Ангелкова: Винаги вътрешният туризъм е бил номер едно в стратегията ни

Предимство за България е фактът, че имаме нисък ръст на заразените с Covid-19 в страната, заяви тя

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Винаги вътрешният туризъм е бил номер едно в стратегията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не думай.

Не думай.

Ей ся -- тичам на морьету! Щото то си е здраве, нъл Ангелкова?! Варненският залив и голяма част от морето край Варна почерняват с всеки изминал ден. От дни социалната мрежа се наводни със снимки и видеа на варненци, които виждат с просто око как огромна част от водите на Черно море е с черен цвят дори от терасите си. Смята се, че замърсяването идва от Варненското езеро, което се влива в него. Причината, че от месеци всички отпадни води от фекалната канализация на варненския кв. "Аспарухово" се изливат във Варненското езеро. Видео от днес показва, че тонове измряла риба е изплувала на брега на езерото. Смята се, че тъмното оцветяване е от едноклетъчни организми, чието бурно развитие е индикатор за органично замърсяване на водите. Тоест, причина за това са фекалиите. Плуването сред л.айна - полезно за вашето здраве! Тичайте българи! Изберете Родното!

Как са маргините, путко вмирисана? Колко плажа им подари?

ой котьооо(коньоооо)

Радваме се, че ние сме приоритетни за туризма и го оценяваме! Всички го разбрахме по цените, който за българи са 3 пъти по-високи от колкото за германци и англичани. Така де там пакетите със самолета са по 300 евро 10 дни.

За 5 дена са за 4 звездни хотели и храната включена.

Ангелкова явно злоупотребява с тежки наркотици. Няма друго обяснение за тоталната й неадекватност.

Ходих на сайта на TUI - 7 дена, 378 евро със самолета, 1-8 август, само закуска

Глупости .

Тоя дръглив кон и полина карастоянова с тлъстия диференциал ще има да чакат туристи и те ще дойдат ама друг път

Дори и сега не успя да направиш евтина сянка като в Гърция.А какви мерки взехте за ,,лайненото ,,море.А отношението на хотелиерите мутри към българите.НИЩО НВ НАПРАВИ ДОБРО ЗА НАШИЯТ ТУРИСТ,А СЕГА НИ ,,КАНИШ,,И ЗАЛЪГВАШ ПРОСТОЛЮДИЕТО С ВАЛЧЕРИ.А ЗА БЕТОНА ПО МОРЕТО,ДАЖЕ УДЪЛЖИХТЕ СРОКА ОЩЕ ДА БЕТОНИРАТ.СЛАБ ,ИЛИ НИКАКЪВ МИНИСТЪР НЕ СИ,ПТИТИВНА СИ НИ ОТДАВНА,БЛА,БЛА

Спомням си как в един БГ хотел ми обясниха че работят само с чехи. Отивам си в Гърция където не си са ме дискриминирали. Тук да си чакат чехите, англичаните и немците.

Твоите лайна ли плуват във водите на Черно море във варна

Мисълта за Гърция ме държи през този карантин. А наште първо да разчистят бетона, да направят пречиствателни станции и да си променят отношението към бг туристите и чак тогава да разчитат на нас.

Не говори глупости, а заминавай да ринеш лайната във Варна!

фотографи-професионалисти! Я да разширите снимката, хич тъй бива ли? Заразени-незаразени, всички сме с доста висок ръст. Г-жата сигурно е искала да каже "с ниска заболеваемост", но се е вълнувала пред майкрофона, все пак това е министерство в столицата.

Сутрин си паля мерджана и за 3 часа съм в Бургас. Хладилната чанта с биричка и на безплатния шезлонг. Вечерта си спя в къщи. Сутринта пак. При тоя евтин бензин. А мутрите да си чакат англичаните.

И пак дрън-дрън

Махнете ли карантина септември отново ще сме дереджето то март месец ! 100% сигурно !

Грозотия ...

Ако нямаше цигани в България, заразените щяха да са трима.

ние сме дестинация на бедни туристи от Европа, което представлява над 40% от населението на Европа, казано иначе винаги ще има туристи на нашето черноморие, просто тези хора няма как да забогатеят и да отидат другаде на почивка, а колкото до Гърция, там вече вдигнаха цените, освен ако не искате да спите на палатка или в колата, може да си носите и манджа и пиене от вкъщи, но това е вече друга работа.

Май това е целта, така мислим вече

Лъжеш курво грозна!!! Изрод!

много странно гледат и тя и Захариева

травестит?

тая ако не е с КУР главата си режа

Много поздрави то маргините! Путко вмирисана.

Вия махнете карантината и пуснете чартърите,пък ще видите"приоритети"

Всичко е предвидимо: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/bedstvie-vav-varnenskiya-zaliv-moreto-cherno-ribata-martva-video

Да го д..... целия фалшив туризъм, толкова нагли говеда мутро бизнесмени никъде няма. Лапайте сега мухите ...

Спокойно , не ме мисли

Кажи чеСно!

Те телетата без мозък така гледат

Бойкот на тези, които бетонираха морето ни. Миналата година, българите не бяхме толкова важни.... Лицемерни цървули

И какво , да седим все на карантина ли бе глупако ? Я иди си направи ноев ковчег, че на зима ще видиш какъв х..й са ни приготвили. То бива да си прост ама чак пък толкова е прекалено.

Интересно как разбра , че в Гърция са вдигнали цените , като 14 дневната карантина пада от първи юни.Вземи прочети вчерашния брой на вестник България днес със снимките от космоса на лайняното българско черноморие.Сигурно по нищо не се различава от гръцкото.Мутрите да се плакнат с лайняната вода и се нядяват да им плащаме по пет лева за кафе и толкова за кола.Баламите ги уби вируса.

Да правят като вятъра...

""И в немската, и в английската преса, и навсякъде в Европа това се дава като предимство при избора на България като туристическа дестинация", обясни Ангелкова." Иначе казано - балконинг, алкохолен и секс туризъм, особено англосаксите

Красива жена пък и умна, еродит направо!

Последния ми опит за почивка в България беше преди 6-7 години. Опитах да запазя хотел и се оказа, че не може да се запази от България. Само през Англия. От тогава си харча парите в Гърция и Турция. Въпрос на избор. На хотелиерите и мой.

Ама пръскаш Фекалии из Варненско

Тази как посмя да се подиграва така на българските семейства? След като видяха краха на новия сезон, се сетиха за нас. Само че, тя си прави сметката без кръчмаря. Вие там, самозабравили се, край морето, това лято ще бъдете обрулени до голите клони- Така да знаете. И ДА ПОМНИТЕ, ЧЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НАЗАД И НИЕ СМЕ ИМАЛИ НУЖДА ОТ ПОЧИВКА НА КРАСИВОТО БЪЛГАРСКО ЧЕРНО МОРЕ.

Как така не може да се запази пт България? Що са машоумщина е това

Карантини и забрани ще има още доста дълго време, и нa фона на това да се говори за туристически сезон е неуместно. Искрено съчувствам на хората от туристическия бранш, но в близко бъдеще би било добре за тях да се преориентират в друга насока. Туризма във всичките му форми ще запада прогресивно, не само у нас, а и в световен мащаб.

"Предимство за България е фактът, че имаме нисък ръст на заразените с Covid-19 в страната". Е кое му предимството бе госпожа? Защото медицинските лица твърдят други неща? А под вътрешен туризъм какво да се разбира - българското черноморие за вътрешни хора?

Тая пак дрънка глупости! За толко години министерстване не каза една свесна приказка, не направи нищо реално, ама си получава заплатка и само простотии дрънка!

Този травестит пак казал нещо но никой не разбра какво !

Туризмът ще запада само за тия, които нямат пари.