Антъни Блинкен поздрави България за националния празник

Държавният секретар на САЩ посочва, че партньорството, базирано на споделени демократични идеали, насърчава мира и просперитета на двете страни

Обратно в новината

Коментари - Антъни Блинкен поздрави България за националния празник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антъни Блинкен поздрави България за националния празник, но никой от американското посолство не положи венци пред паметниците на падналите за свободата на България, както направиха от руското посолство.

А той знае ли къде се намира България,или знае само къде е Пеевски,Киро и неговият приятел с нетрадиционна сексуална ориентация и Бойко,а и ЦВ.ЦВ. също трябва да го знае къде е като гео локация!Но България съм сигурен,че Блинкен не може да я покаже на картата!:))))

Паяка не изпуска плячката си..Напудрените от масмедиите кухи атлантически ценности имат за цел да ограбят тотално всяка една държава. За нас си мислят че сме вече умъртвена муха—взеха ни златните мини, за 1? Мургавия европеец продаде колкото можеше всичко Българско и сега неговите рожби продължават да съсипват държавата Българска...Братовчеда на зеления трабант подпомага геноцида срещу палестинците и след това им праща хуманитарна помощ.........Какъв поздрав, какво унижение от един паяк.........

И Ниагарският водопад грейна обагрен в цветовете на националният ни флаг!!! Има видео във фейсбук, цензурата на дира не позволява да се постват линкове, били на чужд език

Защо има хора, на които не им харесва и се дразнят, че Ниагарският водопад е осветен в цветовете на трибагреника ни. На мен ми стана драго...

Защото хората се делят на два типа дпоред възприемане на нещата-едните са възприемащите външното и този тип са емоционалните, за които усещането и чувството са оптеделящи, а другият тип са рационалните и за тях вътрешното или това което стои зад външното е определящо, при тях работи логиката. Тези вторите, могат лесно да схванат, когато външното е направено с подвеждаща цел с извличане на изгода за направилият го, докато първият тип са склонни да приемат без да се замислят и да прозрат користни намерения

Да го напиша за четвърти път, че дирци трият > Цензурата на дира е преодоляна. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. За Firefox я одобриха точно навреме. Днес. За Chrome ще можете веднага да я инсталирате. Може първо да се наложи да премахнете предишната. Подобрението е декоративно. Ще имате рамка с цветовете на българския трикольор. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Честит празник, Българи! Да живее България! Слава на Русия! Това, че всяка година все повече Българи се качват на Шипка за празника, само може да ни радва и показва, че гнуните наглосаксонци няма да успеят да разрушат усещанията ни към Русия!

усещанията ни и благодарноста ни към Русия с подкрепа за агресията и зверствата на путин в Украйна

Когато не можеш да мислиш логично, така ще ти изглежда и това е защото хората се делят на два типа според възприемане на нещата-едните са възприемащите външното и този тип са емоционалните, за които усещането и чувството са определящи, а другият тип са рационалните и за тях вътрешното или това което стои зад външното е определящо, при тях работи логиката. Тези вторите, могат лесно да схванат, когато външното е направено с подвеждаща цел с извличане на изгода за направилият го, докато първият тип са склонни да приемат без да се замислят и да прозрат користни. намерения.Т е. ти си отбпървият тип и не схващаш как нахлосаксонжите организираха вдичкото това да се случи още от 2006-2007 г.

Да ни бе махнал визите за българи. Или те само прибират милиарди и нареждат от посолството.

когато положиш усилия и покриеш критериите. Другото е "по-милост".

Текста на поздрава няма нищо общо с идентичността и същността на празника. Голи, кухи и общи евроатлантически клишета.

Мислех да напиша нещо за тоя скапаняк американски и цялата им гнусна пасмина, но гледам хората отдолу добре са го наредили. Да живее България, поклон за падналите войни и вечна признателност на братска Русия !

Тоя идиот какво общо има с България ???

поздрави ли ни ? Не ! Държа се нагло ! Американците са истинските ни приятели !

SirBob

Пак соросоидни лъжи. Влез във фейсбук страницата на руското посолство! Поздравът от посланик Митрофанова е отпреди 3 часа!

не е активна

SirBob

Напротив, страницата е активна.

Изкачи шипка и поднесе цветя но вчера абе много взехте да не помните.

Тоя бунак даже не знае къде на картата е БГ

SirBob

Точно Блинкън няма нужда да ни поздравява. САЩ "помогнаха" достатъчно за поставянето на България в тежки геополитически и икономически зависимости.

Да . Малко бомби изсипаха тия животни през войната...над София...

Казал ли е че се освобождаваме от турско робство?!

Русия ?

На американец вера му нямалите - мисли нещо да ви гърби

SirBob

Винаги е било така.

Ех

Какво ни интересува този нещастник и ФАЩ? Важният въпрос е дали от Русия ни поздравиха или я принудихме окончателно да ни е враг.

Честитка от лицемер… Този полумълчаливо се съгласяваше с геноцида в Газа. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. За Firefox я одобриха точно навреме. Днес. За Chrome ще можете веднага да я инсталирате. Може първо да се наложи да премахнете предишната. Подобрението е декоративно. Ще имате рамка с цветовете на българския трикольор. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Горещо благодарим на нашите американски приятели и освободители от гнусното, човеконенавистно руско робство.

Ти не си Българин,а полу американско леке.

От Данайци дарове и добри думи не щем. Да си гледа гледа кочината тук работа няма

Трите евр принципа: Гледай в очите и лъжи Приписвай своите мръсотии на другите Говори обратното на истината

Краварите не са нация, а сбирщайн боклуци!!!

Абе, тоя дали знае къде се намира България.

Едва ли, но поздравът е писан по-скоро от някой стажант, а самият Блинкен не е чувал за България от студентските си години най-вероятно.

Къде бяхте когато разделиха България на 2 ?! Нямаме нужда от вашите поздрави ! Нямаме нужда от нови бомбардировки ! Само си вземете всички евроатлантици с ВАС и повече не ни търсете !

Я приехал как еврей»: Блинкен выступил на пресс-конференции в Израиле https://news.ru/near-east/ya-priehal-kak-evrej-blinken-vystupil-na-press-konferencii-v-izraile/

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях." - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 35г. "партньорство", "съюзничество", "евроатлантическа солидарност"... сме на път да изчезнем като народ и държава.

Асвабаждават го и ниега https://kritichno.bg/politika/putin-hvana-blinken-da-priznava-ukrayna-za-ruska-teritoriya/

Не приемаме такива поздравления, сори Блинкен. Нас ни освободиха руските народи, нямаше по това време изобщо укриански народ, наричаше се по друг начин, ами Блинкен от къде да знае. А САЩ ни колонизираха с преврата на 10 ноември 1989 година и не се диша вече в тази колония.

Дано американците да се освободят от робството по-лесно, отколкото България се освободи от Османско робство. Май и в техният случай Русия ще трябва да помага и затова е добре Антон да ги поздрави и тях... Колкото до евро-атлантизма аз досега не разбирам никаква друга негова функция, освен слугинаж на самонаричащият се "елит", съставен от крадци, дегенерати и "хуманисти" занимаващи се с геноцид на планетарна скала. Бил Гейтс е добър пример - казва да нямаме деца, а той има 3 официални ЗАСЕГА. Благодаря за поздрава Антъни, но е добре да вземеш да преместиш Ново Село на мексиканската граница, защото до няколко години ще трябва да ни поздравяваш на Испански. Знам за интернационалните дегенерати е все едно, но ще трябва да те сменят... Хуан Гуайдо изглежда симпатичен и е свободен.

Или Дер Лайнен дето последните три години е летяла на частни самолети 80 пъти въпреки „зелената“ политика на ЕК.

Поздрав за България в който става повече дума за Украйна....

Влизаш в конфликт на интереси с натуту на Кемал Ататюрк по-политкоректни и премерени приказки шляпай