Антон Кутев: Кризата на партийната система ще доведе до нейния крах

Служебният кабинет направи повече за европейската ни интеграция, отколкото доста редовни, добави говорителят на служебното правителство на Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Антон Кутев: Кризата на партийната система ще доведе до нейния крах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже! Но преди това имаме нужда от появата на един Велик Водач, който да води народа към фанатизирания национализъм! И да ликвидира джендърите и болшевиките!

Е чудесно! Ще се отървем от всички шлаки в парламента ! И дай боже да се намерят истински патриоти които да милеят за БЪЛГАРИЯ!

Ако беше казал и какво ще последва след краха на партиината система щях да го призная. а така само празни приказки дрънка

Ква система кви пет лева-цените падат!

Ще доведе до Възраждане!

Вас, провъзгласили се за политическа класа, трябва да ви избием. Всички до крак. Тогава може и да просъществува България. Вие всички сте търтеи и не заслужавате да живеете.

Българите сме научени след 8 века робство да мълчи и да псуваме. Така ни тъпчат и ни крадът.

Сички руски кавали да бъдат надлежно тричани

Да бъдат бъхтани с лопатата!

Кутю, който е без 1 ден трудов стаж, го мислехме за отпадък. Сега сравнен с ПП-Простите Парпетаджии изглежда умствено възвисен и морален стожер. Живот ли бе, да го опишеш?

Ако този човек, за когото тук се твърди, че ръководи тролската пропаганда (може би е някой от "паникьорчетата"), е станал евроатлантик, е повече от добре. Но надали, затова да говори, че е допринесъл за това България да бъде по-интегрирана с Европа, би било лицемерие. Той е толкова евроатлантик, колкото и неговият шеф-президентът.

от хората които познавам никой не е правоверен евроатлантик, всички се преструват по принуда

И въобще, да им пикая на римокатолическите педофили!

Освен краха на БСП друго няма да видим. Искате вие тоталитарно управление, ама няма да видите пак.

Това тьотката с мундира ли ти го каза или сам го сътвори мам.цата ти болшевишка???? Ей голям мерак да дадат властта на един назначен от Маzква послушко !!!

те болшевиките са виновни и затова, че си се родил малоумен

Иска ти се на тебе и на шефът ти Мунчо! Иначе кажи ти с диплома за Художник, какво работеше в ЧЕЗ и колко пара взимаше?

Ох, на мама прасенцето...

Антон Кутевич Рубльов……

Друго си е една партия и ти шефче на нещо. Кеффф

Шилo

Цървyл!

Дай Боже. Партийте са основата на корупцията, лъжата и престъпността. Аз бих ги забранил, а вождовете за последните 35 години - в кауша. Те знаят защо.

Някой да го ощипе, че явно сънува.

Дир, защо ме изтрихте, какво нецензурно казах? Казах, че който не харесва демокрация, а диктатура, да се изнесе в държава с едноличен режим. Сега няма ограничения както при тоталитаризма. Кеф ти в Азия, кеф ти в Африка.

комуне

този винаги ме е впечатлявал с голямото убеждение, с което говори тривиалности или направо неверни неща!

Русофилите са такива добри и хрисими хора, затова псуват всички наред с най-грозните псувни

Комунистите бягат от Гешев като дявол от тамян! Главният прокурор нямал работа в НС?! Айде, бе! Кой знае какво ще каже каскетът за курна.

За бой се стяга...

Това е нашият шеф. Шефе как си?

Да се върне смъртното наказание за Тагарев! Най - опасният украински агент, който ще унищожи защитата на България. Оставка, съд и затвор за този политически боклук!!!!!

Новата римска империя за къде си бе цървул... велика България я няматочно заради изтощителните войни с руските варвари и монголоуди..

Кризата беше създадена от Радев, но Бойко Борисов е разреши за 2 седмици! Времето на русофили и комунисти приключи, България се отърва безпроблемно от руската зависимост.

Кирчо не забравя, злобарче си е. Митрафанова го свали сега той ще я свали...

Нагло комунде!!! Всички са за Скравена и Белене!!! Другарят Радев ни насади в тази ситуация с кризата, защото такъв му е интереса!!!

Никога вече Скравена и Белене. Те бяха създадени при тоталитаризма. За лустрация е късно. Може би остракиране.

Отивай на борсата никой не те иска вече.

Да ходи да пита Мунчо Крим руски ли е...

другаря след като е стигнал до тоя "гениален" извод да напрегне чутората и да предложи нещо ново и невиждано в държавното устройство нещооще по-велико от комунизма стрия на равните, но не едноте по-равни от другите с една "партия" с една номенклатура сиреч другаря предлага комунизъм 2.0 и ако може начело да е някой който може да лети

Колко неща още трябва да се случат, за да изметем тази мръсотия от Парламента… слепи сме, освен тъпи!

Партийте трябва да се забранят, както е направил накога Цар Борис ІІІ. Защото това никога не е било народ, а както казва големият бълг. художник Борис Димовски - СБИРТОК. Тоя сбирток знае само едно - да се инати.

Това казва един от братството на ''почтените''.

И ще стане диктатура тогава, комунист тъп , мечтите са безплатни

Като гледам, ние не сме за демокрация. Ние сме за диктатура. Жалко, много жалко!

при положение че петрола се търгува на борсата а той е суровината от която се прави бензин и дизел, по думите на комунето- говорител гълъба свалил и цената на петрола на борсата да се чуди човек тоя експерт дали поне той си верва на себе си

Кутьо, партийната система не е перфектна, но единствената пречка за зловредната концентрация на власт около 1 човек и кликата му! Аман от диктаторчета и техните ибрикчии! Как точно се връзва отпадането на партийната система и европейската интеграция на България, а Кутьо?

връзва се с диктатура като на Путлер

Добре де, какво предлага този комунист, диктатура ли, щото те комунистите са по диктатурите и разстрелите? Нали две години имахме диктатура на генералите.

Перат Бойко Борисов мафиота. Перат Кирил Петков антибългарина. Перат Асен Василев темерута. И още много други.

забрана на партии са въвеждали социалистите и национал социалистите през 30те години, иска да ни върне 100г. назад, за да заслужи похвала от имперските сили

И ЕС (съвременния нацизъм) забранява политически партии. Забраняват се медии. Горят се книги.

не е баш така, националсоциалистическите партии бяха забранени след 2та световна война, от руснаци и американци, а най-ревностно го спазваха затъпелите германци, затова се напълниха с черен и кафяв боклук от 3тия свят

аз не ти говоря за края на тези диктаторски империи, а за началото им, когато забраняват всички партии и има само една - Партията ( на нацистите), при едни други също е имало само една Партия.

Питай ПОСОЛСТВОТО за "партийната" система дет сички сти от АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО АНАЛдолскити слуги определени от ПОСОЛСТВОТО 4 Военни бази, био лаборатории, Тецове, Вецове, Веита, СМРАД Медии Нова тв, Битивито Митивита, 5 партии итн, Сяка гудина ПОСОЛСТВОТО даа 100 мильона леа за ТРОЛОВЕ от Козяка. Всичко е на ПОСОЛСТВОТО и от ПОСОЛСТВОТО, турско и американско. Тия атлантици ни дукараа от 27мо място ф света по ИЧР до 127мо и от 9 мильона население до 4 мильона мангали чрез тяхнити туркоробски проксита Мангала Костуф, Цара Симьон Хасан Две, Двойку бюрЮсуф, Киру Циганина и Асан Фасилев итн.

Тоя спуснал ли е опорки?

България вън от НАТО ! България без американска окупация !

Искате ОКУПАЦИЯ ? Трябва да сте луди или надрусани.

12:00 пред парламента ще има протест срещу политическият боклук!

в момента България се управлява на кланово олигархичен модел ,в момента ни управляват от Виена съгласувано с Украинското посолсво и спонсорирано от Овергаз чрез ала бала на изборите

Кризата идва от младите педераси обучавани в САЩ.

точно така, замислете се как беше по времето на Тръмп и какво се случи с левия троцкист и соросоид байдън. При Тръмп имаше мир спокойствие и доходите вървяха нагоре, дойдоха клонираните и почнаха инфлации, войни, комунизъм, базов доход, ликвидация на капитализма и глупостите им за изкуствения интелект

другаря е типичен соц-капиталист от къде изкочи пак тоя тъкмо го бяхме позабравили с безкрайните словоизлияния в подкрепа на руското прокси летец

Кутев, кризата е в кохортата на твоя гуру Румен Радев. Губите по всички показатели. Президентската република се аттече в канала.

Парламентът е ГОВОРИЛНЯ / от френското parler /. Рано или късно говорилните СЕ РАЗПАДАТ.

Идва Наполеон с войниците и разтури седянката.

Браво на великото сложебно правителство, застави ОПЕК да свалят цените на петрола, респективно бензина и дизела.