Андрей Райчев пред Dir.bg: Покрай паметника пак повеждаме война с миналото - тя е без изход

Ако партията на Борисов е втора, почти сигурно е, че ще имаме правителство. Ако е първа, ще е много по-трудно, защото "Продължаваме промяната" няма да ги подкрепи, прогнозира анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Андрей Райчев пред Dir.bg: Покрай паметника пак повеждаме война с миналото - тя е без изход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно какво се случва с комунистическяи вот за ГЕРБ от историята с паметника?

Е бил една седмица в САЩ!!!! ПОДГОТВЯТ КРАЖБА НА ИЗБОРИТЕ!

За ПП и ДБ - НЕИЗГОДНО; За ГЕРБ ИЗГОДНО?! Тези БИВШИ комунисти ПЪРДЯТ в ЕДНО ГЪРНЕ.

Ако си говорим честно, на повечето българи този паметник нито им харесва, нито им пречи. Не коментирам дали това е добре или не, но то е факт.

Шефът на информационно обслужване е пърувал за една седмица в САЩ,без обяснения за причините!

Валяка ГЕРБ идва...

По какъв начин е почти сигурно, че ако Герб са втори ще има правителство?

Напротив , заради паметника ще гласувам за тях

Левия електорат има по-високи пенсии благодарение на ПП, а не на моча.

Загубиха всички 25 човека

Ако ГЕРБ е ПЪРВИ, ПП/ДБ няма да го подкрепят; Ако ГЕРБ е ВТОРИ, ще се присламчи към ЕВРО–АТЛАНТИЦИТЕ.

Благодарение на БСП.

Бъркаш се

Яж му главата

Правителство не трябва да има за да не видите мечката от близо..........Полковник Маринов проговори за изпращаните повиквателни и ще има ли мобилизация...........https://blitz.bg/obshtestvo/polkovnik-marinov-progovori-za-izprashchanite-povikvatelni-i-shche-ima-li-mobilizatsiya_news941265.html

Със сигурност ще има правителство и то в коалиция ПП-Герб-Дпс. Това е желанието на господарите им от Козяк

Господин Райчев,ПП трябва изобщо да изчезне.Даже да останат и спечелят,което не мога и да си го помисля,те са толкова алчни и некадърни,че след два,три месеца ще се разделят с ДБ.Обединението им беше само за да съществуват,инъче никакви ги нямаше. А защо трябва да си отидат?Защото са некадърни,не могат да се учат на гърба на българина,никога българина не е живял по лошо.И са лъжци и лецимери.Какви доходи,какви пенсии? Когато придобият поне 10 години стаж като редови политици в Бг,тогава да опитат пак.Но с два месеца на държавна работа ,след училище,извинете ме.Изпитателният им срок приключи с изгонване от парламента.

Провокацията с тези паметници е провокирана от вън и има за цел да раздели и доунищожи българския народ. Разделяй и владей е принцип,който всички световни хегемони винаги прилагат,САЩ правят същото.Няма значение дали някой мрази или обича Русия,Съветския съюз и в колко пола вярва,разберете,всички сме българи и трябва по тази линия да сме единни и обединени,защото имаме дълг към държава оцеляла близо 1400 години и това трябва да ни накара да се замислим.Никой друг не се е загрижил за нас-нито САЩ,нито Русия

Нози е един от тай-големите боклуци в съвременна България, при такава небивала конкуренция! Жалък! Манипулативен! Крадлив перач и измамник! Отвратителен! Този в един руски филм спещу членството на България в ЕС открито напече България паразитът на ЕС! Самият факт, че на такива боклуци и отрепки им се дава широка трибуна обяснява защо България е на това середже!

Съветската армия освободителка? 1939 г. Окупира заедно с Хитлеровата армия Полша. 1944 г. Обявява война и окупира България. 1956 г. Вкара танковете в Унгария да не избяга на запад. 1968 г. Вкара танковете в Чехословакия да не избяга на запад. 1979 г. Напада Афганистан до 1989 г. да инсталира просъветска власт и изяде боя. 1999 г. Напада Чечня и срива до основи столицата Грозни и инсталира проруска власт. 2008 г. Напада Грузия за да инсталира проруска власт. 2022 г. Напада Украйна за да инсталира проруска власт.

Егати нескопосаните внушения. Левият електорат в България искал паметник на окупационна армия в центъра на столицата?! Първо, че тези, които харесват СССР, Сталин, Путин и прочее изчадия ни най-малко не са леви. Те са против абсолютно всички неолиберални леви ценности - като се започне от въпросите за равенството и самоопределението на половете, та се стигне до проблемите на устойчивото екологично развитие. Те са против "джендърите", против Истанбулската конвенция, против зеления преход, против ВЕИ и забраната на изкопаеми енергийни източници. Единственото "ляво" у путинистите в България е, че всички са или на социални помощи или на пенсии. Това, което ги обединява е, че искат да взимат от другите за да консумират те. Но това не ги прав "ляв електорат" по никой начин, по-скоро са някакви с крайнодесни убеждения, но с егоистични икономически искания за охолно съществуване на гърба на другите. Истински леви хора на България, тези които защитават свободата на личността и равните права, които се борят за достойни условия на живот и труд, както и за устойчиво развитие в икономиката и екологията, те още нямат своя голяма партия. ПП може да се превърне, а може и да не се превърне, но не МОЧ-а ще е причината за това. А такъв модерен млад човек да отиде при далавераджиите в БСП, например, е пълен абсурд. По-скоро няма да гласуват или ще гласуват срещу тези, които тотално опорочиха левите идеи в България и ги приравниха, едва ли не, на вярност към Путин и кръвожадната му кохорта.

Г-н компетентен по всички въпроси! ПП изгуби левия си електорат още на бензиностанцията с ракетите. Последвалите глупости с цените, скандалите с пиците и парапетите съвсем ги довършиха. Все още се навъртат хиени около тях за някое кокалче, но усетят ли края и те ще се разбягат. Аз само не разбирам как може да ми говори за победа на Боко, когато казват, че той е в дъното и на скандала с Желев и е за затвора? Колко трябва да си тъп, за да гласуваш за престъпник, който си е купил навремето главен прокурор и само благодарение на това има карта "излизане от затвора" в монополито?

Прав е човека... Но точно това беше и целта на някой руски агенти, като доказано купеният от Москва Трайчо Трайков, който всячески работи против десните с уж десни послания и инициативи... Борбата с паметниците е безмисленна... Помните ли че и докато беше министър също само дрънкаше срещу москва, а всички проекти с русия си вървяха тихомълком - американците, като се осетиха го разкараха... Същото се отнася и за Симеон Дянков, който и доведе Трайчо - помните ли че като го разкараха Дянков , по настояване на американците естественно за благодарност руснаците го направиха шев във ВТБ в Москва, къдет се премести и да живе Дянков за няколко години...

Не стана ясно какво общо имат ПП в случая и защо било изгодно за ГЕРБ които гласуваха за преместването. Райчев си е кремълска подложка от край време.

Само с ГЕРБ напред. Ше глосувам за тях.

Нежния поглед пак еъси мисли

Левия електорат си гласува за Възраждане, БСП и коалиция Левицата. Те гласуват по команда и за старите червени котараци с панаири и заводи.

Нормалните хора ше подкрепят ГЕРБ и ще гласуват за тях

Голямата надежда на рашистката сган е ГЕРБ да управляват отново.

Да се възстановят всички войнишки паметници от Първата световна и Балканската, разрушени от червената сган!

Лошото е че ГЕРБ са миналото, мутрите, мафията. Още по лошо е, че няма нищо по добро, което да ги замести....

Защо нормален човек би гласувал за отявлени престъпници?

някога дали е познал ама ако му вържат ръцете за десет минути десет минути една приказка няма да каже

Тоя от времето на Първанов още нищо не е познал, къде работи, на каква хранилка е и той, не знам

Никога вече ГЕРБ!

ооо дирчовците са пуснали цензурата предизборно. Айде уй за вас тогава, самозадоволявайте се финално. Кривогледата соц. врачка Райчев отново облизва изходното отверстие на спонсорите и работодателите си от ГЕРБСПДПС (а.к.а.Единна Русия)

Присъствието на този паметник е насилие над софиянци.

Този дръвник на всички избори казва,че ГЕРБ ще направят правителство!

Израждане е мафиотска и престъпна организация лапаща долари от САЩ

Всички паметници свързани със събития след 1878 г. трябва да се премахнат, освен тези свързани със съединението и независимостта!

ГЕРБ управляват София 18 години. Чак миналата седмица се сетиха за МОЧА. Отвратително лицемерие - Толкова еврофондове заминаха в посока Кремъл заради тях...

Само ГЕРБ

Ти защо си мислиш,че си софиянец??

Нормалните хора ше подкрепят ГЕРБ и ще гласуват за тях

Ново 20! Паметника ли те изнасили пък теб? Веднага иди в някой вестник да споделиш! Там "Скандал", "Шок" или нещо от сорта само теб търсят!

Без паметници на нацисти и комунисти. Толкова. Грешките на 20-ти век да си останат в него.

Всичко мога, всичко знам, аз всезнайко съм голям.

Викаш, ако някой не е оценил шегата ти от първия път, да я повториш?

Пълни глупости. ПП нямат нито един представител в СОС, но пък всички от ГЕРБ грасуваха за махането на паметника. И видиш ли това било във вреда на ПП, които не са гласували за нищо, но пък помагало на ГЕРБ, които подкрепиха идеята. Що за шизофрения. Или пък не, той Райчев просто се опитва да пробута пордентие прогнили внушения в нечия услуга.

Абе, любителите на референдуми ( най-вече дебилите от Израждане и БКП), защо не искат едно допитване да софиянци, пък хората да решат ? А за любителите на ''историята'', дето тази гняс им се струва уместна, де е паметникът на Хитлер ? Я какво е направил човекът за България ''В началото на май 1941 година българското правителство вече получава разрешение от Германия да поеме администрирането на цяла Западна Тракия на изток от р. Струма до Дедеагач, включително самия град, Кавала и Порто Лагос'' М ? Продажни отпадъци...Това не е ли било добро за България ?