Аналена Бербок: Русия атакува основните ценности на ООН

Германия твърдо подкрепя Украйна и ще продължи да й помага с каквото е необходимо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООН се характеризира с хора, които се изслушват с уважение и разбиране, които единно споделят основни ценности като отхвърлянето на насилието и равноправието на всички държави, каза Бербок, ------------------------- хахахахахахахахах - примери на това Сърбия, Ирак, Либия, Виетнам, Афганистан ......... Много ценност много нещо

Ценностите на Сащ имат впредвид но явно трябва да се променят стига хаос

Ако ООН се асоциира с ценностите на ЛГБТ обществото, то НЕ МЕРСИ ! И ние не се асоциираме с вашите ценности !

А те са ПЕДЕРАСТИЯ,ЛЕЗБИЙСТВО,НАРКОМАНИЯ,ГЛОБАЛИЗЪМ,УНИЩОЖАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА,ЗАБРАНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ,СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА ПО ЕВРЕЙСКИ,пардон,По европейски

тази е същата, която наскоро в друго свое изказване теглѝ една майна на германските избиратели и заяви, че не те са важни, а Украйна... Какво повече да очакваме от тази кукла?

Всичко това го има в русия по 10, ама простия русороб наднича как било в ЕС а за руските телевизии няма защо да цвилиш Това на практика не е никаква информация, а измислици и лъжи. Нормално е пропагандата на Гьобелс..опааа...Путлер - да е ограничена в свободния свят.

За Русия разбрахме. Хайде сега да поговорим за Израел, Азербайджан, Турция и 200 пъти за САЩ, и да се изслушаме за техните "ценности". Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки, заливането с напалм на селища във Виетнам, бомбардировки с уран над градове. Нагли, двулични, лицемерни, некадърни, неграмотни ненормалници.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Мисля, че вече и европейците започват да проумяват, какви всъщност западНАЛИ продажни политици, вързани на краварската каишка ги управляват. Процесът на осъзнаване започна и вече не може да бъде спрян. Колкото и парадоксално да звучи, отново Русия е причината Европа да се събуди и да осъзнае, че е крайно време да се освободи... този път, от господството на САЩ.

Изчетох всички коментари, и просто нчмаше какшо повече да добавя освен ПЛЮСОВЕ !

Кога заспалите промити мозъци ще си отворят очите най-накрая Zelensky Bodyguard Has Nazi Patch On Uniform! https://youtu.be/34EMwP8xgFA

o!!o

ЗЕЛЕНАТА Аналена Бербок записала ПУБЛИЧНО ПРАВО в Хамбург...НЕ ЗАВЪРШИЛА. Но станала МАГИСТЪР по МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО в Лондонско бизнес училище. И ЗЕЛЕНАТА изнася ОТРИТИ УРОЦИ на Путин по МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО и ЦЕННОСТИ...:)

и аз, така...

Извинявай, вас, англосакските тролове, случайно да не ви подбират по конкурси за идиоти? А по-кротко, не пасем трева. Тия номерци в Зомбиленд САЩ може да ги разправяш. У нас можем да те сложим само в категория Дебил. А германката май я тресе носталгията по Третия райх. Ама вече без руски ресурси, Германия ще издъхне и изццяло ще загуби конкурентноспособността си. Германския народ трябва да се опита да започне бунт и да измете американските чифутски наместници. Или ще изчезнат като нация. Бяха силни, в тясна връзка с Русия. Сега, без тази връзка си заминават.

Пиклата е 80-и набор

...снимката ѝ на фона на американското знаме, говори достатъчно!

клошарските неолиберални и талибански ценности на ЕС и олигархо геронтофилията на САЩ отидоха на кино и май за много дълго време. Алчността и риска от колосални загуба и поражение на корумпираните западнали олигарси поражда яростна злоба и безсилие от подобни безмозъчни назначени клоуни като Бербороци, Шолцове и Урсули лайняни. За смешният старчок Байдън и неговата олигархо фамилия да не говорим.

ООН не е съгласна с Бербок.

безмозъчни клоуни западан никога не е виждал в своето управление. Преди бяха само цинични и корумпирани пирати, но сега са напълно безмозъчни идиоти назначени от други идиоти отвъд океана които си създават виртуална реалност от илюзии. Затова и запада си отива към пълна и безусловна ликвидация и най многото което може да му оставят е една регионална територия анклав на джуде в какъвто всъщност се превръща пред очите ни.

А бомбардировките на Югославия вписват ли се в ценностите на ООН? До колкото си спомням Германия беше активен участник (ние само малко помогнахме).

Ти като си 48 набор, къде си стигнал? А, да, участваш във Форум ...

Вече на мен ми е неудобно да им чета изказванията по измислените сценарии,продуцирани от сащ..повтарят едни и същи празни приказки и дори не се правят, че решават проблемите на ЕС и гражданите.. Единствено и само говорят за милиарди за осрайна и НЕ казват нищо за преговори и мир..само иединствено за война, америакнски газ,милиарди помощи само за осрайна..а кой и как ще помогне на ес и държавите членки никой не обелва и дума.. тва не са политици,тва са малоумни марионетки без капка съвест..знаещи,че с кървавите $$,които сащ и плати, те ще бъдат над проблемите на всички останали,които ще им сърбат попарата..........................заспало в обществото в цялорто ес, заспало мнооооооого дълбок сън,щом нито пландемията,нито войната успяха да го събудят..................

Путин ли е корифея на международното право, тц, тц тц ... Направо се изпусна изотзад

Ах, какво име - аналена!

Смърт на Путин! Свобода за Русия!

Аналената пак приказва заучени проамерикански фрази. Къде беше ООН когато САЩ нападна Ирак и Сърбия? Къде е ООН когато САЩ окупира сирийска територия?

От наште е.

ООН са сбирщина посредствени послушковци на американска хранилка. Какви ценности, какви принципи?

Забрави да споменеш за индианците... За неща преди десетки и стотици години, през които светът се е променил, но ти това си го пропуснал. Нищо, важен е ентусиазма. Може би и някоя друга стотинка ... И най-вече издигането в собствените очи.

Да ти го начукам в малката устичка. Ох Ох ОХОХОХ

Германия ще помага докато не си навре целия руски газов шланг...

Аналена имала сестра, Оралена. Интересно как Русия подкопа ценностите на ООН, а извинението на английското разузнаване за разсипването на Либия не го направи?

На Аналена в аналното отверстие с Ф10.

Всякакви се изказват неподготвени - фон Лайнен, Анална и т.н.

Неграмотният Бербок без образование коментира геополитика, че я и изпълнява. Затова е такова дереджето.

Аналената и Фон лайнената да идат да се хвърлят от някое по-високо място

Германия отново е заплаха за човечеството снабдявайке с оръжие нацистите в Украйна.

Онн са неуправляеми паплач която иска да подчини народите на подчинение на глобалната държава Рано или късно джендъритр ще ги оправят да бъдат техни колеги

Нещо за Путин, няма да измислите? И там има на какво да се посмеем. Дет се вика където Аналена, там и Путин.

Пиши в темата за Либия.

Путин вече на пъпа ни излезе във всяка втора новина. Виж Аналена е ново 20, дет се вика глътка свеж въздух.

Прав си, забрвих да спомена индианците, както и Сърбия, Афганистан, Либия, но те влизат в споменатата бройка 200 само от последните години, което ти явно си пропуснал, защото не си се научил на "четене с разбиране" и съвременна история.

Със такива политици врагове не ни трябват!

Тази като нашите Харвардци.За две седмици-висше образование....

С това име анален,а?, тази буди само смях и подигравки :)))) Точно пък швабската свиня да говори за ценностите на ООН е подиграавка, все пак ООН е създадена точно заради тъпите и дядовци на тази със сексуалното име... Я, чиба!

Путин звучи гордо

Путин само на български има такива асоциации, анален си е анален в цял свят.

Точно тя има право да говори и точно поради причината че "дядовците" й са причината да има нужда от Световна организация, която да гарантира мир и стабилност. Не знам даже защо ти го пиша, но викам че може и да поумнееш :D

Хакерите, които са наети за да тестват системата за социален кредит за сигурност, са шокирани от това, което научават по време на работата си. Те решават да снимат няколко екрана с известни личности, които вече прехвърлят пари и акции в системата. Системата е в бета тест в момента (т.е. финкционира, но не е публикувана официално). Хакерите разкриват, че до 6-12 месеца контрольорите ще причинят събитие от голям магнитут, което ще накара много хора по света да страдат (физически, психически, финансово…) за да предложат „решението“ си – системата за социален кредит, в която искат всеки един жив човек да бъде ригистриран. Това ще замести паспорти, здравни сертификати и книжки, банкови сметки, криминален статус и т.н. Пример – Китай