Коментари - Анкара ще продължи сондажите за газ край Кипър независимо от предупрежденията на Атина и ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно соказателство защо е необходимо час по скоро да купим Ф 16, защото комшиите изобщо не са за вярване, няма значение,че сме същзници

Когато зад гърба ти е другарят Путин, можеш спокойно да плюеш на "солидарния Запад" ! Кикикики

Тя и турската икономика с плюнки е градена... като руската!

Какви санкции могат да се наложат и колк още струват на Турция? Голямо разсъждаване! И доколк оефективни ще бъдат тези снкции? Пак голямо разсъждаване! Каквио са тези, ако не спрете да сондирате, ние пък няма да ви купуваме ... боба. Дрън-Дрън Ами ако например кораба, който прависондажите вземе че потъне? Ще е по-малко загуба за турция отколкот други измислени санкции и същевременно сондажите ще спрат моментално. Ако има втори кораб - може да има и реципрочна втора санкция. Пак така ефективна.

Целта на санкциите е далеч по-голяма от един кораб. Светът трябва ясно да каже на електората, който одобрява политиката на Ердоган, че такива управляващи личности не са приемливи. И да си го избират пак, ако все още имат желание и 35% инфлация и 2-% икономически спад им се виждат малко.

Странно! Този път тролетариатът не забелязва правотата на Ердоган, който отново показва как се бранят национални интереси. Изглежда трябва да дойде да им бучне сонда в двора, чак тогава ще ахнат от възхищение.

Ето това е да си малък и слаб. Джафкаш си и се молиш някой да ти помогне. На големия не му дреме, защото знае че ги е страх а и няма кой да тръгне. Искренно се надявам да не се окаже някой ден и БГ в такава ситуация, освен ако нямаме 4-5 ф-ки...да ни пазят.

ЕС ще продължи да си плаши гаргите, както до сега.... Всичко е само театър.. Турция ще продължи да си прави каквото си иска, защото хора, които да приложат санкции в ЕС - НЯМА !!!!!

BRAVO ERDOGANE CAMO TAKA.

Марш в анадола да лижеш задници кьопек

Ако някой си мисли, че Ердоган ще се уплаши, греши. Искам да видя как би реагирал ако има военни кораби там.

Е ха де ... ама ги няма тия военни кораби ...

ще му нашокат кратуната на султана накрая - и новите С-400 няма да го спасят

Ще бомбардират Турция ли, какво направиха когато турците блокираха натовската военна база, изключиха ѝ тока, нищо. А Гърция непрекъснато се хвали, че имала силна армия, толкова силна, че Турция не се плаши. Турция се плаши само от Русия, от никой друг.

Гръмнаха им самолета турците на руснаците без никакъв страх.

А руснаците им наложиха санкции и им ликвидираха зеленчукопроизводството, сам Ердоган ходи да се моли и извинява на "приятеля си Владимир".

Наглостта на Турция е грижливо отгледано поведение в годините точно благодарение на Запада! Сега ще бъдем свидетели за съжаление на поредното многословно но абсолютно беззъбо поведение на ЕС.

Още няколко години и ще слезнат турците под нашето ниво... Дано инвесторите минат и към нас щото е ясно, че при султана няма да стоят.