Ангел Джамбазки: Поведението на ЕС и САЩ за Северна Македония работи за руските интереси

"Ако българското правителство се огъне, ще се счупи. Това управление се ръководи от Нинова, а "Демократична България" слугува на БСП", заяви евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РСМ в ЕС е още един коз за Путин. Кой разбрал разбрал.

Пълни са със сръбски агенти. Ще блокират решения според сръбските и руските интереси.

Всъщност чрез ветото ние пазим ЕС от този боклук, но еврогейте не разбират.

Също линията Албания-Турция

Ние българите сме с Русия. РСМ и Украйна си надробиха кашата сами. Нека си я сърбат сами. А ЕС, САЩ и НАТО имат затихващи функции и не ни интересуват. Ние българите сме с Русия.

Ама сте малко, и ставате по-малко

РСМ умело използва войната в Украйна за да мине метър,използвайки манипулации,разчитайки на лекия умствен багаж на евролидерите в момент на напрежение.РСМ е в НАТО с какво е застрашена,по скоро Молдова,която е на границата на конфликта и тя следва да е приоритет.Но РСМ най безцеремонно използва жертвите,а Османи почти ултимативно и арогантно изисква от БГ да покаже " ценности" и да ги пусне.Изобщо не говори ,че те ще се реформират,5 г.не са мръднали,само интриги..Точно както прави другия вожд който води война за "денацификация".Значи да пуснем фалшивата РСМ ,с фалшивата история и език на омразата,коминтерновскита държава на Сталин и болшевиките която заличи българския народ,произход,кирилица и няма никакво намерение да се промени.Ако това стане,ако се огънем,остава да приемем тяхната версия и че БГ никога не е съществувала.Не трябва да се случва,а натиска към всички заблудени лидери трябва да се активизира с много по силни аргументи.Което се случва е нон денс.Крадеца вика дръжте крадеца.

НЕЗНАМ ЗАЩО Е ТАЯ ИСТЕРИЯ -ТЕ ОТДАВНА СА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!! ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ИЗМИСЛЕН И ОСНОВАН В СКОПИЕ !? ПИШЕ ГО В УЧЕБНИЦИТЕ ИМ ПО ИСТОРИЯ !!!!!!!!!!!!!

Идиот мърсен, седи в Брюксел и само как да прецака Македония му е в главата. Какво направи за българския народ бе боклук, пиянде мръсно? Там си за да се погрижиш за добруването на българите, а не за омразата си към македонците.

Какъв честен турчин е Джамбаза, загрижил се за българите!

Винаги съм смятал че този е сбъркан, но чак пък толкова....

Русия винаги е държала само на Сърбия. Още след освобождението от Турско робство не е позволявала голяма и силна държава на Балканите и през всичките години е съдействала подмолно за разпокъсването на България. При СССР е отделена т.н сега Северна Македония от България с руско съдействие и дадена на Югославия. При сръбските кланета над българи след това СССР си е мълчал като гъз и нищо не е правил за тях. Освен това държавата се е напълнила с шшипни на КГБ и ДС е слушкал сам тях. Не виждам къде са тук американците. Само хилядите нароили се български предатели русофили квичат и лъжат във всичко. Американско силно влияние има чак след 1989г. и САЩ никога не са пълнили България с толкова скрити и внедрени шпиони, както Русия. Да не говорим , че никога не са искали и тровили български бизнесмени. А едни платени хора лъжат за братска рускяа помощ от доста години.

Колко елементарен и късоглед прочит на събития и геостратегия. Първо, Русия ВИНАГИ е залагала само на Сърбия и България в региона. За това има обеткивни причини...Турция е враг, Гърция е със Запада, Русия няма друг избор освен нас и сърбите. Защо по някога залага на Сърбия? Защото тогава тя е била като нож в корема на Австро-Унгария която е била противник на Русия. Това се диктува от национални интереси а не от любов. Когато обаче Турция е била проблем за Русия, тя е залагала на България. Кое интересното в случая. Че много честно, макар и не винаги, руските интереси на Блакнаите се пресичат с българските. И ние сме разглеждали, и продължаваме да разглеждаме, Турция като основната заплаха за националната сигурност и териториалната цялост на България. Можем да спорим до другата година до колко в момента Турция и Русия са дружески държави - има примери които сочат хем в едната хем в другата посока - но като цяло е ясно че това при тях е работа по сметка за даденият момент. В дългосрочен план, Турция е враг на Русия и такава ще остане в обозримото бъдеще. Относно нас, проблемите с Турция са замръзени благодарение на НАТО. Но и това ще е до време. След години отново ще имаме проблем с Турция и само Русия е имала и ще има интерес да ни подържа в тази насока. Ако Русия е държала на Сърбия по казуса Македония поради по голямата важност за нейната роля срещу Австро-Унгария, то тези държави вече не са от значение за Русия така както е Турция сега и в бъдеще.

Абе, Ангелчо, я по-добре кажи нещо за джендърите, че темата за тях повече ти се отдава, отколкото международната политика.

САЩ работи за руските интереси? Всички ли в Брюксел са на кока?

И този прилича на хер Флик.

Каквото и да говори разпалено и с патос, първо да обясни, защо в европарламента,когато се гласуваше за Истамбилската конвенция, той гласува с "въздържал се"!

защото е педалствал

Кой ще е диктаторът, ако ни накарат да променим позицията по отношение на РСМ?

пак ли Путин? Или Кадафи и Садам Хюсеин от гробовете си?

Това е преди всичко срещу българските интереси. Ама на глупаците все Русия им се привижда.

Наистина е в интерес на Русия. Против нашия интерес също, но Русия е заинтересована да държи колкото може повече страни извън ЕС, а доколкото може да ги привлича към себе си. Справка Сърбия, които откак шумно декларират, че не искат в ЕС се радват на евтин газ. Когато и ЕС спре да ги иска, ще им стане лошо, ма това е по-нататък.

Нещо зениците ти разширени ми се виждат! Пияндурник и наркоман!

Егати смрадното леке!

ДА ВИ ПИКАМ И НА ЕВРОПАТА, И НА НАТОТО, И НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ, И НА ЕВРОГЕИСКИЯ СЪЮЗ, И НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НА ВСИЧКОТО, КОЕТО НИ НАТРЕСОХТЕ, ДА ВИ ПИКАМ!!!

Леко да са не опикаш.

Русия/СССР създадоха Македония, в момента същите я насъскват да е срещу БГ, както и през проруските партии в БГ се работи винаги да има конфликт Oрбан (путкинския слуга и троянец в ЕС) е изкупил всички медии в Македония Пикай си на кратуната проста

"джамбазин" означава конекрадец. Метнал се е на някого от рода си.

джамбазин значи ТЪРГОВЕЦ на добитък. А понеже 'ха ха ха ' е доста странно име, което обикновено се свързва с определено състояние на мозъка, то тогава ти си наследник на ЛУДИ

Видяхме как бизнес организацията на тлъстата каракачанка и вечно объркания дам аз педал направиха за разбирателството на двата народа заедно с крадливия парапитек Боци и ментора Сокол Паша ,всичките ушанки на ДС ,цялата им политика се свежда до обслужването на Коминтерна от Москва и филиала на УДБА в Скопие само срещу разрешително за грабеж на общите инфраструктурни проекти.

Ти и цялата ти дружинка от бивши агенти на ДС, бивши милиционери и наследници на " наши верни дрогаре" със традиционните македонски фамилии : - Сиди - Контрера Ма трудно ви минава номера вече Особенно след като се зехте с ГЕРБ-ДПС

Пияндурник защо му се дава думата?

10 пъти се е увеличила руската пропаганда у нас само за два месеца, пише Свободна Европа. Внушенията са едни и същи от години, но думите вече са други. Руската пропаганда в България обяснява света като геополитическа конспирация, в която САЩ унищожава Европа, а Русия е тази, която ще спаси континента, твърдят изследователи. Руската пропаганда в България е нараснала 10 пъти от началото на войната срещу Украйна. Това става ясно от изследване на Фондацията за хуманитарни и социални изследвания (ФХСИ), съобщи председателят й Димитър Вацов. От началото на годината до 24 февруари 2022 г., когато Русия нападна Украйна, в българските онлайн медии е имало средно по 39 прокремълски статии дневно. От началото на войната тази публикационна активност е нараснала до средно 397 статии дневно.

A откъде знае свободба европа колко пъти се е увеличила руската пропаганда?? Може би9 немската агентура в БГ е по-голяма от руската, така ли да разбираме? Кой ги осведомява- , дали и ти не им даваш тази грешна информация - иначе излиза, че пишат каквото им хрумне. А ако се позовават на писания в разни сайтове с проруски или анти руски коментари -, то може да се каже, че българският народ е раздразнен от тази силна антируска и антибългарска пропаганда и е започнал да пише срещу нея

Аз ще гласувам за ВМРО! Единствените, които не дават задна на ЕС и ФАЩ!

Идиот!! Марш в Русия, като не ти харесват Европа и САЩ. Цървул малоумен! Защо пишеш на американски компютър, бе тъпанар?

май ти си идиот. това свързване на нещо анти сащ и анти ес с про руско е толкова безумно тъпо, , характерно за умове на нивото на амеба - т.е. никакви

Споко, американски компютри няма от 20 години. Само от комунистически Китай

Ботокса - 2