17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това са пълни глупости presenter фесове най-нагло превозват всичките оръжия и контрабанда със своите военни транспорти придружавани от техните фрегати вече за кърчев име да използват търговски кораби които всеки може да спре когато си поиска като същевременно никой не може да им каже и копче когато си пренасят оръжия за либийските джихадисти директно със своите десантни кораби и военни транспорти

ЕЖЯТ СЕ НЕ ЕЖЯТ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, СЛЕД КАТО АНКАРА Е РАЗВЪЛНУВАНА ЗА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, ЗАЩО НАХЛУХА В СИРИЯ, ИРАК, ЛИБИЯ, ЗАЩО СИСТЕМНО НАРУШАВАТ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО И МОРСКИТЕ ГРАНИЦИ НА ГЪРЦИЯ, ЗАЩО АНКАРА И РИЯД УБИХА КАШОГИ, ЗАРАДИ ТЯСНОТО ИМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ СЪС ислямски халифат ли??? ЗАЩО АНКАРАНИЗПРАТИ ХИЛЯДИ ТЕРОРИСТИ В АЗЪРБЕЙДЖАН,ЗАЩО АНКАРА НЕ РАЗКАЖЕ ЗА ИНЦИДЕНТА СЪС КОРАБА ХЕРА И СЪДБАТА НА ЕКИПАЖЪТ МУ????

Нахлуха в Сирия, Ирак, либия, казваш. Кой нахлул, коя държава? Че се сещам за една неканена там...и намираща се зад цял океан

Не реви като ощипана мома след като се месиш там където не ти е работата, а именно в Армения, Либия, Сирия и Кипър. Нормално е ЕС да се грижи за сигурността си в Кипър, а и в околните райони, къде се месят анадолците. Ако не беше правил мизерии нямаше да имаш никакви проблеми.

От тук нататък, на Ердоган ще му го слагат на ставане и на лягане без плюнка..

Интересно, обикновено дойчовците си изпипват нещата значително по-добре и не я карат ургулешката. КОЙ ли "съюзник" ги използва да му вършат мръсната работа?

Околните ударени от катастрофална демографска криза престаряващи намаляващи и изчезващи народчета в паника следят действията на високата порта, която умело си прокарва и защитава интересите в региона и с ужас констатират че с никакви плахи еврогейски маневри не могат да им повлияят.

Голяма радост ,тука ве,а бе тъпи ако имаше нещо ценно ,мислите ли ,че ердо нямаше да сложи и една фрегата да го придружи този търговски кораб,много бързо забравихте за френския кораб който се опита да провери един турски преди няколко месеца пак около либия и беше нещо взет под прицел ,от турски военен кораб ,че ореваха орталъка тогава,в либия има признато от оон правителство ,и турците работят с тях ,кои са срещу това правителство ами французите ,те подкрепят бунтовниците и те видиш ли щели да съблюдават оръжейното ембарго по море, а оръжието което същата тази франция и нейни съюзници арабели вкарват през египет се правят че не виждат,и какво мислите ,че го правят от обич към либийците ли -не искат да им откраднат петрола ,пак чрез поставени техни диктаторчета -да не забравим и колко милиарди на кадафи изчезнаха от френски банки

Умнико, не една ами десет фрегати немогат да опазят кораб, ако превозва товар на клойто е "вдигнат мерника".

Както е тръгнало ще ги лежат бързо бързо

Ердоганеца взе да понаучава това-онова от Путин...

­Т­ъ­­­р­с­я се­к­с б­ез з­а­­­д­ъл­ж­ен­ие. Г­о­­­т­ов з­­а ­в­­се­к­и е­к­с­пе­р­и­­­м­ент. - ­W­­­W­­­W­­­.­­­B­G­­­­1­­­7­.­­C­­­L­­U­­B

Ердог вчера не каза ли че иска да е приятел с Европа и мястото им е в ЕС? Много обидчив този. Как могат да открият контрабанда проверяващите, ако нямат право да проверяват?

Щом кат едни цигани от 3-тият свят се ежат на ЕС, значи Европа е прекалила с толерастията и либерастията. Не може мангалите от Анадола които са на светлини години зад държавите от ЕС, да се държат така. Криворазбраните толеристки и "ценности" на ЕС е правят смешна и само дават смелост на диваци и варвари да дрънкат с копия..често дадени им от самите държави в ЕС!!!

Ей Най-после да разберем , че германците са живи и са се размърдали за пръв път след ВСВ ! Дано им дойде ищах и по-често се вижда , че ги има не само в говорилнята с декларацииете и “загриженостите” ,“дебелите подчертавания “ и куп още ала -бала !!!

Питам сега, ...какво е това НАТО (!)?

Имай търпение, вата - ще ти се обясни нагледно :) Също и на кремълската бункерна шушумига.

ТИ СИ БИЛ ГУЛЕМ КЛАВИАТУРЕН ГЕРОЙ . А ЗАГРЯВАШ ЛИ ЧЕ АКО СТАНЕ НЕЩО .... РУСКИТЕ КРИЛАТИ РАКЕТИ СА ТУК ЗА 3 МИН . ИЛИ ТИ ЩЕ СЕ СКРИЕШ В КОЧИНАТА НА ДЯДА СИ С ОСРАН ЗАДНИК.

3 минути :))) Крилатите ракети пътуват с горе-долу същата скорост като пътническите самолети - факт очевидно неизвестен на кухата ти ватна кратуна ..

А да си чувал, че вече има свръхзвукови крилати ракети?

Свръхзвуковите руски крилати ракети са само противокорабни: летят на много по-кратка дистанция (200-300км) и са 'свръхзвукови' само по част от траекторията си. Май ти не си много много чувал..

Когато един серсемин нахвърля оборски тор в кладенеца, посли 40 умни хора не могат да го почистят. Та така и този грузински помак. Щетите, които нанася на Турция, няма лесно да бъдат поправени.

где така ? на джамия Мустафа

Който се чеши го чешат

Искаш да кажеш че Меркел пенсионирайки се ще й вържат тенекията от зад.

че заради Босфора и по гръб да лежат колониалните евроатлантици ще ги хранят и поят. Освен това са 2 армия след Щатите

Босфора не е турски... Той е международен път, без право Турция да го затвори. Но, Турция има и голям флот, има 15 плаващи Ел.централи по Африка...

е международен път, но е в Турция. Това пише колегата и превилно го казва. Най-стратегическото място е Турция, а не България

Споразумението за Босфора и Дарданелите изтича 2025 по Анкарският договор

ми а дано скоро пробват да го затворят тоя проход. време е района да се обезпаразити, хлебарките са опасна напаст

Коментарите са предимно ксенофобски, а не мнение за случилото се...

Е, и? Прескачаш ги. Аман от “мъдреци”...

Декември може да има санкции срещу Турция, а Новия Тръмп, може да не желае баклава в кутия...

след като Европа е потурчена и най-много Германия. Дадоха си задника под наем и вече имат 4 поколени турци. Ние сме същите... Щатите натиснаха СДС и то регистрира борцте за свобода от ДПС, които коват български закони. Водят ги 600 ж.души но са над 800 000 .

Mnogo prikazki na pazara...

Само искат , грабят и изнудват . рязани паразити ....

Анкара подпомага с бои про турското "правителство" в либия. С бои си е друго да се задържи властта, не е като без бои. Ердоган, разбира се, пищи като онодена ханъма. Тея, дето са го инспектирали няма да кажат какво точно са намерени, защото не искат скандал, а мустака знае, че трябва да вдига аларма. Сега, те боите може и да са били селитра, например, а от нея са правят разни гърмящи смески, ама това са подробности. Принципно може и да се боядисва с някои вещества. И ние внасяхме като изоглавени пилешки кожички като пълнеж за колбаси от Турция, пък те си бяха бутчета от всякъде. Все е пилешко, само дето едното не се обмитява.

Ердоган прави коалиция с ислямистите в Либия срещу Гърция, Египет и Кипър заради газта в Изт.Средиземно море. Ердоган прави коалиция с ислямистите в Сирия и с азерите срещу Армения и нефта в Каспийския регион. Скоро Ердоган ще влезе в съюз с Киев срещу Крим и Русия.

Да го дуат резаците!