Апелативната прокуратура в София проверява как е прекратено делото за кюлчетата

Разбрах за прекратяването на това досъдебно производство, за съжаление, от публикация, която ми беше изпратена тази сутрин, заяви Иван Гешев

Обратно в новината

Коментари - Апелативната прокуратура в София проверява как е прекратено делото за кюлчетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво Гешев, хубаво... ама много късно почна да прокурорства този човек... прасенце-касичката се счупи.. Гешев така и не разбра че бива и ще бъде употребен... добре че е тръгнал наопаки и срещу всички, но точно тия "всички" дето го назначиха много вероятно и да го изпържат, със същите методи, с които той пържеше по техния списък..

това дело на кюлчета или на трупчета беше? Изяснете, бе!

Само така, никой не вярва на тия кюлчета и пачки освен рашкоф и Атанасоф които натопиха Бойко но не им се получи :)))

Не се месел, а така напоително ни показваше бельото и обувките на Банева. Така възторжено ни се хвалеше с ареста на Иванчева. И колко подробно ни информираше за Божков. Бърбори глупости както му изнася. Сега бил изненадан, въх, повярвахме.

Повтарям, щото дирци трият, трият Изненадани? Още ли някой вярва, че Борисов и Гешев са във война?

И вълкът сит и агнето цяло. Гарван гарвану око не вади . Така де. Следствието е проверило чекмеджетата пред комисия и е установено че са напълно празни, следователно няма престъпление. Прекратяваме следствието.

Айде всички навляци - депутати, бързо по нивите!Измекяри алчни!

а коги прокуратурата ше провери ..тоя шпион и агент Zа влияние Пепино Волгин ..който е като вечната Амбър на държавната софра в БНР ? що Zа чиляк требе да си , Zа да се кръстиш Волгин ..Zащото това не му е истинското име ..все едно некой да се кръсти Ниагарски и да се прави на обективен !?...Пепино Zаено с жена си другарката Големинова имат м/у 8 и 9 часа седмично живи предавания в програма ХориZонт ..това прави 36 часа месечно или около 400 часа годишно ни Zaливат с евраZийския фейкомет ( сами си направете сметка Za 10 години колко ниляди часове ни облъчват ) ..нямаме нищо против да са Zаклети русофили и рублофили , но да не го правят на държавна иZдръжка в БНР ..което е общественно и неутрално до колкото си спомням ...

Пералнята работи на пълни обороти.

Обикновените българи не се и съмняват, че на мутрафона нищо няма да му се случи. Така живеем тук.

Хотелите ми са препълнени и нямам никакво време да пиша в този сайт.

Шило

И, какво? До о я ден ги прекратяваха, а познайте защо, днес отменят прекратяването, щото двете дружки са се скарали?

Както Каскета и Тиквата,така и Продължаваме Подмяната са отрепки,далавераджии и мошеници. Да почват да ги чистят наред както Къри в ЮАР и това е.

Просто Киро, Асен Кокорчов, Ицето Мравояда, Женерал Атанасов и техните велможи са всичките за ЗАТВОРА!

Направо да ги трепят наред заедно с близките им както Къро е ЮАР. Току виж останалите мафиоти в България се стреснали и се засрамили.

Жабок Атанас Атанасов! Той твърдеше, че има или е виждал кюлче с лика на боклука Борисов!

И за какво да го разпитват. Всичко това е дъвка за простолюдието. Продължавам да не получавам отговор на въпроса, какво е престъплението? За какво да го съдят по този казус?

Именно де самото притежание на пари и злато не е подсъдно само ако се докаже че са получени по незаконен път - и кой е тоя път конкретно обаче никой не казва

По-добре да надупят жабока Атанасов. И то така,че да му секне дъхът!

Умря НАЙ–ГОЛЯМАТА опорка на Промяната, а именно лъжата че Борисов крадял милиарди и ги трупал в чекмеджето си.

Не се прави на шари вари!

Българския Господ не е с Българите , а с Мафиотите и Мутрите ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Че Мата е Марийка, всички разбрахме... А за кой Хари са снимките и видеото.... ? И това ще излезе.... А защо никой не е видял и чул за Мата Хари в Бочковата къща.....? Просто е-много, ама много е важна и на доста висока позицийка.... И ослепяваш и оглушаваш....

Само да питам, какво престъпление е да имаш 500 € банкноти и малки кюлчета злато?

от рекет или продажба на съвест, май не е престъпление;)

Шило

Пране на пари

А Върховната касационна прокуратура ще проверява как е извършена проверката от Апелативната прокуратура. След това вероятно ще бъде сформирана някаква комисия в Народното събрание. Докато нещата се замажат и прикрият и в крайна сметка всички да забравят за какво всъщност става дума.

Да не прави изказвания, ами да казва, каквото знае и да се приключва с Толупа!

НАЛИ СЕ ДОКАЗА ЧЕ СНИМКИТЕ СА НАГЛАСЕНИ ЗА ТОВА Е ПРЕКРАТЕНО ДЕЛОТО А ТОЗИ КОЙТО ГИ Е СНИМАЛ И ГИ Е НАГЛАСИЛ НЕГО ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА

Прокуратурата няма как да не знае самоличността на Мата Хари. Има камери, охрана, хората говорят…Следствена работа за пет минути. Сега защо крият доказателства се сещате защо..

Как било прекратено делото за шкафчетата?! - Как, как - с мерак! Отдавна се знае, че с фалшификацията за чекмеджетата и кюлчетата Черепа се опита да сготви Баце, изпращайки начинаещата фотографка и своя много близка приятелка Христина Бобокова, да рови по шкафовете на Баце и да прави в тях арт.-инсталации! Виж, Парапета на КурвоЛена, който Простото Киро обарва или "подпира" си е реална част от любовния "таен" живот на двете влюбени гълъбчета!

Ало Ваньо ( Танов ) Ало Мишо ( Бирата ) Ало Краси ( Къро ) Ало ….. не вдигайте на Баце телефона че не се знае къде ще ви настани да спите !!!

Мати Хари търсете в конкурс "мис гащи" през миналата година

Гешев е мошеник,измамник и търгаш.

.!.

излезе голям ръб!

Тоест злобен и нахален гьонсурат е Гешев. Харесва ми обаче че реши да се озъби на Боко Тиквата,когато той реши да го изхвърли като непотребен парцал. И не се съгласи да си трае заради подхвърлено ти му бонбонче - посланик в Турция или Израел.

Не сте чели "Али баба и 40разбойника"

Делото е прекратено от Борислав Сарафов. Нека се видят мотивите.

Дали има връзка с взрива срещу кортежа на гл.прокурор?

Баща му и самия Кирил Петков бяха съучредители на "Да, България" на Христо Иванов. Самия Х.И. беше сред приближените до ББ и негов министър на правосъдието във втория кабинет на ГЕРБ. Сега Х.И. е този, който измисля чрез процедурни хватки да попречат на свалянето на имунитета на ББ.

Как Петков е бил в Канада ??? Тати е помогнал по време , в което българина нямаше как да отиде в Канада и се замислете как е станало това , а другия беше охрана на Тошо! Две личности, които "уж" са в различни посоки , а в същото време са близки до червената вихрушка и логичното е ......... прегърнаха се накрая! Как всичко се нарежда не е истина! Гарван на гарван око не вади!

Имаше как, бре руски трол... С полети през Куба, с кораб... На екскурзия

С кюлчета е прекратено делото. Това всеки го знае, ама замесените не позволяват записи. За разлика от други политически баламурници.

Да приемем че парите и кюлчетата са истински което от една снимка няма как да се докаже на 100% ако не се знае кой и как я е правил. Да приемем че са на Баце, което от снимката още по-малко има как да се докаже. Следва да се докаже че тия неща са от незаконна или нетрудова дейност - аз досега така и не чук от коя точно сделка са дошли комисионна от кой точно рушвет. Нали не си въобразяваме че това няма как да мине в съд или дори да мине ще падне на всякакви други инстанции при тези "доказателства". Така че всичко това са зрелища за простолюдието и за Анти-Бойко фенове. Не казвам че Баце не е взимал или че не е шмекерувал, но това дето ни го показват не става, ако намерят транзакции пари по офшорки да повярваме ама така - не.

Ти ли си ве Асансьора работи ли ? ?

Нали за това не разпитват Василев и Божков.Искат да дадат показания,ама в 21 век нямало как да стане по видеовръзка,даже и след като докторите поставят диагнози по тел.

Разпитват ама за Горанов не за Баце поне от това което аз чувам - тоест делото за кюлчетата е за парлама

Ами, да, те на теб ще седнат да разправят.

Не е монтаж. Бойко каза за Мата Хари.

гъЗарков, ще те смачкат като гнида с нефелните ти закончета. Това не са ти детските ти играчки.

не харесвам герп и тиквата но това е глупост сглобена с фотошоп и не доказва нищо ням акадър с банкноти заедно с борисов. може да е всеки и където и да е но най вече е фейк и отделно някой да влезе и да сутвори тоя цирк е само посолството на козяк.

ще ги проверяват ли?!

И на децата в детската градина им стана ясно, че снимките сакюлчетата и пачките в чекмеджето са фото монтаж. Всичко се прави само и само да не се състави правителство!

Нещастник,не можеш излъга и децата от детска градина с тия тъпи прозрения

Ако са фалшиви кой ги изработи и къде е печатницата ?

Търси в бившите служби на Държавна сигурност и руската агентура в България!

Добре да, защо им е на руската агентура да прови такиво снимки като бойчо направи газопровода пре з България ? :) от протестите напред излязоха ПП, които не обслужват руски интереси. Нещо си противоречите с тия брътвежи за руска нишка. По-скора ББ е толковя ключов, а ПП толкова лъжливи, че не стана работата да го изчегъртат, подменят и т.н.

Има филм "Линия на смъртта", мисля че са два филма, та за греховете всеки ще си плати, ако не сте ги гледали, гледайте ги.

Какви кюлчета? Няма такива! И пачки от по 500 евро няма. Пищова е там, но той е на стринка ми Гюрга. А с кюлчетата и пачките работата е такава: Президентът Радев изпраща Мата Хари, която носи в торба и кюлчетата, и пачките, и пищова. Понеже покоите на премиера се охраняват с камери, скенери и жива охрана, Мата Хари си слага една шапка невидимка и прониква в апартамента на премиера през комина. Затова никой не я е видял. Тя поставя всички тия атрибути в шкафчето, снима ги и си ги прибира обратно в торбата. След това по същия път се изнизва незабелязано. Тъй ще да е било, защото при наличието и на камери, и на скенери, и на жива охрана, никой нищо не е видял, и не е чул.

Пълно с боклуци в тая държава.Някой си прави каквото иска в стаята на министър председателя и никой не го търси,а аз чакам помощ че ми откраднаха ракията

Всеки проз българин вярваше в чекмеджетата и кюлчетата. Сега му остана да вярва само в Бог. Скука. Аз също си сложих две кюлчета в нощното шкафче и започнах да спя гол. Но никой не ме избра за премиер. Сега строя 19 кенефа за да съм успешен, като Рашков

ръб излезе,май?!

Защо не е разпитан Мата Хари. Могат да й пратят призовката в Лондон, където живее. Бобоков неотдавна посети президентството.

Понеже вече започна да работи,а не прикрива Борисов е ръб .А когато прикриваше ГЕРБ и ДПС,беше РАДОСТ.

Както знаем по стара димукратическа традиция сичката пара отива в свирката...и така ще пребъде!

Не е спящ човек, а спящ премиер, не са просто пари, а копюри от 500 евро със съответни номера, не са просто кюлчета, а щемпеловани такива, не са пистолети, а конкретен такъв със сериен номер...... Автора нещо не му се конкретизира....

Още един който вярва че земята е плоска

простотии,бе!

Дали не се е срещал с Къро ?

Това какво общо има с новината? Или просто заработваш стотинки?

Всичко това с кюлчетата започна от Радев и войната му с Борисов

Точно когато Сащ обвиниха ЮАР че изнася оръжия за Русия прикрито ! Случайност ?

Погребението на Къро

Даже е обядвал и е пил вода.....

Е това вече е явна политическа репресия. Нали точно Гешев уведоми европарламента, че снимките били маниполирани. Не знам каква е истината, но знам че в очите на европейците ще изглеждаме жалки, ако сега не е така

На тиквата му пари под краката, за малко да стане някоя беля. На тез години трудно се става булка в затвора.

Що? Само първата година е трудно, после се свиква!

И аз искам да си живея като ББ ,подкупи,кюлчета,курви,разврат.Да назначавам и увлнявам прокурори,съдии,премиери навсякъде да държа собствени кукли на конци