Найденов: Нужна е нова политика за управление на мигранти

За да се справим с бежанския поток, категорично трябва да бъде отхвърлена досегашната политика на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Нужна е нова политика за управление на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги само думи, нищо съществено по въпроса. Какво ще правим ако Турция пусни милионите имигрантите?..

Предложението на Найденов за миграционната политика е в пъти по-добро от това което става в Европа. Времето минава, а лавината ни залива... Трябва да помагаме, хора сме, но трябва и да се пазим. Форумци, първо прочетете и после коментирайте. Не познавам възможностите на Найденов, но подозирам почерка на М.Манолова. Тя не греши и логиката и е желязна.

Да помагаме като се самоубием? Това става в някои европейски страни които водят тази политика (сигурно забравяш, че имаме около 700 000 цигани в България, които лекинко тежат).

Прав сте, по отношение на българските цигани. Проблемът с тях съществува много отдавна, причина -раждаемостта. Странно е, че причините които пречат на българските жени да раждат, ГМО,замърсения въздух... не пречат на техните . Дали България за в бъдеще ще бъде наречена Циганария е въпрос на време, трябва да питаме статистиците. Най-важното е да си запазим религията и образованието на бълг. нация като основа за съществуването ни.

Вместо да се чуди Европа как да разпределя мигрантите първо на квотен принцип да разпредели и интегрира нашите цигани които тежат на българската икономика

Не е вярно!

навремето имаше гранини войски доде Костов и разгради държавата

тъпи, гранични войски пазеха да не се излиза, а не да не се влиза! ма то никой и не искаше да влиза де!

налага се да припомня на найденов, и на всички коментиращи тук, че европа приюти над 2 000 000 мигранти от България!

Това за България е двойна загуба, чист грабеж от страна на ЕС. Да ни върне българите а ние ще им изпращаме всички дошли тук нелегално... щом толкова искат!

Вместо да се чудят как да разпределят нашествениците, да започнат да мислят как да ги депортират.

Политиката, трябва да бъде тотално изчистване на Европа от орки. След като не им се ще, България да предприеме мерки в тази насока, ако ще и без насраната паплач от евро-гей-съюза.

"Очаква се над 6 млн. бежанци да влязат в Европа от Турция и Северна Африка."

Вече 24г., търкаш стола в Парламента ,.... и НИ-ЩО !

как нищо не е съвсем така, информирай се има и достойни дела

Ал

Много е прав Ангел Найденов в анализа си, НО още днес, най-късно утре цялата леберастична медийно-олигархична бюрократична машина ще се задейства и "популиста" Ангел Найденов, заедно с организацийката му, ЦИОС, ще бъдат наврени в миши .ъз.

и понеже се е провалила ньмя кьорев бежанец на лъвов мост баси тъпи те комунета сте как все на бялото викате черно

От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява

Виктор Орбан е за пример.

Адекватен политик,всичко друго са алчни утрепки, ШИШАлкават само да им текът пари.Управляващите са убийци на народа,в ЕС е същото.Проклети да са

По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Така е.

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

Когато едно нещо е заложено така, че да се провали, непременно ще се провали. Защо се опитаха да ни убеждават, че чужденците трябва да бъдат заселени сред нас? Чужди по религия, бит, начин на живот и изведнъж - не само да ги приемем, да ги храним и отглеждаме, а и да се нагаждаме към тях. Нямаше как да стане! Ако бягат от войни, достатъчно е да им бъде дадено убежище и после да се върнат обратно. Но се опитаха да ни ги натрапят и резултатът беше очакваният.

Оти ги ручахме жабетата тогава!??? ТояЕС съвсем на празни обороти взе да млати! Юнкер - Мункер - пеераска работа!...

Другаря Найденов е станал шеф на НПО.

от хранилката...

Тов в БСП шуробаджанащината е по устав на партията:)))

кои беше наиденов - а-а-а тапкача на омбусмана.

Неграмотнико ,не е лошо да си натАпчеш малко БГ граматика в тАпата кратуна.

А имах си аз да не се е провалила. И един бежанец да няма тук пак щеше да е провал. БСП-то започна съвсем да изтрещява!

Толкова го обичате това БСП, че и ГЕРБ вече почнахте да ги наричате БСП. Не че не са същото, но някаква разлика все трябва да има. Политиката с тези бежанци е управленческа работа, а БСП са опозиция /ако не знаете, де/.

КОЙТО ГИ Е КАНИЛ ,ТОЙ ДА СИ ИМ БЕРЕ ГРИЖАТА И ТОЧКА !!!!!Ние не сме канили никого и не сме ги посрещали с цветя и балони ,без тези ку ... номера !

На това гнусни кумунде защо изобщо му дават да се изказва? Да купува чантички на Майчето за хиляди левове и да си мълчи!

Не обиждайте другарите от бедния пролетариат !!!