Апелативният съд пусна под домашен арест подпалвача на полицейския микробус

29-годишният Стефан Шикеров ще носи електронна гривна и ще излиза само с разрешение на прокурор при необходимост

Обратно в новината

Коментари - Апелативният съд пусна под домашен арест подпалвача на полицейския микробус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпмение има престъпници няма. Родните съдии не искат даьвкафат престъпниците в затвора. А ако съвсем случайно го исъдят на първа инстанция, на втора инстанция ги оправдават. Или им дават нещо символично. Колкото да не е без хич. Нещо пробация, нещо условно..... Ако този юнак беше запалил полицейска кола в САЩ щеше да бъде окошарен за доста години. И от съдебната зала направо в панделата. При манафите. Черните манафи с големите пишки. Пък на тях да обяснява как от някакво пазарджишко село ще дойде в София да търси подарък на жена си. И то точно в деня на протеста. И точно в зоната на ексцесиите. Като че ли в Пловдив няма Молове. На 30 км. Айде стига, адвокатски иширети. Докато е така правосъдие няма да има. И ще има саморазправа. Без да оправдават полицаитв за насилието, което всъщност е плод на ниска квалификация, при такова съдени дела срещу футболни те хулигани, май ще излезе че правилно са ги били. И малко им е бил боя.

БТВ отново стана защитник и трибуна за изява на вандали, лъжци и погромаджии. Преставетия сценарии е голяма, но лошо скалъпена гротесска.Подобно на този дето наряза и острига момичето, но молеше да му простят защото има жена и дете. Интересно тези вандали не са ли знаели за семейното си положение преди престъпленията.?

бременна жена и семейство кво е дирил на улицата по нощите като е загрижен за жена си. Що не си е стоял при нея, ами е ходил да вилнее пък сега на нейн гръб се оправдава. Я стига с тия глупости!

Е за тва ги бият. Щото всички знаем че с това ще си останат. И моля не ми обяснявайте как мирно и кротко сте щели "само да протестирате" с по една факла в ръката и камък в другата и "даже нищо не съм направил".

с малката забележка, че не биха ядрата на мизерии в тълпата а биха НАРЕД . утре и теб ще те бият, когато протестираш, че заплатата ти стига колкото да не умреш

Не трябва да се забравя,че най сигурният начин на извършителят да се укрие от наказателно преследване е посочването на извършител на друго лице нямащо нищо общо с престъплението.

Хаха поредния бошон. Човечеца дали е палил ще се доказва 10 години поне от родния съд.

поне се научи, как се пише бУшон!

Имал жена и дете....ми да е мислил, че ги има преди да ходи да вандалства... Чувството за безнаказаност ще си продължава

този либерален съд анархията ще си продължава ....

Е този ,,Българин " ли се чуства ! Боклук ! Това човече не е ходило в казармата поне да се научи да си опрявя леглото ! А знае с факли да пали буса на Полициата !

...е защо сте го пуснали този миризлив екскремент ,та макар и с гривна ?!?? Мястото му е в дранголника и да работи докато изплати подпаленото !!!