Антоний Гълъбов пред Dir.bg: Спонсорите на "Да, България" се преориентираха към "Продължаваме промяната"

Никой не може да спечели президентския пост на първия тур, българите не мислят за избори, а за цените, коментира социологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее Вашите спонсори поне си Ви остават предани :)

243Win

Допреди година-две Гълъбов беше нормален. После нещо се случи и той изведнъж стана бойковист. А си беше съвсем нормален....

Не трябва да си бойковист за видиш какво се случва в политиката, а то започна да се случва преди около две години. И слепците видяха коя е нормалната партия и към какво води напънът за революция.

Герберските пиари с увеличена надница. Ами като е лошо да има нови партии и проекти, хайде да върнем комунизма и Борисов да си стои пожизнен премиер, докато ни изключат от ЕС...

Гълъбов е абсолютно прав! Много точен анализ!

Тоя младеж май са го пренебрагнали в груповия секс - всички оправени за него ни пари ни …

Този говори колкото да не заспи и каквото са му поръчали спонсорите.

Ама как ще искаш да гласуваш - 12 години управлява ГЕРБ, а ти един глас за тях не си пускал. Това ако не е демотивация, не знам какво е. Масово хората не харесват политиката в страната и вярват, че другите са същите. Ниската избирателна активност говори за ужасни лошо управление в последните десетилетия.

А кой го е направил " професор", явно по ръсене на простотии.

Гълъбов, вдигай гълабите бе гълабар...

Всичко ми стана ясно, но не разбирам защо само кръгът капитал са за нормална и демократична България, а другите за мутро - комунистическа?

А дали е така? Дано да е. вуе

май малко знаеш за кръга капитал и ДС

Не знам за спонсорите, ама електората , поне значителна част от него се преориентира. Тази заигравка с кандидат президентската кандидатура им изигра лоша шега, Все пак хората помнят, че ако Радев не беше излезнал сред протестиращите нямаше да я има и ситуацията в Росенец. Издигане на самостоятелна кандидатура за Президент им изигра лоша, много лоша шега на ДБ. Да си бяха взели поука от миналото, и защо Иван Костов е толкова недолюбван дори и между тяхния електорат.

ДБ ще падне до 9-10% от април месец. Но част от електората прекалено много ги харесваме, за да ги подменим с временни герои. Желая успех на новата формация все пак, защото се видя, че с ИТН трудно се говори и трябва да бъдат свалени на земята - четвърто или пето място на тези избори.

А спонсорите на ГЕРБ къде?

Партии спонсорирани от Америка или която и друга държава нямат място тук

червената ти връзка се е развързала. завържи си я, да не падне.

Гробарска подлого, духай

а, тоше, ти ли си. не се нерви, докараха пресни банани.

243Win

Що забравяш Русия? Те е спонсор номер едно на българското задкулисие. САЩ спонсорират с малки суми и легално, през една фондация. Русия праща куфари с кеш, щото ако го направи легално, ще се видят мащабите на това злодеяние, които са наистина страшни. Лично познавам един, който мъкнеше куфари и спонсорираше. После Иван Костов го обяви за персона нонграта и го изгони завинаги от България. Но като него сигурно са стотици и дори хиляди...

Антоний Гълъбов е единица мярка за подгъзуване.

пишете , пишете простотии- още повече ни разочаровайте. дъното орете, дъното, човече.

Не съм му фен на Гълабов, но това което казва звучи достатъчно логично . Стария проект се провали, време е за следващия. Само заслепените от злоба и омраза анти ГЕРБ фанатици не могат да го разберат.

Това е така и аз мразя герб, но тук всичко прозира ясно. Целта не е да сменим герб с друг американски проект, а да изчегуртаме въобще проектите.

2021-09-26 13:41:31 ЛУМПЕН (нерегистриран) Предполагам, дори съм убеден, че спонсорите, за които говори социологът, вече са си подредили желаните изборни резултати и остава само да бъде обработен машинния софтуер за предстоящата измама. ----- И ЗА ТВА ВЕЧЕ НЕ СИ ПРАВИМ И ТРУДА, ДА "ГЛАСУВАМЕ" ... ЦЕЛИЯТ ЦИРК И ХАОС, КОЙТО БЕШЕ СЪЗДАДЕН ОТ 3 ГОДИНИ Е ЗАРАДИ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА МУНЧО И ЖЕЛАНИЕТО НА БУНКЕРА ЗА РЕЗИДЕНТСКА РЕ-ССП-УБЛИКА...КОЕТО ЖЕЛАНИЕ Е ПРИВЕДЕНО В ДЕЙСТВИЕ ОТ ТУКАШНИТЕ БРАТ-ЧЕДИ ПОД НАДСЛОВА "РЕИНЖЕНЕРИНГ" ! ТЕ САМИ СИ СЧУПИХА ПИРАМИДАТА ... АМА НОВА НЯМА ДА ИМА ... НЯМА КОЙ ДА ИМ ВЪРЖЕ И ОТ "ХАОСА" ИМ, ПРОТИВНО НА "ДЕБЕЛИТЕ ИМ КНИГИ" - НЯМА ДА СЕ РОДИ НИЩО, ОСВЕН ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХАОС... И РАЗПАД... И ВСИЧКО ТОВА - ЗАРАДИ 60 МЛРД, ПОЛОВИНАТ ОТ КОИТО ЩЕ ОТИДАТ КЪМ БУНКЕРА, ПРЕЗ ТУКАШНИТЕ МУ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ФИРМИ...

Абсолютно правилно . Всичко е за власт, безнаказаност и пари. Никой не иска реална съдебна реформа, защото ще следя да си заминат 95% от прокурорите и съдиите, защото до един са назначавани по партийна линия и/ или от мафията за суми от 50 до 150 хиляди евро.

За това единствено дъвчат дъвката " смяна на Гешеф". А промяната може да стане с въвеждане на мълчаливия отказ в НК и заболеваемост на актовете на ПРОКОРОРИТЕ пред съд или на друго подходящо място. Примерно пред орган към МП.

Обжалваемост

Щом няма ляво и няма дясно, какъв е смисълът да гласуваме? И резултатите са предизвестени с машини без броене на отрязъци. Гласувайте си, избирайте си се. Такова разочарование за десния избирател досега не е имало. Пир по време на ковид.

Ех Гълабе. Нали и ти беше от градската десница, но от 2-3 години се храниш от ръката на Борисов. И ти се "преориентира" в посока парите.

Рекордно ниска избирателна активност на предстоящите избори е твърде вероятна, но не е вярно, че никой не може да спечели президентския пост от първия тур. Джендърите, сестри Галеви с мутрите, комундетата и чалгите приеха нов ИК за машинно гласуване и без възможност за сравнение на разписките с данните от машините, на което разчитаха да бъдат в класацията и на следващи избори, с което обаче си вкараха автогол. Ясно е, че щом е прието да не може да се направи проверка за изборна измама, това не може да бъде с друга цел освен подмяна на изборните резултати от страна отговарящите за подготовката и провеждането на изборите, какъвто в случая е шефът на репресивното и контролиращо цялата страна МВР, другарят Рашков, поради което моята прогноза е: -втори мандат на резидента със съкрушително висок резултат чрез подмяна на изборния вот; -мнозинство на партията на измамниците Петков и Василев в НС; -драстичен спад на гласовете за протестърските партии, за някои дори и под 4% бариера. Предполагам, дори съм убеден, че спонсорите, за които говори социологът, вече са си подредили желаните изборни резултати и остава само да бъде обработен машинния софтуер за предстоящата измама. Не е случайна и безпрецедентната медийна активност с величайши хвалебствия за „почтените” и непрекъснатото повтаряне, че фатмакът бил без конкуренция на тези избори, което си е явна обработка и подготовка на обшественото подсъзнание за смайващи изборни резултати в тяхна полза. В крайна сметка с така узаконеното машинно гласуване действителната народната воля е без значение и управниците на страната ни ще бъдат назначени от враговете на България.

- Нищо не вдигат, нищо няма да вдигнат. Тъй като винаги по-важните избори са били изборите за парламент, а не изборите за президент. Трендът е към отказ от участие в избори. - Аз се опасявам, че ще слезем на ново дъно на електорално участие. Това ще означава тотална загуба на легитимност на парламента, а най-вероятно и на бъдещия президент. -------- И ТОВА ГО КАЗВАМ ОТ 1 ГОДИНА - 30% МАКС ЩЕ СА ИДИОТИТЕ, ОТИШЛИ ДО "ЧЕРНАТА КУТИЙКА" НА МЪДУРО, СЧИТАЩИ, ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩО В СВОЯ ПОЛЗА ... А КПОЙКАТА ДС-КГБ ПАК ЩЕ ГИ ЕБЕ! ТЕ ОТДАВНА СЕ НЕЛЕГИТИМНИ И ТОВА ГО ДОКАЗА И "ДУПЧЕНЕТО" , КОЕТО НИКОЙ НЕ ГО КАЗВА ОКРИТО, НО ТО РЕАЛНО Е СВЕТОВЕН ТЕСТ ЗА ВСИЧКИ "УПРАВЛЯВАЩИ"!

И ТОЯ Е НА ХРАНИЛКАТА....

ЩОТО МИСЛЯ СЪЩОТО ОТ 10 ГОДИНИ ...

Майна, този не е на хранилка, той е много, много умен, за разлика от теб

Напротив, много обективен и откровен коментар. Радев опорочи и употреби своя пост за лични и олигархични облаги. За Лъжецо и Крадецо и бабите на село разбраха кой ги финансира.

Иска да втълпи, че само някакви пари играят, и демек тия хора са купени! Що не вземе да иде на село тоя?! Там може да му се върже на втълпяването му за нещо неистинско, сглобено и купено. Сякаш досега с Герб е имало само идеология и ценности, и никакви чекмеджета и "наши" фирми? Кирил Петков показа ясно как се разтурват не една и две корупционни схеми и хората го виждат! Но идеята на тоя Гълъбов, страшен хитрец между другото, е да удари под кръста както новата партия на Кирил Петков, така и Демократична България като техен най-вероятен съюзник. Ясен ми е от коя страна на въпросната "корпоративна война" се намира.

То вече и в детската гадина знаят, че ОМРЪЗНАЛИТЕ тъпи циркаджии са КУПЕНИ продажници.

АБе, колко трола ви строи тук Тиквоча предварително, за да намажете филията?!

Гълъбов колко от парите на данъкоплатците ти даде Бойко Методиев Борисов ТУЛУПА И ДПС.

Неграмотник, има един спец СПЕЦОВ дето ти прибира данъците и ги дава на Борисов. Иди го набий, не се плаши... кис-кис-кис

Радевите шебеци от форума не им минава през празните тикви, че колкото повече се излагат толкова иповече работят за Ботисов. Но е възможно и да са надрусани и да халюцинират...

Така е Диди. Правят "мечешка услуга" на Мунчо и компания.

Бойкоо, кажи нещо за кандидат президента стига го пази като невеста. Да не се окаже че е корумпиран и зависим и за това да го криете до последно, хахаха

ГЕРБолизачите са се наредили днеска да лижат Банкянското дупе. Дано да успеят да почистат посраното че идват избори. Урааа другари, за спасението на ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС

а спри да обикаляш парламента и ходи тия дивотии ги разправяй на студентите си, ако са останали желаещи да те слушат де

Много добър анализ. Точно и ясно. Ще видим какво ще решат хората на изборите. Дано поне след това партиите седнат и се разберат най-накрая. Щото ако ще ходим пак на избори след 3 месеца, тогава наистина Борисов ще се върне победоносно. Което не е чак толкова лошо, колкото го изкарват от ляво и дясно..

Вчера споделиха, че собственикът на Еконт влиза като депутат в Русе. Ако има и други подобни шефове на корпорации, то корпоративния вот ще се измества и от Герб, които досега не бяха считани за донори на новата формация.. ще им остане администрацията.

Харесвам Гълъбов, винаги е с обективна прогноза, която е близка до реалността, не се страхува да нарича случващото се с точни имена и точно защото не е лизач, безгръбначните не го харесват!

Акция ГъЗОЛизец храбър се е включила за почистването на ГЕРБерските посерковци

българите на отидат да гласуват, ще се намалят ли цените, за които мислат ?

Ще се намалят когато има нормал о работещо правителство различно от това на ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП и се успокоят цените на световните борси

важното е да се успокоят цените на световните борси, а не кой е отишъл да гласува .

Не много кратко, но Ясно и Точно.....

На всяка нова новина със корупция и сканфали за ГЕРБ-СДС се пуска контра новина със хвалебствия или плюене по новите !!! Браво ДирБГ вие сте нашите гузолизачи !!

ГЕРБолизачите са се наредили днеска да лижат Банкянското дупе. Дано да успеят да почистат постаното че идват избори. Урааа другари, за спасението на ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС

Склонен съм да се съглася с изложеното. Доста детайлен анализ. Все пак само времето ще покаже дали този човек е бил прав в налюденията си.

Най-добрият. И винаги познава.

Никой не може да спечели президентския пост на първия тур, българите не мислят за избори, а за цените, коментира социологът - на ГЕРБ !!

Толкова минуси от тролчетата - значи съм прав !!!

Не. Просто повечето четящи смятат, че коментарът ти е глупав.

Продажен боклук! Позор за академичната общност!

Гълъбе, гълъбе, бели гълъбе.... От коя дупка се изниза сабахлем...? Точно на първи тур ще има президент, то нали затуй тулупя не смей да се кандидатира..?! Де се правят флейти на пропаднал и провален сатрап е... доста нечистоплътно, като за гълъб.... Помисли... за "после".....

Ясно и точно, мафията си иска запорираните пари от Гешев и тези 60 милиарда лева от ЕС.

Знаково заглавие! Обяснява на дебилите, че са дебили и дебили ще си останат! И като се замислиш, кои са "спонсорите" и изведнъж ти простветва. Стари ку...ви си играят на "нови начала" и дебилите от Орлов мост откачат. Скачат, врякат, буйстват...не знам си каква щяла да стане България...пак употребени, пак прецакани. България си е такава каквато си е. Такива са и възможностите. И всичките тези шутове, които облъчиха дебилите, че скоро ще ги стигнем германците сега се превиват от смях. И си броят пачките, които получиха от новите спонсори. А и между другото...аз като ви обяснявах, че разлика между Иванов и Бареков няма, вие какви ги плещихте? И двамата са момчета на повикване. Активират ги, когато има да се прави някой панаир. Та настанаха времена, в които най-лошото е да си дебил. Изведнъж осъзнаваш, че нищо съществено няма да се случи на това парче земя. Просто в момента тече бой на български мутри. Няма да има френски, американски или руски революции. Разликата е само в една - вдовиците на властта се наместиха на пашата. Никой не знае, за малко или за много. Но едно е сигурно. Сметката ще се плаща от всички. Нищо, че дебилите поръчваха. Та...колко ви бяха нарастнали приходите през последните няколко години? Ха сега изчислете до къде ще ви стигнат с новите цени на ВСИЧКО! Найс, а? Вие си се ядосвайте, поне го можете. Дебила му е все тая. Него му е все тая. И целия да му го наврат, той пак ще е доволен, ухилен и лигата му ще капе от едната страна на устата.

Поредната платена подлога

Има ли неплатени подлоги? Кажете име.

ИТН ще запази гласовете от чужбина ,:х

Чалга-берачите на Славчо, че гласуват

Най същественото от интервюто,е че ДПС ще издигне българин за кандидат,което ме радва

Недопустима грешка за социолог и политолог

Абсолютно точен коментар на г-н Гълъбов.

Все едно го е дал Боко.

Напоследък всеки пропаднал пияндур е започнал страшно много да разбира от " политически инженеринг". Слави би такъв, канадците били такива... Удариш три ракии и всичко става "политически инженериг". Ами инженеринг е пиянко, то и кочина за прасето да направиш, пак е инженеринг. Ако уговориш и комшиите да не мрънкат за миризмата, вече става "политически инженеренг". Спешно се нуждаем и от нов "журналистически инженеринг", че тея лаладжии ялови много дотегнаха.

Органично не го понасям!

Защото разобличава боклуци като тебе, нали?

Другарю Гълъбов, имаш наченки на рационално мислене. Това е похвално. Но твърдението ти, че стадото питекантропи, наречено ГЕРБ, "ще запази подкрепата си, даже най-вероятно ще я увеличи", ни насочва към отправната точка на твоите мисловни процеси, а именно - твоят търбух. Поздрави!