Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат

Има лица, които продължават да се възползват от американската финансова система, каза Андриа Брулет-Родригез

Обратно в новината

Коментари - Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за помощта, но няма нужда... с такива приятели и врагове не ти трябват.

Хайте мили мои тролчета - заслужете си копейките!

Навсякъде искат да се бъркат тези кравари нещастни ! А кога ще ни махнете визите бе !

Хайде да не помагате

Мдам, всъщност най-добре да си ходите!

Млъквай и си ходи вкъщи ! Измет

Добре, че са краварите за да помагат.

Заради фалиралите в Щатите банки, вече няма центове за хамерканските тролове и затова вече не пишат тук.

Промяната вече е тук! Гледайте пресконференцията на Путин и Си в 17.00 БГ време по всички руски тв канали....

Всеки който мисли за България, бива обвиняван в скужба на Русите?! Алоо, идиотите, оправете си втория етаж докато все още може.

с какво да ни помага САЩ, при положение, че в САЩ има каретли които се избиват посред бял ден. Няма здравеопазване за бедните, няма образование за бедните, има постоянна задлъжнялост, самата държава САЩ е 2 трилиона дефицит, има дълг от 30 трилиона. Тези ако почнат да ни помагат измъкване няма да има. Убиват по 30 000 души с огнестрелно оръжие поради корупцията им и в политика и в съдилища, няма кой да се опъне на корпорациите им....

пак си дават мнението без да ги питат Искам да чуя етиопския посланник!

Тя какво било за чуждото влияние в България и борбата с него.

Начи са, ние тук ще ви помогнеме да се промените. Че ви земеме парите със спекула, че теглите са едни заеми от нас, че ви лепнеме едни лихви яки, че туриме едни военни бази да сме сигурни, че ще си плащате вноските и ще ни пълните хазната. Продължавате Промяната и Духате Бахура, а пък ако не ви изнася че ви туриме един Герб и после ГРОБ. Имате избор: Умирате от глад докато ядете хлебарки, Губите си парите в нашите банки, Бутате перемогата на неокон/неолиб фашизма и ви могилизират на Източният фронт ватниците. Просто казано: Америка винаги е отзад на България и помпа яко докато не пукнете. YANKEE GO HOME

Когато руснаците ти ги махнат, тогава и САЩ.

Мислих си-държавите са като породи кучета.Едните агресивни и страшни, други симпатични трети помиари.Кучета защото те са териториални животни и си пазят територията.Та ако приемем че нашата държава е едно куче което големите кучета го учат как да не хапе и да е помиар това какво би означавало?Че искат да му вземат кокалчето или?

Добря дошла Само ти липсаше Не ти искаме мнението

https://politikus.info/events/150629-prognoz-na-2024.html

Мамицата ви нагла! Вие сте като плевели! Където не ви сеят - там никнете! Гадни, мръсни и злобни животни! Питам защо Българската Държава спи! Мачкат ни с измислени закони, пускат доклади, подхранени от доносниците си, разгласяват вътрешна наша информация и открито се месят в политиката ни!

И това ако не е открита намеса във вътрешните ми работи -здраве му кажи!

Абе хайде стига сте ни помагали, холан! Че съвсем ще ни затриете.

Помогнете ни с още няколко Кирчовци и Кокорчовци, че съвсем да я закъсаме.

Henry Kissinger once say, "To be an enemy of the US is dangerous, but to be a friend is fatal"?

Говоренето не е като действията Господа и Госпожи Американци ! Защо Борисов наречен Буда не е под Магнитски или е с особен Статус , А Кирливчо и Кокорчо и Гнома и Мравояда защо не ги питате за имотите които имат в Брюксел , Париж , Женева и Испания и не ги сложите под Магнитски , тогава и ще ви повярвам на 30% !

Усещам, че под тази статия ще се осъществи преброяване нма руските курви на повкване. До един ще се изредят с "мненията си", дано поне не се повтарят много. Знам ли, наближава края на деня, троловете са изтощения, фантазията изхабена... няма начин да не се отрази на количеството рубли края на деня.

Там, където САЩ помагат, повече трева не расте и птичка не пее. Що си се не приберете на континента и си не гледате психарите, дето нон стоп гърмят по училищата? Защо искате да се гаврите с целия свят? Хора и цивилизация е имало хилядолетия преди САЩ, но сега като че ли, за да има живот на земята, САЩ трябва да изчезне. Защо в САЩ майки не ви ли раждат , поне до сега, де???

Краварите са най-долните лицемери на цемята, подстрекатели, интриганти и войнолюбци.Убийци на стотици хиляди / дори милиони / невинни човешки същества. Та тези хора в момента искат да ни помагар. Боже, опази ни!

ПИПО

Съвсем официално господарят казва на роба, че ще му "помогне" а роба мълчи и се подчинява.

снимка на личности със скръстени ръце / с изключение на един / ! Ние ще говорим , а някой друг ще свърши работата ... Политиката по света и у нас става все по-отблъскваща !

Виж кво, на който не му харесва тук - еърплейн и у Ню Джърси, ок????

Първо да забърши осрания корумпиран гъз на педофла Джо че е затънал до шия във фъшкии от корупция и после да идва да чете морал и дава определения тука

Десетина са. Няма копейки за повече. Пишат с различни айпита и акаунти. Иначе врякат за сто. Плащат им като за половин. Вижда им се много, защото са най-калпавите в обществото ни, не се справят добре с живота, вечно мизрестват. Но пък са учили 6 години биология!!!!

ПИПО

На милиони колега, на милиони. Само индианците в САЩ и Канада са били между 90 и 100 милиона. Най големият геноцид може би в човешката история. Още толкова може да сложиш и като преки и косвени жертви в безконечните им войни.

Айде сраш да си почагат ма техните си банки, че кът гледам на краинците ка помогнаха, ся са няколко милиона по-малко

Най-корумпираната кочина в света е САЩ. Дори президента и сина му им се омърляха в Украйна от лакомия.

Не са само проруските. И ние сме тук, нали муцка?

Най-расистката и корумпирана държава щяла да ни помага... смях в залата

Божее колко промити глави! Да милееш за държавата си вече е престъпно! И непременно си слуга на Русия! А бе жалко за родителите дето са те отгледали, мършо безподобна!

Мръсна краварска гад. Да те изкорми некой негър дано.

Оценяваме помощта която ти давате повече от 33 години . Но ако свалите визите за Българите ще сме ви най благодарни. Не че има някакво значение .

Споделете Вие ,какво сте учили и какви умения владеете! Може би ядрена физика?

Ще ни помогнат, както и на Украйна, скоро ще сте всички свободни, малко остава до мобилизацията!!!!!

Първо си оправете вашите бакии, ние сами ще се оправим

Американското посолство: Промяната трябва да дойде отвътре, САЩ са готови да помагат изотзадзе, и всичко навътре.. ббаахахаха

То вече никой неще в щатите... в Европа е 100 пъти по-добре

30г подкупвате политици в БГ и сега изведнъж стана проблем ! Вие създадохте тази корупция и изведнъж вашите чеда взеха да искат прекалено много пари и ви стана скъпо !

33 (трийсе и три) години помагат. Време е да спрат.

Шило

"Промяната трябва да дойде отвътре! За ;целта, ние сме поставили наши хора вътре!"

В коментар се споменаха Кирчо и Асен . Тези двамцата фалираха държавата . Сега ми стана ясно , защо няколко амер банки фалираха - ще да е имало и в тях някой от Харвард . Оле , приберете си ги , лакеите- Кирчо и Асен .

Не! Благодаря, но не ви желаем "помощта". Виждаме как "помагахте" през годините и вековете ( Виетнам, Ирак, Судан, Сирия и много други ), още от времето на северноамериканските индианци...Не, благодаря!!!