Коментари - Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат | Днес.dir.bg

Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат

Има лица, които продължават да се възползват от американската финансова система, каза Андриа Брулет-Родригез

Обратно в новината

Коментари - Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат | Днес.dir.bg

Коментари

Искали някой да ми дава помощ без да съм му искал значи опасно!

Пома. и психото да не са от актьорите на фл-ма Капитолия гей?

Махайте се от България!Кравари дошли сте на чужд континент тук не е Украйна!Нямате работа да се мешате в нашите дела!Ревете за Луков марш а помагат на зеления!Този с шапчето на главата си го зимайте и право в Анкатрас .

Мерси,краваре! "Там,където краварят изпона се ре, не се чисти и не се пере." Просто една сентенция,но с дълбока философия.

Мутри и корумпета се бият по гърдите и се хвалят с "връзки" с нак-голямата деморкация. Това не е помощ, а е обратното - сигнализира на хората, че опресорите им имат вашия чадър. Какво да кажат хората мачкани и тормозени десетилетия от родните мошеници - подземни и бюрократични? Ако се борите за благоволението на вторите, само си губоите времето. Тяхната "вярност" не струва пукнат цент. Колкото до промяната отвътре - при така непочетно рапзределеното национално богатство и тотлано контролираното ни непазарно спотпанство, промяна по демократичен път е невъзможна. На всяка крачка има ченге, което ршеава дори най-дребнитеп подробности от развитието на хората и фирмите. Промяна?

Джуджето ги взривява,убива,трови,корумпира,краде,унизява ги,за него са врагове,обаче то животното в днк-то му е да е слуга,нещастен лизач на подмедки

80% от армията им се намира по света и у нас !

Освен путински подлоги,друго се не види

Mmm daa : tapak prost skapan amerikanski bokluk

Всеки драска и вади мисли от задните си части , оня бил малоумник,другия Еди си какъв ,третия , четвъртия ...... Сигурно драскачите са преуспяли ,и всички явно работят в съдебната власт ,защото не спират да съдят всеки ! Как не написа някой нещо полезно за държава ,народ и тнт. Що за хора сме ? А може би не сме?

....с контингента си от 5-6 хиляди от трите бази могат да "помогнат" за 24 часа и сътворят голяма поразия......Нямам думи..... какво са готови да скалъпят!!!!!!!!!

направо организирахте безкръвен Мейдан на Орлов мост и докарахте циганята Кирло и Хасанчо да ви продължат промяната ама сега, ако не ги изберат дори и с помоща на еврогейските институции и израелската фирма...??

Не ви искаме помощта нещастни военнолюпци и подпълвачи на войни хващайте си военните бази и се прибирайте в сащ без това наакахте положението с измислените от вас санкции срещу русия сега какво потъваме заедно с вас лошото е че ние няма накъде повече да потъваме пропуснах вземете си и кирчо лъжеца

Благодаря но имаме глави на раменете си .Не ни вкарвайте. и във вашите батаци .Достатъчно са ни нашите .

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Отвътре, отвън, всякакси сте се заели с промяната. Дано не ви успее протежето малоумно Киро, че тогава ще я втасаме.

Ще гласувам само за тези които вкарат закон като в Америка за чуждестранните агенти.

Не знам някой да ви е искал мнението говедари.

Споко бе хора исторически който се захванал с нас добро не е видял Справка Византия (вече я няма) Турците СССР сега наред са Американците...

Забрави за амбициите на един австрийски художник малко преди СССР, а също така и за амбициите на една германска плоскомозъчна гинеколожка от текущото ЕС(ЕС).

Хайде стига помощ. Вече 30 г. ни помагате и цъфнахме. На вас ви трябва територията ни, а не ние. Държава на 240 год. която само 16 год. не е водила война не ни трябва за приятел. Стига Нато, стига САЩ.

От престъпна държава,акъл не искам.И без тях ще минем.

И ковид, и войната в Украйна и........ всички нещастия в много страни по света, дойдоха от вашата помощ, мамицата ви.

Е все някой да ни го каже!

Да гласуваме за Възраждане и да им бръкнем отзад;)))

Глупаците си бъркат САМИ отзад! И се мислят за герои, а си докарват ВЪЗРОДЕНА ТЪПОТА!

Да гласуваме за ГЕРБ и да им бръкнем отзад. Само ЕС Само Еврозоната и Само ГЕРБ!

Я си ЕПМ краварска!

Ама тия много си позволяват.Никой не им иска мнението.Българският департамент какви препоръки ще даде на щатите?

А Костов защо не е тоя списък? Той продаде нефтохима на Лукоил и много други компании на братовчеди

Да не би да е с поръчка от Виктория Нюлънд

Да си ходи у Обора.

Кую, ти си в обора или май по точно в БЛАТОТО! Присмял се ЩЪРБЕЛ на...

" това са санкции срещу физически лица, които по наша преценка носят отговорност за злоупотреби със стотици милиони публични средства" Боковият "Отличник".

Мръсни комунисти, да пукнете от скарлатина, дано-о-о! Дано хванете голата фаза на тока, та да ви изпадат пломбите, дано-о-о! Да ви хване Ковид, та да оплишевеете, дано-о-о-о! Леден съм към вас!

Алчни, нагли, превзеха ни държавата

Как се превземат,вече превзета държава соц аборигени

Много ми се иска от това посолство тухла върху тухла да не остане.

и с тухлите по кухата руска лейка на Крали Марко

Пожелавам ти да остане само руското посолство, та да тънеш в бедност, простотия и комунизъм!

до като не махнем тея дьрвеници.... няма оправия

Ха,ха самите кравари вече имат нужда от помощ ,но не го осъзнават още. Ние 1300 години и без вас сме се оправяли,и пак ще се опарвим,дори когато вас вече ви няма,за да ни "помагате"- Смешници.

Па вие не сте се спрели да "помагате". Сган престъпна.

Много зачестиха съвещанията на американския господар с местните прислужници. Май има осран гъз за лизане....

само чуйте - Прозрачност без граници - пълен абсурд, свещена тъпота.

Май искат от нас да си изтрием 1300 години история.

Доста повече са На 1300 са склонили големите сили.

Ни Авиждат! Тяхната е в пъти по-малко!

Баце. Мунчо взе да си търси повод да ходи в това посолство често, белким му простят про-путинската шизофрения.

Ае чупката цигане

браво, ама на посланиците работа ли им е да се намесват във вътрешните дела на дадена държава? Тва не си ли е наш проблем да решаваме, а с американското посолство да решаваме проблеми свързани с директните взаимоотношени между двете държави . Питам де , щото аз ако съм МП и така се изцепи снизхоздително някой дипломат като към токущо освободена колония , няма да ми стане много драго

На американските посланици точно това им е работа. Те за друго не са там

Историите за Корупцията бяха въведени за да сменят антуикомунизма. Антикомунизмът е по времето на Доктрината Маккартни. Въвежда се от евреистанците там, за да овладеят обществото. Раздухва се до ниво на истерия, в черен и негативен вариант. След което се посочва неудобния, политик, бизнесмен или какъв то е. Лепи му се етикетче Комунист и насъсква Безмозъчното стадо срещу него. Политика му виждат сметката, на бизнеса също. После друг поема печелившия бизнес. В България сработи до някъде, главно при по-слабоинтелигентната и меркантилната част от населените. И малко фанатици. Но се наложи да се смени, защото вече минаха години, няма толкова комунисти, повечето се пребоядисаха и станаха демократи. Форсираха темата за Корупцията (мек аналог на тероризъм - за държави) за да могат да вършат същото. В украйна се видяха в чудо. Казаха, че комунист е лоша дума. И в рамките на месец, всички дружно и дисциплинирано станаха демократи. Американците изпаднаха в потрес. За това още преди повече от десетина години почнаха да тестват антикорупцията там. Сработи и почнаха да я налагат в ЕС. Сега нямат друг подходящ инструмент за шантаж и дескридитиране. У нас, чрез антикорупцията преследват строго икономическите си свои интереси. Дреме им за българите и България. Ако и това все още не сте разбрали ...

тази от симката още малко ще се разреве от мъка, че са я изпартили в българия!?

и при майка ти е същото, когато я бухат в гъза. Аре, оди си там у Гласът на Северозапада

ний от вътре щше направим анти-евро-атлантическа революция и сащ ще ни помагат да взеемме властта и да се отървем от тхя?

Определено с Радев трудно ще стане!

Много е неприятно да чета подобни статии!! Някакви си "проповедници" от низините на ЧУЖДА страна да набиват канчетата на продажните ни селски политикани, а те да стоят в стойка "партер"!?!? Жалко е за страна с история повече от 13-14 века да слуша заповеди от САЩ/сбир щайн от измета на Европа/!!!! Жалко е -опомнете се !!! Всички партии да се обединят за защита на нашите НАЦИОНАЛНИ интереси!!!! Ако не го сторите, след тези избори -до края на годината ще има НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!

Може да започнете като си изнесете военните бази от България.

Американското посолство трябва да си гледа собствената работа и да не се меша където не им е работа. Само ЕС, Само Еврозоната и само ГЕРБ!

Много моля, без фермерска, извинете, герберска пропаганда!

Кога ще идва новият амабасадор от Хаити, че нашите "политици" не знаят на кого да се кланят и накъде ще задуха вятъра?

като нудисти са станали, На тоя свали гащи, на другия свали. Вече не ги и вдигат. Ярък пример е Външно министерство, те са постоянно наведени. Вече не подбират, щом и на мекетата сърболаж се навеждат покорно. Аз поне не знам в историята на България да сме имали такова унижение от политици. Много съжалявам, че живеем в толкова цивилизовани времена. Повечето политици нямаше да са живи.

гледам в ютб, байдановци се облажили с 3 милиона от китай. Някой да им прати репорт.

не бъде премахнат Коня- никога няма да има никаква промяна....а като гледам - мафията ако се е хванала за кура му...и духа здраво.

Коментари - Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат | Днес.dir.bg

Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат

Има лица, които продължават да се възползват от американската финансова система, каза Андриа Брулет-Родригез

Обратно в новината

Коментари - Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат | Днес.dir.bg

Коментари

Искали някой да ми дава помощ без да съм му искал значи опасно!

Пома. и психото да не са от актьорите на фл-ма Капитолия гей?

Махайте се от България!Кравари дошли сте на чужд континент тук не е Украйна!Нямате работа да се мешате в нашите дела!Ревете за Луков марш а помагат на зеления!Този с шапчето на главата си го зимайте и право в Анкатрас .

Мерси,краваре! "Там,където краварят изпона се ре, не се чисти и не се пере." Просто една сентенция,но с дълбока философия.

Мутри и корумпета се бият по гърдите и се хвалят с "връзки" с нак-голямата деморкация. Това не е помощ, а е обратното - сигнализира на хората, че опресорите им имат вашия чадър. Какво да кажат хората мачкани и тормозени десетилетия от родните мошеници - подземни и бюрократични? Ако се борите за благоволението на вторите, само си губоите времето. Тяхната "вярност" не струва пукнат цент. Колкото до промяната отвътре - при така непочетно рапзределеното национално богатство и тотлано контролираното ни непазарно спотпанство, промяна по демократичен път е невъзможна. На всяка крачка има ченге, което ршеава дори най-дребнитеп подробности от развитието на хората и фирмите. Промяна?

Джуджето ги взривява,убива,трови,корумпира,краде,унизява ги,за него са врагове,обаче то животното в днк-то му е да е слуга,нещастен лизач на подмедки

80% от армията им се намира по света и у нас !

Освен путински подлоги,друго се не види

Mmm daa : tapak prost skapan amerikanski bokluk

Всеки драска и вади мисли от задните си части , оня бил малоумник,другия Еди си какъв ,третия , четвъртия ...... Сигурно драскачите са преуспяли ,и всички явно работят в съдебната власт ,защото не спират да съдят всеки ! Как не написа някой нещо полезно за държава ,народ и тнт. Що за хора сме ? А може би не сме?

....с контингента си от 5-6 хиляди от трите бази могат да "помогнат" за 24 часа и сътворят голяма поразия......Нямам думи..... какво са готови да скалъпят!!!!!!!!!

направо организирахте безкръвен Мейдан на Орлов мост и докарахте циганята Кирло и Хасанчо да ви продължат промяната ама сега, ако не ги изберат дори и с помоща на еврогейските институции и израелската фирма...??

Не ви искаме помощта нещастни военнолюпци и подпълвачи на войни хващайте си военните бази и се прибирайте в сащ без това наакахте положението с измислените от вас санкции срещу русия сега какво потъваме заедно с вас лошото е че ние няма накъде повече да потъваме пропуснах вземете си и кирчо лъжеца

Благодаря но имаме глави на раменете си .Не ни вкарвайте. и във вашите батаци .Достатъчно са ни нашите .

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Отвътре, отвън, всякакси сте се заели с промяната. Дано не ви успее протежето малоумно Киро, че тогава ще я втасаме.

Ще гласувам само за тези които вкарат закон като в Америка за чуждестранните агенти.

Не знам някой да ви е искал мнението говедари.

Споко бе хора исторически който се захванал с нас добро не е видял Справка Византия (вече я няма) Турците СССР сега наред са Американците...

Забрави за амбициите на един австрийски художник малко преди СССР, а също така и за амбициите на една германска плоскомозъчна гинеколожка от текущото ЕС(ЕС).

Хайде стига помощ. Вече 30 г. ни помагате и цъфнахме. На вас ви трябва територията ни, а не ние. Държава на 240 год. която само 16 год. не е водила война не ни трябва за приятел. Стига Нато, стига САЩ.

От престъпна държава,акъл не искам.И без тях ще минем.

И ковид, и войната в Украйна и........ всички нещастия в много страни по света, дойдоха от вашата помощ, мамицата ви.

Е все някой да ни го каже!

Да гласуваме за Възраждане и да им бръкнем отзад;)))

Глупаците си бъркат САМИ отзад! И се мислят за герои, а си докарват ВЪЗРОДЕНА ТЪПОТА!

Да гласуваме за ГЕРБ и да им бръкнем отзад. Само ЕС Само Еврозоната и Само ГЕРБ!

Я си ЕПМ краварска!

Ама тия много си позволяват.Никой не им иска мнението.Българският департамент какви препоръки ще даде на щатите?

А Костов защо не е тоя списък? Той продаде нефтохима на Лукоил и много други компании на братовчеди

Да не би да е с поръчка от Виктория Нюлънд

Да си ходи у Обора.

Кую, ти си в обора или май по точно в БЛАТОТО! Присмял се ЩЪРБЕЛ на...

" това са санкции срещу физически лица, които по наша преценка носят отговорност за злоупотреби със стотици милиони публични средства" Боковият "Отличник".

Мръсни комунисти, да пукнете от скарлатина, дано-о-о! Дано хванете голата фаза на тока, та да ви изпадат пломбите, дано-о-о! Да ви хване Ковид, та да оплишевеете, дано-о-о-о! Леден съм към вас!

Алчни, нагли, превзеха ни държавата

Как се превземат,вече превзета държава соц аборигени

Много ми се иска от това посолство тухла върху тухла да не остане.

и с тухлите по кухата руска лейка на Крали Марко

Пожелавам ти да остане само руското посолство, та да тънеш в бедност, простотия и комунизъм!

до като не махнем тея дьрвеници.... няма оправия

Ха,ха самите кравари вече имат нужда от помощ ,но не го осъзнават още. Ние 1300 години и без вас сме се оправяли,и пак ще се опарвим,дори когато вас вече ви няма,за да ни "помагате"- Смешници.

Па вие не сте се спрели да "помагате". Сган престъпна.

Много зачестиха съвещанията на американския господар с местните прислужници. Май има осран гъз за лизане....

само чуйте - Прозрачност без граници - пълен абсурд, свещена тъпота.

Май искат от нас да си изтрием 1300 години история.

Доста повече са На 1300 са склонили големите сили.

Ни Авиждат! Тяхната е в пъти по-малко!

Баце. Мунчо взе да си търси повод да ходи в това посолство често, белким му простят про-путинската шизофрения.

Ае чупката цигане

браво, ама на посланиците работа ли им е да се намесват във вътрешните дела на дадена държава? Тва не си ли е наш проблем да решаваме, а с американското посолство да решаваме проблеми свързани с директните взаимоотношени между двете държави . Питам де , щото аз ако съм МП и така се изцепи снизхоздително някой дипломат като към токущо освободена колония , няма да ми стане много драго

На американските посланици точно това им е работа. Те за друго не са там

Историите за Корупцията бяха въведени за да сменят антуикомунизма. Антикомунизмът е по времето на Доктрината Маккартни. Въвежда се от евреистанците там, за да овладеят обществото. Раздухва се до ниво на истерия, в черен и негативен вариант. След което се посочва неудобния, политик, бизнесмен или какъв то е. Лепи му се етикетче Комунист и насъсква Безмозъчното стадо срещу него. Политика му виждат сметката, на бизнеса също. После друг поема печелившия бизнес. В България сработи до някъде, главно при по-слабоинтелигентната и меркантилната част от населените. И малко фанатици. Но се наложи да се смени, защото вече минаха години, няма толкова комунисти, повечето се пребоядисаха и станаха демократи. Форсираха темата за Корупцията (мек аналог на тероризъм - за държави) за да могат да вършат същото. В украйна се видяха в чудо. Казаха, че комунист е лоша дума. И в рамките на месец, всички дружно и дисциплинирано станаха демократи. Американците изпаднаха в потрес. За това още преди повече от десетина години почнаха да тестват антикорупцията там. Сработи и почнаха да я налагат в ЕС. Сега нямат друг подходящ инструмент за шантаж и дескридитиране. У нас, чрез антикорупцията преследват строго икономическите си свои интереси. Дреме им за българите и България. Ако и това все още не сте разбрали ...

тази от симката още малко ще се разреве от мъка, че са я изпартили в българия!?

и при майка ти е същото, когато я бухат в гъза. Аре, оди си там у Гласът на Северозапада

ний от вътре щше направим анти-евро-атлантическа революция и сащ ще ни помагат да взеемме властта и да се отървем от тхя?

Определено с Радев трудно ще стане!

Много е неприятно да чета подобни статии!! Някакви си "проповедници" от низините на ЧУЖДА страна да набиват канчетата на продажните ни селски политикани, а те да стоят в стойка "партер"!?!? Жалко е за страна с история повече от 13-14 века да слуша заповеди от САЩ/сбир щайн от измета на Европа/!!!! Жалко е -опомнете се !!! Всички партии да се обединят за защита на нашите НАЦИОНАЛНИ интереси!!!! Ако не го сторите, след тези избори -до края на годината ще има НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!

Може да започнете като си изнесете военните бази от България.

Американското посолство трябва да си гледа собствената работа и да не се меша където не им е работа. Само ЕС, Само Еврозоната и само ГЕРБ!

Много моля, без фермерска, извинете, герберска пропаганда!

Кога ще идва новият амабасадор от Хаити, че нашите "политици" не знаят на кого да се кланят и накъде ще задуха вятъра?

като нудисти са станали, На тоя свали гащи, на другия свали. Вече не ги и вдигат. Ярък пример е Външно министерство, те са постоянно наведени. Вече не подбират, щом и на мекетата сърболаж се навеждат покорно. Аз поне не знам в историята на България да сме имали такова унижение от политици. Много съжалявам, че живеем в толкова цивилизовани времена. Повечето политици нямаше да са живи.

гледам в ютб, байдановци се облажили с 3 милиона от китай. Някой да им прати репорт.

не бъде премахнат Коня- никога няма да има никаква промяна....а като гледам - мафията ако се е хванала за кура му...и духа здраво.