Ангел Семерджиев стана ”клиент” на прокуратурата

Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство срещу бившия председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Семерджиев стана ”клиент” на прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като е станал КЛИЕНТ? Тя и Масларова беше КЛИЕНТ.....

Ами, маслена и хлъзгава е, изплъзна се! А този е ангел! Серсемджиев!

Както се казва: "Смях в залата." Това е един от бушоните които са по веригата на управляващите. Когато БУДА зае поста премиер, каза, че ДАНС и МВР ще следят всички, дори и министри и няма да допусне корупция сред тях. Този човек беше назначен от БУДА на сладкия и високоплатен пост и по тази логика би трябвало да е стигнала информация до ББ, че прави нередни неща много по-рано от сега. По отношение на имотеца който Семерджиев е придобил може да се окаже, че е добавил недостигащи му 100000 лв. от тъщата или тъста. Не вярвам да не знае, че когато не ти стига огромна сума пари можеш да поискаш помощ от пенсионираните си близки, все пак с по една пенсия могат да помогнат на младите. Светли примери в тази посока има пред себе си- Цветан Цветанов и Андрей Иванов, все видни БУДИсти и близки до индуския бог. Ако не се сети, има адвокати, които така ще разбият всеки опит на прокуратурата и НАП да проверят доходите му.

НАШТА ПРОКУРАТУРА.....И ТЯ Е ЗА БОЙ !!!!!!!!!!!!!!..................И НЕЙНИЯТ РЕД ИДВА

Както си е редно, преди да бъде уважен от прокуратурата, този екземпляр трябва да бъде "обръснат" здраво. Освен традиционните инструменти, за предварителна обработка съм приготвил абна тесла и нащърбена брадва. Предварителни записвания на изпаднали от ГРОБ деятели - при БУДА- Рапона. За утре, след завръщането си от US, съм резервирал час за сиМуняка Дрямков, за другиден е часът на Цвъки, а в неделя познайте за кого.... ,за Вожда естествено!

Даа, директно при бай Ставри в централния софийски. Нема нужда от церемонии.Там ще го посрещнат с почести.

Посвещава се на Ангел Гявола: Малка спретната къщурка с две басейнчета отпред, тук корупцията сладка срещнах най-напред!

Е може ли така? да му развалите далаверата на човека. Тъкмо вече да си гушне добитото и изведнъж ядец. Е как сега да спи спокойно човека? А и да отговаря на прокоратурата. Ама да не е само той за прокуратурата. Къде са другите, по големите риби. Или както винаги ще натопят някоя по малка риба за да замазват очите на хората.

много правилно казано- станал е клиент и прокуратурата ще получи бакшиш

"Семерджиев е използвал своето служебно положение, за да набави за другиго Про енерджи трейд ООД, противозаконна облага - получен лиценз за търговия с енергия за срок от 10 г., което е престъпление по чл. 283 НК." Уважаеми Г-да обществени обвинители. Този уникален мръсник е добивал противозаконна облаги и за себе си - от собствениците на тези фирми е закупувал имоти по Черномороето по многократно занижени цени, и като следствие е издаване лицензите им (независимо от последователността). Разликите между реалната пазарна стойност и платената от този долнопробен мерзавец не е нищо друго, освен РУШВЕТ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ. Да не говорим за произходът на средствата, с които е плащана дори занижената цена - около четвърт милион лева. Дали един държавен служител е имал такива законни доходи? За какъв период и кой ги е определил? За каква дейност? Това също са интересни въпроси за прокуратурата.

Тройната коалиция вкупом клиент на Прокоратурата!

АХМЕД ДОГАН ПРЕМИЕР !АХМЕД ДОГАН ПРЕМИЕР ! ДОЛУ БОЙКО БОРИСОВ !

Той бубайко се оттегли !Лютви Местан - премиер!Да живее ДПС :)))

Какво ще му проверяват доходите дали отговарят на придобитите имоти, та нали не се е разолащал с пари а с ЛИЦЕНЗИИ - не ствайте смепни. Нали всички закони се гласуват така, че да се краде ЗАКОННО и той човека като всички преди него го е направил.

ще го оправдаят

100%

НА ПРОКУРАТУРАТА? ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО? Смях в залата! Това е най-сигурният начин да го оправдаят - някой прокурор ще прекрати досъдебното производство по липса на доказателства! НАДЯВАЙ СЕ НАРОДЕ............

НАП да започне със себе си. Като започнем от изпълнителния му директор и минем през териториалните такива.Осовено този в София-адаша на РазБойко-малъкБойко.

Нема ядове. Тоя пръдльо нема от кво да са притеснява. Се че откара до след изборите и Р.Овч. ша си изпълни ангажимента, да го покрие.

тоя грозен, коремпирн плъх трябва да отговори на един въпрос , с легалните си доходи как си е купил толкова активи. ако не може да го обясни отива директно в затвора , защото е ясно ,че е гепил .....

Такива в Китай ги пълнят с олово на първа инстанция. На воплите му че е невинен, съдията го съветва да се оплаче на Свети Петър, защото тук никой не му вярва. Ама че скот, ама че сган, ама че измет.....гнусен мародер!

Изгониха го защото спря комисионните за ГЕРБ

Следват ВиК - шефовете .

Да започнат с РУМЕН ОВЧАРОВ защото тои е в дъното на цялата игра в енергетиката .Всичко останало е кукли на конци начело с Делянчо Добрев.

Мафиот-Рекетьор,станал такъв по партийно-връзкарска линия.Ще го разследват подбни с предизвестен резултат-Условна присъда след 5 инстанции или като братя Галеви и Веска Меджидиева ще си харчи милионите в чужбина,а митничарите дето са ги пуснали ни лук яли ни лук мирисали.Шенген ли?Какви 5 лева?

Не се заблуждавайте! Това е "буря в чаша вода". Ще се помотат и ще приключат "делото" поради липса на доказателства.

Това масонско нелръснато изчадие е за смъртна присъда, не за затвор ! Но преди да го обесят - да го обръснат !!!!!!!! Проклет да е - и той, и неговите покровители !!!!! Проклет рода му до девето коляно !!!!!

Погледнете само лицето му.Моето скромно виждане е че тоя е откровен престъпник-индивид вънка от човешкия род .Твърдо заставам зад прежде дали мнение за него ЗАТВОР ПО АМЕРИКАНСКИ !150 ГОДИНИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ПРИДОБИТО ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ОТ НЕГО БАРАБАР СЪС ОНАЗИ СКАПАНА ФИРМА КАКТО ТАМ СЕ НАРИЧА !!!!!!!!

А нима другарите министри не са за съд, този когато е крал е споделял кражбата с някой свой авер от партията!

Е хайде сега и другаря МУ по Партията и казармата шефа на ВИК Русе С. Савов , че и той здраво се налапа, интересно под крилото на ГЕРБ...????!!!! Явора Димитрова съм.

УНИКАЛЕН КРАДЕЦ!!! СЪД!!! СЪД!!! ЗАТВОР!!!

Още миналата година трябваше да бъде уволнен,когато ДКЕВР предложи 10% увеличение на електроенергията,защото според мен работата на ДКЕВР е не да предлага тя увеличението,а напротив,ако ЕВН,ЧЕЗ и ЕОН искат увеличение комисията да се произнесе-да има основание за увеличение,или не-няма основание за повишаване на цената на електроенергията.Просто нещо е сбъркано в тази комисия.

Съд и затвор за този престъпник.Конфискация на имуществото в полза на държавата.

Бесен ,аз съм още по потресен ,но се питам как ще ги стигнем "американците"защото на енергийната олигархия децата им си ядат там окраденото от тази олигархия?Дай идея?

Ятаците на Ангелчо ко ще ги прават? Я бързо назначените без конкурс да си вдигнат мръсните ръчичкиии

А Р.ОВЧ-Р.ПЕТКОВ-МАСЛАРКА-ДОГАН-СТАНИШКО-КОСТОВ И ОЩЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ КОГА ЩЕ ПОСЛЕДВАТ СЕМЕРДЖИЕВ?

това момче не е за сад тои е за затвора мусиц довнлоадер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този е ясен, но дай боже следващите да са Б.Б. и Цв.Цв. ! Те са в основата на всичко !

Мутрата отвлича вниманието от себе си! Как така правителствената телевизия 7 дни извади информацията вчера вечерта, а днес Семерджиев веднага става обект на преследване! И как се оборва цена в нотариален акт с ъс "според брокери".Борисов и цялата му медийна компания, собственост на Пеевски са жалки...

Е, най-сетне един нормално мислещ човек. Не е ли ясно, че Боко пак търси жертвен агнец. Всички са криви, само той и Цоко бели и пухкави. Да си ходят, защото ни писна оъ уйдорми! Вън от управлението и после в панделата. Ами то на апашите и ченгетата там им е мястото!

На спечелилите - честито!

21 от 23 акта към ЕРП-тата са паднали в съда, заради юристите на ДКЕВР. Не ми се мисли какво са получили тоя държавни момченца. Сега прокуратурата щяла да проверява някакви имоти за 100-на хиляди...

няколко години, оневиняваме го на две инстанции и който помни, помни, на мнозинството отдавна ще му играят друга посредствена пиеса и няма да се сети за този измамник.

Браво на редакторката "Надежда Христова" - автор на тази статия. Брадатия козел наистина е станал клиент на "Прокурадурата, която има за задача да чеше на главната мутра Мадурата"! В прокуратурата не се интересуват от законност! При тях престъпниците стават не обвиняеми, а клиенти, които си плащат!!! Тези които са си платили - не ги пипат - даже ги прибират отвреме на време на топло - когато стане напечено на улицата!!! ЗАЩО проуратурата не се самосезира за законността на нищожните сделки с ЕРП-та.

В крайна сметка пак Сергей и Доган Голяма печалба няма що

То като гледам колко още (и от всите цветове на дъгата!) са на опашка за прокуратурата, нема насмогване, ще си требе конкурс за още прокурори или внос отвън.

се съгласих веднага.

За колко час ще им е "клиент" - за 24, 48, 72 максимум. А после?

Като летяха едни хеликоптери над едни хасиенди какво се случи?

Вече не летят :)))

Ще му пръднат на патката. Прах в очите. Какъв съд, какви 5 лева.

Гладна Прокурклатура предлага на сбеснялото множество продължение на култовия сериал "Вальо Топлото". Като в долнопробен екшън главния герой е хвърлен в шеметния ход на събитията - довчера високопарно обясняваше заблудите на простолюдието, днсе е клиент на прокурорите, утре ще е в затвора без присъда... Яжте пасти и гледайте зрелища.

И да е станал клиент на прокуратурата е гарантирано, че ще е VР клиент, нали и там са на същата хранилка! Ако беше станал клиент на германска прокуратура би било друго, а на нашата "мижай да се лажем"! Нали ГЕРБ и Роско си изпочупиха краката по-скоро да си назначат свои хора в съдебната система.

Ше Ви повервам , че сте свършили нещо с тоя измикяр-Ангелчо, като снимката е направане в затвора и той е в пижамка тип зебра.ТОГАВА МИ ГОВОРЕТЕ ГОСПОДА ОТ ПРАВОСЪДНОТО МИЗЕРСТВО!!!!

Може ли да го пратите в Концлагер тоя въшкар долен мазен тоя го мразя повече и от доган

.. и Аз така !! Не мога даже да си отговоря кой повече ! Конкуренцията е убийствена!

доган пипера е топ антипатягата, конкуренция му е само местан и румен запалката ;)