Антъни Блинкън пристигна в Африка за противодействие на руското влияние

Задачата на Блинкън ще бъде да покаже на африканските страни, че играят основна геополитическа роля

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, на тия им се такова, таковата… Сега и Блинкен ще усети това което Байдън усети при арабите… СмЕх баце, смЕх

Путин побъкрва тея кравари прави ги луди представете си как обикаля държавите поддържащи Русия за да ги заплашват и обеждават да не ги подкрепят и купуват газ а да купуват скъпата краварска газ смешници.

Не знам кой, кого, но Путин има вид на побъркан. Американеца си изглежда спокоен и самодоволен.

Лека полека там зад хоризонта..... упадъка на западната цивилизация.

Хай краварите бяха изпреварен там :)

Русия ще почне да строи университети в Африка и популяризира Достоевски и Пушкин на сродните им африкански души. След което ще им продаде оръжие да пазят усвоените ценности

Сетила се Мара да се побара! 30 години САЩ внася демокрация в Африка, основно на крилете на бомбардировачите. 30 години САЩ изнася природни ресурси от Африка, голяма част от тях добити с тежък ДЕТСКИ ТРУД. 30 години САЩ замърсява огромни региони в Арфика. Сега блинкен щял да им обясни на африканците, че това било геополитика, а не обикновен грабеж.

Русия ще коригира всичко и ще донесе руски мир в африка

Русия отдавна загуби напреварата за Африка. Победител е Китай с над 70 милиарда долара инвестирани за 15 години. САЩ внасят бомби, Европа внася "ценности", Китай строи магистрали и далекопроводи.

Тоталитарният контрол на Сатанинските Античовешки Щати над международните организации, които някои наричат това „демокрация“, но което си е новата форма на модерното робовладелчество !!!!

Сатанинските Античовешки Щати ще предоставят помощ за превръщането на Булгаристан във фронтова държава, за радост за туземния евроатлантически мат‘рял в кочината ни !!! Помощ, подкрепят ни ….

Тя затова Африка е толкова развита. Където има влияние русия е "супер" живота.

Тия кравари не спряха да се месят по целия свят. Те за властелините на света ли се имат? Май скоро тяхната територия ще стане ядрена пустиня

С трици маймуни не се ловят.

ㅤ

И от там ще го натирят на мама му в...

Лавров отиде в Африка, за да предложи да търгуват на диамантената борса в Москва. Блинкен отива, за да разпали нова война между мюсюлманите в Конго и християните в Руанда.

Ха ха, тияай, говедарче, само не забрвяй, че ЮАР е част от БРИКС :))) На тонито ще му се разкаже играта да ходи след Лавров по целия свят, но наистина по целия, а не по онзи неговия, измисления "златен" милиард. :)))

Даа, не е далече денят, в който краварите ще бъдат наритани отвсякъде. Да му мислят нашенските управлящи шорошки дупедавци!

И сега или ще трябва да бият срещу някакво заплащане, или санкции и фалит.

Русия им се е превърнала във фикс идея.

Тя вече е!!!!

трева не никне!

Руския може да "помага" само с главорези наемници за извършване на преврати.

Povecheto selskostopanski tovatni I putnecheski samoleti sa ruski, Bulgaria imashe mnogo piloti I personal v Afrika.

Да! Това се потвърждава и от Майдана в Украйна. Пак руснаците го организираха. Така каза и "Дойче Зеле" !

Този Укрински еврей е гола вода и нищо няма да стане , Президентите на Конго , Того и Гвинея бисао говорят по руски !

Ох, кога ще потекат нескончаеми бомби по Хамерика, да я сринат до основи! Боже, пращай бомби по-скоро! Стига са вилняли тези престъпници из света! Смърт на Зеленски!

Който кур вади,от кур умира

И с кво може да противодейства ? С оръжие, единствено. А дали ще стигне това оръжие ? М ?

Ами да започне обиколката от Могадишу... Бая ще му се израдват

Не знам, африканците може и да вярват на Лавров заради СССР, който им помагаше. Но Запада за тях е мръсно и гадно нещо. Тук помагахме на едни африканци и им събирахме дрехи и помощи да живеят и да учат. На едното майка му му беше заръчала да гледа какво ядат белите и то да яде от същото, инак щели да го отровят. В Африка родовата памет е силно развита и този само хаби нафта да се разхожда дотам.

Тоз глупак , Блинкен, пак го подкокоросват западните диктатори , да ходи в Африка да разваля мира и хубавите отношения между Африка и Русия! И той като англичаните , един гол ХУЙ , кой ще го послуша в Африка? И той тръгнал като , саксоните, макаронаджийте и франсетата пак да колонизират Африка! Да , ама НЕ! Блинкен , ти наистина си Блинкен , блял си баирите , и въобще не си погледнал историята! Когато франсетата ( фратцузите) , макаронаджийте ( италианците) и саксоните ( англичаните ) , са тръгнали да колонизират са колонизирали и добре , че беше Русия и много държави от Африка изградиха изолация от САЩ и краварите! Блинкен, тъпото същество, да го еба нациста да го еба , тръгнал като Хитлер или Мусолини, да разваля мир , и да скарва африканските държави с Русия , и африканските държави да се бият с Русия! А , вие американците , пак ПАЛИТЕ войните, и ще гледате отстрани , нали? Да , ама , НЕ! Беше КАКВОТО беше , чийзбургери , мийзбургери, вкичко , заминава на кино! Разбрахте ли , бе , западни кравари? Да живее, България!

Просто си продължават обиколките с цел разделяне на света. Дали пък светът щеше да е по-добро място без САЩ и Русия?

Имаш една грешка: Светът ще е по-добро място за живеене , без САЩ!

Подаде ли за зелена карта за Русия?

Още от втората световна война въпреки че германците са срещу САЩ и са губещи никъде другаде няма такъв прогрес с цел след разруха падането на берлинската стена те да са основният двигател на ЕС защо ли верно е американците всяват унищожение навсякъде освен Германия от губеща държава възстановяват до неузнаваемост с цел ЕС марионетки и къде са те сега същото става с Япония да имат фронтова линия срещу Русия и Китай въпреки че са воювали срещу тях и им пускат атомната няма значение а както контрата на Северна Корея тоест Южна. Накратко американците развиват до неузнаваемост разбитите си врагове за да могат да контролират света ето защо ЕС са васали на САЩ това е направено доста от отдавна затова ЕС са послушковци

Да изпиеш толкова глупости на веднъж?

Пък да беше и направил това първото на отделни изречения, можеше и да ти се подразбере нещо, а така една боза от думи. А и логиката ти е една, не е за вярване какви съждения и връзки правиш

Американски фамилии финансират Хитлер до средата на войната. После финансират Русия. А ако не бяха Япония и Корея кой щеше да им изкупува дълга?

Ако има кой да отстреля наглосаксонските и еврейските милиардери, светът ще си отдъхне.

В пазарната икономика парите движат света ! Как ще се намери някой без пари да стреля по милиардери, които ги пазят копои, на които се плащат много пари ? Това е абсурдно !

Няма отърване от тия досадни демократизатори...

Yankee, Go home!

,,Демократичния” Европейски Съюз излезнаха най големите глупаци в света.С тяхните отдавна изтъркани фрази за евро ценности,демокрация ….Лъжи лъжи

Кво да ти кажа! Еврогейският съюз , по-зле от Афганистан!

Залагам каса бира, че тоя ще се върне от Африка бит и опозорен ! Не е ли чувал за търговията с роби от Африка за Щатите и не знае ли какви са тия граждани на Щатите, които се определят като афроамериканци ?

Тия като пръдня се точат след руската дипломация...

Китай и Русия със сигурност правят нещо полезно за Африка, докато ФАЩ само я ограбва и разпалва там въоръжени конфликти.

Да не станем в близко бъдеще свидетели и на масови протести и държавни преврати в някои държави от Африка. Не подценявайте янките, както и техните съюзни, бившите колониални империи Англия и Франция! Усещайки как губят контрол и че цяла Африка не ги взема на сериозно, както и цяла Южна Америка, ще направят всичко възможно да всеят хаос, въпреки че горките хора в държавите от цяла Африка са изстрадали толкова много, че надали ще им е за първи път.

Тия фашисти , англичаните , франсетата, италианците , скъпо ще си платят , Путин им еба мамата на тия фашисти!

Американските дебили се държат като ревниви параноици. Толкова са смешни и жалки тия малоумници, които довчера им извиваха ръцете и ги ограбваха, а днес ще ги ухажват, да не идат към Русия. Жалки боклуци !

Само така. Точно като Пелоси, ще се появиш и ще си отидеш. Африка ще направи това, което най-големият и инвеститор ще каже. А той не е англо-саксонският колониализъм вече. Този инвеститор е Китай. И шанса да влияете политически и икономически е близък до нулата. Но трябва да се отчита дейност:)

Уф, аман от тия психопати... Сега ще лъжат африканските държави, които до вчера ограбваха и бомбиха колко изведнъж им станаха важни... До вчера им се дървиха, днес следват руската дипломация и са омекнали... Разбира се, щото им трябват. Иначе още утре ще ги демократизират, за да ги ограбят, ако има какво...

Да се съберем всички фашо-толерасти и да направим няколко свирчока на президента на ЮАР.

Предлагам сбирката да е пред 5-то районно !

След като арабите показаха среден пръст на бай даньо, време е Африка да се еманципира и отърве от американското колониално робство! Африканци, покажете среден пръст на тоя психар!

Африканците са малко примитивни хора, та не разбират от среден пръст ! Направо свалят гащите !

Тия подпалиха Европа, сега е ред на Африка !? И второ, този тюфлек не знае ли, че много Африкански държави вече са членки на БРИКС, едни от основателките на която са Русия и Южна Африка ?

deeeba amerikanska!

В Африка всичко е за продан. Ще им даде няколко милиарда и ще играят по свирката на сащ

Да видим дали и сега ще краварите ще играят кромид цирка с лактите и маските, дето целият нормален свят им се смее. А скоро ще се разбере и до каква степен са развързали кесията.. но остава въпроса дали африканците ще се навият на виртуалните долари или ще предпочетат рубли и юани зад които стоят реални стоки!

Разбира се, че играят важна гополитическа роля. Десетилетия наред американците подклаждат там граждански войни, продават им оръжие, лицемерно си мълчат, че няма проблем. Като снабдяването с оръжие и пари за конфликта в Йемен например. В същото време става нещо някъде и се започва с медиините истерии. Онези са злите, да ги подпомогнем "добрите". Лицемерни копе?енца

Американските Окупатори вече никои освен Еврогейския Съюз не ги ЩЕ !!!

А те него най вече желаят да съсипят!

Политиците по света започнаха да подивяват! Вместо да слушат,какво искат народите,а то е,че всички искаме да живеем в мир и разбирателство,то те точно това разрушават,настроийсват народите един срещу друг и докарват войни и смърт... Явно без политици на тоя свят ще се живее по добре... И това ще стане,и то в близко бъдеще,политиците няма да ги има,а ще има едно световно управление,което ще бъде унищожено от Христос...

Политиците са излишна каста, но действат така, за да си защитават парите които правят на гърба на хората.

Ако живеем в мир и разбирателство, може и да ни дойде мисълта, че заедно сме по-силни. Че няма смисъл да се страхуваме едни от други. А разберем ли и последното, те вече няма да имат власт над нас. Управляват със страх. И това вече се видя от всеки. Плашат запада, че Русия иска да ги завладее. Вдигат цени на горива, пращат пари и военни помощи на Украйна и никой не говори за проблемите в собствените им страни и икономики. Уплашиха хората с ковид и ги накараха да си нахакат инжекциите, все едно утре ще умрат всички. Видя се, че и това е пълна лъжа. Та това е начина на управление на днешните правителства. Преди това може и да е имало борба на идеи, платформи, програми, но вече не. Нищо от това не се изпълнява и хората загубиха интерес. Видя се, че страхът върши по-добра работа. Американците дори се съгласиха да потъпчат правата им дадени им по конституция с Патриотичния акт заради ударът срещу Световния търговски център. От страх, че терористите ще ги завладеят или избият. Но все повече от тях са убедени, че това е вътрешна работа. След тях и Великобритания опита същото с атентата в метрото, но не им се получи. Страх и гнет. Това можем да очакваме от правителствата и днешните политици. Всички трябва да паднат под ножа.

навсякъде виждат руско влияние а не виждат,че с тъпите си действия сами отвратиха света от себе си! тъпите янки ,като са се насрали до ушите мирише и никой неиска да е около тях ..

Русия няма приятели по земното кълбо.

Старо ти е инфото. Това беше преди Путин да девалвира долара

Да, затова с Ердоган редовно си ходят на гости. Както и с Си Дзинпин. Затова Сирия помоли Русия за помощ. Само на приятел можеш да се довериш да дойде с войските си и да те отърве от лудите резачи на глави. Що не поканиха САЩ? Сигурно защото знаят, че те отприщиха всичко това.

Руски генерали са сменени заради неуспехи в Украйна.Руската армия среща тактически и оперативни трудности.Украйна засега е победител.

Отварям картата на любимият институт по войната.. на картата едно 25 % от украйна е в червено.. Какво точно печели?

Изрита руснаците от родината си.

Не те бива в пропагандана! Очаквай палячото да те мобилизира на фронта в близките дни

прочети заглавието на статията мушмуло презряла.