Задържаните в Канада антики са за над 100 000 евро

До два-три месеца трябва да бъдат върнати откраднатите български ценности, които вчера бяха задържани в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните в Канада антики са за над 100 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе прокуроре, много важно се изказваш - да върнат антиките до 2-3 месеца! Няма ли да се сетиш да откриеш дело за издирване на българския износител?! Тук дремете, по границата и в митниците си правят далавери, а канадците ще ловят злато и на всичко отгоре искате да го върнат?! Първо изловете къртиците по границите и в митниците!!! Да не може не пиле, а комар да прехвръкне!!!

от 1995 се води дело,а дано до 2025 го приключат..маи го чакат да пукяса :д

Аха, така значи : - първо, явно ще ги връщат пеш/на гръб (за два-три месеца) ; - второ, не .. няма канал(Панамски/Суецки) покровителстван от еди-къде-си чак (само такованка .. братчето) ..... Или топтан - докога с тия манджи с грозде бре, готованковци-ядачи на парите ни !?

Тия антики според автора трябва да са по 5 евро парчето. Криза в жанра;). В нумизматиката или в журналистиката?

За османските монети ми е ясно, за византийските монети пак ми е ясно, ама какви са тия антични монети?

Xайде сега! Pазбрахте на кой са "мощите", добре е да рзберете к о й е виновен за тия к р а ж б и!!! "P о в е т е" и там!!!

Бе прокуроре, много важно се изказваш, да върнат антиките до 2-3 месеца. Няма ли да се сетиш да откриеш дело за издиравне на българския износител?! ТУк дремете, или по границата и в митниците си правят далавера, а канадците ще ловят злато и на всичко отгоре го искате да го върнат!!?? Що за безочие и гьонсуратлък! Изловете си къртиците по границите!!!