Руският кораб все още е в плен на Антарктида

Австралийският ледоразбивач "Орора острелис", който потегли, за да се притече на помощ на блокирания от ледове в Антарктика руски кораб, трябваше да се върне обратно заради лошите метеорологични условия.

Обратно в новината

Коментари - Руският кораб все още е в плен на Антарктида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Примерно Великата Октомврийска Социалистическа Революция , великите Ленин , Дзерджински Сталин , Л.Берия , Брежнев. ГУЛАГ ........ и много велики още...

Някакъв герберски идиот написа, че трябва да мразим Русия. И този тип е учил в училище историята ни, знае, че не е гяур именно поради Русия и нейните воини, и пак, кретенът му с кретен десен, плюе по братушките! То бива дебил, бива ненормалник, ама тези нови демократи-милиционери и мутри с основно образование прекаляват. И да се научат на четмо и писмо, че са резил за нацията!

Къде сте тръгнали, бе?! Ние у наше село цел живот не мърдаме повече от Полски Тръмбеш, а вие - на полюса! Вашите водачи спряха вече и да ни обещават пътувания зад границата, круизи, екскурзии и прочее европейски лиготии и пак се върнахме в блатото, като прасета. Цял живот ближем витрината на Европа и никога не ни пуснаха оттатък нея. Орисията ни е да си останем вечно бедни, сиви, наплашени, безлични. Орисията ни е да си останем в нова турска империя. И така - до безкрай.

Ледокол колет лёд. (ледокол "Россия") . Айде малко позитив , И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВАС И НА РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ . ВАЖНО Е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!

Който мрази Русия, той обича България. А който обича Русия той мрази България

Седерасти. Прецакахте всички.

абсолутно сугласен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

""Академик Шокалски" се намира в район, в който корабите по това време на годината могат да плават нормално." Къде им е "Глобалното затопляне"?

Руските ледоразбивачи са най-замръзналите ледоразбивачи и разбиват замръзнал лед,а американските само лед.

Тези вече са в Новата Година

съобщиха че американски ледоразбивач е тръгнал да ги спасява тия....

глупости (лъжи)

е кво лошо има, уискито да имат достатачно,лeд колкото щеш..

А ти разлика между Ганьо и Ганчо правиш ли ?!

Ама той с атомите си завираше леда около себе си, не го взривяваше.

Като гледам снимката явно след нова година чакат делегация. Всичко трябва да изглежда така сякаш капитана не е нагазил лука.

Водка да има и ще изкарат там до пролетта , руснака не воюва за пари а за чест , затова и руската армия е най-силна в света ... Велика Русия ....

Миналата Нова година даже забиха знаме на дъното на Северния полюс.

Въпреки съвременната техника природата винаги успява да ни докаже че винаги има последната дума и че трябва да се съобръзяваме с нея.

Къде е Харисън Форд да пробие леда с подводницата си от долу?

Ако беше ледоразбивача "ЛЕНИН "още в експлоатация трите метра сковаващ лед,щяха да бъдат за него детска играчка.

Е как да не се оплаквам като малко преди Коледа пазарувах в Лондон и изобщо не го усетих.

По случай неуспешната акция китайската комунистическа партия е забранила на своите членове да пушат от следващата година. Която вече настъпи в Китай.

Митро! Пак си объркала входа на тоалетната с бакалията.

То и бате Арни има руска жилка.

Шумахер с леко подобрение след втора операция

Аз съм още по-зле след като се върнах от магазина и дадох 9.80 за паста за зъби, фъстъци и бонбони лимонови резенки

ЛОБОТОМИЯ. Леко подобрение е,като успеха на тройната коалиция...И 1%намаление на тока. МОЛЯ ВИ увеличете тока за да бъдем по-добре!

товарищите вече са запразнили,яко са пийнали...

Те не знам, ама ти си много зле! Говорим за лед, при който и спасителните кораби не се справят - а те не са руски!

Тези спасителни кораби само имената им ледоразбивачи. Могат да трошат лед само до 1,5 м. Демек фасулска работа нещо като джип само с задно предаване. Построените в Русия се справят до 4,5 м. Тези по скоро са хеликоптеро и петроло носачи, а единия има 4 крана и за къв чеп са му само те си знаят.

Холивуд си води записки - ето ви следващия филм (с участието на Том Ханкс:) по действителен случай.

корaбa"Перун"и флaгмaнa"Смели"потеглят нa спaсителнa мисия...Очaквa се ледовете дa се рaзчупят от интригите и стрaхa от тройнaтa коaлиция :)

Пореден провал на жалките руски скотове, само не разбирам защо трябва да ни занимавате с това. Светът щеше да е много по-приятно място, ако не съществуваше държавата на ужаса Русия!

Ако нямаше такива скапани утрепки като тебе наистина щеше да е много по приятно място

Господи,прости му невежеството и глупостта.Коментиращия не е виновен.Природа,какво да се прави....

Коментара на ай ай ай се отнася за Цветана Рокфелер,а не за сс.Извинявам се ако има недоразумение от коментара.

Сигурен съм, че в момента изтрезняваш и страшно се червиш на написаните от теб идиотщини! А ако не......

Всеки, който симпатизира на руснаците, е жалък скот като тях!

Чета коментарите и се ужасявам! Толкова злоба се е селектирала в българина! Няма да оцелее нито един в тази джунгла.....Как може злобичката да ръководи всичко и всички?! Нали тези хора са тръгнали да плават, защото това им е работата?! Нали и тях ги чакат гладни гърла у дома?! Не е ли без значение чия собственост е този кораб?!!!

Странно - защо още няма стотици коментара как австралийците са смотани и имат скапана техника? Нали такива бяха повечето мнения когато китайския кораб не успя да стигне до руския ? А на въпроса ми тогава - какво правим ако и австралийците се издънят - се мълчеше.

И френския ледоразбивач се върна...

Китайския кораб е строен в Украйна и е преправян да мяза на ледоразбивач. Ония продажници в Лондон са го сертифицирали за такъв. Обаче ледоразбивач да чупи само 1,5 метра лед е смехотворно.

След 3 години ще ги измъкнат By 2016, Russian submarines will have the ability to cut through thick, Arctic ice without damaging the ships housing during rapid surfacing, thanks to a new design that puts advanced technology on the boats.

Те са в ЮЖНОТО ПОЛУКЪЛБО, НЕ В СЕВЕРНОТО!!!

Поне ще изкарат една уникална Нова година.

"52 пасажери и на 4 члена от екипажа" За разходка ли иде реч? Круиз некакъв?

Виновни са на "Позитано" и българските комунисти. Да се закрие Антарктида! Дечо Демократа, Карлуково, ст. 12

Хм, има нещо знаменателно. "Орора острелис", всъщност е "Аврора Аустралис".

Знаменателното ще видиш в полунощ когато мобилните оператори почнат да те заливат с SMS написани на шльокавица, а не на кирилица.

Демек 'Южно сияние'. Хайде весело посрещане на новата година.

Виждам, че за авторчето Антарктика и Антарктида са синоними в неговият тълковен речник! Стига с това невежество, поне вие се старайте малко!

Ми то едното е под множество на другото и в момента няма значение кое се споменава, защото кораба е и в едното и в другото.

Ми всичко си е точно. Кораба е в Антарктида. Френската станция е в Арктика.

Няма грешка "авторчето". Корабът се намира в Антарктика, в близост до Антарктида. Антарктика е географски регион, обхващащ континента Антарктида и водите и островните територии, разположени южно от Антарктическата конвергенция (линията, обкръжаваща Антарктика, където студените антарктически води от юг потъват под сравнително по-топлите северни води). Заема около 20% от площта на южното полукълбо, от които 5,5% (14 млн км) са площта на самия материк Антарктида.

Пред Природата всички сме равни! Няма Руснаци,няма американци,няма... Просто НЯМА! Пожелавам им малко повече късмет,и да посрещнат Новата Година с успешно завръщане!

Буда, а Боко е Неговия Пророк! Кво се туткат, и време губат? Що не Го помолиха до сега,а?