17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още няколко години и ще слезнат турците под нашето ниво... Дано инвесторите минат и към нас щото е ясно, че при султана няма да стоят.

Наглостта на Турция е грижливо отгледано поведение в годините точно благодарение на Запада! Сега ще бъдем свидетели за съжаление на поредното многословно но абсолютно беззъбо поведение на ЕС.

ще му нашокат кратуната на султана накрая - и новите С-400 няма да го спасят

Ако някой си мисли, че Ердоган ще се уплаши, греши. Искам да видя как би реагирал ако има военни кораби там.

BRAVO ERDOGANE CAMO TAKA.

ЕС ще продължи да си плаши гаргите, както до сега.... Всичко е само театър.. Турция ще продължи да си прави каквото си иска, защото хора, които да приложат санкции в ЕС - НЯМА !!!!!

Ето това е да си малък и слаб. Джафкаш си и се молиш някой да ти помогне. На големия не му дреме, защото знае че ги е страх а и няма кой да тръгне. Искренно се надявам да не се окаже някой ден и БГ в такава ситуация, освен ако нямаме 4-5 ф-ки...да ни пазят.

Ще бомбардират Турция ли, какво направиха когато турците блокираха натовската военна база, изключиха ѝ тока, нищо. А Гърция непрекъснато се хвали, че имала силна армия, толкова силна, че Турция не се плаши. Турция се плаши само от Русия, от никой друг.

Странно! Този път тролетариатът не забелязва правотата на Ердоган, който отново показва как се бранят национални интереси. Изглежда трябва да дойде да им бучне сонда в двора, чак тогава ще ахнат от възхищение.

Гръмнаха им самолета турците на руснаците без никакъв страх.

Е ха де ... ама ги няма тия военни кораби ...

А руснаците им наложиха санкции и им ликвидираха зеленчукопроизводството, сам Ердоган ходи да се моли и извинява на "приятеля си Владимир".

Какви санкции могат да се наложат и колк още струват на Турция? Голямо разсъждаване! И доколк оефективни ще бъдат тези снкции? Пак голямо разсъждаване! Каквио са тези, ако не спрете да сондирате, ние пък няма да ви купуваме ... боба. Дрън-Дрън Ами ако например кораба, който прависондажите вземе че потъне? Ще е по-малко загуба за турция отколкот други измислени санкции и същевременно сондажите ще спрат моментално. Ако има втори кораб - може да има и реципрочна втора санкция. Пак така ефективна.

Марш в анадола да лижеш задници кьопек

Целта на санкциите е далеч по-голяма от един кораб. Светът трябва ясно да каже на електората, който одобрява политиката на Ердоган, че такива управляващи личности не са приемливи. И да си го избират пак, ако все още имат желание и 35% инфлация и 2-% икономически спад им се виждат малко.

Когато зад гърба ти е другарят Путин, можеш спокойно да плюеш на "солидарния Запад" ! Кикикики

Още едно соказателство защо е необходимо час по скоро да купим Ф 16, защото комшиите изобщо не са за вярване, няма значение,че сме същзници

Тя и турската икономика с плюнки е градена... като руската!