското знаме глупако! Ама кой да знае? Важното е да се плюе!

Българите масово бяха на пазар в Турция

чалмите и резняците - да...

Здравствуйте, братушки!

Денков да беше отишъл или Кирчо не с яйца ами щеше да има грабвайте телата

Росен,Костинбродската бюлетена са го освиркали, като се бута където не му е рабатата.

са изрелско знаме ?

Гръцкото са

И аплодисментите и освиркванията са от най-помиярската, най-гнусната и продажна част от нашето общество - т.нар. русофили, които всъщност са путиноиди и комунистически отрепки. Неграмотна, лумпенизирана и просташка група, за щастие не толкова многобройна. Всъщност, като се погледне към поведението и идеологията на тази група става ясно, че едва ли има по-нисш организъм от бг путиноида.

Ела да си вземеш 30 сребърника

Надали някой би дръзнал да обвини Г.С. Раковски, че не обича България. Вижте какво е написал: “Всякога Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество и да ги преселва малко по-малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде добре и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за българи, ако и да е имала най-добри удобности за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие. На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползувала се е от по-набожните и простодушни българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител.”

Дори да го е казал това не означава,че е вярно.Измъквате от тук от там измишльотини и ги пробутвате отрепки сороски.

Осъзнайте се, българи! Поробена България е раждала достойни синове като Паисий Хилендарски, Каравелов, Раковски, Ботев и Левски! Горди и свободни в душата си българи! 5 века сме успели да запазим идентичността си като народ- религия, език, нрави и обичаи! Достоен и силен народ, който е заслужавал да пребъде! България е раждала велики личности през много трудни епохи на нейното съществуване, освен през една- кажете ми за един велик българин за времето на съветската окупация след 1944- НЯМА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, УБИТИ СА! Били сме и под византийско, и под турско владичество, но не сме били роби! Роби , и то доброволни роби станахме след Освобождението ни от турците, роби на Русия! Най-страшното робство! Много българи днес нямат против да се говори срещу България и българите, но каже ли се нещо срещу Русия се сърдят люто! И бъркате това раболепие с родолюбство! Тежко и горко на България, няма друг народ по света са обича поробителката си повече от Родината си, затова ще изчезнем! Братята ни македонци, продадени на сърбите от същата тази разпоретина Русия, и те не искат Майка България, искат да са измислени мелези от гръцко-сръбски-неопределен точно , но древен произход! От 150г Русия ни лъже- братушки, братя славяни.. а ни презират, мразят, завиждат, шскат да ни заличат!! Само вижте колко минуси ще ми сложат сега- това не са българи, това са руснаци, които по цял ден пишат лъжи да ви мътят главите! И продажни родоостъпници за дребни копейки!

Много големи очаквания от помията наводнила България!

Въпрос към русофилите- на кой точно руски субект от края на 19ти в му е пукало за българите- на оскотелите от имперски гнет руски селяни, на прогнилата и фалшива руска аристокрация, на руския император, който е убивал и мачкал собственият си народ? Колко достоверно ви звучи 140-годишната лъжа , че от братска обич са ни освободили? Както днес освобождават украинците от нацисти? 500г под турско робство религията ни не беше забранена, и българите знаеха, че са българи дори в Македония, а за 45 г съветска окупация и 30г руски капитализъм ни взеха Македония, 3 млн млади българи емигрираха по икономически причини, направиха безверници, повече русофили- родоотстъпници отколкото родолюбци

Копейки.

австрец малко и малко малко зиг заг

ИЗРАЖДАНЕ отново направиха проруска акция на националния ни празник. НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ развяха руски знамена и освиркаха председателя на Парламента. Надали в россия на празника им биха позволили други знамена освен руски и биха арестували всеки развял чуждо знаме. Само тук сме толерантни към подобни национални предатели от проруски платени от россия партии . Изродите трябва да бъдат арестувани, а чуждите знамена иззети. Трябва да се разследва и финансирането на подобни партии и организации, възхваляващи престъпния руски режим и сеещи руска пропаганда, целяща дестабилизацията на България. Да живее суверена България!

...

Иване! -преди да пишеш нещо против Русия се отречи от името си!!!

От турското РОБСТВО ни е освободил дядо ИВАН!!!

ние с тошо и марчето бяхме на прием в едно посолство да уреждаме патриотичните посоки киро мина за малко и отиде на море

Нормално, горе няма жълти павета и слабоумните 5% отрепки подкрепящи мафията в БГ също ги няма.

мдааа Софето не е България