Ангелкова: Винаги вътрешният туризъм е бил номер едно в стратегията ни

Предимство за България е фактът, че имаме нисък ръст на заразените с Covid-19 в страната, заяви тя

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Винаги вътрешният туризъм е бил номер едно в стратегията ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно на управляващите от всички цветове им харесва тази бетонна джунгла по морето. Важни са приходите, а не кой ще ползва услугата. Морето и планината станаха пристан на дебеловрати криминални типове и облечени във власт бели якички. На никой не му стиска да се опълчи срещу жадуващите за лесни пари. На никой не му минава през ума, че плажовете могат да се стопанисват от общините, а не от мутри. Само че в общините трябва да се назначат работещи, а не калинки на заплата. И без концесионери сме ходили на море и беше по-весело и спокойно. Не навсякъде държавната ивица е на концесия и хората се натискат да почиват там. Но кой ще се съгласи да се лиши от лесни пари......

аха..70лв шезлонги миналата година

ГЕРБ имали стратегия ! Това вече е нещо ново :D

конска глава

много лъжеш моме

от снимката, що за парцал-вещица е ?

Българския туризъм голям колкото на тая констата мутра.

смях в залата

Яз съм по-красива!

Как да не вервам

Този травестит пак казал нещо но никой не разбра какво !

Тая пак дрънка глупости! За толко години министерстване не каза една свесна приказка, не направи нищо реално, ама си получава заплатка и само простотии дрънка!

"Предимство за България е фактът, че имаме нисък ръст на заразените с Covid-19 в страната". Е кое му предимството бе госпожа? Защото медицинските лица твърдят други неща? А под вътрешен туризъм какво да се разбира - българското черноморие за вътрешни хора?

Карантини и забрани ще има още доста дълго време, и нa фона на това да се говори за туристически сезон е неуместно. Искрено съчувствам на хората от туристическия бранш, но в близко бъдеще би било добре за тях да се преориентират в друга насока. Туризма във всичките му форми ще запада прогресивно, не само у нас, а и в световен мащаб.

Туризмът ще запада само за тия, които нямат пари.

Тази как посмя да се подиграва така на българските семейства? След като видяха краха на новия сезон, се сетиха за нас. Само че, тя си прави сметката без кръчмаря. Вие там, самозабравили се, край морето, това лято ще бъдете обрулени до голите клони- Така да знаете. И ДА ПОМНИТЕ, ЧЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НАЗАД И НИЕ СМЕ ИМАЛИ НУЖДА ОТ ПОЧИВКА НА КРАСИВОТО БЪЛГАРСКО ЧЕРНО МОРЕ.

Ама пръскаш Фекалии из Варненско

Последния ми опит за почивка в България беше преди 6-7 години. Опитах да запазя хотел и се оказа, че не може да се запази от България. Само през Англия. От тогава си харча парите в Гърция и Турция. Въпрос на избор. На хотелиерите и мой.

Как така не може да се запази пт България? Що са машоумщина е това

Красива жена пък и умна, еродит направо!

Уродит

""И в немската, и в английската преса, и навсякъде в Европа това се дава като предимство при избора на България като туристическа дестинация", обясни Ангелкова." Иначе казано - балконинг, алкохолен и секс туризъм, особено англосаксите

Да правят като вятъра...

Бойкот на тези, които бетонираха морето ни. Миналата година, българите не бяхме толкова важни.... Лицемерни цървули

Кажи чеСно!

Да го д..... целия фалшив туризъм, толкова нагли говеда мутро бизнесмени никъде няма. Лапайте сега мухите ...

Всичко е предвидимо: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/bedstvie-vav-varnenskiya-zaliv-moreto-cherno-ribata-martva-video

Вия махнете карантината и пуснете чартърите,пък ще видите"приоритети"

Да се въведе карантина до и от черноморието.

Много поздрави то маргините! Путко вмирисана.

тая ако не е с КУР главата си режа

травестит?

Лъжеш курво грозна!!! Изрод!

ние сме дестинация на бедни туристи от Европа, което представлява над 40% от населението на Европа, казано иначе винаги ще има туристи на нашето черноморие, просто тези хора няма как да забогатеят и да отидат другаде на почивка, а колкото до Гърция, там вече вдигнаха цените, освен ако не искате да спите на палатка или в колата, може да си носите и манджа и пиене от вкъщи, но това е вече друга работа.

Спокойно , не ме мисли

Интересно как разбра , че в Гърция са вдигнали цените , като 14 дневната карантина пада от първи юни.Вземи прочети вчерашния брой на вестник България днес със снимките от космоса на лайняното българско черноморие.Сигурно по нищо не се различава от гръцкото.Мутрите да се плакнат с лайняната вода и се нядяват да им плащаме по пет лева за кафе и толкова за кола.Баламите ги уби вируса.

Ако нямаше цигани в България, заразените щяха да са трима.

Грозотия ...

Махнете ли карантина септември отново ще сме дереджето то март месец ! 100% сигурно !

Май това е целта, така мислим вече

И какво , да седим все на карантина ли бе глупако ? Я иди си направи ноев ковчег, че на зима ще видиш какъв х..й са ни приготвили. То бива да си прост ама чак пък толкова е прекалено.

И пак дрън-дрън

Сутрин си паля мерджана и за 3 часа съм в Бургас. Хладилната чанта с биричка и на безплатния шезлонг. Вечерта си спя в къщи. Сутринта пак. При тоя евтин бензин. А мутрите да си чакат англичаните.

фотографи-професионалисти! Я да разширите снимката, хич тъй бива ли? Заразени-незаразени, всички сме с доста висок ръст. Г-жата сигурно е искала да каже "с ниска заболеваемост", но се е вълнувала пред майкрофона, все пак това е министерство в столицата.

Не говори глупости, а заминавай да ринеш лайната във Варна!

Мисълта за Гърция ме държи през този карантин. А наште първо да разчистят бетона, да направят пречиствателни станции и да си променят отношението към бг туристите и чак тогава да разчитат на нас.

Твоите лайна ли плуват във водите на Черно море във варна

Спомням си как в един БГ хотел ми обясниха че работят само с чехи. Отивам си в Гърция където не си са ме дискриминирали. Тук да си чакат чехите, англичаните и немците.

Тоя дръглив кон и полина карастоянова с тлъстия диференциал ще има да чакат туристи и те ще дойдат ама друг път

Глупости .

Дори и сега не успя да направиш евтина сянка като в Гърция.А какви мерки взехте за ,,лайненото ,,море.А отношението на хотелиерите мутри към българите.НИЩО НВ НАПРАВИ ДОБРО ЗА НАШИЯТ ТУРИСТ,А СЕГА НИ ,,КАНИШ,,И ЗАЛЪГВАШ ПРОСТОЛЮДИЕТО С ВАЛЧЕРИ.А ЗА БЕТОНА ПО МОРЕТО,ДАЖЕ УДЪЛЖИХТЕ СРОКА ОЩЕ ДА БЕТОНИРАТ.СЛАБ ,ИЛИ НИКАКЪВ МИНИСТЪР НЕ СИ,ПТИТИВНА СИ НИ ОТДАВНА,БЛА,БЛА

Ангелкова явно злоупотребява с тежки наркотици. Няма друго обяснение за тоталната й неадекватност.

много странно гледат и тя и Захариева

Те телетата без мозък така гледат

Радваме се, че ние сме приоритетни за туризма и го оценяваме! Всички го разбрахме по цените, който за българи са 3 пъти по-високи от колкото за германци и англичани. Така де там пакетите със самолета са по 300 евро 10 дни.

За 5 дена са за 4 звездни хотели и храната включена.

Ходих на сайта на TUI - 7 дена, 378 евро със самолета, 1-8 август, само закуска

ой котьооо(коньоооо)

Как са маргините, путко вмирисана? Колко плажа им подари?

Ей ся -- тичам на морьету! Щото то си е здраве, нъл Ангелкова?! Варненският залив и голяма част от морето край Варна почерняват с всеки изминал ден. От дни социалната мрежа се наводни със снимки и видеа на варненци, които виждат с просто око как огромна част от водите на Черно море е с черен цвят дори от терасите си. Смята се, че замърсяването идва от Варненското езеро, което се влива в него. Причината, че от месеци всички отпадни води от фекалната канализация на варненския кв. "Аспарухово" се изливат във Варненското езеро. Видео от днес показва, че тонове измряла риба е изплувала на брега на езерото. Смята се, че тъмното оцветяване е от едноклетъчни организми, чието бурно развитие е индикатор за органично замърсяване на водите. Тоест, причина за това са фекалиите. Плуването сред л.айна - полезно за вашето здраве! Тичайте българи! Изберете Родното!

Не думай.

Не думай.