Андрей Райчев: Подслушването на политици не е изненада

Според социолога партиите в следващия парламент ще са повече, а патриотите ще влязат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За продажник, като Райчев, всичко може да е нормално. Да вземе да сподели, как честен социолог може да е мултимилионер. После да се изказва по други теми.

Най добре е да си купим президент, правителство и парламент от чужбина, както са купили княз и цар на времето, защото ние за нищо не ставаме, тъп и прост народ сме и сами не можем да се управляваме

Този дебил, рожба на скъсан презерватив на ДС агента Венцел Райчев и руска гювендия е срам и позор за България. Не трябва да му се дава трибуна, той е кретен.

Всички ГЕРБ-ерски тролове май работят извънредни часове.

Андрей осъзнай се! Никой не ти вярва!

Райчев е прав за това. Без БСП не можеше да се направи Правителство след 4/4 . БСП ще решават кой ще управлява и след 11 Юли . За щастие на България, БСП са отговорна партия българска партия и ще помогнат да се състави нормално правителство най-сетне.

Или си много много млад, че не помниш колко пъти фалираха държавата. Или си много дърт борец против фашизма с промит мозък. Или си много глупав. Едно от 3-те ще да е.

Хич не е глупав той. Не си знае милионите.

Когато него го подслушваха виеше като ъглошлайф. Сега всичко било наред.

АЛИСА В СТРАНАТА НА НЕДОСЕГАЕМИТЕ АЛИ БАБА И 40 РАЗБОЙНИЦИ ТО ТОВА Е ПРАКТИКА ОЩЕ ОТ 1944.......до ден днешен

Абе, кога маааму стара, ще се докаже нещо в тази държава и то да е недвусмислено?! Само статиики и глупави коментарчета!

А как стои въпросът със следенето и подслушването на територията на автономните ни университети?

Време е знакови ГЕРБ-ери и ДПС-ари да посетят затвора.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Другарят Райчев, комунистът с голфигрищата.... Построени с пестене от банички....

Даниел Митов днес заяви: "Очевидно президентът Радев не може да прости на службите, че разкриха руската шпионска мрежа. Според нас именно това е причината за атака срещу тях. Атанас Атанасов за пореден път излиза с подобни твърдения. Дойдат ли избори, той отново обявява, че някой е бил подслушван. Накрая се оказва, че твърденията му не са истина. ..." Тома Биков коментира, че сме свидетели на активно мероприятие, организирано от двама милиционери. "Дотук чуваме само твърдения на двама милиционери от 97-а година", обясни Биков и поясни, че това е активно мероприятие. Имало две цели - да изкарало от батака Бойко Рашков, а втората - да дискредитират службите. Рашков иска да ползва службите за политически цели, каза Биков.

Не е изненада и севилното поведение на социолози, ентрополози и розовите еднорози. А да, и на професор Христова.

АНТРОПОЛОЗИ е вярната дума. А проф. Христова е висока топка за тебе.

За да влязат в парламента тези “патриоти”, нали някой трябва да гласува за тях?! Или Райчев, като овчар сам ще ги подкара към НС.

Резултати от проведените избори на 11.07. 1. Да България - 27.8 % 2. ИТН - 17.4 % 3. ДПС - 11.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП + люспи 6.5 % 6. утайки - 4.2 %

Сигурно от агенция "Както ми се иска"? Пинокио и Дребният генерал първа политическа сила? Трябва много да съм пиян дори да го помисля.

А бе това е слух не говори сякаш е истина това е лъжа от всякъде то вече стана някаква гротеска , разбирам да искаш властта за теб и дъщеря ти чрез Славчо ма малко ако може с истини да "работите"

Пускат слух в публичното пространство за нещо или някого, което не е доказано. След това политици, коментатори и медии го приемат за истина и започват да коментират, разглеждат от всички страни и в исторически план. И след като те го повтарят многократно се надяват то да се приеме в обществото като истина. Също като във вица: Аз да кажа, че сестра ти е ... , пък ти иди доказвай после, че нямаш сестра. Така беше с Костинброд1, с Костинброд2, с кюлчетата и пачките, с къщите в Гърция и Барселона. Някои от тези неща са доказани като неверни, други се разследват. Ама петното и съмненията в читателите остават. Трябва да се спазва някаква политическа приличност. Не може премиерът и министърът на МВР да казват, че са ги подслушвали, след като още се води разследване и доказателства все още няма. Не казвам, че по принцип това не е възможно, но нека да не се обработва по този гаден начин, априори, общественото мнение. Между другото тези методи се използват в България още от времето на соца. Те показват обаче политическа нечистоплътност и липса на политически морал.

активни мероприятия диктувани от центъра в чужбина.

не вървиш пич с тези мантри дето уж от времето на атанасов! а от времето на патроня ти жифкоффф

Кво правим ако се окаже че това е било партенка да отклонят вниманието от ареста на подставеното лице на черепа?

Имаме си закон за разпространението на неверни твърдения. Надявам се след изборите да го приложат.

За пари и майка си ще продадетозо лайк... Нормално е да подслушват Нормално е да си раздават кредити Нормално е да крадат ?? Май имаме различна ценностна система от ЕС?

хората да вярват на глупости. Така се чувстват информирани. На това залагат сега.

Руските разветки се жалват, че са били подслушвани със СРС, как снимат документи на НАТО. Те не са били "политици" в него момент а военни служутели в МО. Ако не е било със съдебно решение - нека въпросните "политици" сезират Прокуратурата и Съда. Защо не го правят? Гузен негонен бяга. Искат с изсмукан от пръстите хейт по медиите да се измъкнат, както го правят втора година. Хайде сега да видим, кой точно е подслушваню и дали има съдебно решение за това. И да го видим това в Европейския Парламент. Нали така иска Офшореното Йонче? Хайде сега поименно и кой точно стои зад тях. ЗАЩОТО БАБУКЯНСКИЯ ПРОТЕСТ СЕ ПРЪКНА СЛЕД КАТО ИЗЛОВИХА ЩИРЛИЦИТЕ НА ФЪРЧИЛОТО.

Най-много подслушват бившите ДС кадри .Това им е генетично обусловено. А те са русофили свързани с БСП

пак не си е взимал хапчетата и се опитва да ясновидства с картите Таро като дърта циганка с лула.

"Той смята, че президентът Радев е случил с някои хора от служебното правителство, с други - не." Хаха .. не е като да не се е изказал човека .. има си мнение.

И ти ли караш на доверие........кой ли ще ти вярва

Дай доказателства.....да не стане като с БАРЦЕЛОНАТА и чекмеджето....компромати кьорфишеци.....

Трябва да има закон, политици, кандидат политици, министерството, президенството, държавната и общинската администрация да се подслушват задължително нон стоп.

Всички се изказаха вече, сал един Цецо Цветанов мълчи и няма мнение - не ги разбира тия работи!

Борисов за едно го признавам. Като се издъни някой го отсвирва и нито добро нито лошо повече от него. Тия ДС боклуците те са като оркестър. Един като се умори друг подема и целта е да са си заедно ивсички да са добре ... справка Атанас Атанасов.

За сметка на глупаците, които им се връзват разбира се.

Я как "отсвири" онова лигаво, безгръбначно и до ушите омазало се в далавери, но за сметка на това ехидно и надменно копеленце дилянчо добрев, като дори го предложи за министър в т.н. правителство "банкянски толуп-4"! А също така "отсвири" и дете-убиеца московски, като го назначи зазам. президент и представител на българското правителство в Международна Черноморска Банка!

А ти как разбра бе ка..пут. Или и ти от медиите разбра като премиера идиот. Дай доказателства бе кретен нещастен.

Като ги гледах в парламента наредени един до друг Манолова, Дончева и ген.Атанасов имах усещането че се връщаме назад във времето а не вървим напред. Дано да греша.

Schilo

Пример за съкращения, като е използвано преструктуриране- 2009 год, зимата, правителството на ГЕРБ премахва една цяла структура в Митниците- Регионалните митнически дирекции. Окрупнява митниците на 5. Съкращава не само администрация, но и редови служители. Назначава свои. През 2013 год., при Орешарски пак има преструктуриране. Идват герберите, връщат старите и отново правят структурни промени. Май през 2018 год. В НАП стана същото. Що така най-много такива упражнения има в приходните агенции?

Schilo

А как бяха управлявани митниците? Ами спомнете си "Ало, Ваньо" и разговорите между Фидосова и Танов.

КЪДЕ е подслушването? КОЙ е подслушван? Всеки говори за "подслушване", но никой не е чувал и виждал записите! Комунистите са на принципа, една лъжа като се повтори 100 пъти, става истина!

Свиквайте и си трайте..............за всичко!

Хора от БСП да се възмущават от подслушване. До къде я докарахме. Но предполагам, че е нормално. Народ който вкара Манолова и Дончева в парламента отново, това заслужава.

Schilo

За чистките са си виновни гербавите. За съжаление, ще изгорят и професионалисти. Които с многогодишен труд и професионализъм са достигнали все пак до някакво ръководно ниво.

Schilo

Не знам, кой поставя минусите- антигерберите или гейберите. Ама познавам такива хора, на които пътят им е започнал от най-ниското ниво на дадена структура. И след 15-16 години усилен труд са получили признание. Въпреки интригите и игрите на спуснатите началници. за съжаление професионализма не се оценява, а се оценява верността към Партията-победител в изборите. Да не дава Бог, ГЕРБ пак да спечелят. Всичко ще е същото, като сега- смени, преструктуриране на агенции /елегантен начин за съкращения и разместване по върховете/, въобще, овладяване на важните структури, без значение от това, какви работят. Човешкият фактор, уважаеми съфорумци, отдавна няма никакво значение. Ако го е имал някога.

Айде и тоя не пропусна да заработи 5 лева с глупавите си коментари.. Какво подслушване, какви простотии? Каза онова пиядне Атанасов един слух, повториха го всички и айде скандал.. жалка история.

20 годишни лапета работещи за мобилните оператори имат достъп до всички разговори преминали през мрежата. Някой ако си мисли, че не е така, никога не е работил за огромни корпорации.

Шефовете на спецслужбите отказали да подадат оставка пред премиера Янев Директорите на ДАНС и разузнаването Димитър Георгиев и Атанас Атанасов са отказали днес да си подадат оставките на среща при премиера Стефан Янев, който ги е поискал. Длъжностите са им с мандат и уволнението им може да стане само по две хипотези, които не съществуват в момента. Янев е искал информация от Георгиев за подслушвани политици, който е казал, че такива случаи в ДАНС няма. Шефът на агенцията казал на премиера, че твърденията на Атанас Атанасов за подслушвани политици са го мотивирали да остане на поста, за да предотврати фалшива информация, че се унищожават доказателства. Георгиев и Атанасов обяснили на премиера, че излезли в неплатен отпуск, за да предотвратят натиск за изтичане на информация към вътрешния министър Бойко Рашков за руските шпионски мрежи. При Георгиев ходили емисари на Рашков още преди назначаването на служебното правителство, които искали да предоставят цялата информация за руските шпиони на бъдещия вътрешен министър, обяснил той на премиера. Рашков обаче нямал допуск до класифицирана информация и не можело да му се предоставят секретни данни. Затова Георгиев и Атанасов били принудени да излязат в неплатен отпуск. Приятна съботна вечер чАо

Бе кви политици, кви 5 леа ??? При цена под 15$ за 64 Gb памет ВСИЧКО се записва някъде на някакви сървъри. Едно съобщение, даже и през телефон, минава поне през 10-ина, из цял свят. Не знам има ли наивници да си мислят, че цифровата информация се изтрива.

то никога ли не си успял да изтриеш длашка тъпако гербав

И съм възстановил хиляди изтрити флашки! И айде моля,без акъл от хора ,които си хранят компютъра с хляб,та да не ги хапе!

бай Ставри чака булката си банкянската МУТРА но както е тръгнало ще си има харем йахахахаха

Бай Ганя простака 30 години след падането на СсСр и кАманизма пак си избра да го управляват слугите на Кремъл в България! После се чуди защо бил последен в ЕС!

10 години търпяхме Бойко мутрата най големия слуга на Русия източи няколко милиарда за несъществуваща аец за руски тръби с наши пари които ше се изплатят когато свърши суровината и още много такива ЗАРВОР!

Да бе , то си е направо в реда на нещата. Такива като тоя плужек убиват демокрацията, по са страшни от онова нещо от Банкя - те го легитимираха…

Съмнявам се някой да бие по подслушване БКП и БСП. Крадецът вика, дръжте крадеца :)

Колко жалко, че ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА НОВОДНЕНИ. Пожарникаря НАВОДНИЛ архива при гасенето на пожара...

кой ще каже накрая кого са подслушвали и защо ?! Всички идиоти вече се упражниха по темата, а глупаците си направиха и заключения.

Като цяло не му вярвам, прилича ми на скелет от гардероба на БСП, преди 4 април наговори един куп глупости, патриоти вече никога няма да видят нс, защото нямат обща националистична тема, която вълнува народа, а просто искат парче от баницата. Слави вече е факт в политиката и всеки който го отрича е глупак.

Мда, ВИНАГИ се е подслушвало. Ама става въпрос за МАЩАБИТЕ на подслушването. ... Но Боцко СИ получи заслуженото със ЗАПИСИТЕ. Простотията е като водата - винаги излиза на повърхността.

Aйдееее, и този се събуди и реши че Бойко е послушвал. Подслушвани са тези от прокуратурата с разрешение на съд , които са били шпиони.