Ангел Караньотов задържан заради бой и дрифт в Дупница

Бизнесменът Ахемед Шерифов се оплака, че е пребит заради приятелката на моториста Ива Русинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са го били тоя боклук, заплашвал е момичето. Малко му е. Вие какво ше направите ако мъже заплашват жена ви?

Малко му е на копелето мръсно! След боя дали ще е агресивен олигофрена?

е, те и на радев синчето го задържаха за бой в кръчма, ама си го пуснаха и му се извиниха!

Поредният дрильо и чалгарска крва. България си отива безвъзвратно и може би така трябва да бъде.

Това леке ще си намери майстора! И дано не е с фатален край историята.

Разбрах, че правела тръби в БМВ-то, па то кво било...

как тоя льольо ще набие някои е каква мека китка е баси олигофрена като майка си същия тапунгер кумунистически утрепки

Явно момчето не пада по-далеч от майка си, известна столична к...а. Да счупиш на човек, направил забележка за дрифитиране по улиците челюстта, трябва да си роден престъпник. В нормална държава тоя щеше да олекне поне с 50 000 евро.

когато този келеш премина с мотора и в мола нещата се потулиха и резултатът е налице, ще става все по-лошо, защото арогантността и недосегаемостта са обсебили детенцето на известни хора, липсва голям етап от възпитателния процес, който е бил запълван с изпълнение на всичките му прищявки.....

4oooo4oo

на тая от ануса на тоя в устата смешник

За такива хора има два пътя - или се случва нещо голямо и се разминават на косъм от смъртта, или влизат в затвора за известно време и се оправят или ... е, да кажем в момента се сещам за онова ... не знам как да го нарека ... изчадие може би е най-правилната дума - Георги Боков, син на небезизвестния Филип Боков. Виден крадец на автомобили, безпардонен, шофиращ като луд и ... затрил себе си и жена си под един автобус! Та - избора е на участниците в ситуацията - или ще се поправят, или ...

Група безделници и поредната чалгарка, облечена като палаво тротоарно чудо.

Татуирана дрифрътка и другите са за съд и затвор

Какво друго да очакваш от тези разглезени и недоразвити недоносчета.... бой, трепане, а ако тях ги пребият или убият- вой до небето колко били добрички. Като няма държава да защити обикновените хора така ще се получава .... Мутрите се интересуват повече от това от кой да вземат пари,а не да защитят онеправданите. И каква актриса е Аня Пенчева? Една високоплатена кур.а още по татово време и се оженила за поредния оял се борсук и вече вижте ме коя съм или кой съм..... ами никой си, защото нямате и два грама мозък в главите си, а това с пари не се купува!!!

Не смятате ли ,че е достатъчно държавата да защити ЗАКОНА? Пък тогава да защитава КОГОТО И ДА Е!

Защо не дойде тук в Анерика това лайно, и да влезе с мотор в МОЛ. Или да пребият някого... Да го видим дали още след първото му “геройство” как ще изглежда и какво ще говори! И как ще изглеждат родителите му пред хората...

В гетата няма ли всеки ден трупове ? Или вече всички за възпитани ?

За тях не знам, не ме е интересувало, имам предвид че не съм имал възможност да видя с очите си. Но съм убеден, че има - само че все не ми се ще да сравнявам България и публичните й места и молове с гетата... А иначе невъзпитани има навсякъде, но тук става дума всъщност не дори само за възпитание, а за хулиганство и рецидив, ако трябва да сме точни! За престъпници...

ти да не си в аНерика?

Ако моят син хипотетично - не че е възможно, си позволи да влезне в МОЛ с мотор, или друга подобна простотия, той отлично знае, че ... ще престане повече да ми е син! За вас не знам, а на някои родители сигурно това им харесва и дори се гордеят с изродчетата си, които НЕ са възпитали и дори ги имат за герои! Същото важи и ако има подобен идиот сред приятелите и познатите му!

Когато синът ми завърши с отличие гимназия и бе поканен от едни от най-големите (и скъпи) университети, аз исках да го зарадвам и наградя за старанието и му купих спортна кола, много хубава, с две врати...Купих я само защото знаех, че е умно и възпитано момче и го помолих и ми обеща да кара разумно и възпитано. Но когато, точно преди да замине в университета, го видях един път как излиза от паркинга разбрах, че още не е готов, че няма необходимия опит да я ката! И... въпреки че много ми се разсърди, въпреки молбите и на жена ми, и на близки и роднини, аз не му разреших да я вземе като студент! След две години му я пратих - мой приятел с жена ми му я закараха - след като той ми се обади да ми каже, че съм бил прав и че няма нужда да му я пращам - това за мен бе доказателство, че вече е готов! И не съжалявам, че постъпих така...

A той след това ми каза - когато отидох да го видя: - Татко, ти не ми даде моята кола, но аз си карах “Мерцедеса” на едното ми гадже и “Волвото” на другото:) Деца! Всичи сме били ...но затова сме родителите, да ги пазим и възпитаваме да не наранят и себе си, и околните! И да мислят и да бъдат УВАЖИТЕЛНИ и ОТГОВОРНИ!

Аз на моя Нисан ГТР му закарах, че и една Q7 - ей-тъй, да има да си джитка !

Аз по принцип не съм привърженик да се дава на децата повече, отколкото им е необходимо и имат връстниците им наготово. Акл искат нещо повече - да си го заработят и да се потрудят, за да гл ценят и уважават! Ако разбира се е разумно - така никога не сллоних да купя на сина ми когато учеше мотор - защото отлично си спомням аз какъв бях на младини и какви салата правих една нощ на кръстовището пред НДК, до някогашното кино Витошка, после много сд чудех как така оцелях и ми се размина без многл сериозни наранявания... И не си падам да си меря ...., между другото.

Това момченце прави каквото си иска, с нищо не се съобразява.

Счупена челюст и зарязан пребития в локва кръв - това е много сериозно престъпление и присудите трябва да бъдат сериозни и адекватни! Няма никакви значение чие пишлеме е хулиганът и с какви пари разполага татко му - дори напротив, а явно става въпрос при този боклук и за рецидив! Такива човекоподобни не са за сред хората...Трябва да бъдат изолирани докато докажат, че знаят как да се държат в обществото и изобщо!

Пребитият е мангал, който многократно е извършвал подобни неща, безнаказано, разбира се - те имат протекцията на държавата !

Вината трябва да се определи в съда, след обстойно разследване и доказателства! Аз коментирам по изнесените първи факти - не съм съдия или прокурор, не съм и расист! Има свестни хора стед циганите, и има големи боклуци и изроди и сред “нециганите” българи, и това е факт! Да караш мотор в мола сред хората е повече от цихания, например, затова си позволих коментарите за тоя!

Само да допълня, че вина за това ново геройство на този боклук (и кифлата) носят и съдията и прокурора, които са го отървали от адекватна присъда още при простотията и престъплението му в МОЛ-а, за което чета... Защото има един термин в правораздаването, който е основен и много важен пл отношение на справедливото наказание, нарича се превенция и е очевидно непознат и не уважаван от т.н. магистрати в кочината, наречена правораздавателна система в България!

Каквито родителите такова и лайнцето.

Аз я харесвах Ани Пенчева, тя е (бе) хубава жена, дори отидох на нейно представление в Народния театър когато бях в България миналата година! Мислех си, че и е свестна и възпитана жена к че не е простачка. Сега преосмислям мнението си, като чета за “геройствата” на нейния боклук!

На тази разпоретина дори и през сценичното поведение си личи истинският и облик - неслучила се мутреса и евтина *урва.

Децата на пр.ститутки и к.рви често ги избива на агресия, не знам защо, но имат някакъв проблем с психиката.

Аз пък й вярвам без да са ми симпатични и двамата . Просто циганите отдавна преминаха границата в наглите си изстъпления срещу българи и българки. Ахмед Шерифов...представям си какъв бизнесмен е тоя. И на него му вярвам на заплахите. Да - Ангелчо и въпросната дама са с много съмнителен морал, но я да ми обясните вие как се действа срещу тумба отправяща заплахи? Щяхме да четем и да се възмущаваме за живота на поредния пребит/ почти или направо убит българин, но понеже са намесени тия двамцата и фокуса е друг, така ли? Случая си е поредният скандален и един от невероятно малкото, в които мангалите си намират майстора. Временно. Не злорадствайте над чуждото нещастие, защото всеки в тази държава има пострадали приятели/роднини/баба/дядо или пък тя/той самия. А тоя какъв бизнесмен е? Нещо информация?

Човек мангалите са ясни - няма смисъл да ги коментираме. Чудим се с каво е известна тази куфла че да и пускат измислените преразкази (като на 3токласник) по медиите...

Ива Русинова е известна от години в автомонтьорските среди... За нова боя на колата - сексок. За по-голямо турбо - свирчок. За смяна на мотор - тройка. Порадвахме и се и малки и големи, но се хвана с чичко паричко и ние останахме на сухооо...

Лъснаха им голите дупета на комплексарчетата! За съжаление татко-супермен ще го спаси.

"Летището край Сапарева баня", хахаха е все едно на лет. София да кажеш летището на Нови искър или на Вакарел. Има си име и то е Крайници. Бойно резервно летище с редовна писта и укрития за бойни самолети от времето когато имаше противник. Сега противник няма защото той - Противникът вече е взел всичко за което се води война /Всичко от каквото може да се печели/ без война. Следващото удобно име е Паничище или за по-кратко Паница. Кръщаването на летища може да има и подготвителна цел- за свикване с реалността фъф релейшън с концесията, като например лет враждебна да бъде прекръстено на Хава Ексик ОртаБудала- ХЕОБ или КАХД -Коджа Ахмак Хава Джендери по подобие на ОРД О'ХЕЪР Чикаго

всъщност това си е едно шосе с мнооого широко платно. Останало е от времето, когато имахме армия и авиация. Сега не е никакво летище, та дори и резервно.

Прост гъзар и златотърсачка = невероятно добра комбинация!

От статията не е ясно какво е станало . От мненията във форума обаче е ясно , че озлобеното население преобладава поне по форумите.

А тебе кефи ли те тоя лигльо с пари и акъл на охлюв?

Защо обиждаш охлювите?

Поне аз не разбирам каква точно е вината на отрочето.

Като караше мотор в МОЛ-а, бащицата го измъкна! И сега ще го измъкне лайнцето! Нищо не става от този келеш! Големи заложби имал! Глупости! Нехранимайко!

Аман от ПОСЕРКОВЦИ.

ШЕРИФОВ ЛЪЖЕ, ТРЕБЕ ОЩЕ БОЙ ДА ЯДЕ

Това е лайното с мотора в мола. Докато не стане на кайма заедно с кифлата няма да миряса отрочето...

Само дано не пострадат още невинни хора заради тях!

Колко жалко,че децата на заможните и известни хора не са възпитани,културни,а са демоверсия на Митьо -пищова. Отвратителна картинка да глдаш как някакво мамино синче,дото татко му краднал пари,ощетявал народ и държава,правил триста престъпления за да купи на галеника си скъпа кола, и след това да се прави на мутра,простак и животно едновременно. Аня,неможа ли да го направите малко по-културен и с обноски,ами той сякаш иде от видинските села. Такива ли сте всъщност и Вие от Вашето семейство ? А ? Не, ли? Отвратен съм от такива като Вас.

Каквито родителите такова и лайнцето.

Туй при бай Тодор не можеше да се случи ! Знаете ли защо ? Защото имаше партийни секретари и гледаха дали работиш 8 часа. Не можеше и да караш мотор в единствения ескалатор в България ЦУМ защото щеше да чукаш камъни в някоя кариера. А баща ти да се появява по телевизията и да те защитава, че нямало как да стават шампиони ако не правели пакости. Ма направо им взимаха партийните книжки и никъде повече не си намираха работа освен в Плод и Зеленчук.

Стига тъпотии, бе, тате! Тея ги разправяй на хлапетата, дето не са живяли тогава.

Чиче, разказваш врели-некипели. Щеше да чукаш камъни и да работиш вПлод-зеленчук, ако си никой. Дечицата на "нашите хора" си правеха точно каквото си искаш. като почнеш от фамилията Живкови та до последното синче на селския партиен секретар. Само в правовите държави имаш по-силни правила. А и тук не е ясно кой виновен и кой - не

да видиш,я питай за Янчо Таков,какво прабеше на Витоша,незнам колко но беше наказан от съда.

Айде - счупената челюст е средна телесна повреда. Сите мъжкару у кауша.

И това за Сульо и Пульо(единия пикае клекнал) според дир-а е новина ?!

Спомнете си за разходката му в един МОЛ с мотор и мама, тате и кака го оправиха. На такова келеме му трябва малко сериозен тупаник и ТВУ.

Ако знаете за какъв дрифт иде реч само... то е някаква трагедия и пародия. Тежък е сблъсъкът, когато в мислите си си Кен Блок, а в реалността си Ганьо с Алфа..

Добре че поне се знае майката на това лекенце...

Моля да спрете да пишете новини с презумцията, че някога сме чували за тези лица. Благодаря!

Мама ковра, приятелка ковра. Разбирам защо е невротизиран този ангел.

а той какъв е бе леке смотано?

нещо. Иначе и Ванчето мисли като тебе.

всяка игра си има край,може да не се харесва на известните родители, но е трябвал ода си свършат работата по възпитанието на поколението им преди доста години, вече е безмислено, очакват ги арестите му и голи обещания

маймуната не пада по-далеч от дървото.

Някой знае ли какво стана със Батко Чане,дали го заловиха,или вече е при братя Галеви а?

Това малко хулиганче трябваше да го накажат още като влезе с мотор в Мола ама нали мама го измъкна. Големи мъже а като се почишкат бягат при мама!

Ангелчо - юначето, което преди няколко години кара кросов мотор по ескалаторите и етажите на най-големият софийски мол в час пик. Явно мутренското и ганьовското говорят в него!

Тая ива е голям курволяк кой не е хванал той не е ебал като на тоя майка му хаха

На Ива тарифата за дрифт разбрахме. Другата специална тарифа ще пуснете ли. Заинтересован съм.

такива като аня пенчева и юлияна дончева трябва да бъдат пребивани с камъни, а не да се рекламират. те не са добър пример. да ви приповня, че станислав недков, подобно на това насила родено блъсна полицейски автомобил и рани полицаи при опит за бягство